Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 113 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Fantazia e endrrave. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7207)

Postuar nga Bledumi datë 12 Janar 2005 - 23:09:

Fantazia e endrrave.

Oret e para te mengjesit jemi te strukur nen batanien e ngrohte ne krevat.Dicka nuk na le te ngrihemi dhe me qejf rrime edhe me nen ate ngrohtesi.Jane edrrat te cilat na mbajne te mberthyer me krevatin dhe qe na bejne te ndjehemi te gezuar kur shohim nje te bukur,ose te frikesuar kur shohim nje te frikshme kur ngrihemi ne mengjes.Jane ato qe na shoqerojne gjate gjithe nates dhe na bejne te mos ndihemi asnjehere vetem.

Doja te dija c'fare endrre ju ka mbajtur te mberthyer ne krevat sot ne mengjes ? (e bukur apo e frikshme qofte)
Hajde cuna dhe goca,tregojini po i mbajtet mend.Pranohen edhe endrra me pulle te kuqe :p

Postuar nga volter datë 12 Janar 2005 - 23:36:

Ti shpesh shkon per vizite tek endrrat! Une sot s'kam pare enderr, por kam pare film me henen blu... Ishte shume i bukur filmi. Isha ulur afer cirqeve dhe i shikoja si i cmendur, sepse ishin shume te bukura. Forma e tyre me bente shume per vete, dhe gjithe kohes e pyesja veten: si ka mundesi kaq bukur te jene gershetuar keto cirqe...

Dhe pastaj tere kohes i kam menduar dhe i imagjinuar cirqet...Thuajse vetem me ato kishte te beje filmi i sotshem

pershendetje

Postuar nga Ajrori datë 13 Janar 2005 - 01:15:

Re

Une kam pare enderr sikur do me dyfishonin rrogen.

Postuar nga durrsake_topolake datë 13 Janar 2005 - 01:53:

une pashe ne enderr sikur ne rruge ishte nje makine qe shperndante leke e une ngjit si morr pas makines, skisha pare ndonjhere aq shume lek , me benin syte xhoka.me thane qe s'ishte mire kur shihje lek poe ecmo une s'i komandoj dot endrrat.po ti bledooo??
hajt me pafsh ne enderr, une nuse ti dhenderr

Postuar nga hirushja datë 13 Janar 2005 - 04:48:

Shyqr qe u hap nje teme nga ty o Bledumi.

Une kam pare nje enderr qe zot mos te me ndodhi ne realitet se nuk e di se si do ishte jeta ime pa vellain tim edhe veten time e kam degjuar ne gjume qe kisha frymemarrje te shpeshta. Me e forta o shoqe e dhe shok, shkova tek dhoma ku po flinte per te pare ne ishte mire!.

Postuar nga Dionis datë 13 Janar 2005 - 18:12:

Endrat jan pjese e jetes sone, dhe kaher ballafaqohena me to. Endra ishte interesante, sikur fluturoja ne nji qiell te kuqe, dhe atje shihja ca piktura te klasit te par. Atje un njoftohesha me to, dhe sikur jepja ca mendime mbi pikturat e tyne. Thjesht ishte nji magji e bukur

Dionis

Postuar nga eng_girl datë 13 Janar 2005 - 21:34:

une mbreme nuk kam pare endrra, ndoshta sepse isha shume e lodhur...por mbaj mend nje qe kam pare para ca ditesh...hmmmmmmmm, sa do te doja te ishte e vertete, ose te pakten ta shikoja edhe nje here...

Postuar nga Klodel datë 13 Janar 2005 - 22:58:

une kohet e fundit po mbaj rekord per cmendurine e endrrave.
endra qe me ka mbetur ne mend dhe e kam pare nga data 31 dhjetor ka qene e meposhtjma.

une kam pare ne enderr dasmen time vetem se po e festonin te tjeret, ne nej shpelle nenujore te ndricuar me shume qirinj dhe me tavolinat te vendosura si ne mini ishuj mbi lumin e nendheshem. me e bukura ishte se veten time nuk e pashe me te bardha ( shyqyr) por ne fakt nuk dija as me cin po martohesha. kur mbaroi ahengu une po beja gallate duke ngacmuar s'mbaj mend se ke qe mire qe u martova po cili eshte dhendri jo per gje se duhet ndryshuar statusi ne pashaporte nga beqare ne e martuar. por nuk me pare duhet me gjet dhendrin

e keshtuja

endrra qe pashe pardje ishte film dedektiv ku une isha bashkefajtore ne nje si tip lemshi ec e merre vesh

Postuar nga Aurelian datë 14 Janar 2005 - 01:53:

hi Eng_girl

hi Eng_girl

ender interesante me duket paska qene.....

une mbreme nuk kam pare endrra, ndoshta sepse isha shume e lodhur...por mbaj mend nje qe kam pare para ca ditesh...hmmmmmmmm, sa do te doja te ishte e vertete, ose te pakten ta shikoja edhe nje here...

Postuar nga Sy_jeshilja datë 14 Janar 2005 - 02:13:

ANA
Tregoje dhe endrren qe pe me mua .
By the way, po del keq e me keq ... Mos me shiko me ashtu ne enderr, pls

Postuar nga eng_girl datë 14 Janar 2005 - 02:43:

Re: hi Eng_girl

Citim:
Po citoj ato që tha Aurelian
hi Eng_girl

ender interesante me duket paska qene.....

hi Aurelian...

yeah ishte mire...

Postuar nga Klodel datë 14 Janar 2005 - 22:39:

sycka me beso s'dua te shoh asnje enderr. dua te bej nani pa endrra po mesa duket eshte teper e veshtire.

Postuar nga durrsake_topolake datë 17 Janar 2005 - 15:27:

Talking

hahaah sdo me merrte mendja kurre qe do shihja xahxhin enver ne enderr, ke dua te shoh e kush me del, ej zot kjo pune.
atehere endrra qe pashe mbreme: sikur une isha ne nje konference te xhaxhit edhe po i beja pyetjen, ne lidhje me nje atentat nga ana e nje femre per te vrare xhaxhin enver.

hahahaha tani ne mengjes kujtohem qe mbreme para se te flija pashe nje dokomentar mbi nje gjykates italian, paolo borsellino, qe ka qene nje nder armiqte e mafies.edhe ne kte mes del edhe i penduari, ai qe duhet te kishte vrare kte gjykates.edhe po mendoja clidhje ka xhaxhi enver me paolo borsellinin.?? jo lidhje ska, por gjthsesi roli im me pelqeu shume.

Postuar nga Klodel datë 17 Janar 2005 - 21:13:

sot ne ender kam qene me pushime ne pogradec dhe ne zicisht me ne fund nje ender e embel pas as vete nuk e di se sa kohesh

Postuar nga volter datë 18 Janar 2005 - 15:58:

Thumbs down

Ishte shume heshtje... Endrra vijonte keshtu: Sikur ne celular kisha vetem per te bere zile, jo per te marre dike. Keshtu qe une i bera nje zile Ismail Kadarese, dhe ai nuk vonoi fare ne thirrje dhe me mori ne celular. Bisedova me Kadarene per nje botim te ri, dhe per nje ndihme te vogel nga ana e tij...Kaq ishte

plloshtani, respekte

Postuar nga Bledumi datë 19 Janar 2005 - 01:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori

O Ajri,kete enderr e shof perdite une,edhe me sy hapur biles
Ja tani jam ne zyre,shefat vijne te gezuar dhe me thone qe rroga jote u pergjysmua ,keshtu,u dyfishua .Kete e kam kollaji une se e shof perdite

Mbreme pashe nje cop-cop.Goca e tezes me nje shoqen e saj po hipnin shkallet e pallatit.Une degjova hapat dhe dola me vrap te dera duke pergjuar.Goca e tezes kishte nje xhup (si xhup motorristash ishte) dhe kur u futen brenda ma dha mua.Une u cudita se skisha motorr.
Ca donte te thoshte kjo endrra me qafsh,mos duhet me ble motorr

Postuar nga Klodel datë 19 Janar 2005 - 20:23:

une meqe nuk e stakova dot trurin deri ne 6 te mengjesit e duhej te pija qetesues te flija te pakten 4 ore, pashe enderr sikur me vizitoi my creator por s'mbaj mend detajet. s'mora vesh si fjeta direkte efekt hapja ndersa per te me zgjuar me coi nje telefonate shume e lezetshme. me pelqejne kur njerezit i mbajne premtimet

PS: bledo Amori donte konfirmime sa reale jam une ne realitet. jepja pershtypjet qe te qetesohet

Postuar nga lorie datë 19 Janar 2005 - 21:42:

ENDRRA SOT

Ishin disa, ishin njerez qe i njihja , te afert per mua dhe te shtrenjte.
Isha dhe une.
Ishte nje shtepi teper a madhe ,gri, me shume dyer daljeje,shume dhoma,basements. Dhe mbaj mend qe te gjithe nxitonim per ne dyert e daljes, ne drejtime te ndryshme. Mbaj mend qe nxitonim ti arratiseshim dikujt.Kisha serisht ndjenjen sikur dikush po me ndiqte.Pamja e tij qe si nje flash ne mendjen time ,ose si nje qenie e madhe e erret dhe e shperndare.
Mbaj mend qe pashe veten ne basement ,pastaj ne buze te nje humnere ku une zgjasja koken per te pare thellesine e saj .
Pastaj serisht shtepia e stermadhe dhe serisht nxitime.
IShte nje ngaterrese njerezish dhe veprimesh qe s'i mbaj mend.

Postuar nga azurro datë 19 Janar 2005 - 22:27:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
sycka me beso s'dua te shoh asnje enderr. dua te bej nani pa endrra po mesa duket eshte teper e veshtire.

Shme endrra shikon Analiste!
Bej ate qe na thoshnin gjyshet tona, hidh pak sheqer nen jastek. Nuk e di se do te kete efekt sepse une se kam provuar ndonjehere. Bej shaka.
Keshilla ime do te ishte qe ti paksoje ne minimum ilacet ose me e mira mos i perdor fare. Mundohu qe mbasditeve te besh sa me shume aktivitete fizike dhe darken ta hashe sa me te lehte dhe mundesisht para ores 19. Para se te biesh per te fjetur, nje kamomil te ngroht.Kafen ne qofte se e pi mundohu ta eleminoshe ne darke. Keto qe te thashe nuk i kam nga vetja por jane keshillat e nje mjeku per nje te njohurin tim. Qekur ka filluar te veproje keshtu ndjehet me mire.Endrra shikon shume pak dhe gjumin e ben me te plot.

Te uroj ketej e tutje nje gjume te embel dhe me sa me pak endrra.

Ps Mos e vra shume mendje dhe mos mendo shume. Leri gjera te rrjedhin vet.

Postuar nga Klodel datë 20 Janar 2005 - 00:03:

azurro flm per keshillen. nuk perdor ilace vetem kete jave po i pi per tjeter dhimbje dhe me japin shume gjume. ate me kamomil ma ka pas thene dhe mami. por problemi eshte qe me nje orar pune si ky i imi eshte veshtire te zbatohen keto gjera. nuk me del koha per ushtrime por bej shetitje te gjata dhe ato ndihmojne. vetem nganjehere truri mbingarkohet edhe e shpreh ne endrra

flm

Postuar nga amor alucius datë 20 Janar 2005 - 00:09:

Une nje enderr qe pashe sot ne mengjes ishte sikur une po ecja ne nje rruge te ngushte,tatpjete,por ne fund arrita te hipe aty ku doja.(tani mu kujtua by the way)

P.S.Shihet qe shpesh te bie ne koke keq ty,ca hyn ne pune amori ne kete teme?

Postuar nga hirushja datë 20 Janar 2005 - 00:28:

Kuptimi i enderrave..

Nese shikoni ne enderr
Abuzim nga nje njeri:do te semureni.
Abuzon dike: Mund te permirsohesh nga ana financiare.

Aksident

Ne det: ndikon ndarje dhe frike ne nje marredhenie te gjate(mes dy personava)

aksident me makine: Duhet te jesh shume i kujdesshem ne tre ditet e ndjekura kur ti japesh makines.

aksident ne shtepi: Reflekton ankth me familjaret e shtepise.

Rrezim me avion: Shqetesime ne biznes dhe interesimi financjar.

Firzamonike ne enderr

Duke i rene- indikon, gezim dhe dashuri te gjate ne afersi dhe mund te shfaqen shqetesime deri ne arritje te dashurise.

Duke degjuar firzamoniken- ka kuptimin qe do kalosh faze trishtimi.

p.s jam ne vazhdim te shkruaj perseri.....

Postuar nga Cx55 datë 20 Janar 2005 - 00:50:

Unhappy

ore kush me thote kam pare gjarper flori dhe mu***te ne ender ça do te thote se jam ne merak

Postuar nga Ajrori datë 20 Janar 2005 - 01:04:

Hi

Mbreme pashe enderr sikur isha duke kruajtur pakon e Lorit,
ene me ra nje Digit Alb.

Postuar nga Klodel datë 20 Janar 2005 - 01:06:

hahahhahahha ajrori ti me shkrin o tani gjarpri eshte hasem po te tjerat nuk i di

Postuar nga dieFaustNeu datë 20 Janar 2005 - 01:10:

Re: Re

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori

ej ej, me duket se po enderron shume :p

fantazia eshte fantazi po kjo jote eshte fantazi e semure fare...

Postuar nga Cx55 datë 20 Janar 2005 - 01:18:

Talking

gjarpri=hasem
floriri=martes
mu**ti=para

i shkrujta per gallat lal ate endren nen uje lal eshte mbaresi vetem ajo muzika eshte llafe po te hengeshin Men o zot se skan çte bejn?

Postuar nga Cx55 datë 20 Janar 2005 - 01:21:

Unhappy Ajor

paske me bo llafe me bosin me duket se sa çerekun spaske me morr hahahahahahahahahahaahah looooooool pa merak se ne tirane ka ra shi te eshte prish endrra

Postuar nga Ajrori datë 20 Janar 2005 - 01:51:

Re

Faleminderit te gjitheve per inkurajimin , jam akoma ne pune dhe po shoh
enderra me syhapur.

Postuar nga Bledumi datë 23 Janar 2005 - 01:10:

Edhe pse jam zgjuar ne oren 14:30 sot,fatkeqesisht nuk mbaj mend asnje enderr.
Them se do kene qene te bukura perderisa nuk jam cuar i tmerruar nga gjumi.

P.S Ajroro,ke nje jete qe shef endrra me sy hapur,provoi njehere me sy mbyllur se sdo zhgenjehesh.:p

Postuar nga dieFaustNeu datë 23 Janar 2005 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Edhe pse jam zgjuar ne oren 14:30 sot,fatkeqesisht nuk mbaj mend asnje enderr.
Them se do kene qene te bukura perderisa nuk jam cuar i tmerruar nga gjumi.

P.S Ajroro,ke nje jete qe shef endrra me sy hapur,provoi njehere me sy mbyllur se sdo zhgenjehesh.:p :pijanec:

fjal me men , provoji i her se jane te shijshme , as te kujtohen fare kur zgjohesh

Postuar nga arsona datë 23 Janar 2005 - 01:17:

Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu

fjal me men , provoji i her se jane te shijshme , as te kujtohen fare kur zgjohesh

vallahi or cun perdit shohe enderra

sot pash nje enderr sikur isha ne nje enderr, tere naten u mora me ate enderr po u zgjova thashe isha ne enderr, nisa te tregoja enderren, por sdija ca te thosha se se mbaja mende e thashe vetem pash nje enderr haha

o Bledumo po ti lal ke filluar te behesh frojdi?
Lum byrazerka per ty qe do mi shpjegosh enderrat mua ti re.

Postuar nga Bledumi datë 23 Janar 2005 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha arsona

sot pash nje enderr sikur isha ne nje enderr, tere naten u mora me ate enderr po u zgjova thashe isha ne enderr, nisa te tregoja enderren, por sdija ca te thosha se se mbaja mende e thashe vetem pash nje enderr haha

o Bledumo po ti lal ke filluar te behesh frojdi?
Lum byrazerka per ty qe do mi shpjegosh enderrat mua ti re.

Se kush duket si Frojdi ketu nuk po e kuptoj une :p
Gjithesesi ti leme replikat me njeri-tjetrin se po dalim shume nga tema.

P.S Topolake,fshiji mesazhet qe jane jashte temes kur te kesh kohe :p

Postuar nga dieFaustNeu datë 23 Janar 2005 - 01:31:

Citim:
Po citoj ato që tha arsona

hahahaha ca flet ore une per vizit tek bledumi larg qoft jarabi . ai korbi do therapist per vete, po lere te bej pak bisnes ketu me ata si puna jote qe e besojne ne keshillimin perreth enderrave :p :p

mos mer shoku ene ket ma the ??

turp un ti besoj enderrave??

jo jo jo jo jo

Postuar nga ADELAIDA datë 24 Janar 2005 - 05:25:

Duke lexuar ``Marketingun`` sot pasdite me kishte zene gjumi mbi libra.Vetem kur u zgjova para nja 1 ore mu kujtua qe kisha pare nje enderr. Ne ate enderr shikoja veten me rroba banjo ne pasqyre dhe kisha shtuar shume kile .Shyqyr zotit qe mua nuk me dalin enderrat.

Postuar nga Klodel datë 24 Janar 2005 - 18:47:

do kesh siklet adelaida, por mos u merzit se do i kalosh provimet. marketingu mund te konsiderohet nder me te lehtet vitin e pare

une pashe ne enderr sikur gjithe kohen kujdesesha per nje bebe te bukur yll me sy te kalter nuk e shkeputja nga krahet nej sekonde pavaresisht gjerave qe beja . nuk mbaj mend ishte bebushi im apo i dikujt tjeter. vetem syte e tij te mahnitshem dhe buzeqeshja e tij sa here qe shikonte me jane fiksuar ne tru dhe eshte i vetmi fragment i endrres qe mbaj mend.

Postuar nga METAXA datë 24 Janar 2005 - 19:43:

Ne fakt kisha cik qe nuk shifja te tilla endra te turpshme por tani po e kuptoj qe u bo nje kohe e konsiderueshme qe sbej sex.

Kam pa nje ender sikur isha ne plazh me Salma Hayek, edhe mbas shume rropatjesh per ta bindur qe ta fus ne det arrita ta bej. Perfunduam ne det edhe normalisht filluam te benim dashuri. Kuptohet une u zgjova 'i lagur' nga dallget lol.

Por nje gje skuptoj thone qe endrra nuk zgjat me shume se 5 sec, si ka mundesi qe 'te vish' per 5 seconda!!!!

Postuar nga Le_Beau_Gosse datë 26 Janar 2005 - 03:14:

Shume personalitete te njohura jane munduar te shpjegojne enderrat e ndyshme.Te enderrosh eshte gje e mire sepse nga enderrat (sidomos nga ato qe shohim me sy hap) gjejme nje fare force per te ecur perpara ne jete.
Ndodh qe shohim enderra te bukura dhe mezi presim qe te vjen momenti per te rene ne gjume qe te enderrojme te njejten enderr por nuk eshte e realizueshme sepse enderrat nuk jane asnjehere te njejta.Gjithsesi nje personalitet i njohur ka thene " Pash nje enderr ku jetonim te gjithe te lire,ne paqe dhe ne harmoni".

Postuar nga ADELAIDA datë 28 Janar 2005 - 01:00:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
do kesh siklet adelaida, por mos u merzit se do i kalosh provimet. marketingu mund te konsiderohet nder me te lehtet vitin e pare

Rrofsh se me duhet pak optimizem ne keto raste Mgjth me shume frike sjam duke i marre jo.Fundja edhe po mesoj nga pak.

Mbreme pash nje enderr teper te bukur.Per efekt publiciteti spo jua tregoj

Postuar nga Cx55 datë 28 Janar 2005 - 01:11:

Unhappy

ajde se po tregoj dhe une nje enderr qe e pashe sot ne drek.
sikur ma pren koken dhe e gatuan me hurdha dhe ja nxorren fatos nanos ne dasmen e tij per dhurate ene masanej me doli gjumi se erdhi macja dhe me lepiu ne surrat ajde shnet kush di ta shpjegoj te me japi nje ide se jam ne merak??????????

Postuar nga dieFaustNeu datë 28 Janar 2005 - 01:15:

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA

Mbreme pash nje enderr teper te bukur.Per efekt publiciteti spo jua tregoj

ej cfare eshte efekti publicitet.. ke frike se i ben publicitet vetes dhe fillojne njerezit te kerkojne te te blejne e te te shesin neper tregjet e europes??

Postuar nga ADELAIDA datë 28 Janar 2005 - 01:56:

Pikerisht per publicitetin e vetes e kisha fjalen por frika nuk ishte mos behet me mua tregeti neper Europe.Arsyea e pare eshte qe pas ketij nicku qe mbaj ,fshihet nje person dhe jo nje kukull E dyta eshte qe jam aq shume modeste sa per mos ti bere publicitet vetes me fjale por me vepra . Rasti i veprave ne kete forum jane diskutimet e mia .
Pacim

Postuar nga dieFaustNeu datë 28 Janar 2005 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
Pikerisht per publicitetin e vetes e kisha fjalen por frika nuk ishte mos behet me mua tregeti neper Europe.Arsyea e pare eshte qe pas ketij nicku qe mbaj ,fshihet nje person dhe jo nje kukull E dyta eshte qe jam aq shume modeste sa per mos ti bere publicitet vetes me fjale por me vepra . Rasti i veprave ne kete forum jane diskutimet e mia .
Pacim

ah urime per modestine,

kerkoj falje per keqkuptimin,

edhe nje here u bofsh 100 vjec

Postuar nga eng_girl datë 28 Janar 2005 - 21:38:

hmm...
tani qe po mendohem them se ishte nje enderr...mbaj mend te kem pare ca gjerperinj, por di qe kishin shume frike nga une dhe s'mu afruan...lol...
nese di ndonje ta shpjegoje kete, me beni nje mesazh prrivat...jo se une i besoj endrrave, por thjeshte per kuriozitet...

Postuar nga dieFaustNeu datë 28 Janar 2005 - 22:11:

PS
mos qesh

Postuar nga eng_girl datë 29 Janar 2005 - 00:59:

po qesh faust...lol edhe ti

Postuar nga kontinenti datë 29 Janar 2005 - 02:03:

Une sot kam pare ne enderr Hirushen.
O Hirushe...se e bukur qe ishe ti mi dreq !

Postuar nga dieFaustNeu datë 29 Janar 2005 - 02:11:

Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
po qesh faust...lol edhe ti

te thash mos qesh pra dhe tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Postuar nga Bledumi datë 30 Janar 2005 - 00:53:

Me thene te drejten naten e kisha te mbushur me shume endrra sot,por fatkeqesisht ato te oreve te vona nuk i mbaj mend fare,vetem keto te mengjesit (prandaj jam zgjuar i gezuar )
Disa endrra vetem me puthje mbaj mend,me shume puthje.Endrra qe te bejne te cohesh me qejf (edhe pse ora ishte 12:00 ).Vetem disa çika mbaj mend qe kam puthur,edhe pse ishin shume .C'e do vetem endrra jane edhe pse jeta te sjell shume surpriza .E leme me kaq per sot,te shofim pjesen tjeter,kismet .
Hajd pra se bohena.

Postuar nga durrsake_topolake datë 30 Janar 2005 - 23:34:

edhe ne ndersa presim me ankth , pjesen e 2te te filmit "endrrat e bledumit" , po ju tregoj c'enderr kam pare une.
nje gjume tre oresh i pushtuar nga nje enderr qe me te keqe, s'e kam pare kurre. shyqyr qe ra zilja se kushedi si do vazhdonte. kam pare sikur po digjej ne flake ky vendi ku jetoj une,edhe une vrapoja por sdija ku te shkoja, por cuditerisht edhe pse dukej sikur ishte vendi im(ketu) , isha te shtepia ime e vjeter ne shqiperi, boooooo shume e ngatarrueshme, nuk di as ta shpjegoj.
hajt ishalla ndonje enderr te qete sonte.

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 113 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.