Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- cili eshte raporti juaj me miqesine? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1841)
cili eshte raporti juaj me miqesine?
me thoni o anetar te forumit, cfare raporti keni me miqte tuaj? ne keni shok o shoqe te ngushte te cileve i rrefeni te gjitha gjerat tuaja me intime, apo ne keni nje raport te hapur me te gjithe shoket tuaj. mendoni se kur nje miqesi eshte e forte mund te thuhet gjithcka e mund te krijohet nje besim i madh apo s'besoni te shoket o shoqet e ngushta?
pres pergjigjen tuaj!!!!!!!!
hi macekeqe
per mendimin tim nese nje shoqeri eshte e paster nuk besoj s edo kishte sekrete po te themi te drejten sot si eshte bere shoqeria shqiptare veshtire se gjen me shok ose shoqe te mire nuk diskutohet qe ka edhe te mire se kot nuk thone pyll pa zogj nuk kaapo jo ndoshta edhe gabohem po une keshtu mendoj po ti mund te me thuash se cmendim keni?
une nuk kam shume besim tek shoqeria tani per tani. mbase ngaqe jam djegur pak nga ajo. une mendoj se nje njeriu qe mendon shok te mire mund ti thuash gjithcka po ai njeri mund edhe te perdori ato gjera kunder teje nje dite kur shoqeria mbaron. prandaj une te gjitha gjerat e mia i mbaj per vete dhe nuk kam shume besim te shoqeria. dhe pse besoj me shume te nje shoqeri mes nje mashkulli dhe nje femre se sa mes dy femrave( se femrat kane shume xhelozi). mbase dhe une e kam gabim, se shume njerez qe njoh e mendojne ndryshe.
bye
Macekeqe !
Shoqeria eshte e rendesishme dhe ka vlere te madhe tek nje person , persa i perket asaj qe the ti nuk mund te ndodh tek te gjith por ne raste te vecanta , nejse un them se shoqeria eshte e rendesishme per mua ,ndoshta jo per te gjith por ama ne shumten e rasteve shoqeria luan nje rol te rendesishem te njeriu .
Ky ishte vetem nje mendim i imi dhe asgje me teper !
kuptova qe shoqeria per ju eshte shume e rendesishme. po hapa kete teme dhe per te ditur neqoftese ju flisni per gjithcka me shoqerine tuja. psh ne flisni per ndjenjat tuaja me te fshehta apo per sex etj..........
bye
hi macekeqe prap
jam dakort me mendimin tend kur thua se vajzat jane me xheloze dhe kur citon qe me mire i hapem nje mashkulli kjo ndoll tamam se ju vajzat jeni shume xheloze per njera tjetren dhe sa po te beni thafe i nxirrni ne shesh te palarat kurse me djemte ndryshon puna sepse edhe ne qofte se ti zihesh me shokun me te ngushte besoj se ai nuk do te llapte shume.Nuk ka shoqeri besoj qe mos te flasi per seksin apo ndjenjat e shume gjera te tjera per me teper me bere kurioz cfare thoni ju vajzat kur prane jush kalon nje djale qe ju ngacmon ?pres pergjigje? besoj sipas mendimit tim e tallni !? po si vete puna ne qofte se ju bjeni ne dashuri me ate ?
Besoj ne shoqerine femer-femer,mashkull-femer sepse une i kam jetuar dhe vazhdoj ti jetoj.Kam shoqe te ngushta te cilat nuk do i nderroja per asgje ne bote,nuk kam pasur asnjehere ndjenja xhelozie ndaj tyre dhe as ato ndaj meje keshtu qe ja kemi kaluar perfekt.
Poashtu kam pasur shoqeri te ngushte dhe me cuna,biles nje shok teper i ngushte i imi eshte homo dhe e dua si vella.
Nese i tregoj gjerat personale shoqerise?!!vetem rrethit shume te ngushte sepse sic tha macka nuk dua qe nje dite gjerat e mia private te behen objekt thashethemesh per arsye smire.
Personalisht, duke ju mbeshtur dhe mendimit te amor, duhet te dish se ke te kesh miq. Une kam shume shoke e shoqe, por te vertetet jane ato, qe i thua Mik ose Mikeshe, pra MIQ.
Une kam miq - pak, aq sa per te thene mjaftueshem, numerohen me gishtat e nje dore, por kur ato pak i ke tamam zere se ke nje bote me miq. Njeriu qe i kam besuar dhe vazhdoj t'i besoj akoma me gjithe qenien time eshte femer, mikja ime me e mire, mendoj mund t'i besosh me mire nje femre, se nje mashkulli, sepse tek nje mashkull mund te lind dhe ndjenja e cmires ose konkurenca. Besoj ne miqesine e vertete, ne miqesine e paster, besoj se egziston, por jo ne nje grup te madh njerezish. Miqt e mi i njoh prej nje jete, qe ne kopesht edhe kemi vazhduar deri ne gjimnaz bashke, me pas jeta na ka ndare neper cepa te ndryshme te botes, por vazhdojme te jemi miq. Nuk e di n.q.se do me kuptoje njeri, por shoqeri nje njeri mund te kete shume, vetem se me ato nuk thote gjithcka, por miq mjafton te kesh pak, mjafton dhe 1, por eshte i vertete ama.
U zgjata shume - besoj!
Respektet e mia dhe me sa me shume miqesira.
Amor, po ku je o goc se ke humbur si "voji n'lakra" nga s'te kam kerkuar une ty. Jam per ke bregu lumit sot, do vish? Ec mos e zgjat mo, se kena per tu knoq tu kercy alla gabelce.
U pika mua qe me paske kerkuar ti e s'paskam qene une...:p
shiko e di cfare?Perse nuk prenoton ndonje arixhofshke te bukur qe i ka ne gjak keto vallet,ndizni nje zjarr ne bregun e lumit merreni poashtu nje tjeter qe ti bjere dajres...dhe kerceni sa te mundeni gjerisa te ju dhembin kembet
E shikon sa e mire qe jam??
Edhe planet per mbremjet e tua ne bregun e lumit ti bej!!
p.s i_lire me duket qe te ka vajtur mendja per kolopuçe,eshte e qarte kjo ne cdo postim tendin.Mjafton te ngrejme syte ne ikonen tende:p
Macekeqe!
Per ate shoqeri qe e ke fjalen ti ,ajo ka ndjenja te tjera qe shum mire te gjith e din .
Dhe ne ate shoqeri nuk me ka rastisur te keme rene shum dhe nuk mund te flas per te. Sa per ate tjeteren I mbahem fjales qe kam thene qe shoqeria eshte e nevojshme shume.
P.s ;pyet ndonje tjeter te shohim se c'thone !?
Degjo Maceekeqe...
Sa me perket mua,miqesia eshte gjithcka dhe pa te ,jeta do te na dukej shume e merzitshme,por ate duhet ta zgjedhim
Bjondinka
Eshte mese e vertete qe shoqerine duhet ta zgjedhim ne fillim dhe pastaj ja vlen te thuash qe kam raporte te mira me shoqerine time.
Bye.
nuk jam dakort me ty hirushe kur thua shoqerine duhet ta zgjedhim sepse ajo fjale nenkupton shume gjera te tjera por nejse nje shprehje e e nje filmi thote kush gjen nje mik ka gjetur nje thesar gezuar shen faustin o bledumi mos u merzit mbase vitin tjetr do jete me mire per te gjithe forumin
Ore skalabrino..Lere mer rehat Hirushen..e ke kap keq me gocen,vetem e kundershton..:p..
Hej,o lal,ku je mer,ne lagje....
Hej,kishte ditelindjen Teuta sot e..???
a mer bledum po sme ngaterron dot me hirushen se e kam rob zoti fare pastaj jemi dhe pak fare patriote pastaj aty ku e ka gabim duhet korrigjuar pak apo jo
Atje ku e ka gabim,po..Por jo gjithmone..Cdokush ka mendimet e veta,edhe pse ndonjehere i kemi te gabuara...
Hirushen e kemi nje nga me te mirat e forumit....
Shoqerine e humba qe kur u largova nga Shqiperia.S`ma merr mendja se mund te njoh me njerzit sic njihja shoqet dhe shoket qe ishim rritur bashke.Njihja c`do veprim dhe c`do fjale qe do nxirrnin nga goja perpara se ta nxirrnin ashtu sikurse njihnin dhe ata mua.E kam kerkuar edhe ketu ku jam kete shoqeri por jam zgenjyer shume.Kam miqesi me shume njerez por vetem nje shoqe mendoj se ia vlen ne te vertete.Pervec asaj eshte dhe e provuar.Me eshte gjendur prane ne veshtiresite qe kam pasur kohet e fundit.Pervec asaj dhe motrave te mia nuk besoj shume ne miqesira.Besimi nuk merret,fitohet.Ju pershendes te gjitheve.
ha moj eliz je e mirepritur une dhe bledumi te ofrojme shoqerine tone
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Besimi nuk merret,fitohet.
Faleminderit Skalabrino.U bera dhe me shoke tani.Ka me mire? :p
Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
Vertete? :o
S'kam c'te shtoj jo, ke jeten tende dhe ti.
Flm per mire-pritjen!
Well....Shoqeria luan nje rol te rendesishem ne jeten e secilit....po sic e than dhe ca me siper shoqeri kam plot po qe i konsideroj tamam miq i kam me numra...per te mos thene nje te vetme..Po te isha ne shqiperi do kisha mundesi te zgjidhja persontat sipas tipit qe me pershtaten mua..po fatkeqesisht ketu mundesit i kam te pakta...
Ishim nje grup shokesh shume te lidhur me njeri tjetrin.Po aq shume sa me s'behet.Ne 2001 bera gabimin me te madh te jetes time,bera bashke shoqerine dhe biznesin.Bashke me nje nga shoket e mi investuam nje shifer lekesh (qe per ne ishte pothuaj gjithcka)dhe puna nuk eci si e kishim menduar.Gabimi me i madh qe mund te behet besomeni.Me te u prisha.2 te tjeret u vune ne siklet se nuk dinin anen e kujt te mbanin.Sot prape shoke jemi po une jam ftohur shume me te gjithe se jetoj larg dhe ata te 3 jetojne ne Shqiperi.Keshtu qe i ndihmova (2 te tjeret) te zgjidhnin kujt t'ja prishnin.Ndihem aq keq sa me s'behet po kokefort si jam nuk ulem tu spjegoj arsyet sepse mendoj qe shoqeria duhet te ti fali gabimet pa te pyetur shkakun (edhe pse une nuk kam bere ndonje gabim fatal).
Nuk di c'te them por ndihem aq keq sa me s'behet.
MOS FUSNI LEKUN NE SHOQERI nje keshille qe u jap te gjitheve.
Re: cili eshte raporti juaj me miqesine?
Citim:
Po citoj ato që tha macekeqe
me thoni o anetar te forumit, cfare raporti keni me miqte tuaj? ne keni shok o shoqe te ngushte te cileve i rrefeni te gjitha gjerat tuaja me intime, apo ne keni nje raport te hapur me te gjithe shoket tuaj. mendoni se kur nje miqesi eshte e forte mund te thuhet gjithcka e mund te krijohet nje besim i madh apo s'besoni te shoket o shoqet e ngushta?
pres pergjigjen tuaj!!!!!!!!
Mire do ishte te piqeshim nje dite nga zhgenjimet shoqerore,dhe te mos ja hapnim zemren asnje lloj shoqerie,-pasi askush s`e meriton te te lexoje jeten tende,pervecse atyre qe ta falen jeten.Por c`e do kurre nuk zeme mend...
Re: Re: cili eshte raporti juaj me miqesine?
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Mire do ishte te piqeshim nje dite nga zhgenjimet shoqerore,dhe te mos ja hapnim zemren asnje lloj shoqerie,-pasi askush s`e meriton te te lexoje jeten tende,pervecse atyre qe ta falen jeten.Por c`e do kurre nuk zeme mend...
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Raporti im me miqesine/shoqerine eshte i mire, ose mund te them me shume eshte reciprok. Nuk kam ndonje shoqeri qe te kaloj shume kohen me ta/to, me shume te tipit 1 kafe, 10 min muhabet dhe ndonje telefonat ne te rralle.
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Raporti im me miqesine/shoqerine eshte i mire, ose mund te them me shume eshte reciprok. Nuk kam ndonje shoqeri qe te kaloj shume kohen me ta/to, me shume te tipit 1 kafe, 10 min muhabet dhe ndonje telefonat ne te rralle.
Cedro, shoqerine e vjeter, e kam sa andej ketej neper europe shumicen..
Kur shkoj ne shqiperi, pothuajse nje pjese te madhe te kohes e kaloj me shoqerine
Shooqe? po kam o cedro, kam plot, sa te duash ti, vetem ato qe sme mungojne
Me shoqerine e vjeter ne pergjithesi kam humbur kontaktet. Largesia , dhe shperndarja neper bote ka bere punen e vet. Shoqerise se re nuk i besoj, ose me mire te themi nuk e kam gjetur akoma nje shoqe qe mund ta quaj shoqe te ngushte dhe ti besoj e tregoj gjithcka.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
nuk e kam gjetur akoma nje shoqe qe mund ta quaj shok te ngushte dhe ti besoj e tregoj gjithcka.![]()
dua te saktesoj dicka:
sa here duam te flasim per jeten tone private ose secretet tona nuk eshte se gjithmone duam ta bejme kete rrefim tek shoket apo shoqet me te "mire, me te ngushte dhe me te besuar", neve thjesht ne ato momente ndjejme nevojen e te shprehurit dhe te te zbrazurit.
shoqet dhe shoket jane per te te degjuar dhe te perdorin veshet sa kohe qe ti do te zbrazesh, por nuk do te thote se duhet te bien dakord me ty.
mbas kesaj gjithmone do te kete kriticizem dhe analize na pelqen apo nuk na pelqen neve.
pra me nje fjale nuk u hape se i besove shokut apo shoqes, por u hape se ndjeve nevojen e te hapurit ne shoqeri, ndjeve nevojen e dikujt te te degjoje dhe per kete duhet tia dish faleminderit shoqerise, se jo te gjithe jane me fat te kene njerez perreth te degjojne ankesat tona per jeten dhe njerezit qe na rrethojne.
une vete nuk i besoj, por a hapen tek ta??? po hapem dhe nuk me pelqen te jem e mbyllur se te gjithe jane njerez si une me probleme dhe halle dhe jane me se te natyrshme edhe po te me bejne kritika tek te tjeret nuk me mbetet hatri
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Talk to me ...........![]()
![]()
Citim:
por per tu hapur kam me shume besim te shoqet.
Citim:
![]()
wrong ............ femrat jane xheloze ..... sekreti nuk eshte safe me to ..........
![]()
Citim:
Jo se kur hapesh shume me meshkujt, lindin keqkuptime pastaj, qe veshtire te ruhet shoqeria e meparshme. Femrat e shumta do te nxjerrin llafin. I keput nje te share, ajo te kerkon te falur. U harrua.
![]()
Citim:
Jo se kur hapesh shume me meshkujt, lindin keqkuptime pastaj,
Citim:
Hemmmm ..... paske frike eee?????
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
pse mashkullit nuk ja fut dot nje shpulle??????????
Citim:
Ja fut, po nuk mund te kete me shoqeri, kurse me shoqen mund dhe t'ja falesh, se jo gjithmone fjalet ti nxjerrin per keq. Ka raste ku per ta mbrojtur shoqen ne nje situate te caktuar detyrohesh te thuash te verteten, te nxjerresh sekretin. Mua me ka ndodhur p.sh.
Citim:
Ja fut, po nuk mund te kete me shoqeri, kurse me shoqen mund dhe t'ja falesh, se jo gjithmone fjalet ti nxjerrin per keq. Ka raste ku per ta mbrojtur shoqen ne nje situate te caktuar detyrohesh te thuash te verteten, te nxjerresh sekretin. Mua me ka ndodhur p.sh.
Citim:
Tani ke frike se mos ta kerkon mashkulli apo bie dhe vete brenda?????????
Citim:
Thjesht, nuk me pelqejne keqkuptimet, se krijojne situata vertet te sikletshme.
Aman Kotka djemte Shqiptar aq open mind mua. Mund te jene me kokrra. Sorry guys![]()
Citim:
Thjesht, nuk me pelqejne keqkuptimet, se krijojne situata vertet te sikletshme.
Aman Kotka nuk me duken djemte Shqiptare aq open mind mua. Mund te jene me kokrra. Sorry guys![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
pse me ky turlli me duket open mind mua. ja provoje njehere, te shome po ta kerkoi si do ti pergjigjesh ti dhe c'qendrim do te mbaje turlli do vazhdoje te te kete shoqe??? bejeni ne public okej, qe te mesojme edhe neve dhe te shohim reagimet![]()
Hapu me nje te panjohur, shfreje dufin
Citim:
Jo mi pse ta provoj une e para.![]()
Turlli e kam thene me pare ben perjashtim. Ha buke me vec ky djale. Mos na zhgenje:p
Citim:
Turlli e kam thene me pare ben perjashtim. Ha buke me vec ky djale.
Citim:
![]()
....... sidomos ti qe ne ndryshim nga Biondia ploteson dy kushte vendimtare (Biondia vetem nje) ...........
![]()
![]()
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.