Forumi Horizont Gjithsej 103 faqe: « E parë ... « 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 »
Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- " Mirë se vini në botën time të poezisë.." (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16490)

Postuar nga LoTi_DaShUrIsË datë 22 Dhjetor 2008 - 13:27:

Hahahah landi1 ma paske bere roman ti ore,
sido çofte te falenderoj per kohen qe ke humbur duke me kritikuar
me opinonet tua..
Por nje se paske akoma te qarte, apo qenke nje kritikues
i madhe saqe nuk e paske kuptuar mire ate qe e kam thene!
Une e thashe dhe e them serish, e njejte eshte per mu si nje kompliment,
po ashtu edhe nje kritike, te gjitha kane vendin e vet, dhe me beso se nuk
me friksone aspake kritikat, me deshire i pranoje se njeriu nga gabimet dhe kritikat meson çdo here... Me vjen keq, por aspake s'kane quar keto neveri ne mua. Por ju i nderuar landi1 merreni si te doni, thuani si te doni, ky eshte mendimi juaj jo i imi, dhe jo i te tjerve dhe te lutem mos i perfshije te gjithe...
Nuk dua tani te zbulohem se kush jam,
por veç nje do e bej publike, une vijoj studimet europiane ne gjermani, dega e letersise ne gjuhen gjermane.
Dhe jam shperbly disa here me shkresat e mia nga poetet e larte europian gjerman. ( Literaturwissenschaft )
dhe nuk varem nga kjo qe shkruaj tani ketu.
dhe te them te drejten, kur krahasoj letersine shqiptare me ate te huajen,
kjo e jona eshte akoma duke lindur..

Edhe nje dua te ju bej publike,
une kam vetem 8 vite te shkolles shqip,
aspake me shume,
sepse qysh nga femijeria ime, jetoje jashte vendit,
dhe ne gjuhen gjermane kam mbaruar shkollen kurse tani vijoje studimet.
Pra imagjinone çfare done te thote te shkruash apo ta kesh nje shkrim te tille vetem me 8 vite shkolle shqip...

P.s. -Gjthsesi une ne fund te uroj qe te jete e afert dita qe "loti yt i dashurise" te kthehet ne nje dashuri te vertete dhe te realizuar. Ne njerezit kemi vertete nevoje per dashuri...por edhe arti i fjales duhet ti ngjaje dashurise qe te mberrije ne nivelin me te larte qe quhet poezi.

Faleminderit nga ju shume, por Niku apo Nofka ime, Loti_Dashurise nuk ka te beje aspake me jeten time private apo personale, dhe sikur ta dija se te gjithe do e kuptojne anen e kundert e lotit nuk do isha regjistruar fare.
Loti i Dashurise apo lote dashurie nuk do te thote te kesh vetem lote per pikellimin vuajtjen ne dashuri dhe rreth saj,
por edhe anet e kunderta, e shume gjera tjera..
Une jeten time e kam shume me ndryshe nga kjo qe shkruaj,
ne jeten time personale nuk ka lote as vuajtje dhe as pikellim.
ne jeten time eshte dashuria e vertete ajo qe me mbane gjalle dhe
ma zgjate jeten edhe me shume.
ne jeten time, dashuria mbreteron larte.

Gjithat mirat nga loti

Gjithsej 103 faqe: « E parë ... « 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 »
Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.