Forumi Horizont Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga NS-6 datë 03 Qershor 2005 - 03:39:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

rubby do tok apo do me te lon me fjet ke ura lanes ??
mos me boj pert pert kot .
po do tok hec bohu sherbetor besnik i perandorit dhe kryeministrit kontinenti.
do japim toka dashnore makina vila sipas sherbimit qe boni .
ndryshe ka dhun tortur e kshu gjonash per kundershtaret

rubi po te te jap nje shembull te asaj qe do te ndodhte nese ben gabimin te behesh po me ate qeveri:

nje politikan sa erdhi ne pushtet vendosi te plotesoje nevojat e popullit.
-ti cfare do?
nje shtepi mundesisht-i pergjigjet nje fshatar.
-po.keshilltar shkruaj shtepi ketij.ti tjetri?
-edhe une mundesisht.
-po edhe ketij shtepi.ti.....
e vazhdoi keshtu deri kur njeri tullac i tha :
-une dua lesh per koken.
-keshilltar shtepi edhe ketij.
-me fal i tha po sme degjove.dua lesh.
-keshilltar shtepi te thashe ....
-ore me fal po ....
-he mor mo edhe ti shkruaj shtepi se edhe te tjeret lesh do te marrin...

kete kane bere deri me sot dhe kete do bejne...prandaj behu me ne...ne po te thame qe do te japim lesh ate do te te japim.nese do te paim shtepi shtepi do jete...
poshte qeveria...vende vende kuptohet...ato vendet nese kane mundesi te kalojne nga ana jone do na benin pune :p

Postuar nga Ruby_DR datë 03 Qershor 2005 - 06:03:

Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

Rubi_DR dhe ti Oliinter ato fyerjet--sharjet--varjet--mbajini vetem per veten tuaj.................ne te n'a vini anes degjuat...................!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

e vetmja gje qe dini te beni jane fjalet banale e boshe qe i perdorni vend e pa vend---------------le po kerkoni edhe pushtet !!!!!!!!!!!!!!e kush pa ju!!!!!!!!!!!!!!!ju mesoni njehere sesi te flisni e te silleni e pastaj ejani ne kete teme:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ketu punohet.--degjuat???????????????dhe jo nga ajo pune qe mendoni ju.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lubi po pse nuk citon ato mikrofonat e bleona qerretit po kto tonat apo kshu e kon partit kush te jep ete krah mban dhe fyerjet e te tjerve te djegin

jo jo jo lol lol shife te drejten..................................

hahahahahahahahaha

Postuar nga Ruby_DR datë 03 Qershor 2005 - 06:20:

Re: Re: RE RE

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

Ta kam thone plako kjo qeveri eshte qeveri leshi...

po ca bohet ktej mer hem me cojn jasht shtetit me be mledhje dhe me mledh fonde per mrojtjen e ktyre kto ktej i paskan ber planet se si me i kompliku gjerat........

dhe tani qe i moren duan dhe me me heq......

dhe per ca per nje provokim..............

epo mir ashtu te behet........hahahahahahah

Postuar nga durrsak datë 03 Qershor 2005 - 08:28:

Llapni sa te doni se asigjo nuk po boni!!!

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 11:24:

Re: Re: re

[QUOTE]Po citoj ato që tha NS-6

rubi po te te jap nje shembull te asaj qe do te ndodhte nese ben gabimin te behesh po me ate qeveri:

nje politikan sa erdhi ne pushtet vendosi te plotesoje nevojat e popullit.
-ti cfare do?
nje shtepi mundesisht-i pergjigjet nje fshatar.
-po.keshilltar shkruaj shtepi ketij.ti tjetri?
-edhe une mundesisht.
-po edhe ketij shtepi.ti.....
e vazhdoi keshtu deri kur njeri tullac i tha :
-une dua lesh per koken.
-keshilltar shtepi edhe ketij.
-me fal i tha po sme degjove.dua lesh.
-keshilltar shtepi te thashe ....
-ore me fal po ....
-he mor mo edhe ti shkruaj shtepi se edhe te tjeret lesh do te marrin...

kete kane bere deri me sot dhe kete do bejne...prandaj behu me ne...ne po te thame qe do te japim lesh ate do te te japim.nese do te paim shtepi shtepi do jete...
poshte qeveria...vende vende kuptohet...ato vendet nese kane mundesi te kalojne nga ana jone do na benin pune :p
[/QUOTE

ns-6 per ty ka dekret te veçant per asgjesim te menjihershem likuidim fizik.
ky nen hyn ne fuqie qe tashti sa te hedh firmen .
nese e lexon mesazhin kap pashaporten diplomatike qe e ke mar me allishverishe dhe mbatha na honduras se vetem atje ste vi me te vra

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 11:26:

Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

lubi po pse nuk citon ato mikrofonat e bleona qerretit po kto tonat apo kshu e kon partit kush te jep ete krah mban dhe fyerjet e te tjerve te djegin

jo jo jo lol lol shife te drejten..................................

hahahahahahahahaha

mos tma luj njeri lubin se per te shes gjysen e shqiperis deri ne shkoder .

Postuar nga NS-6 datë 03 Qershor 2005 - 14:49:

Re: Re: Re: re

Citim:
[QUOTE]
ns-6 per ty ka dekret te veçant per asgjesim te menjihershem likuidim fizik.
ky nen hyn ne fuqie qe tashti sa te hedh firmen .
nese e lexon mesazhin kap pashaporten diplomatike qe e ke mar me allishverishe dhe mbatha na honduras se vetem atje ste vi me te vra

ka i binte kjo hondurasi mer se si fjale e degjume me duket ...me duket se ka qene krahine shqipnie!!!
pse mer cfare thashe une? vetem te verteten...mua u munduan te me hiqnin qafe iher keshtu qe kam marre masa...dal zakonisht naten dhe diten rri me maske tjeter...jam bere si darkman ...
belgium...me fal ti ishe minister? ...

para opoziiiiiiiiiiita!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!

Postuar nga Ruby_DR datë 03 Qershor 2005 - 14:50:

Re: Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citim:

mos tma luj njeri lubin se per te shes gjysen e shqiperis deri ne shkoder .

lol nuk ta dha njeri fjalen ty kur te vi rradha jote flit....... ulu ulu se s'ka lezet hajt pra shnet.......................................

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 16:26:

Re: Re: Re: Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

ka i binte kjo hondurasi mer se si fjale e degjume me duket ...me duket se ka qene krahine shqipnie!!!
pse mer cfare thashe une? vetem te verteten...mua u munduan te me hiqnin qafe iher keshtu qe kam marre masa...dal zakonisht naten dhe diten rri me maske tjeter...jam bere si darkman ...
belgium...me fal ti ishe minister? ...

para opoziiiiiiiiiiita!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!

un qe thu ti shoku opozitar jam perandor dhe kryeminister o kontinenti .
dmth qenke i maskave .... hrmmmmmmmmmm
do par puna jote se mbase na duhesh per likuidim fizik te disa figurave qe duan me mbjell anarki ne popull.

Postuar nga oliinter datë 03 Qershor 2005 - 16:27:

Qeveri hajdutesh ja cfare jeni

Juve jeni lesher dhe se shpejti do tju shohim kur tju varim ne shesh prej bythe.

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 16:28:

Re: Re: Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

lol nuk ta dha njeri fjalen ty kur te vi rradha jote flit....... ulu ulu se s'ka lezet hajt pra shnet.......................................

fol fol edhe pak dit se ke per ta pa veten me anije per itali prap .

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 16:30:

re

Citim:
Qeveri hajdutesh ja cfare jeni

Juve jeni lesher dhe se shpejti do tju shohim kur tju varim ne shesh prej bythe.

ty ballisto do te mbaj gjall se me shton humorin .
pastaj jeni shqiptaret e vertet ju
pa ju skam jet un

Postuar nga kontinenti datë 03 Qershor 2005 - 20:38:

Un them ate Oliinterin ta veshim si klloun dhe ta majme aty afer nesh,tek lulishtet tona.
Sa here t'i feshkellejme , ai te vije me vrap.

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 20:46:

re

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Un them ate Oliinterin ta veshim si klloun dhe ta majme aty afer nesh,tek lulishtet tona.

jo jo se nuk jan rac e paster ballistat kafshojn te zotin hahahhahahahahahahahahahahahahh
onliinter shaka mer amon se mos na e merni per kapital dhe ju qe ju kena si veten

Postuar nga kontinenti datë 03 Qershor 2005 - 21:05:

Re: re

Citim:
jo jo se nuk jan rac e paster ballistat kafshojn te zotin hahahhahahahahahahahahahahahahh
onliinter shaka mer amon se mos na e merni per kapital dhe ju qe ju kena si veten

Belgium cfar shakaje mer?
Ai me me kap mu do me vari nga prapanica, jo nga bytha ok, se ashtu me ka thone. Ti thu shaka. Ai ka bo gati cengelat, ti thu shaka.
Po ne qeverine e kena te forte se,s'kan ca te bojn ato jo.

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 21:08:

Re: Re: re

Citim:

Belgium cfar shakaje mer?
Ai me me kap mu do me vari nga prapanica, jo nga bytha ok, se ashtu me ka thone. Ti thu shaka. Ai ka bo gati cengelat, ti thu shaka.
Po ne qeverine e kena te forte se,s'kan ca te bojn ato jo.

po po me ate mendje te flej ai tashti qe kam zen shok madelen ollbrajtin un ska mo puçist qe na e mer pushtetin

Postuar nga lubi datë 03 Qershor 2005 - 22:46:

ej me rrenqethe trupin............

Belgium tani qe lexova mesazhin tend dhe me mbrojte ndaj Rubi_DR po te them me gjithe shpirt qe sinqerisht me emocionove per konsideraten qe kishe per mua---------siku ke filluar te m'a maresh zemren me keto metodat e tua..........

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 22:57:

Re: ej me rrenqethe trupin............

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Belgium tani qe lexova mesazhin tend dhe me mbrojte ndaj Rubi_DR po te them me gjithe shpirt qe sinqerisht me emocionove per konsideraten qe kishe per mua---------siku ke filluar te m'a maresh zemren me keto metodat e tua..........

lubi kam filluar te enderoj çastet e para magjike me ty ne krahet e mia plot muskuj ......

Postuar nga Klodel datë 03 Qershor 2005 - 22:59:

hahahhahaha
plasen cokollatat dhe keteja

hej po keni ngatarru temen me duket. Durrsak mu me morrsh t'ligat ti te marr gjak ne vetull. prit prit se jam duke ta qendisur artikullin.

Postuar nga lubi datë 03 Qershor 2005 - 23:05:

te gjitha plotesojne e konpensojne njera tjetren

Te lutem ty Ana dhe ju te gjithe anetare dhe kundershtare te kesaj qeverije te n'a falni......................

Po ti more Belgium perse flet keshtu deshiron qe te n'a qendise ndonje artikull NS-6 ne gazeten e tij -mbi maredheniet shef--vartes brenda institucioneve qeveritare----------me mer ne tel. dhe flasim jo keshtu ne publik se lame nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga belgium datë 03 Qershor 2005 - 23:12:

Re: te gjitha plotesojne e konpensojne njera tjetren

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Te lutem ty Ana dhe ju te gjithe anetare dhe kundershtare te kesaj qeverije te n'a falni......................

Po ti more Belgium perse flet keshtu deshiron qe te n'a qendise ndonje artikull NS-6 ne gazeten e tij -mbi maredheniet shef--vartes brenda institucioneve qeveritare----------me mer ne tel. dhe flasim jo keshtu ne publik se lame nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lubi na pergjojn zemra te poshtrit prandaj ste mar ne tel .
po ke hap nai numer me 0900 ma jep numrin se ate qe ke pas e kam shkruajtur me germa shpirti e kam strehuar thell ne boten time te endrave

Postuar nga myzeqari datë 03 Qershor 2005 - 23:47:

Re: Qeveria e re

Citim:
Ketu kemi kabinetin e ri te qeverise Shqiptare pas zgjedhjeve.

President i Republikes = A. Moisiu

1) Kryeminister = Myzeqari

2)Ministre e brendshme = Hirushja
3)Ministre e jashteme = Analistja
4)Minister e thesarit = Lubi
5)Minister i filozofise dhe poezise = Plloshtani
6)Minister i turizmit = Durrsaku
7)Ministre e bukurise dhe hijeshise = Dreqja shkodrane
8)Ministre e prapagandes = Sykaltra Gangos
9)Ministre e kultures = Lorie
10)Ministre e korrektimit dhe e urtesise = Sabina
11)Minister per mbulimin e sektorit greko-serb = Kontinenti
12)Minister i mbrojtjes = Ruby_dr
13)-Ministre e drejtesise Wydra.
14)Minister per shpifje dhe sharje pa shkak...= ky vend eshte bosh pasi eshte shume e zorshme te gjejshe nje minister te tille.
15) E derguara e perhershme prane OKB = Darke

Ju lutem kritikat e opozites te jene sa me miqesore dhe te permbajtura.

Ketu e ke Belgo po e ndryshove dot jap doreheqjen
Pa keshtu me llafe te kenaq ti !!

Postuar nga belgium datë 04 Qershor 2005 - 00:17:

Re: Re: Qeveria e re

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Ketu e ke Belgo po e ndryshove dot jap doreheqjen
Pa keshtu me llafe te kenaq ti !!

kjo esht qeveria kukull qe u ka shpalos ketu se realja o ndryshe

Postuar nga myzeqari datë 04 Qershor 2005 - 00:46:

Ske faj ti , faj kane keta min e mi qe flene gjumin e tret !
Zgjohuniiiiiiiiiiiiiiii milet !!!

Une ty te propozoj nje takim lal , dmth nje tek e tek ne TV dhe aty te diskutojme per kete qeveri
Po nuk vura Konten te te rahi mos me thencin Myzo

Postuar nga durrsak datë 04 Qershor 2005 - 01:45:

.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 04 Qershor 2005 - 01:51:

Mire, mire. Goxhaaaa mire

te pakten vendin e paskan zgjedh te bukur.

Ps. ku i bie kjo zona 10?

Postuar nga myzeqari datë 04 Qershor 2005 - 01:57:

aty prapa cerdhes

Postuar nga durrsak datë 04 Qershor 2005 - 02:05:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
Mire, mire. Goxhaaaa mire

te pakten vendin e paskan zgjedh te bukur.

Ps. ku i bie kjo zona 10?

Zona 10 i bie zona e Shkodres, besoj se fitorja jote atje eshte e sigurte.
Perball teje do kesh nanji qe eshte kot fare qe do ta caktoj opozita por qe ato akoma nuk jan organizu edhe skan paraqit asnje emer pran KQZ hihihihihi

Postuar nga amor alucius datë 04 Qershor 2005 - 02:06:

Mire mo si radhitje,po zona nr.9 ku i bie?

Postuar nga myzeqari datë 04 Qershor 2005 - 02:20:

O plak pse ke vene min e drejtesise ne zon 1 dhe kryeministrin ne zon 3
I poshter
saper ato te treja mire bere qe i hoqe

Postuar nga lubi datë 04 Qershor 2005 - 02:27:

ej me rrenqethe trupin............

Z.kryeminister-Myzeqari::::::::::::ku e ke vene emrin tim pasi as qe nuk e pashe gjekundi................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

E le pastaj qe une kur te tjere ministra te kesaj qeverije flinin e benin kokrren e qejfit--- une isha ketu ne krye te detyres.......

duke i dale zot me mish e me shpirt kesaj qeverije......

(le qe kot qe flas pamjet e gazetes trgojne me mire per sakrificat e medha per te mbajtur gjalle e te forte kete qeveri)

Durrsak ---e kush te tha ty qe ishim aq te palodhur--------------u lodha aq shume sa edhe tani mezi po mbushem me fryme-----------------

Z.Kryetar i qeverise duhet t'a dini qe vertete çelesat i keni ende ju por ai post me takon mua nuk mund te uzurponi dy vende --jam derrmuar t'ia arrij kesaj dite----dhe madje per t0ju qendruar sa me shume besnike juve kam refuzuar gjithe ato oferta e propozime qe me jane bere nga anetare brenda apo jashte kabinetit qeveritar --si dhe nga kandidate te pa varur madje dhe nga shtypi

Postuar nga durrsak datë 04 Qershor 2005 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ore po ju sikur nuk ishit ne mbledhjen e Qeveris apo po flinit ne gjume nejse atehere po ju a them me radhe se ne cfar zonash dhe ku i bie qe te kandidoni.

Postuar nga myzeqari datë 04 Qershor 2005 - 04:02:

Re: ej me rrenqethe trupin............

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Z.kryeminister-Myzeqari::::::::::::ku e ke vene emrin tim pasi as qe nuk e pashe gjekundi................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

E le pastaj qe une kur te tjere ministra te kesaj qeverije flinin e benin kokrren e qejfit--- une isha ketu ne krye te detyres.......

duke i dale zot me mish e me shpirt kesaj qeverije......

(le qe kot qe flas pamjet e gazetes trgojne me mire per sakrificat e medha per te mbajtur gjalle e te forte kete qeveri)

Durrsak ---e kush te tha ty qe ishim aq te palodhur--------------u lodha aq shume sa edhe tani mezi po mbushem me fryme-----------------

Z.Kryetar i qeverise duhet t'a dini qe vertete çelesat i keni ende ju por ai post me takon mua nuk mund te uzurponi dy vende --jam derrmuar t'ia arrij kesaj dite----dhe madje per t0ju qendruar sa me shume besnike juve kam refuzuar gjithe ato oferta e propozime qe me jane bere nga anetare brenda apo jashte kabinetit qeveritar --si dhe nga kandidate te pa varur madje dhe nga shtypi

Shife mire e nderuar min e thesarit , dhe mos e merzit shefin

Postuar nga durrsak datë 04 Qershor 2005 - 05:17:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Duke pas parasysh se gjysma e anetareve per deputet te kuvendit popullor kan qen gjate mbledhjes duke flirtu me njeri tjetrin dhe si pasoj nuk kan qene te vemendshem per ndarjen e Zonave po ju a bejme serish te qarte.

ZONA NR 1 WYDRA - Perfaqeson Tironen e re
ZONA NR 2 Durrsak - Perfaqeson qytetin e Durrsit
ZONA NR 3 Kryeministri Myzeqari - Perfaqson krahinen e Myzeqes
ZONA NR 4 Lela_Dr - Perfaqaon zonen e Lezhes e posht
ZONA NR 5 Kontinenti - Perfaqson zonen e Peqinit
ZONA NR 6 LUBI - Perfaqson zonen e Korces
ZONA NR 7 Sykaltra - Perfaqson zonen e Peshkopis
ZONA NR 8 Plloshtani - Perfaqson zonen e Kuksit
ZONA NR 9 Amori - Perfaqson zonen e Sarandes
ZONA NR 10 Keila - Perfaqson zonen e Shkodres
ZONA NR 11 Durrsake Topogigio - Perfaqson zonen e Vlores.

PS. 1) - Kontinet ty shefi te caktoj ne Peqin meqe ti e din se [KA PEQINI GOCA TE BUKURA] dhe ti ja ke mar doren ksaj pune se je ministri me i perfolur per te korr suksese per marjen e votave nepermjet vajzave te bukura te Peqinit.
2) - Ti Amor ke perball kryetarin e opozites keshuqe pregatit sonte referatin per neser edhe na e sill per Shqyrtim qe ta botojm ne numrin e ardhshem. Mos le gjo pa thon e pa akuzu, po pres un...

3)- Sic e shikoni OSBE dhe TFTU si dhe NGB, BB, OKB, TCF, ishin shume te kenaqur qe ne perberjen e qeveris se ardhshme me shume ka femra se sa burra pra jan ne raportin 7/4 ku 7 jan vazja dhe 4 burra per kete arsye deklarojme se me kete rapor te paraqitur pale se cdo te behet ne Qeveri.

Postuar nga wydra datë 04 Qershor 2005 - 05:31:

Ndihem shume e nderuar qe me keni caktuar per e Tirones se Re Ju falenderoj nga zemra

Postuar nga durrsak datë 04 Qershor 2005 - 07:26:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
Ndihem shume e nderuar qe me keni caktuar per e Tirones se Re Ju falenderoj nga zemra

Pak, shum pak, une mendova se do filloje fushaten. Thash po nigjoj nji cik premtimet e tuaja. Megjithate sot eshte data 3 Korrik dhe:

FUSHATA DEKLAROHET E HAPUR

Postuar nga i/e paregjistruar datë 04 Qershor 2005 - 07:45:

Jam shume e kenaqur dhe e sigurte ne fitore per zonen e caktuar.
Shkodranet jane me mua, se ofertat e mia si hedhin dot poshte.

Si pjese te fushates elektorale paraqes pikat e meposhtme:

1. Me fitoren time do kete uje dhe drita 24 ore per muajt Dhjetor (per festa), Shkurt (per ditelindjen time), Prill (Diten e rrenave), Shtator (se duhej edhe nje mes Majit dhe Dhjetorit).

2. Biznesi ne Shkoder do rritet 130%. Investimet do vijne nga Amerika sigurisht. Do pasurojme Gabin me veshmbathje sipas marrveshjes te partise tone me Salvation Army. Ne kete menyre u siguroj Shkodranve dhe rretheve mundesine per te ndjekur moden e fundit, edhe me asistenca.

3. Do ndertoj nje bust per veten dhe me ate rast do punesoj 100 persona.

4. Do ndertoj autostraden qe lidh 5 Heronjt me Parrucen.

5. Pensionet do rriten per te gjithe pensionistat, ndersa taksa javore do rritet per djemte dhe vajzat e tyre. Fundja ato e kan per detyre te mbajne prinderit me lek dhe jo ne. POR mos u merakosni, leket qe do ruajme i keni ne duar te sigurta se do i depozitoj ne nje banke ne Zvicerr.

6. Do ndryshojme oraret e punes. Meqe une e kuptoj qe dalja ne kafe ka rendesi te vecante per popullin qejfli te zones 10, oraret e punes do i pershtaten atyre te kafeneve. Dmth nga 8 puna do filloje ne 11 per ti dhene dy ore kohe qejflinjve te mi. Nga 12 deri ne 2 pushim qe te hahet dreka, 2-3 pune dhe pastaj i kthehemi kafeneve. Nderkohe po punoj me shkencetaret e mi personal per krijimin e nje bime e cila do jete ekskluzivisht per Shkodren. Mendojme se me nje perpunim te shkences dhe natyres do arrijme te krijojme paret qe rriten ne peme. Me arritjen e kesaj, do shnderrojme Shkodren ne kryeqytetin e Europes.

Pikat 7-10 publikohen me vone.

Fitorja ime qendron ne besimin tuaj. Me jepni voten t'ju jap leket. Po s'ma dhate do jua marr me zori...

Postuar nga durrsak datë 04 Qershor 2005 - 09:09:

Brravo keila kjo eshte fushat. Po presim nga deputet e tjere me fillu premtimet...

Postuar nga NS-6 datë 04 Qershor 2005 - 14:51:

paska fillu fushata knej a?eh cme gjeti?ca qeveri e poshter...edhe zgjedhjet i kane lene ne kohe provimesh qe opozita te mos arrije te organizohet...atehere te shof iher se cilet ishin nga ana e opozites?une ,analistja,olinteri,endro kalo me ne ti se ato nuk shtine tek a cift te ndaheshim njelloj...mos e vrit mendjen se edhe kaq sa jemi boll jemi.
atehere kjo osh shqiperia meqe jemi 4 vete deri tani po e ndajme ne 4:ti analiste merr jugun...qe po i tjek nje vije ktu te osumi e ca te kete me poshte qendisi ti...olintero e ke problem te marresh veriun apo do ta nderroj?qe nga ky fani ketu...ca te kete fan,qupe e kerr me gjith as jane te tute...endro shif lindjen nese nuk e ke problem...ja tia tjek edhe nje vije ktu per shul...keto zonat ketu...sa per numrat vejini vete si te doni.une po shof iher kete zonen e myzeqese...sidoqe te jete meqenese ne opozita jemi tolerant mes vedi mundeni edhe te ndihmoni njeri-tjetrin dhe te shkelni ne zonat e tjetrit pa problem fare...nese shtohen te tjere emra me opoziten do tu japim toka te tjera edhe atyre...per cdo problem kontaktoni drejtperdrejt...

4 kunder 10...as mos e kini problem ore se fundja fundit 4 ishin edhe muskutjeret...(kjo ishte me ju dhene moral se me ato kandidate nga ana tjeter kena me heq te zinjte e ullinit kena me heq...)

sa per premtimet tona secili do ti paraqise sipas qejfit...nderkohe une po bej gati gazeten tjeter qe do te kete emra direkt dhe jo anashkalime kete rradhe...ah se harrova...ai erdogani me tha qe kemi mbeshtetjen e tij dhe te 3 milion trupave turke dhe per cfare do problemi aty e kemi...e mante mend qe kam bo kolegjin turk ...edhe ai shiraku dhe shrederi thane qe kane ca hesape me ate qeverine e vjeter sepse gjyqi i hages kerkonte disa prej tyre keshtu qe edhe ato u lidhen me ne...ke kerkonte gjyqi i hages.....se shpejti ne gazete...

poshte qeveria...prap vende vende(a sa keq me vjen per wydren,lubin dhe amorin se i doja fort po...s'pasket paaaaaaaaaaaase mooooooooj piiiiiiiiiiiiiiik meshiiiiiiiiiiiiiiiire....shpresoj se do te me kuptojne)
para partizane...hmmm.....para opozite
po iki iher se po grryjn zorret me shku ne mence e me hong i pjate makarona....degjoehena me vone.

Postuar nga oliinter datë 04 Qershor 2005 - 19:14:

Citim:

Po hajdeni provojeni njehere se po sju vara te gjitheve prej bythe po mos me thencin Ibrahim Bej kovaci...

hahahahahahahahahaha

Postuar nga oliinter datë 04 Qershor 2005 - 19:17:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
paska fillu fushata knej a?eh cme gjeti?ca qeveri e poshter...edhe zgjedhjet i kane lene ne kohe provimesh qe opozita te mos arrije te organizohet...atehere te shof iher se cilet ishin nga ana e opozites?une ,analistja,olinteri,endro kalo me ne ti se ato nuk shtine tek a cift te ndaheshim njelloj...mos e vrit mendjen se edhe kaq sa jemi boll jemi.
atehere kjo osh shqiperia meqe jemi 4 vete deri tani po e ndajme ne 4:ti analiste merr jugun...qe po i tjek nje vije ktu te osumi e ca te kete me poshte qendisi ti...olintero e ke problem te marresh veriun apo do ta nderroj?qe nga ky fani ketu...ca te kete fan,qupe e kerr me gjith as jane te tute...endro shif lindjen nese nuk e ke problem...ja tia tjek edhe nje vije ktu per shul...keto zonat ketu...sa per numrat vejini vete si te doni.une po shof iher kete zonen e myzeqese...sidoqe te jete meqenese ne opozita jemi tolerant mes vedi mundeni edhe te ndihmoni njeri-tjetrin dhe te shkelni ne zonat e tjetrit pa problem fare...nese shtohen te tjere emra me opoziten do tu japim toka te tjera edhe atyre...per cdo problem kontaktoni drejtperdrejt...

4 kunder 10...as mos e kini problem ore se fundja fundit 4 ishin edhe muskutjeret...(kjo ishte me ju dhene moral se me ato kandidate nga ana tjeter kena me heq te zinjte e ullinit kena me heq...)

sa per premtimet tona secili do ti paraqise sipas qejfit...nderkohe une po bej gati gazeten tjeter qe do te kete emra direkt dhe jo anashkalime kete rradhe...ah se harrova...ai erdogani me tha qe kemi mbeshtetjen e tij dhe te 3 milion trupave turke dhe per cfare do problemi aty e kemi...e mante mend qe kam bo kolegjin turk ...edhe ai shiraku dhe shrederi thane qe kane ca hesape me ate qeverine e vjeter sepse gjyqi i hages kerkonte disa prej tyre keshtu qe edhe ato u lidhen me ne...ke kerkonte gjyqi i hages.....se shpejti ne gazete...

poshte qeveria...prap vende vende(a sa keq me vjen per wydren,lubin dhe amorin se i doja fort po...s'pasket paaaaaaaaaaaase mooooooooj piiiiiiiiiiiiiiik meshiiiiiiiiiiiiiiiire....shpresoj se do te me kuptojne)
para partizane...hmmm.....para opozite
po iki iher se po grryjn zorret me shku ne mence e me hong i pjate makarona....degjoehena me vone.

Plako mos e vri mendjen se e mbuloj une veriun...
KEte qeveri as nje gje nuk mund ta shpetoje me nga varja ne litar...

Bile une Propozoj qe analisten ta bejme Kryeministre te re te vendit. si thua?

Pershendetje dhe rrofte opozita.

Vdekje spurdhjakeve dhe kackavalleve

Postuar nga i/e paregjistruar datë 04 Qershor 2005 - 19:57:

veriun e kam ne xhep une
biles jam e gatshme per koalicion me ndonjerin/ren per zona te tjera te vendit. Ne kete menyre zgjerojme fitoret dhe perfitimet.

Postuar nga amor alucius datë 04 Qershor 2005 - 22:24:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
ZONA NR 9 Amori - Perfaqson zonen e Sarandes
2) - Ti Amor ke perball kryetarin e opozites keshuqe pregatit sonte referatin per neser edhe na e sill per Shqyrtim qe ta botojm ne numrin e ardhshem. Mos le gjo pa thon e pa akuzu, po pres un...

Kryetari i opozites eshte NS-6? Ah jo,e kam teper xhan per ta share,anzi,me NS-6 do formojme nje parti te re.Si ta quajme NS-6?"Partia e Shendetesise Popullore"?(PSHP-ja)

Postuar nga Shenjtori datë 04 Qershor 2005 - 23:24:

Une do te kandidoj ne zonen nr. 9 si kandidat i pavarur.......

Se shpejti do te shpalos platformen time. Jam i hapur per kualicione te majta dhe te djathta ...:p

Postuar nga kontinenti datë 05 Qershor 2005 - 00:15:

Durrsako...amon kush osht numri 5 lal ?
Do doja te ishte na nji zone e omel lal.
Po me sa duket kom zonen e mesme se aty kom lind, me nji fjale ne Tirone hahahaha..

Postuar nga kontinenti datë 05 Qershor 2005 - 00:21:

Citim:
Vdekje spurdhjakeve dhe kackavalleve

Po po, aty rri ti...e ku ka me i mire se djathi kackavall ?
Pra me keto njerez pa shije doni ta boni qeverine ju o opozite?
Ai pa pike turpi shan djathin kackavall....ja se c'njerz qe keni ju?

Postuar nga kontinenti datë 05 Qershor 2005 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Une do te kandidoj ne zonen nr. 9 si kandidat i pavarur.......
Se shpejti do te shpalos platformen time. Jam i hapur per kualicione te majta dhe te djathta ...:p

he he...Shenjtori...kujt do t'ia fusesh ti? Neve eee ?
Po ne nuk hajme bar....ne hajme gjellet me te mira, hajme edhe djathe kackavall qe esht aq i shijshem.

Postuar nga oliinter datë 05 Qershor 2005 - 00:57:

Citim:

Po po, aty rri ti...e ku ka me i mire se djathi kackavall ?
Pra me keto njerez pa shije doni ta boni qeverine ju o opozite?
Ai pa pike turpi shan djathin kackavall....ja se c'njerz qe keni ju?

Ashtu je katandisur ti si nje cop djathi kackavall per minjte.

Postuar nga erzeni_be datë 05 Qershor 2005 - 01:09:

Zoti Kryeminister Myzo

si ore s'u ngope me pushtet... te beme kryminister dhe tani na u bere edhe Mod.

Suksese ne Mod sepse per kryemister je i korruptuar fund e krye.

shendet

Postuar nga NS-6 datë 05 Qershor 2005 - 01:14:

amor faleminderit shume por je e detyruar te me luftosh per ate zone se iher per iher nuk e leshoj...

pike ne zemer kam edhe te ndeshem me wydren...per ate do terhiqesha nga zgjedhjet....eh se harrova meqe amori nuk e mori ate makinen po ta jap ty moj...qe te me besosh per keto qe them...

analisten kryeminister te ardhshme!!!s'jam kundra...per me teper edhe vendin tim do tia leshoj dikujt sepse une kam lindur i lir sic e dine ato qe me njohin ...
keila po rre veten kot goc se me olinterin nuk ke shprese apo jo olintero!!!

Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.