Forumi Horizont
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Per Djemte! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6911)

Postuar nga Indrit datë 09 Dhjetor 2004 - 22:20:

Per Djemte!

Atehere djema hudhuni ketu e na thoni te verteten.
Ta zeme se e keni nusen karrieriste dhe synon te ngjitet lart e me lart ne shkallet e karieres gje qe nuk eshte e keqe.
Problemi tani eshte ketu:
Ne rast se ju lind nje femije, A do pranonit ju te merrnit raportin e lindjes ne vend te bashkeshortes suaj?
Besoj se e dini kush quhet raport apo jo?

Postuar nga Klodel datë 09 Dhjetor 2004 - 23:13:

nuk mendoj se ka ndonje gje te keqe te duash te ecesh perpara pra te duash te besh karriere. nese lind femija kuptohet qe ne rritjen e femijes do te kontribuojne te dy sipas mundesive. mua menyra si e ke ngritur ti pyetjen me tingellon si shume ironike. po thejsht mendimi im.

Postuar nga Indrit datë 09 Dhjetor 2004 - 23:18:

Analiste!

Edhe une mendoj se te dy prinderit duhet te kontribojne ne rritjen e femijes se tyre ashtu si ti por nuk mendoj se kam bere nje pyetje ironike ashtu sic mendon ti.

Gjithesesi urime per inteligjencen e tepruar.

Postuar nga Klodel datë 10 Dhjetor 2004 - 20:11:

Re: Analiste!

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004

Gjithesesi urime per inteligjencen e tepruar.

oh faleminderit per vleresimin i ndritur . besoj se e di sa me prek

Postuar nga tresh datë 10 Dhjetor 2004 - 20:25:

analiste...ti ca don ketu ??
tema eshte per djemte ....non kapishi hiq ti analiste..... :p
une psh sdo e merrja lejen, po do mundohesha te lind vete femijen......ti jap qumesht ta laj ta shplaj etj etj ....
ups me duket se e teprova :p

Postuar nga Klodel datë 10 Dhjetor 2004 - 20:31:

hahahha harrova

sono in cinto por sigurisht edhe nese do mund te realizoheshin kushtet si tek filmi me arnoldin nuk do mund te kishit gjenda qumeshtore per bebushin dhe nuk do i ndienit dhembjet e lindjes prandaj keq me vjen nuk na imitoni dot

PS: djemte me interesojne shume si qenie abstrakte edhe pse teper te lexueshme me pelqen t'i studjoj prandaj fus hundet ke temat qe shkruajne ata

Postuar nga tresh datë 10 Dhjetor 2004 - 20:36:

nuk e gjeta ate Link e famshem :p :p :p
jam INCINTOOOOO do marr lejennnn ishalla edhe bonus nga Komuna :p per qumeshtin pluhur.....

Postuar nga durrsake_topolake datë 10 Dhjetor 2004 - 20:44:

hhaahahaha
ishalla fiton bonusin se e ke mar vesh sa kushton qumeshti pluhur ktej tresh?? do te duhej ta paguaje me karte krediti
mgjth femija eshte e 2ja paleve dhe eshte e drejte qe secili te bej sakrificen qe duhet, nese burri eshte dakort te bej ca dite raport e te meret me beben e tij me duket mese e drejte.
s'i dihet mund te sensibilizohet aq shume sa mund te zgjohet ai naten ne vend te gruas( qe zgjohet cdo 3 ore per ti dhene ushqim femijes)

Postuar nga tresh datë 10 Dhjetor 2004 - 20:48:

ka zgjidhje ajo qe thua ti nqs ecim me moton

Postuar nga Indrit datë 10 Dhjetor 2004 - 21:10:

Re: Re: Analiste!

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

oh faleminderit per vleresimin i ndritur . besoj se e di sa me prek

Te bera thjesht nje kompliment qe ti shiohesh gjerat me syrin e dashamiresise, dhe nuk desha te te prekja.
Miresisht.

Postuar nga durrsak datë 13 Dhjetor 2004 - 09:59:

Indrit

Per fat te keq mor plak puna eshte se grate i keqkuptojne nganjehere raportet qe duhet te vendosen midis partnereve. Kariera me e rendesishme per gruan dhe thirrja me e madhe qe mer ne jete eshte qe te linde dhe te rrise feminje. Per te tjerat kujdeset Burri. Perndryshe do i kishim pas ne organet e caktuara per te lind edhe rrit femije. Hem se imagjinoj dot, une do te kontriboja ne disa aspekte si mbajta, veshja, ushqimi , por jo qe te zevendesoja pjesen me te madhe qe do te kishte gruaja. Karriera dhe suksesi me i madh i nje gruaja eshte lindja , rritja dhe edukimi i femijes. Nuk do te kishte aspak vlere suksesi i karieres ne pune se sa forcimi i familjes.

Bye

Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.