| Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Nuk po pergjigjem me emocione pasi e kuptoj shume mire makthin qe u ka bere te perjetoni Berisha. Ah po kjo foto shpjegon shume.
Citim:E si mund te dale ne gjyq Meta Vizioner kur ai ka ne dore pushtetin, nuk e kupton se pa deputetet e tij bie qeveria.
Po citoj ato që tha Vizioner
Po Piktor, ajo Foto tregon shume. Tregon se Ilir Meta mund te vidhte e te bente cte donte me bekimin e Sali Berishes.
Ishte Berisha qe e inkurajonte, lejonte, i dha dore te lire te vepronte vetem qe te mbante pushtetin.
Pra, nen kupolen, mbrojtjen e Berishes (sidomos ne ate kohe), Ilir Meta u be i paprekshem dhe, tani ja ktheu borxhin ne ate menyre.
Per shqiptaret, ajo menyre "kthim borxhi" ishte e frutshme sepse largoji Kriminelin kurse, per Politiken eshte VARR.
Ate qe ai beri me Saliun, mund ta bej shume kollaj dhe me Edin. Ai eshte i ndyre si moral.
Prandaj dhe une, kerkoj ose me sakte, jam i mendimit se, po nuk doli Ilir Meta para gjyqit dhe te gjithe Kriminelet e te Korruptuarit, fitorja e Edit eshte gati nje HIC!
Citim:Fajtor ne gjithe boten veriu eshte 1 dhe jugu hiq fatkeqsisht ne shqiperi gjerat jane permbys si zakonisht e kudo prandaj gjerat shkojne ne drejtimin e gabuar.
Po citoj ato që tha Fajtori
Konceptin e malokut nuk e prodhoi Berisha, edhe pse ai kontribuoi qe ndarja veri-jug te theksohet. E prodhoi levizja demografike ne kohe tranzicioni. Ka ndodhur kudo, edhe ne italine e veriut kur u dynden jugoret per te gjetur pune ne vitet '60. Jane fenomene te ditura, por shembulli i kuksianit qe adhuron Salen deri ne kercenim jete ishte gishti qe tregon fenomenin, nuk kishte qellim te tregoje gishtin ne vetevete.
o bo bo!! è paskeni kap keq me politiken!
..me vjen keq per piktorin po' sala (e nato rotondo...) 
Bruni e ke kuptuar gabim. Nuk dua te jem apo dukem hipokrit por tashme une e quaj te mbyllur ciklin e Sales. Eshte normale qe dikush eshte me Pd dikush me Ps. Ai ka rastin e arte ti thote stop politikes, mund ta bente edhe perpara ketyre zgjedhjeve. Une uroj me gjithe zemer qe Edi Rama te mos beje te njejtat gabime. A jam optimist aspak.
piktoro jo se è kam kuptuar gabim. me sakt nuk kam kuptuar asgje
shpjegohem kam koh qe nuk e ndjek politiken shqiptare. po' kush esht sala e di "nuk e di sa u shpjegova?"
me pelqeu shum ajo analiza e fajes! non fa una grimca... i referohesha me shum asaj 
Lexon shume komente negative nga kosovaret per shkodranet dhe malsoret neper net kohet e fundit.
Me shpifen kto trashanike.
Pse disa femra beqare nga ajo zone Jane martuar me serb gjoja.
Nuk shikojn veten kosovaret qe po shkerdhehen me zezake dhe Jane bere gazi i botes.
Vijn rreperat zezak ne kosove 50mij femra kosovare i hidhen ne qafe.
Sa qesharake milet.
Si do punoj une neser,s`me mbajne kembet as te ngrihem nga krevati...
Make some love ne mengjes, ene do jesh qiqër pastaj lol
S`e ke keq teorikisht. Po praktikisht qe te besh love duhet te kesh love.Pastaj mund te kesh love por mund te mos besh dot love.Tjeter mund te kesh love,po edhe love mund te kete love
Ehu puna e love o e ngatarrume shume
Menyra me e thjeshte, just mastrubate lol.. se e komplikove goxha
ka dy tre dite qer ska asnje mesazh ne forum...kan ra ne koma
Si ke fol, si mjeku urgjences qe sa ka fik cigaren dhe ka hy ne zyre 
ku i kena pacjentat more :p
sa kam qesh sa lexova kto dy msg e fundit..
na eshte ber fcb dhe grupet e tyre si virus
por prape rrime rrime dhe i hedhim ndonje sy.. nuk harrohet lehte forumi fajtori.
po degjoja kete kengen dhe me kete rast po e vendos ta degjoni edhe ju. Naten Forumi
Ca nuk harrohet leht thu.Une po nejta I jave pa hy m`del n`enderr. Me merr malli.Per forumin ee,jo per juve

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
na eshte ber fcb dhe grupet e tyre si viruspor prape rrime rrime dhe i hedhim ndonje sy.. nuk harrohet lehte forumi fajtori.

tired gjume ,njeri ktu jo
Nga humbi ky Raimondi t`na thoshte ndonje gje interesante per Helenen...
Raimondi...? Mos ka ban i ziu. Tani qe kane nderru pushtetet do kete zbulu ideale te reja qe te kundervihet.
Me gjithe mend ka ban? PO ca ban eshte ky I perjetshem? S`besoj te jete kjo
Po vjen dimri dhe duhen blere drute
Citim:Une i bleva sot.
Po citoj ato që tha shelgu
Po vjen dimri dhe duhen blere drute
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Une i bleva sot.
Mc. si te kam shelgu?
Citim:ore po si shkruhet korrekt pellumb apo pllumb, megjithese une i them pllum pa b ne ne fund.
Po citoj ato që tha shelgu
Si plluumb Piktor, comprende?
Kur mesohesh me te ndenjur eshte veshtire te fillosh pune prape.
M.C.
me hyne ethet e bukes 
si nuk u bo i gjalle fare ky Shelgu ...

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
si nuk u bo i gjalle fare ky Shelgu ...
![]()
Tungi forumiste! 
Katilesha,Mire?
Shelg mos u krahaso me pellumbin se per zotin s`ka shpend me te piset.Ma kan pru ne maj te hundes.S`po di si ti heq qafe..
pullum Piktoro
Citim:Qe shkruhet me dy u e mora vesh, edhe pa b ne fund mire duket gati si thallanxe.
Po citoj ato që tha Fajtori
pullum Piktoro
piktoro ste falet qe sdi si shkruhen kto fjalet qe fillojn me P :d
Mire se rrini :)
Kush do Kaffee, le te marri 
shume faleminderit
Ore di ndonjeri si te kaloj level 147 ne candy crash apo jo ... 
hall te madh paske smoker!!
vizo djali ckemi mir? humbe o burr! 
Mjesi Forumi.
Kush do Kafe?
- Bruni, pershendetje.
Ketej nga Frankfurti jam, ku do ikim tjeter
Pune, pune shume. Na kane nderru-shtuar planet-oraret e Linjave dhe si rrjedhoje kohe e paket per te nejt shume para pc-se.
Ketej nga Forumi s'paska ndonje te re 
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Katilesha,Mire?
Shelg mos u krahaso me pellumbin se per zotin s`ka shpend me te piset.Ma kan pru ne maj te hundes.S`po di si ti heq qafe..
Te genjen ajo foto,leqe une s`kam pare asnje kaq te bardhe,t`gjithe gri,te erret
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Te genjen ajo foto,leqe une s`kam pare asnje kaq te bardhe,t`gjithe gri,te erret

hamdulillah rahman rahim
si pellumbeshe
e strukur se filloi t`ftohet.Po skifter te bardhe ka?
Ti vete?Gjinine femerore,te teren
mire?
Nga t'ia filloj..
woooow!!! ...
Heu vdiq Olldashi
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Heu vdiq Olldashi
Zoti e ndjefte shelg.Si thu ti aksident apo...?
Na iku ne Admirali,po martohet m`duket 
me kembe ne toke sot
do behet mire si duket
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Zoti e ndjefte shelg.Si thu ti aksident apo...?
Na iku ne Admirali,po martohet m`duket![]()
Kishte ne plan njeri te merrte Belle Air kete fundvit?
| Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.