Forumi Horizont | Gjithsej 149 faqe: « E parë ... « 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » ... E fundit » Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kush e ka fajin. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16604)
.
IQ, pa merak, une i dua shume dhe me duan shume. Sa here kane ndenjur tek shtepia ime kurre nuk i kam bere te ndihen te tepert por ne te kundert I've bent backwards qe ata te ndihen komfort me mua...me shume jam interesuar une per ta se i biri tyre, si ne spitale, si ne zyrat e pensionit, si per te psonisur e si per te gjesdisur jam treguar shume e disponushme, e nese me pelqen ndonje rrobe per mamin tim, them me vete dale kane ndonje size dhe per vjehrren...vetem bekime dhe urata kam degjuar nga goja e tyre deri me sot. E qe ajo do vije te me mbaje femine mua kur une te dal ne pune, do vije e madje me kenge ne buze e bounce in her step se babysitter jo vetem qe une nuk marr por dhe ajo vete eshte kondra.
kshu pra Kotka ime e dashur per ti rene shkurt muhabetit, so far so good (per mua). [/B][/QUOTE]
Shume mire,sepse ke marre edhe uratat e tyre.Mire eshte edhe ashtu si thua ti ;sa me larg sa me mire.me e keqja eshte rasti kur i shfrytezon sa te duhen e pastaj ju ve shkelmin.Prindrit e mij kane qendruar me njerin vella qe ne fillim,sepse ne te tjeret ishim te ndare.Tani qe femijet u rriten nusja nje katundare intrigante kerkon t'i perzere,sepse nuk ua ka nevojen.I harroi surrati i saj qe ime eme u ka lare bythen te pjellve te saj dhe ajo tani kerkon t'i shese.Fajtor eshte edhe im vella qe kjo harbutke sillet ne kete menyre.Ne i rritem femijet tane cerdheve,ku nje jave nuk e mbushnin pa bronkopneumini sepse nuk ua ndrronte kush jashmaket me urine,ose do te semureshin nga gryket ng uji i ftohte i cezmes neper gjyma ne dimer.Edhe zjarr nuk kish per te vegjlit.Ato qe kujdeseshin per femijet ishin disa gra injorante e te vrazhda pa pike kualifikimi.
djalin e mesem ma ka rritur nje babysiter duke e mbajtur ne shtepine e saj qe ne dimer ngrohej nga rrezet e diellit,sepse ishin fukarenj.Pavaresisht se nuk kishin zjarr ajo e mbante djalin mire e ai nuk u semure asnjehere.Vana keshtu quhej vajza virgjereshe( ithosh djalit tim kur u be 6 vjec,do martohemi bashke).Ajo i hante gjellen djalit dhe i jepte trahana pa vaj ulliri,por ne ja benim kabull,sepse djali nuk na semurej.
Ndersa femijet e tim vellai nuk semureshin kurre se kujdeseshin prindrit e mij.
Une nuk i marre dot ketu sepse nuk mundem,vetem se i ndihmoj me pare, te cilat nuk bien ne doren e tyre,por ne doren e fshatarkes intrigante.
Halle halle kjo dynja zonja e zonjusha.Mardheniet vjerre nuse e anasjelltas kane qene gjithmone te veshtira.
Ju uroj Merry Christmas & Happy New Year!
Gjithsej 149 faqe: « E parë ... « 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » ... E fundit » Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.