Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga SEXI datë 22 Dhjetor 2006 - 23:46:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ahaa me fal eshte keshtu...syte e tu..syt e tu.. me gjithe dritat qe kame pare.. me gjithe yjet rreze art shembellejn syt e tu ........

Eeeeeemmmm kjo po me pelqen
Ça shprehje tu duk nga ana jote ty ore...

Postuar nga roke datë 05 Janar 2007 - 11:44:

je shume e mire!Me behet qejfi qe nene Tereza ka lene trashegimtare te miresise.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 05 Janar 2007 - 12:01:

Sikur te ishe celular.. do te kisha gjithmon me vete

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 05 Janar 2007 - 12:03:

sikur te ishe jastek.. do me puthje gjithmon ( se un fle permbys )

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 05 Janar 2007 - 12:05:

Un se pi alkholin.. po po te ishe ti e tille.. do isha ber pijanc

p.s: po i krijoj vet se ore e vone.. ja kpusim dhe cik kot :S

Postuar nga lezhjani-82 datë 24 Janar 2007 - 23:51:

te dhente dashnori 9 orgazma rrjesht

Postuar nga Enya datë 17 Gusht 2009 - 07:14:

Edhe ket sè kisha fantazu naj her!

Postuar nga ksovari datë 19 Gusht 2009 - 18:07:

Dallge dallge

Je si vale diet,
Me levizje peshku,
me ledhatime te ngrohta,
Ne acare te ftohta,

Po nuk u merzite do te vazhdoja,
te thurrja poezi deri sa detet me ngjyr ti shteroja

Postuar nga cecilia datë 19 Gusht 2009 - 22:30:

Nuk do deshiroja komplimenta,do deshiroja vepra...nganjehere mjafton nje shikim i vetem per te ndjer ate kompliment aq te deshirushem...Me pelqen heshtja dhe ndjenja e vertet...kaq per sot :p

Postuar nga shelgu datë 20 Gusht 2009 - 06:42:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Nuk do deshiroja komplimenta,do deshiroja vepra...nganjehere mjafton nje shikim i vetem per te ndjer ate kompliment aq te deshirushem...Me pelqen heshtja dhe ndjenja e vertet...kaq per sot :p

Vertet? Ua edhe une keshtu dua. :p

Postuar nga Enya datë 20 Gusht 2009 - 06:58:

"Je jeta jeme, shpirti jem, mushknia jeme, drita jeme!"
Ah, vec kto fjale m`qetsojn totalisht.

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Vertet? Ua edhe une keshtu dua. :p

Mos rrej fort, se thojn se te rritet leshi i kamve.

Postuar nga shelgu datë 20 Gusht 2009 - 17:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Hahaha. S'e kisha degju ket.

Postuar nga ksovari datë 21 Gusht 2009 - 11:53:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Tu dashkan ende pushmet, haha

mbase mire e the dhe shume thjesht,

Thene troq fare "PUNEPNE NATE E DITE QE TE SHOHIM PAKES DRITE"

Mos me pyet se a te dua me lejo ta deshmoj.

Postuar nga al74 datë 21 Gusht 2009 - 23:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Dje po shkoja ne pune me biciklete dhe kaloj ne nje turme djemsh qe po punonin rrugen.

Degjoj nga larg njerin qe thote "Sa do te doja te isha ne vend te shales"

kur dikur pyeten Benny Hill se c'do te deshironte te behej me te pas vdekjes pergjigja ishte : me lekuren time te behen shale bicikletash per femrat.
Kam pershtypjen qe femrave coc ju pelqen tu vesh ne pah intelektin...mos nenkuptojne dicka tjeter?!

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2009 - 02:32:

ku ku apo sbeni komplimente ju hahahah zot i malli

Postuar nga ksovari datë 22 Gusht 2009 - 21:15:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ku ku apo sbeni komplimente ju hahahah zot i malli

Oj shoqe dikush ka thene: mos me thuaj sa kushtojne gjerat qe me pelqejne, me thuaj ku ti gjej".

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2009 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

hahah degju jo qe jo po as lexu hahah o enya a po s ekam inat ti hekhahhaha

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2009 - 21:43:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Oj shoqe dikush ka thene: mos me thuaj sa kushtojne gjerat qe me pelqejne, me thuaj ku ti gjej".

po ku ti gjej pra he ate po kerkoj une

Postuar nga AngelDevil datë 22 Gusht 2009 - 22:56:

tani ceshte e verteta kujtdo i behet qejfi kur i bejne komplimenta e jo vetem ne femrave.... puna eshte qe une si kam qejf shume me komplimentat e drejtperdrejta jane shume te sheqerosura prandaj me pelqejne me shume ato indirekte te tipit "ti bi deres te degjoje dericka" kane me shume lezet e jane me kripe mo

Postuar nga BIONDIA datë 22 Gusht 2009 - 23:01:

komplimenti me i bukur qe me ka thene dikush ka qene ;
Do te jap fryme nga fryma ime qe ti te jetosh .....
sa here qe e kujtoj mendoj se ai njeri do mbetet ne zemren time gjithmon

Postuar nga ksovari datë 24 Gusht 2009 - 13:07:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

po ku ti gjej pra he ate po kerkoj une

He he Boten ma ndrit kur buzeqesh, por s'me pelqen kur nuk me je pran...

Eh KU TA GJEJ ORE

Postuar nga Petter datë 24 Gusht 2009 - 22:09:

Nje kompliment i thjesht dhe pa shtirje mendoj se i pelqen cdo femre.

Postuar nga BIONDIA datë 24 Gusht 2009 - 22:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Nje kompliment i thjesht dhe pa shtirje mendoj se i pelqen cdo femre.

po ban pra ate te shkrete kompliment ...mos thuaj qe je e bukur se ste beson njeri m ato miset qe ke pare

Postuar nga AngelDevil datë 24 Gusht 2009 - 22:35:

he pra he mire e ka Biondja Peter

Postuar nga Petter datë 24 Gusht 2009 - 22:38:

sa lovely qe jeni

Postuar nga AngelDevil datë 24 Gusht 2009 - 22:39:

wooow thjesht e bukur

faleminderit Peter

Postuar nga Petter datë 24 Gusht 2009 - 22:47:

Zakonisht bej komplimenta kur i kam afer femrat..me shume per veshjen, floket, thonjte, vathet etc etc.. gjerat qe femrat zakonisht rrine nga 2 ore para pasqyres duke i pare a u rrine mire I meritoni komplimentet

Postuar nga AngelDevil datë 24 Gusht 2009 - 22:52:

kur behem gati per pune Peter ne mengjes i kushtoj vetem 20 minuta vetes sime sa per te bere 1 dush te kreh floket e 1 tualet te thjeshte sme ka ndodh te rri me shume se gjys ore para pasqyres e kjo ne raste te ndonje darke party apo ndonje takimi

Postuar nga BIONDIA datë 24 Gusht 2009 - 22:54:

Citim:
gjerat qe femrat zakonisht rrine nga 2 ore para pasqyres duke i pare a u rrine mire I meritoni komplimentet

hahahaah epo sqeka drjetuar mua ky komplimnet i vetmi vend ku rri 2 ore o perpara hekrit kur hekuros ne kur shof ndeshjen ...pastaj cte rregullohem une me ka bere zoti si shpirt ...ke inot

Postuar nga Petter datë 24 Gusht 2009 - 22:55:

He se se kisha me gjithmend kur thash dy ore.. eshte paka shume si shprehje :p aty te 10-20 minuci e kisha dhe une tamem tamem :lol:

Postuar nga AngelDevil datë 24 Gusht 2009 - 22:56:

e pra se na cudite ti thashe po ky Mis Kosoven ka te dashur :p

Postuar nga BIONDIA datë 24 Gusht 2009 - 23:02:

e kshu thuaj se na trembe ....maksimuni 10 minuta ka dite peter qe nga shpejtesia m cu femi ne shkolle ske koh me kref floket jo me nejt 1 ore ...

komplimenti ma i bukur ne mengjes kur je pergjymesh e pa lyre dhe me floket e perhapura ne krevet degjoj qe me thote im bir "sa e bukur je mami " ky po eshte kompliment qe ja vlen ...

Postuar nga Petter datë 24 Gusht 2009 - 23:02:

Ehhh jo vetem shoqeri kam me Marigonen, sme pelqejne aq te bukura per ti pasur te dashura.. sepse bukuri te tilla nuk para ta ngrefin shume :p

Postuar nga Enya datë 25 Gusht 2009 - 05:20:

Citim:
Zakonisht bej komplimenta kur i kam afer femrat..me shume per veshjen, floket, thonjte, vathet etc etc.. gjerat qe femrat zakonisht rrine nga 2 ore para pasqyres duke i pare a u rrine mire I meritoni komplimentet

Sa fallco tingellojn kto lloj komplimentash Petter. Sinqerisht, s`me pelqejn kto siperfaqsoret,

Ku je ti se ke tha syt, na u bane si Ferre$ edhe ti. Mirese na erdhe prap.

ps: Cedrus na ka ba me fixime, humoraxheshk e madhe. Ti po se po, je i sjellshem. Po ashtu, Angel, Bjondja, Glak, Kotka, Kurti, and Ferra$ si shpirtra i kena. Zot na i mbaj me zor ne forum, se bahet nami me na ik,

Postuar nga ksovari datë 25 Gusht 2009 - 11:43:

Heh o peter pse fajson vetem vajzat se rrin shume para pasqyres, ka çuna qe rrin para pasqyres me shume se vajzat, nese je nisur diku me te tillet te iken treni....

Me ka ndodhur rasti edhe ne pune kur kam vajtur nje here vetem sa nuk humba nga lodhja duke vrapuar, ai jo kjo rrobe me rri me mire ajo rrobe me ri me mire, e une desh plasa nga vrapi.

Thene te drejten gruas sime i hedh komplimenete kur zgjohet nga gjumi sepse s'i kupton fare deri sa te kthjellet.... O them oj princesh u be kafja , ose o drenush e fjetur ngrihu , pa ngrihu njehere se te therete dielli i mengjesit, ta ka zili se mos ia merr anen...

Po çfare flas une ore , po me mire le te na mesojne keto bukuroshet ne forum çfare komplimentesh te japim neve, se ku ta dim neve sakt çfare i pelqen asaj qe e duam,...

Zaten me e keqja e se keqes eshte kur harron ndonje premtim te vogel, e dela para saj si hutaq fare duke u krekosur, kujdes nga kjo çuna se merrni pike minus dhe pastaj vaj halli ...

Jeni pak me shume se te shkelqyer... e gjeta ....SHEMBULLOR....sidomos ju mesuese qe na mesoni se cilat komplimente i ha pazari e cilat jo...

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2009 - 16:11:

Citim:

Thene te drejten gruas sime i hedh komplimenete kur zgjohet nga gjumi sepse s'i kupton fare deri sa te kthjellet.... O them oj princesh u be kafja , ose o drenush e fjetur ngrihu , pa ngrihu njehere se te therete dielli i mengjesit, ta ka zili se mos ia merr anen...
...

Kjo po. Sa din me gatu ti o gru dhe grat e shkreta fryhen.

Mashkllat e dine vete se cfare duhet me thane.

I can imejxhen dike ne krevat me floket te hapura ne jastek dhe njeren shale jashte carcafit .

Postuar nga ksovari datë 25 Gusht 2009 - 20:49:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Kjo po. Sa din me gatu ti o gru dhe grat e shkreta fryhen.

Mashkllat e dine vete se cfare duhet me thane.

I can imejxhen dike ne krevat me floket te hapura ne jastek dhe njeren shale jashte carcafit .

O centrus djali mos rastesisht e teprove pak. Ose po del qik nga binaret, ♪5fare bejne njerezit me grate e tyre nuk te mbetet ty kjo pune ta stjudiosh sepse ajo e mbyllur.

Kujdes se nu jane shprehje keto, se paku njeri nga ty nuk duhet ti pres keto gjera.

Njeriu kur zgjohet nga gjumi eshte origjinal dhe ajo bukuri qe ka aty tamam i shifet, se edhe macen po ta rregullosh behet e bukur...

Dhe s'te mbetet ty puna a di te gatuaj une apo gruaja ime i nderuar... Shprehjet te tilla me mua mos i hap.

A mund ta imaxhinosh dike me floke te prishura afer a jo, kjo eshte pune per ju, me sa d une eshte tema komplimentet qe deshironin vajzat, e jo si do ta doje çiftin ne shtrat.

Sidoqofte kjo mbase eshte kultura juaj qe kultivoni, ╙'ti besh edhe keso njerez duhet te ket...

P.S.: PËR ÇDO GJË DUHET TE KETË SPJEGIM....POR KËTO TE KESAJ NATYRE AS QË MIRREN NË SHQYRTIM....

Postuar nga ksovari datë 25 Gusht 2009 - 20:54:

Dhe centrus mbase dhe nuk keni familje dhe nuk keni se si tia dini vleren prandaj ia fusni veq le te dale ku te dale...

Ne teme:
....Kur degjoj zerin tend disi pushoj dhe qeflohem...

Postuar nga AngelDevil datë 25 Gusht 2009 - 21:32:

je gjeja me e bukur ne jeten time

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2009 - 23:41:

Citim:

Njeriu kur zgjohet nga gjumi eshte origjinal dhe ajo bukuri qe ka aty tamam i shifet, se edhe macen po ta rregullosh behet e bukur...

shume e drejte kjo qe the ksovari
... mjaftoi shum pak per te dashur por do te duhet nje jete per te harruar..

Postuar nga briseide datë 25 Gusht 2009 - 23:51:

Citim:

Oj princesh u be kafja...? S'mendoja ekzistonin meshkuj qe mund ta thonin vertete!

:00@@ Sa larg jemi nga pranvera...

Postuar nga Enya datë 26 Gusht 2009 - 04:08:

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

:00@@ Sa larg jemi nga pranvera...

aman o Bris me ca lloj idjotesh paske te besh, ca komplimenti eshte ky moj?

Te me thoje kush sa larg jemi nga pranvera, qyqa sdo kishte ma ulje per mua!

ps: zere se nuk e kuptova pergjigjen qe i ke dhene Kosovarit. Supozojme, ok? A ka gje me te dashur dhe me fisnike sesa te ndash jeten me nje njeri qe te vlereson kaq shume sac e vlereson Kosovari nusen e tij? Cdo femer e martuar  i pergatit kefene burrit te saj per hir te dashurise dhe respektit, jo se eshte skllave! Per kete, pranvera ka ardhe me kohe. Mos pret qe deri neser vetem burri te te sjelle kafene Ty? Ajo shprehja e rrezeve te diellit te han shpirtin, aq do me lehtesonte.

Postuar nga kurt datë 26 Gusht 2009 - 05:28:

prejmen me pelqeu menyra se si komunikon kosovari me gruan, shume e lezetshme! pershkruan nje marstese te suksesshme.
shyqyr se na i ngjalli pak shpresat ne beqarve se qenka e mundur dicka e tille:p

kurse une nuk po tregoj komplimetat qe u bej gocave se pastaj do me kopjojn kta cunat e forumit ktu, se stili im eshte origjinal, i thjesht and deadly effective!!

Postuar nga shelgu datë 26 Gusht 2009 - 06:05:

O kosovar-ooo. Nuk imagjinoj grun tate un se nuk me la mendja. 

E kshu. Po mire thone ate llafin: Kur te behem nuse do d i te nuseroj. Edhe une kshu. Vetem imagjinoj tani se nuk e kam kohen hala, jam qike e vogel

Kotka ku eshte gjanem

Isha tuj imagjinu Bjonden qe kishte hap floket ne jastek. Khe.

Postuar nga ksovari datë 26 Gusht 2009 - 12:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

ps: zere se nuk e kuptova pergjigjen qe i ke dhene Kosovarit. Supozojme, ok? A ka gje me te dashur dhe me fisnike sesa te ndash jeten me nje njeri qe te vlereson kaq shume sac e vlereson Kosovari nusen e tij? Cdo femer e martuar  i pergatit kefene burrit te saj per hir te dashurise dhe respektit, jo se eshte skllave! Per kete, pranvera ka ardhe me kohe. Mos pret qe deri neser vetem burri te te sjelle kafene Ty? Ajo shprehja e rrezeve te diellit te han shpirtin, aq do me lehtesonte.

Mbase e ka per daten e martese oj...Pa ta pyesim per çfare e ka fjalen, ose mbase e ka te dashurin ne mergim dhe pret ta takoj sa me pare...
Megjithaste mier e the ,nuset nuk jane sllave, por zonjat e shtepise?

Postuar nga briseide datë 26 Gusht 2009 - 12:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Varet cfare nenkupton ti Enya.Pse do te ishte ulje,pa na thuaj!

Nuk po supozojme fare pasi e ke kuptuar gabim.
Fjalia ishte nje reflektim i momentit dhe personal qe s'ka lidhje as me kosovarin ne vecanti as me komplimentat.Jo per gje,po nga do e kapesh e ta besh kompliment!
Fjalet qe tha Kosovari i citova sepse jane te lezetshme,une s'do i merrja si komplimenta por thjesht fjale te embla e te dashura qe tregojne se ai cift jeton ne dashuri te plote.

Kosovar mund te me drejtohesh edhe mua se nuk kafshoj!

Sa per temen,komplimentat qe kam marre edhe i kam harruar!

Postuar nga ksovari datë 26 Gusht 2009 - 12:58:

Flas nga kendveshtimi im

E kisha nje makine mesatare dhe me ndodhi nje aksident i rende, vet shpetova por makina u be pekmez fare. Makinen e lash ne servis dhe mos pyet sa do me kushtonte , nje jave pune, sikur ta bleja te re. gruas i telefonova se makinen e kam ne servise per ta lyer te teren se qik eshte si e gevishur. e kam fotografuar makinen, e kam regulluar dhe plagen qik me pushuan pastaj vajta ne shtepi. gruaja qik dyshonte semos diçka kishte ndodhur, por, s'pyeste. Per t'ia sheruar zemren ia tregova te verteten pas nje muaji, dhe fotografin e makines, ajo nga sikleti qe e zuri filloj te bertiste: " pse e nget makinen kur nuk di?!, Pse , Pse, dhe instiktivisht filloj t'me kontrolloj çdo detal trupi, mi kerkoj te dhenat e mjekut, derisa pas mbremjes qik u qetesua....por naten falej e qante me denes, falenderonte Zotin qe me kishte prap.

Po u tregoj histori ndoshta do ju duket por vertet ajo ben shume per mua.
Nuk mund ta merrni me mend se sa shume sakrifikon.

Une qysh kur e kam pare kete titull jam qasur ne kete tem te gjej ndonje kompliment te qelluar dhe t'ia them asaj.

NJe dite u zume per gjesende te shtepise, ajo donte nje dhome fjetjeje te klasit t e pare mbase e meritoj edhe une, dhe thoshte oriendit e vjtra oset'ia japim nevojtareve ose ti shesim, i thash per shaka jo une i dua gjerat e vjetra, ajo ka harruar me sa duket se para tre muajve e ka seleksionuar bashk me ma dhomen. Por mire e kam shfrytezuar harrezen e saj, per Festen e Fiter bajramin a jo do i montohet ne dhome, perderisa ajo do shkoj te familja e saj per festen....

Une asaj ia qes kafen pa pertese sepse ajo mirret me dy qunat tane tere aten qe ne kabinetin tim ta kem qetesi. Si e fal mengjesin bie te pushon si e vdekur. E si mos ti sherbej PRINCESHES kafen.

UNe shpeshhere e qortoj se shume jep nga vetja, ia kam mbyllur dyqanin e rrobaqepesise sepse lodhej shume...Shkurt nuk ia vlen barra qiran te lodhet aq shume...i them per tu lodhur per pasuri jam une, per qejfet dhe managjimin je ti. Ate fitim qe ka pasur nga puna e saj une ia jam si pag mujore mbase duhet te kete edhe ajo shumen e pages. Mjafton qe femijet dhe shtepin ti kete ne mbikqyrja te vet.

I thoja: Nuk mund te te shohe te lodhesh kaq shume, vertete shume punon, pasjtaj mundohesh gjithka te jesh, lere fare pune po ta kompenzoj si page mujore vetem rri e lire pa stres.

Ajo qau dhe me tha : ta kam zili se je shume bujar...por edhe ti ndero vendin e punes se ehe ti lodhesh shume. Dhe me besoni e kam nderruar.

Desha veq pak shpegim te jap per arsyen e kafes ne mengjes...

Ne teme:
ME MIRE ME PAK PASURI E AFER TEJE SESA MILIONET E LARG BUZEVE TUA

Postuar nga ksovari datë 26 Gusht 2009 - 13:02:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Varet cfare nenkupton ti Enya.Pse do te ishte ulje,pa na thuaj!

Nuk po supozojme fare pasi e ke kuptuar gabim.
Fjalia ishte nje reflektim i momentit dhe personal qe s'ka lidhje as me kosovarin ne vecanti as me komplimentat.Jo per gje,po nga do e kapesh e ta besh kompliment!
Fjalet qe tha Kosovari i citova sepse jane te lezetshme,une s'do i merrja si komplimenta por thjesht fjale te embla e te dashura qe tregojne se ai cift jeton ne dashuri te plote.

Kosovar mund te me drejtohesh edhe mua se nuk kafshoj!

Sa per temen,komplimentat qe kam marre edhe i kam harruar!

Kosovar mund te me drejtohesh edhe mua se nuk kafshoj! :Mire atehere,

SA SHUME LULE DO TE DHUROJA SIKUR VEQ NJE HERE TE TE SHIHJA SE SI BUZEQESH NE ERRESIRE, E DI PSE TE K NEVE SHPESH NDALET DRITA DHE NE ATE MOMENT TE BEJE TI DRITE ME ATE BUZEQESHJE

HEHE

Postuar nga AngelDevil datë 26 Gusht 2009 - 13:54:

Smile Re: Flas nga kendveshtimi im

Citim:
E kisha nje makine mesatare dhe me ndodhi nje aksident i rende, vet shpetova por makina u be pekmez fare. Makinen e lash ne servis dhe mos pyet sa do me kushtonte , nje jave pune, sikur ta bleja te re. gruas i telefonova se makinen e kam ne servise per ta lyer te teren se qik eshte si e gevishur. e kam fotografuar makinen, e kam regulluar dhe plagen qik me pushuan pastaj vajta ne shtepi. gruaja qik dyshonte semos diçka kishte ndodhur, por, s'pyeste. Per t'ia sheruar zemren ia tregova te verteten pas nje muaji, dhe fotografin e makines, ajo nga sikleti qe e zuri filloj te bertiste: " pse e nget makinen kur nuk di?!, Pse , Pse, dhe instiktivisht filloj t'me kontrolloj çdo detal trupi, mi kerkoj te dhenat e mjekut, derisa pas mbremjes qik u qetesua....por naten falej e qante me denes, falenderonte Zotin qe me kishte prap.

Po u tregoj histori ndoshta do ju duket por vertet ajo ben shume per mua.
Nuk mund ta merrni me mend se sa shume sakrifikon.

Une qysh kur e kam pare kete titull jam qasur ne kete tem te gjej ndonje kompliment te qelluar dhe t'ia them asaj.

NJe dite u zume per gjesende te shtepise, ajo donte nje dhome fjetjeje te klasit t e pare mbase e meritoj edhe une, dhe thoshte oriendit e vjtra oset'ia japim nevojtareve ose ti shesim, i thash per shaka jo une i dua gjerat e vjetra, ajo ka harruar me sa duket se para tre muajve e ka seleksionuar bashk me ma dhomen. Por mire e kam shfrytezuar harrezen e saj, per Festen e Fiter bajramin a jo do i montohet ne dhome, perderisa ajo do shkoj te familja e saj per festen....

Une asaj ia qes kafen pa pertese sepse ajo mirret me dy qunat tane tere aten qe ne kabinetin tim ta kem qetesi. Si e fal mengjesin bie te pushon si e vdekur. E si mos ti sherbej PRINCESHES kafen.

UNe shpeshhere e qortoj se shume jep nga vetja, ia kam mbyllur dyqanin e rrobaqepesise sepse lodhej shume...Shkurt nuk ia vlen barra qiran te lodhet aq shume...i them per tu lodhur per pasuri jam une, per qejfet dhe managjimin je ti. Ate fitim qe ka pasur nga puna e saj une ia jam si pag mujore mbase duhet te kete edhe ajo shumen e pages. Mjafton qe femijet dhe shtepin ti kete ne mbikqyrja te vet.

I thoja: Nuk mund te te shohe te lodhesh kaq shume, vertete shume punon, pasjtaj mundohesh gjithka te jesh, lere fare pune po ta kompenzoj si page mujore vetem rri e lire pa stres.

Ajo qau dhe me tha : ta kam zili se je shume bujar...por edhe ti ndero vendin e punes se ehe ti lodhesh shume. Dhe me besoni e kam nderruar.

Desha veq pak shpegim te jap per arsyen e kafes ne mengjes...

Ne teme:
ME MIRE ME PAK PASURI E AFER TEJE SESA MILIONET E LARG BUZEVE TUA

Gruaja jote eshte me fat qe te ka.

Postuar nga ksovari datë 26 Gusht 2009 - 14:10:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Gruaja jote eshte me fat qe te ka.

Ju faleminderit shume e nderuar...Lus Zotin te jete ashtu... Dhe lus Zotin qe asnjehere te mos kete zhgenjim te ndersjellte ne mes nesh..amin

Por gjithashtu deshiroj qe edhe juve te keni nje jete bashkeshortore te kendshme, ju dhe gjithe anteraret e forumit , sidomos ata qe jane te kyqur ne kete tem.

Ne teme:

EDHE NESE JAM I MERZITUR NGA HALLET, PRANE TEJE UNE PRAP BUZEQESH.....
VETEM TY NUK DUA TE SHOH TE MRROLUR ASNJE ÇAST.....

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.