Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 » Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)
Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
rubby do tok apo do me te lon me fjet ke ura lanes ??
mos me boj pert pert kot .
po do tok hec bohu sherbetor besnik i perandorit dhe kryeministrit kontinenti.
do japim toka dashnore makina vila sipas sherbimit qe boni .
ndryshe ka dhun tortur e kshu gjonash per kundershtaret
Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Rubi_DR dhe ti Oliinter ato fyerjet--sharjet--varjet--mbajini vetem per veten tuaj.................ne te n'a vini anes degjuat...................!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
e vetmja gje qe dini te beni jane fjalet banale e boshe qe i perdorni vend e pa vend---------------le po kerkoni edhe pushtet !!!!!!!!!!!!!!e kush pa ju!!!!!!!!!!!!!!!ju mesoni njehere sesi te flisni e te silleni e pastaj ejani ne kete teme:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ketu punohet.--degjuat???????????????dhe jo nga ajo pune qe mendoni ju.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: RE RE
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Ta kam thone plako kjo qeveri eshte qeveri leshi...
Llapni sa te doni se asigjo nuk po boni!!!
Re: Re: re
[QUOTE]Po citoj ato që tha NS-6
rubi po te te jap nje shembull te asaj qe do te ndodhte nese ben gabimin te behesh po me ate qeveri:
nje politikan sa erdhi ne pushtet vendosi te plotesoje nevojat e popullit.
-ti cfare do?
nje shtepi mundesisht-i pergjigjet nje fshatar.
-po.keshilltar shkruaj shtepi ketij.ti tjetri?
-edhe une mundesisht.
-po edhe ketij shtepi.ti.....
e vazhdoi keshtu deri kur njeri tullac i tha :
-une dua lesh per koken.
-keshilltar shtepi edhe ketij.
-me fal i tha po sme degjove.dua lesh.
-keshilltar shtepi te thashe ....
-ore me fal po ....
-he mor mo edhe ti shkruaj shtepi se edhe te tjeret lesh do te marrin...
kete kane bere deri me sot dhe kete do bejne...prandaj behu me ne...ne po te thame qe do te japim lesh ate do te te japim.nese do te paim shtepi shtepi do jete...
poshte qeveria...vende vende kuptohet...ato vendet nese kane mundesi te kalojne nga ana jone do na benin pune :p [/QUOTE
ns-6 per ty ka dekret te veçant per asgjesim te menjihershem likuidim fizik.
ky nen hyn ne fuqie qe tashti sa te hedh firmen .
nese e lexon mesazhin kap pashaporten diplomatike qe e ke mar me allishverishe dhe mbatha na honduras se vetem atje ste vi me te vra
Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
lubi po pse nuk citon ato mikrofonat e bleona qerretit po kto tonat apo kshu e kon partit kush te jep ete krah mban dhe fyerjet e te tjerve te djegin
jo jo jo lol lol shife te drejten..................................
hahahahahahahahaha
Re: Re: Re: re
Citim:
[QUOTE]
ns-6 per ty ka dekret te veçant per asgjesim te menjihershem likuidim fizik.
ky nen hyn ne fuqie qe tashti sa te hedh firmen .
nese e lexon mesazhin kap pashaporten diplomatike qe e ke mar me allishverishe dhe mbatha na honduras se vetem atje ste vi me te vra
Re: Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
mos tma luj njeri lubin se per te shes gjysen e shqiperis deri ne shkoder .
Re: Re: Re: Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ka i binte kjo hondurasi mer se si fjale e degjume me duket...me duket se ka qene krahine shqipnie!!!
pse mer cfare thashe une?vetem te verteten...mua u munduan te me hiqnin qafe iher keshtu qe kam marre masa...dal zakonisht naten dhe diten rri me maske tjeter...jam bere si darkman
...
belgium...me fal ti ishe minister?...
para opoziiiiiiiiiiita!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!!
do fitojme apo jo?ta shooooooooooofim!!!
Qeveri hajdutesh ja cfare jeni
Juve jeni lesher dhe se shpejti do tju shohim kur tju varim ne shesh prej bythe.
Re: Re: Re: Re: bo bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
lol nuk ta dha njeri fjalen ty kur te vi rradha jote flit....... ulu ulu se s'ka lezet hajt pra shnet.......................................
re
Citim:
Qeveri hajdutesh ja cfare jeni
Juve jeni lesher dhe se shpejti do tju shohim kur tju varim ne shesh prej bythe.
Un them ate Oliinterin ta veshim si klloun dhe ta majme aty afer nesh,tek lulishtet tona.
Sa here t'i feshkellejme , ai te vije me vrap.
re
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Un them ate Oliinterin ta veshim si klloun dhe ta majme aty afer nesh,tek lulishtet tona.
Re: re
Citim:
jo jo se nuk jan rac e paster ballistat kafshojn te zotin hahahhahahahahahahahahahahahahh
onliinter shaka mer amon se mos na e merni per kapital dhe ju qe ju kena si veten
Re: Re: re
Citim:
Belgium cfar shakaje mer?
Ai me me kap mu do me vari nga prapanica, jo nga bytha ok, se ashtu me ka thone. Ti thu shaka. Ai ka bo gati cengelat, ti thu shaka.
Po ne qeverine e kena te forte se,s'kan ca te bojn ato jo.
ej me rrenqethe trupin............
Belgium tani qe lexova mesazhin tend dhe me mbrojte ndaj Rubi_DR po te them me gjithe shpirt qe sinqerisht me emocionove per konsideraten qe kishe per mua---------siku ke filluar te m'a maresh zemren me keto metodat e tua..........
Re: ej me rrenqethe trupin............
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Belgium tani qe lexova mesazhin tend dhe me mbrojte ndaj Rubi_DR po te them me gjithe shpirt qe sinqerisht me emocionove per konsideraten qe kishe per mua---------siku ke filluar te m'a maresh zemren me keto metodat e tua..........![]()
![]()
![]()
![]()
hahahhahaha
plasen cokollatat dhe keteja
hej po keni ngatarru temen me duket. Durrsak mu me morrsh t'ligat ti te marr gjak ne vetull. prit prit se jam duke ta qendisur artikullin.
te gjitha plotesojne e konpensojne njera tjetren
Te lutem ty Ana dhe ju te gjithe anetare dhe kundershtare te kesaj qeverije te n'a falni......................
Po ti more Belgium perse flet keshtu deshiron qe te n'a qendise ndonje artikull NS-6 ne gazeten e tij -mbi maredheniet shef--vartes brenda institucioneve qeveritare----------me mer ne tel. dhe flasim jo keshtu ne publik se lame nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: te gjitha plotesojne e konpensojne njera tjetren
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Te lutem ty Ana dhe ju te gjithe anetare dhe kundershtare te kesaj qeverije te n'a falni......................
Po ti more Belgium perse flet keshtu deshiron qe te n'a qendise ndonje artikull NS-6 ne gazeten e tij -mbi maredheniet shef--vartes brenda institucioneve qeveritare----------me mer ne tel. dhe flasim jo keshtu ne publik se lame nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Qeveria e re
Citim:
Ketu kemi kabinetin e ri te qeverise Shqiptare pas zgjedhjeve.
President i Republikes = A. Moisiu
1) Kryeminister = Myzeqari
2)Ministre e brendshme = Hirushja
3)Ministre e jashteme = Analistja
4)Minister e thesarit = Lubi
5)Minister i filozofise dhe poezise = Plloshtani
6)Minister i turizmit = Durrsaku
7)Ministre e bukurise dhe hijeshise = Dreqja shkodrane
8)Ministre e prapagandes = Sykaltra Gangos
9)Ministre e kultures = Lorie
10)Ministre e korrektimit dhe e urtesise = Sabina
11)Minister per mbulimin e sektorit greko-serb = Kontinenti
12)Minister i mbrojtjes = Ruby_dr
13)-Ministre e drejtesise Wydra.
14)Minister per shpifje dhe sharje pa shkak...= ky vend eshte bosh pasi eshte shume e zorshme te gjejshe nje minister te tille.
15) E derguara e perhershme prane OKB = Darke
Ju lutem kritikat e opozites te jene sa me miqesore dhe te permbajtura.
Re: Re: Qeveria e re
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ketu e ke Belgo po e ndryshove dot jap doreheqjen
Pa keshtu me llafe te kenaq ti !!
Ske faj ti , faj kane keta min e mi qe flene gjumin e tret !
Zgjohuniiiiiiiiiiiiiiii milet !!!
Une ty te propozoj nje takim lal , dmth nje tek e tek ne TV dhe aty te diskutojme per kete qeveri
Po nuk vura Konten te te rahi mos me thencin Myzo
.
Mire, mire. Goxhaaaa mire
te pakten vendin e paskan zgjedh te bukur.
Ps. ku i bie kjo zona 10?
aty prapa cerdhes
Citim:
Po citoj ato që tha keila
Mire, mire. Goxhaaaa mire
te pakten vendin e paskan zgjedh te bukur.
Ps. ku i bie kjo zona 10?
Mire mo si radhitje,po zona nr.9 ku i bie?
O plak pse ke vene min e drejtesise ne zon 1 dhe kryeministrin ne zon 3
I poshter
saper ato te treja mire bere qe i hoqe
ej me rrenqethe trupin............
Z.kryeminister-Myzeqari::::::::::::ku e ke vene emrin tim pasi as qe nuk e pashe gjekundi................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????
E le pastaj qe une kur te tjere ministra te kesaj qeverije flinin e benin kokrren e qejfit--- une isha ketu ne krye te detyres.......
duke i dale zot me mish e me shpirt kesaj qeverije......
(le qe kot qe flas pamjet e gazetes trgojne me mire per sakrificat e medha per te mbajtur gjalle e te forte kete qeveri)
Durrsak ---e kush te tha ty qe ishim aq te palodhur--------------u lodha aq shume sa edhe tani mezi po mbushem me fryme-----------------
Z.Kryetar i qeverise duhet t'a dini qe vertete çelesat i keni ende ju por ai post me takon mua nuk mund te uzurponi dy vende --jam derrmuar t'ia arrij kesaj dite----dhe madje per t0ju qendruar sa me shume besnike juve kam refuzuar gjithe ato oferta e propozime qe me jane bere nga anetare brenda apo jashte kabinetit qeveritar --si dhe nga kandidate te pa varur madje dhe nga shtypi
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Re: ej me rrenqethe trupin............
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Z.kryeminister-Myzeqari::::::::::::ku e ke vene emrin tim pasi as qe nuk e pashe gjekundi................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????
E le pastaj qe une kur te tjere ministra te kesaj qeverije flinin e benin kokrren e qejfit--- une isha ketu ne krye te detyres.......
duke i dale zot me mish e me shpirt kesaj qeverije......
(le qe kot qe flas pamjet e gazetes trgojne me mire per sakrificat e medha per te mbajtur gjalle e te forte kete qeveri)
Durrsak ---e kush te tha ty qe ishim aq te palodhur--------------u lodha aq shume sa edhe tani mezi po mbushem me fryme-----------------
Z.Kryetar i qeverise duhet t'a dini qe vertete çelesat i keni ende ju por ai post me takon mua nuk mund te uzurponi dy vende --jam derrmuar t'ia arrij kesaj dite----dhe madje per t0ju qendruar sa me shume besnike juve kam refuzuar gjithe ato oferta e propozime qe me jane bere nga anetare brenda apo jashte kabinetit qeveritar --si dhe nga kandidate te pa varur madje dhe nga shtypi
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ndihem shume e nderuar qe me keni caktuar per e Tirones se Re Ju falenderoj nga zemra
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
Ndihem shume e nderuar qe me keni caktuar per e Tirones se ReJu falenderoj nga zemra
![]()
Jam shume e kenaqur dhe e sigurte ne fitore per zonen e caktuar.
Shkodranet jane me mua, se ofertat e mia si hedhin dot poshte.
Si pjese te fushates elektorale paraqes pikat e meposhtme:
1. Me fitoren time do kete uje dhe drita 24 ore per muajt Dhjetor (per festa), Shkurt (per ditelindjen time), Prill (Diten e rrenave), Shtator (se duhej edhe nje mes Majit dhe Dhjetorit).
2. Biznesi ne Shkoder do rritet 130%. Investimet do vijne nga Amerika sigurisht. Do pasurojme Gabin me veshmbathje sipas marrveshjes te partise tone me Salvation Army. Ne kete menyre u siguroj Shkodranve dhe rretheve mundesine per te ndjekur moden e fundit, edhe me asistenca.
3. Do ndertoj nje bust per veten dhe me ate rast do punesoj 100 persona.
4. Do ndertoj autostraden qe lidh 5 Heronjt me Parrucen.
5. Pensionet do rriten per te gjithe pensionistat, ndersa taksa javore do rritet per djemte dhe vajzat e tyre. Fundja ato e kan per detyre te mbajne prinderit me lek dhe jo ne. POR mos u merakosni, leket qe do ruajme i keni ne duar te sigurta se do i depozitoj ne nje banke ne Zvicerr.
6. Do ndryshojme oraret e punes. Meqe une e kuptoj qe dalja ne kafe ka rendesi te vecante per popullin qejfli te zones 10, oraret e punes do i pershtaten atyre te kafeneve. Dmth nga 8 puna do filloje ne 11 per ti dhene dy ore kohe qejflinjve te mi. Nga 12 deri ne 2 pushim qe te hahet dreka, 2-3 pune dhe pastaj i kthehemi kafeneve. Nderkohe po punoj me shkencetaret e mi personal per krijimin e nje bime e cila do jete ekskluzivisht per Shkodren. Mendojme se me nje perpunim te shkences dhe natyres do arrijme te krijojme paret qe rriten ne peme. Me arritjen e kesaj, do shnderrojme Shkodren ne kryeqytetin e Europes.
Pikat 7-10 publikohen me vone.
Fitorja ime qendron ne besimin tuaj. Me jepni voten t'ju jap leket. Po s'ma dhate do jua marr me zori...
Brravo keila kjo eshte fushat. Po presim nga deputet e tjere me fillu premtimet...
paska fillu fushata knej a?eh cme gjeti?ca qeveri e poshter...edhe zgjedhjet i kane lene ne kohe provimesh qe opozita te mos arrije te organizohet...atehere te shof iher se cilet ishin nga ana e opozites?une ,analistja,olinteri,endro kalo me ne ti se ato nuk shtine tek a cift te ndaheshim njelloj...mos e vrit mendjen se edhe kaq sa jemi boll jemi.
atehere kjo osh shqiperia meqe jemi 4 vete deri tani po e ndajme ne 4:ti analiste merr jugun...qe po i tjek nje vije ktu te osumi e ca te kete me poshte qendisi ti...olintero e ke problem te marresh veriun apo do ta nderroj?qe nga ky fani ketu...ca te kete fan,qupe e kerr me gjith as jane te tute...endro shif lindjen nese nuk e ke problem...ja tia tjek edhe nje vije ktu per shul...keto zonat ketu...sa per numrat vejini vete si te doni.une po shof iher kete zonen e myzeqese...sidoqe te jete meqenese ne opozita jemi tolerant mes vedi mundeni edhe te ndihmoni njeri-tjetrin dhe te shkelni ne zonat e tjetrit pa problem fare...nese shtohen te tjere emra me opoziten do tu japim toka te tjera edhe atyre...per cdo problem kontaktoni drejtperdrejt...
4 kunder 10...as mos e kini problem ore se fundja fundit 4 ishin edhe muskutjeret...(kjo ishte me ju dhene moral se me ato kandidate nga ana tjeter kena me heq te zinjte e ullinit kena me heq...)
sa per premtimet tona secili do ti paraqise sipas qejfit...nderkohe une po bej gati gazeten tjeter qe do te kete emra direkt dhe jo anashkalime kete rradhe...ah se harrova...ai erdogani me tha qe kemi mbeshtetjen e tij dhe te 3 milion trupave turke dhe per cfare do problemi aty e kemi...e mante mend qe kam bo kolegjin turk ...edhe ai shiraku dhe shrederi thane qe kane ca hesape me ate qeverine e vjeter sepse gjyqi i hages kerkonte disa prej tyre keshtu qe edhe ato u lidhen me ne...ke kerkonte gjyqi i hages...
..se shpejti ne gazete...
poshte qeveria...prap vende vende(a sa keq me vjen per wydren,lubin dhe amorin se i doja fort po...s'pasket paaaaaaaaaaaase mooooooooj piiiiiiiiiiiiiiik meshiiiiiiiiiiiiiiiire....shpresoj se do te me kuptojne)
para partizane...hmmm.....para opozite
po iki iher se po grryjn zorret me shku ne mence e me hong i pjate makarona....degjoehena me vone.
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
paska fillu fushata knej a?eh cme gjeti?ca qeveri e poshter...edhe zgjedhjet i kane lene ne kohe provimesh qe opozita te mos arrije te organizohet...atehere te shof iher se cilet ishin nga ana e opozites?une ,analistja,olinteri,endro kalo me ne ti se ato nuk shtine tek a cift te ndaheshim njelloj...mos e vrit mendjen se edhe kaq sa jemi boll jemi.
atehere kjo osh shqiperia meqe jemi 4 vete deri tani po e ndajme ne 4:ti analiste merr jugun...qe po i tjek nje vije ktu te osumi e ca te kete me poshte qendisi ti...olintero e ke problem te marresh veriun apo do ta nderroj?qe nga ky fani ketu...ca te kete fan,qupe e kerr me gjith as jane te tute...endro shif lindjen nese nuk e ke problem...ja tia tjek edhe nje vije ktu per shul...keto zonat ketu...sa per numrat vejini vete si te doni.une po shof iher kete zonen e myzeqese...sidoqe te jete meqenese ne opozita jemi tolerant mes vedi mundeni edhe te ndihmoni njeri-tjetrin dhe te shkelni ne zonat e tjetrit pa problem fare...nese shtohen te tjere emra me opoziten do tu japim toka te tjera edhe atyre...per cdo problem kontaktoni drejtperdrejt...
4 kunder 10...as mos e kini problem ore se fundja fundit 4 ishin edhe muskutjeret...(kjo ishte me ju dhene moral se me ato kandidate nga ana tjeter kena me heq te zinjte e ullinit kena me heq...)
sa per premtimet tona secili do ti paraqise sipas qejfit...nderkohe une po bej gati gazeten tjeter qe do te kete emra direkt dhe jo anashkalime kete rradhe...ah se harrova...ai erdogani me tha qe kemi mbeshtetjen e tij dhe te 3 milion trupave turke dhe per cfare do problemi aty e kemi...e mante mend qe kam bo kolegjin turk...edhe ai shiraku dhe shrederi thane qe kane ca hesape me ate qeverine e vjeter sepse gjyqi i hages kerkonte disa prej tyre keshtu qe edhe ato u lidhen me ne...ke kerkonte gjyqi i hages...
..se shpejti ne gazete...
poshte qeveria...prap vende vende(a sa keq me vjen per wydren,lubin dhe amorin se i doja fort po...s'pasket paaaaaaaaaaaase mooooooooj piiiiiiiiiiiiiiik meshiiiiiiiiiiiiiiiire....shpresoj se do te me kuptojne)
para partizane...hmmm.....para opozite
po iki iher se po grryjn zorret me shku ne mence e me hong i pjate makarona....degjoehena me vone.
veriun e kam ne xhep une
biles jam e gatshme per koalicion me ndonjerin/ren per zona te tjera te vendit. Ne kete menyre zgjerojme fitoret dhe perfitimet.
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
ZONA NR 9 Amori - Perfaqson zonen e Sarandes
2) - Ti Amor ke perball kryetarin e opozites keshuqe pregatit sonte referatin per neser edhe na e sill per Shqyrtim qe ta botojm ne numrin e ardhshem. Mos le gjo pa thon e pa akuzu, po pres un...
Une do te kandidoj ne zonen nr. 9 si kandidat i pavarur.......
Se shpejti do te shpalos platformen time. Jam i hapur per kualicione te majta dhe te djathta ...:p
Durrsako...amon kush osht numri 5 lal ?
Do doja te ishte na nji zone e omel lal.
Po me sa duket kom zonen e mesme se aty kom lind, me nji fjale ne Tirone hahahaha..
Citim:
Vdekje spurdhjakeve dhe kackavalleve
Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Une do te kandidoj ne zonen nr. 9 si kandidat i pavarur.......
Se shpejti do te shpalos platformen time. Jam i hapur per kualicione te majta dhe te djathta ...:p
Citim:
Po po, aty rri ti...e ku ka me i mire se djathi kackavall ?
Pra me keto njerez pa shije doni ta boni qeverine ju o opozite?
Ai pa pike turpi shan djathin kackavall....ja se c'njerz qe keni ju?
Zoti Kryeminister Myzo
si ore s'u ngope me pushtet... te beme kryminister dhe tani na u bere edhe Mod.
Suksese ne Mod sepse per kryemister je i korruptuar fund e krye.
shendet
amor faleminderit shume por je e detyruar te me luftosh per ate zone se iher per iher nuk e leshoj...
pike ne zemer kam edhe te ndeshem me wydren...per ate do terhiqesha nga zgjedhjet....eh se harrova meqe amori nuk e mori ate makinen po ta jap ty moj...qe te me besosh per keto qe them...
analisten kryeminister te ardhshme!!!s'jam kundra...per me teper edhe vendin tim do tia leshoj dikujt sepse une kam lindur i lir sic e dine ato qe me njohin ...
keila po rre veten kot goc se me olinterin nuk ke shprese apo jo olintero!!!
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 » Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.