Forumi Horizont Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)

Postuar nga eliz datë 13 Shkurt 2007 - 15:02:

Sexy rrofsh qe na fute brenda,je shume e mire Shkodra s`me duket se ka njeri ketu keshtu qe do e besh vet kafen, e meqe do besh per ty nuk ben dhe nje per mua?

Puntori mir se te gjeta!He mire ti?

Postuar nga Katilesha datë 13 Shkurt 2007 - 15:05:

...eh...........gjesiiiiiii   lokali......hajt se po e pi edhe une nje caj se e kam fytin pertoke...jam ftoh mram m'duket se kam fjet zblu :p........po ku jane njeni....ylliiii...sexi.....puntori...????  kane hup krejt ......bahhh

ta pa i kerkojme te emisioni Njerez te humbur ...:p:p:p

Postuar nga eliz datë 13 Shkurt 2007 - 15:21:

Katilesha,po e bej une cajin per ty meqe qeke semure.Te shkuara yllo!Emri qe ke zgjedh nuku te shkon.Ti je si shpirt moj dhe degjo behu mire se s`e ke ne terezi keshtu

Postuar nga Katilesha datë 13 Shkurt 2007 - 16:19:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Katilesha,po e bej une cajin per ty meqe qeke semure.Te shkuara yllo!Emri qe ke zgjedh nuku te shkon.Ti je si shpirt moj dhe degjo behu mire se s`e ke ne terezi keshtu

...........

flm naqe ...caji shume i mire edhe ti sh.e mire je edhe une sh.e mire jam , rob zoti edhe pse kam nikun kshtu :p:p Doni ma per Belulen ???:p....ah sa kohe e keqe sot.......po andej nga ju po bie shi???

Postuar nga SEXI datë 13 Shkurt 2007 - 16:30:

Erdha une o popull...
Shishishi...na paska ardhur Shkodra bukur...Nga behesh ti lal...
Hajde ta bej kafen se kisha ca pune prandaj nuk erdha me pare...
Eliz si ja kalove ti mire...
Katilesha hajde e pime bashke cajin se dhe une me fytin vdiqa nuk flas dot...

Postuar nga eliz datë 13 Shkurt 2007 - 18:23:

Sexi,c`eshte kjo pyetje?Kalohet keq te bari Tirones?Top fare une.Uroj dhe ty te shkuara.
Paskam shkruar emrin tend gabim aty siper,padashje.

Postuar nga ylli pa han datë 13 Shkurt 2007 - 19:49:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
...eh...........gjesiiiiiii   lokali......hajt se po e pi edhe une nje caj se e kam fytin pertoke...jam ftoh mram m'duket se kam fjet zblu :p........po ku jane njeni....ylliiii...sexi.....puntori...????  kane hup krejt ......bahhh

ta pa i kerkojme te emisioni Njerez te humbur ...:p:p:p

hahahahah sa kum qesh hahahahahah
pse ti dan me dal me na lyp ne ?????????????????????
falemners per interesimin e madh
sexy me bjer nejsand me pi se mu tha fyti

Postuar nga SEXI datë 13 Shkurt 2007 - 21:30:

Ylli ç'kemi...paske ardhur ti...
Si ja kalove sot mirë?
Hajde se po ta sjell kafen dhe konjakun...

Postuar nga SEXI datë 13 Shkurt 2007 - 21:36:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sexi,c`eshte kjo pyetje?Kalohet keq te bari Tirones?Top fare une.Uroj dhe ty te shkuara.
Paskam shkruar emrin tend gabim aty siper,padashje.

Eliza më behet qejfi që ja kaloke mirë këtu...edhe une prandaj po mundohem tju mbaj sa më mirë të gjithëve...
Sa për emrin skagjë që ma ke ngatërruar...shumica e forumistave nuk më thonë "sexi" por "sexy"...unë gjithsesi e kuptoj se këtu nuk ka sexi tjetër përveç meje...:p:p:p

Postuar nga Goku datë 13 Shkurt 2007 - 21:41:

sexy ka ndonje gje per te mire ?

Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.