Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 101 102 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Vizioner datë 21 Nëntor 2009 - 05:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Hajdeni pra. Ftesen ju'a bera. Mos doni t'jua servireqe nga kompjuteri?
Ti enya si je?

Mooos bertit se na zgjove komshijte! Apo skam njerin ketu poshte qe , i cik e ngreje Musiken ne ke dera e kam!

Ngeli gja ma apo e henget te gjithe?!

Postuar nga Enya datë 21 Nëntor 2009 - 05:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

te kam than mos pi shum Enya .......... :lol: ja fillove me muhabete shegesh ti ............

ah cfar na bani ajo Bleta

Glak a ke provu najhere pjeshka te grime me shurup?

Postuar nga Vizioner datë 21 Nëntor 2009 - 05:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Jo vella, une po po mbaroj kete "teacher training " qe as nuk paguhem. Apo skam gjetur dhe nje High School qe te terbuar jane te gjtihe: femra dhe meshkuj. S`e di sesi do ja dal te planifikoj 8 lesson plans deri me date 7 dhjetor!

Nejse muhabete "pordhesh" sic do i quante ai ndjekesi i shkrimeve te mia "Turll-aci" por eshte vetem pjese nga realiteti im.

Hajde pime nganje gje. Qeras une sonte.

ps: Deb, mirembrema, si shege billionere jam, Ti befsh qejf me miqte, sonte e pernate.  

Hajde, vazhdo....na trego na nji pjese ..nga realiteti jot! Por jo muhabet "pordhesh" !

Postuar nga Glaukus datë 21 Nëntor 2009 - 05:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Glak a ke provu najhere pjeshka te grime me shurup?

:lol: :lol: osht fruti im i preferum ....... me jep jete , energji .......... per ate rroj :lol: per ate isha edhe ne tirane sonte :lol: :lol:

Postuar nga Enya datë 21 Nëntor 2009 - 06:02:

Talking

sa i mrapsht je,

ps: Vizioner, ca don me dit psh realisht? Hajt se pija i nxjerr tetana,

Postuar nga Vizioner datë 21 Nëntor 2009 - 06:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

sa i mrapsht je,

ps: Vizioner, ca don me dit psh realisht? Hajt se pija i nxjerr tetana,

Lene pra pijen t'i nxjerri VETE te tana..........Realisht!

Postuar nga Glaukus datë 21 Nëntor 2009 - 06:17:

eeeeeeeeee

ke dopio e katert fillojn e qahen hallet ...........

Postuar nga Enya datë 21 Nëntor 2009 - 06:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Lene pra pijen t'i nxjerri VETE te tana..........Realisht!

Po te jete per realisht, asnje pike alkoholi s`e kam vene kurre ne buze. Familje me rregulla te forta. Pike. Realisht nuk dehem kurre, as me uje Ndersa virtualisht, te gjtihe dehemi nga pak, dikujt ja mban humorin, dikujt jo. Varet nga tipi i njeriut. ama, po me ngacmove, si virtualisht, si rrealisht, egersohem, bahem bishe dhe te sulmoj gjtihnje ne vetmbrojtje( sepse sa du veten, nuk du askend ne kete jete). Kaq Vizioneri dhe Naten e mire, befsh qejf rrealisht, se virtualisht ngele pa gje,

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Nëntor 2009 - 20:57:

:aha

Postuar nga Deb* datë 21 Nëntor 2009 - 22:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Epo une rrjedh leng, mjalt nga goja jam ( kur dua eh ), jam shege e lengeshme desha te them,

Je si shpirt, lum si ai qe te ka ty, sepse dhe sheges trillioneshe ja kalon ti.

Paska dhe shege trillione?

P.S Pse nuk me erdhet per darke? J'ua ruajta racionin, por i hengri burri ne mengjes.

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 101 102 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.