Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5304)

Postuar nga lulka datë 03 Qershor 2004 - 15:04:

Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?

Cila eshte ajo gje qe jeni penduar me shume qe se keni bere,
per nje motiv ose nje arsye qe e keni konsideruar se ishte gabim apo se keni degjuar me shume zerin e ndergjegjes me shume se zerin e zemres ? Nje gje qe e keni deshiruar shume dhe tani eshte teper vone per tu kthyer mbrapa...

Postuar nga volter datë 03 Qershor 2004 - 18:11:

Talking

He urime dhe pergezime per temen...
Shpresoj te kete efekte pozitive. Une jam penduar shume per nje mrekulli. Me erdhi kryeengjelli i engjejve, dhe me beri thirrje te shkoja ne qiellin blu, per te biseduar ne dhomen e operacioneve.... dhe keshtu une e perjashtova mundesine e tij, dhe keshtu jam bere te plas si atomi...po mekot...

Postuar nga Klodel datë 04 Qershor 2004 - 01:01:

per asgje. ndergjegja dhe zeri i zemres shkojne ne sinkronizim prandaj s'kam asnje pendese dhe e kam si parim te jetoj pa pendesa. pa po sikur

Postuar nga JamCelik datë 04 Qershor 2004 - 13:53:

te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 06 Qershor 2004 - 01:28:

Citim:
Po citoj ato që tha JamCelik
te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.

Eh pendim i dyfishem ehhhhhh mor celik na i cave hunden per cigare
pse nuk more dy paketa mo i uruar do na shkoj gjith dita ters pa u tymosur nje here

Postuar nga roke datë 11 Qershor 2004 - 20:27:

Per momentin eshte qe nuk po shkoj ne bathroom dhe po shkruaj se vdiqa nga shurra!!

Postuar nga FENIX datë 26 Qershor 2004 - 17:07:

E them se nuk ja fal vetes kurre ate qe me beri mua shkaktarin e nje incidenti te vogel disa kohe me pare.

Po pija nje caj te nxehte me qumesht ne ballkon,kati i dyte, nderkohe qe rreshqas pak mbasi pllakat ishin paksa te lagura e une isha mbeshtetur me berryle ne parvaz. Caji mu derdh e i ra ne koke,te pakten pjesa me e madhe e tij,shoferit te nje kabrioleti qe po kalonte poshte. Ky humbet drejtimin e kabrios e perplaset me nje pompat e nje karburanti ne krahun tjeter te rruges. Del me nxitim nga makina e s'kaloi as 2 sec kur disa pompa shperthejne ne flake bashke me makinen perplasur ne to. Nje minut me vone i tere karburanti ishte ne flake. Disa caste me vone flaket perpijne edhe nje institut qe ndodhej ngjitur,qe me sa dukej bente studime ne kafshe. 5 minuta u desh qe rruget te mbusheshin me mace e qen,gjarperij e kavje laboratori,majmuna e derrkuca ,nje pjese e tyre ne flake,duke rendur te tmerruara lart e poshte rruges. Disa makina u perplasen njera me tjetren e trafiku u bllokua. Nisi edhe evakuimi i nje shkolle aty prane por femijet sapo dolen jashte nisen te gjemonin macet e qente neper rruge. Ishte vertete nje kaos....!

Postuar nga ^HellBoy^ datë 14 Korrik 2004 - 23:29:

kurse une jam penduar vetem per nje gje ne jeten time.......
jam penduar vetem njere ...... jam penduar qe kam rene nje here te vetme ne dashuri.....
dhe nuk do e perseris me...... se nuk mund ta perseris me..... se nuk ma ndjen hic.... as kam ndjenja fare.........

Postuar nga dodgy datë 14 Korrik 2004 - 23:39:

Nigjoni mos e merni per ters un po them te drejten.
Jam ber pishman para 3 vjeteve mu dha rasti te njihja 2 shoqe.ishin te mira si yje,me njeren kisha mardhenie.1 nate pasi kishim pir pak shoqa ime me tha qe te benim te tre mardhenie sexuale,Un si i ndershem thash qe nuk behet,por edhe sot i bie kokes me grushta dhe them ca bera un budallai dhe thash jo.

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 08:56:

Unhappy

Nje nga gjerat me te aferta qe jam penduar eshte qe nuk ndejta edhe pak me shume ne PARIS

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 18 Korrik 2004 - 01:48:

ja une pershembull u pendova per mbreme qe i thashe
njerit emrin tim te vertet lol hahahaha roke je si shpirt ylll
muahhhhhhhhhh

Postuar nga Subaqueo datë 18 Korrik 2004 - 02:29:

Per shembull ,qe skam shkrujt me tek temat e forumit .
A ju duket pak?
Tjeter, se tani ne gusht do rrij vetem nji jave ne shqiperi.
A doni me per belulin???
Ato te tjerat spo i them se jane per te vene duret ne koke......
Pershendetje te gjithve,e di qe cam bere shum mungesa po besoj se do bej kthese

Postuar nga durrsake_topolake datë 19 Korrik 2004 - 03:33:

per ca jam penduar??
qe kam mar shpine afer 2 plakave "motrat shtriga" qe te çajne koken nga mjesi deri ne darke.
o zot cdesha une qe mora shpine aty :-)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 19 Korrik 2004 - 08:24:

Unhappy

Per shume gjera..., por ajo qe me ka mbetur ne mendie eshte qe nuk jam futur 6 vjec ne kl te 1 por jam futur 7 e di qe eshte per te qeshur, por nuk varej nga une varet nga prinderit mgjtht perseri me vjen keq..madje e mbaj mend si sot qe kam thene fjalet..: "Me keni prishur diten me te bukur te jetes time..." (aaawww sa gjynah qe jam..) neeeeejse...Edhe pendime te tjera qe me ka mbetur ne mendie ka qene kur nuk pata mundesi ta shikoja gjyshin tim (ndjese paste) perpara se te ikte pergjithmone...ishte gjithcka shume shpejt......e njejta gje edhe me gjyshin tjeter,(edhe ai ndjese paste..) Life is so unfair... :'(...edhe plot pendime te tjera kur merzis njerezit e familjes, etj. etj. etj...ehhhh...u kerkoj falje nuk e kthej dot kohen pas...

puc-puc Ela...

Postuar nga déjà-vu datë 31 Korrik 2004 - 02:38:

Nuk i thashe dote kurre nje njeriu ate qe vertet ishte per mua kur me jepej mundesia.

Ndoshta mosha,ndoshta distanca dhe kontakti i paket .
Nganjehere,harrojme qe ne kete jete jemi kalimthi.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 01 Gusht 2004 - 02:54:

FENIX je i sigurt qe s'ishte nje enderr me lufte(aciton)??

Postuar nga qorri datë 16 Gusht 2004 - 14:53:

Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?

Cila eshte ajo gje qe jeni penduar me shume qe se keni bere,
per nje motiv ose nje arsye qe e keni konsideruar se ishte gabim apo se keni degjuar me shume zerin e ndergjegjes me shume se zerin e zemres ? Nje gje qe e keni deshiruar shume dhe tani eshte teper vone per tu kthyer mbrapa...

Te vetmen gje qe jam i penduar nuk e kam bere une.
PSE KAM LINDUR.

Postuar nga roke datë 16 Gusht 2004 - 16:29:

O Qorri!!!Po pse ne te tjeret me vetedije lindem??Edhe neve me te futur na i kishin

Postuar nga qorri datë 16 Gusht 2004 - 17:37:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
O Qorri!!!Po pse ne te tjeret me vetedije lindem??Edhe neve me te futur na i kishin

Te drejte ke lal, pyetja qe i bej une vetes eshte:pse se kisha mamain me dhimbje koke ate nate?

Postuar nga roke datë 16 Gusht 2004 - 18:10:

epo dhimbja e kokes nuk ndihet ate nate,se do ta kishin mendjen tek ajo:p

Postuar nga ~Enigme~ datë 07 Mars 2006 - 01:05:

Talking

Jam penduar qe piva nje mountain dew tani se po me ben te fluturoj si rakete kur trupi terhiqet nga forca e gravitetit te tokes :p

Postuar nga Enya datë 13 Nëntor 2006 - 22:03:

Kur thashe "PO" si neper tym...dhe jeta vazhdoi.

Postuar nga SEXI datë 13 Nëntor 2006 - 22:09:

Jam penduar qe kam rrahur nje shoqe kur isha ne vit 4 ne gjimnaz....leqe vete e kerkoj....pse te pendohem une....

Postuar nga Amici di Nessuno datë 14 Nëntor 2006 - 00:15:

Ne vit te katert? ke rrahur nje shoqe? Holly shit.

Postuar nga Enya datë 14 Nëntor 2006 - 06:42:

Arrow

1-Kur nuk kam reaguar barbarisht(kur po me grisej shpirti me force)!
2-Kur kam grisur ditarin e fundit.
3-Kur kam grisur poezite e fundit.

Postuar nga miryal datë 14 Nëntor 2006 - 19:52:

Nuk jam penduar per asgje

Postuar nga bucimakja datë 14 Nëntor 2006 - 20:14:

qe skam dhene nje shpjegim te fundit..........

Postuar nga Eyesight datë 16 Nëntor 2006 - 17:27:

Qe nuk i kam treguar vendin ca tipave kur duhej.. vetem per ti mbyllur gojen, se dihet qe prapa kurrizit cfare nuk te punojne ..

Postuar nga oliinter datë 16 Nëntor 2006 - 19:31:

qe personin qe e urreja me shume nuk e urrej dot me

Postuar nga Katilesha datë 16 Nëntor 2006 - 19:35:

qe e lashe ish miken time te me lendonte dhe une nuk mbrohesha fare nga kjo.....

Postuar nga buzeqeshja datë 17 Nëntor 2006 - 14:04:

per ndonje lendim qe i kam bere mamit tim padashur dhe tani i them vetes"pse",i vetmi shpjegim esht sepse isha akoma kalama dhe tani e kuptoj me te vertet fjalen "nene"

Postuar nga Goku datë 19 Mars 2007 - 07:29:

Kur u njoha me ate qe nuk duhet ta kisha njohur KURR!

Postuar nga lezhjani-82 datë 19 Mars 2007 - 07:40:

Tiger mos u merzit, shancet e jetes nuk kane mbaruar akoma, ke edhe shume perpara. Da ta shikosh se gjerave qe u jep shume rendesi tani, ndoshta me vone do te duken nje hic.

Gjeja qe jam penduar me shume eshte kur kam bere nje premtim dhe rrethanat ishin aq tunduese per ta shkelur...megjithate e mbajta !

Postuar nga elsaaa datë 19 Mars 2007 - 08:09:

jam penduar qe pse nuk i tregova nje sekret nje shokut...se kishte idene se cbente ajo prapa kraheve.....po nuk ia thoja dot ... me vinte keq tia thoja une te lendohej....tani po e vuan shume........

Postuar nga Goku datë 19 Mars 2007 - 09:32:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Tiger mos u merzit, shancet e jetes nuk kane mbaruar akoma, ke edhe shume perpara. Da ta shikosh se gjerave qe u jep shume rendesi tani, ndoshta me vone do te duken nje hic.
!

Ke te drejte qe shancet e jetes nuk kane mbaruar, por nuk duhet te ndodhte ashtu sepse prishi nje rregull! Nje rregull qe une e vleresoja shume...por ai person do ta pesoje per kete jam i sigurte!

Postuar nga Shtojzovalle datë 30 Mars 2007 - 15:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Kur u njoha me ate qe nuk duhet ta kisha njohur KURR!

i bashkangjitem ketij rreshti...

respekt

Postuar nga Eria datë 30 Mars 2007 - 17:06:

Qe jam ketu ku jam sot,sduhet ta kisha marre kurre nje vendim te tille,e te mendosh qe e bera per mire.

Postuar nga bucimakja datë 30 Mars 2007 - 17:09:

qe nuk degjova keshillat e shoqes dikur.....

Postuar nga dhoma666 datë 30 Mars 2007 - 22:17:

per...................

jam penduar per shume gjere ne jeten time por................po permend ato te fundit.................
me vjen vertet keq qe une nuk jam treguar me mosperfilles ne disa raste te koheve te fundit por............
kete e bera,,,,,,,,,,vetem duke menduar qe te tjeret me kuptojne qe une nuk dua ato gjera te cilat nuk i kerkoj,por nuk ndodhi keshtu................

jam penduar edhe per dicka tjeter........qe nuk kam shkuar qe te takoj dike,,,,,,,,,,,,,,,,,,me vjen vertete keq,por,,,,,,,,

,,,jam penduar qe kam leshuar fortesat e mia .............por kete e mendova vetem per aleatet..................

jam penduar edhe qe nuk i kam kerkuar dikujt te falur..........por prape nuk do ta bej...........

Postuar nga Katilesha datë 30 Mars 2007 - 22:23:

......Edhe une kam nje pendim brenda meje qe me peshon ne  shpirt qe e kam "mbjellur"keto kohet e fundit.........Jam penduar qe nuk i kam thene "Me fal" nje mikut tim virtual ..,i cili me ka mesuar shume gjera ......por ja ku po ia them sot : MEeeeeeeeeee Faaaaaaaaaaaaaal ..........!!!

Postuar nga andeta datë 20 Prill 2007 - 22:28:

nder shume e shume budallalliqe te bera ne 27 vitet e mi pendimi me i madh eshte qe kam ikur nga shqiperia...vetem....

Postuar nga Katilesha datë 20 Prill 2007 - 22:53:

E cuditshme,gjithnje njeriu ka perse te pendohet ne jeten e tij edhe pse mendon apo per nje moment pohon te kunderten......Une p.sh. jam penduar keto dite qe kam mbajtur nje qendrim ndryshe nga qe  ai eshte dashur te mbaj me nje miken time.......por mendoj se jam akoma ne kohe ta korigjoj "gabimin".....

Postuar nga cancer datë 21 Prill 2007 - 01:42:

un jam penduar qe kam qene frikacak ne 1 moment te caktuar, do me ngeli peng gjith jetes ky moment po ca ti besh life goes on

Postuar nga LUCIFERO datë 11 Shkurt 2008 - 22:19:

Te mos qenurit kontrofigure e rivalitetit..

Postuar nga Bjondina87 datë 19 Shkurt 2008 - 09:46:

Qe mos te beja ate deshiren kur kur pashe ate yllin qe po shuhej ne qiell.

Postuar nga briseide datë 28 Shkurt 2008 - 17:27:

Jeta vazhdon per gjithcka...Por e di sakte,qe gjeja per te cilen do pendohem per jete eshte dicka qe do bej se shpejti,dhe perseri jeta do vazhdoje

Postuar nga kurt datë 05 Mars 2008 - 05:01:

ku tia filloj!!?? me mire po them jam penduar me shume nga fakti qe jam penduar aq shume.

Postuar nga dhoma666 datë 06 Mars 2008 - 20:03:

jam penduar per shume gjera dhe shpesh vendos te ndryshoj por thjesht ngelet mendim ,,,,,,,,,,

Postuar nga Ari. datë 06 Mars 2008 - 23:03:

qe jam martuar..dhe qe bera 5femij..

me ka zene krevatin dhe nuk shkulet me prej vendit...

Postuar nga SmoKer datë 06 Mars 2008 - 23:47:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
qe jam martuar..dhe qe bera 5femij..

me ka zene krevatin dhe nuk shkulet me prej vendit...

hahahah..........e forte , ua fute friken te gjitheve re se shumica pa martu jan

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.