Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14023)
Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke.
Votim kundra masakrimit te dinjitetit te shqiptareve ne Greqi nga policia greke.
Pe te Firmosur peticionin bejeni ketu :
www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion
Ky votim le te tregoje se nga cila ane eshte dinjiteti, nga greket apo nga shqiptaret.
Po. Protestoj.
Por protesta e shqiptareve duhet cuar me tej. Cdo njeri te bojkotoje produktet greke dhe cdo gje greke me aq sa ka mundesi.
Sidomos, sikur shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi te bojkotonin produktet greke (perfshi dhe Janin), kjo do te ishte protesta me e madhe.
Bojkotimi i produkteve greke eshte nje ide e mrekullueshme aint.
Protestoj dhe une,por sa degjohet zeri shqiptar.
Eshte turp qe shqiptaret te lejojne trajtime te tilla.
Duke njohur karakterin shqiptar,trajtime te tilla,mungesa e reagimit,kundershtimit e rendojne akoma me shume gjendjen e personave te perfshire ne ngjarje.
Eshte turp,por cte bejne ne!
Ne mund te bejme aq sa beme dhe heren e pare me kengen e ushtareve greke,qe askush se degjoi zerin tone.
Cmund te bejme ne,kaq dua te di une?
Kush na degjon?
Solidarizohem edhe une me JU..........!!
protestoj edhe une fuqishem kunder grekeve dhe cdo keqtrajtimi ndaj shqiptareve qe behet bga ana e tyre..................e deklaroj publikisht se jam anti-greke dhe urrej gjithe rracen e tyre,megjithese ne kete rast mendoj se shprehja ime me poshte nuk perkon shume me temen..........por gjithsesi ne kete rast ngre zerin
Citim:
Po citoj ato që tha frojdesha
protestoj edhe une fuqishem kunder grekeve dhe cdo keqtrajtimi ndaj shqiptareve qe behet bga ana e tyre..................e deklaroj publikisht se jam anti-greke dhe urrej gjithe rracen e tyre,megjithese ne kete rast mendoj se shprehja ime me poshte nuk perkon shume me temen..........por gjithsesi ne kete rast ngre zerin
Une do i kerkoja shtetit tone te solidarizohej NJE HERE HAPTAZI me nenshtetasit e tij!
Do na bente te ndiheshim me pak jetime...
Mendimi im eshte se atje shqiptaret s'kane kerkuar dhe s'dine ti kerkojne te drejtat e tyre dhe kjo gje nuk eshte e tanishme por ka vite pra ne kemi duruar padrejtesine ne ate vend si psh kemi punuar pa letra me vite te tera dhe s'kemi ngritur kurre zerin lart ,tjetra kam jetuar ne greqi me vite te tera kurre s'kam ndjere dashuri per shtetin grek por do vecoja kokerra njerzish ,mendimi im do ishte te gjithe shqiptaret te bashkohen te dalin ne rruget e athines dhe te protestojne ,te protestojne duke u bere thirrje gazetarve me te njohur dhe ate qe te gjithe mendojne pa ze ato duhet te shprehin per te gjitha padrejtesite qe u jane bere ...Mendoj gjithashtu qe greqia fale shqiptarve u fut ne europe ,me punen qe ne beme ,(po kot nuk thone qe greku eshte dinak)po ato rruge dhe ato ndertesa per lojrat olimpike kush i beri? NE shqiptaret i ndertuam . U bej thirrje shqiptarve te bashkohen bashke dhe te protestojne mos te rrine me grupe te vogla qe mos u prishen interesat personale...Sepse kjo ndodh me ne shqiptaret ,s'duam ti prishim pune pronarit grek se i jemi mirnjohes qe na ka punesuar dhe harrojme qe greket ne nje vend tjeter te botes po tu kishte ndodhur e njejta gje do protestonin sepse do e dinin qe ne shtetet ku ata kane emigruar si australia ,gjermania dhe usa kane ligje ,dhe do kerkonin te drejtat e tyre,kurse me ne shqiptaret nuk ndodh e njejta gje pse pse???? Per ca nuk jemi te zotet? kush na pengon? cilat jane qellimet e shtetit grek? cfare frike kemi? pra jane shume pyetje pa pergjigje .......
Ju uroj te gjithve kurajo.ciao
Une sapo kam nisur nje mesazh online tek Amnesty International ku permenda kete shkelje flagrante te te drejtave te njeriut ne nje vend anetar te EU, Greqi.U nisa linkun per videon dhe i njoftova per faktin qe kjo eshte nje dite normale ne punen e policise greke. Shkelje te tilla, madje dhe me te renda te te drejtave te njerut ndodhin shume shpesh me shqiptaret ne Greqi, te cilet jane objekt i lehte sulmi ndaj vendasve dhe policeve lokale.
Ju lutem nisni dhe juve nga nje mesazh Amnesty International, eshte fare lehte, mund ta nisni online, nga websiti i tyre. Kur te shkoni tek dritarja qe thote kujt do ia nisni, drejtojani Sekretariatit Internacional. Mos ngurroni te permendi jo vetem kete ngjarje, por edhe shembuj te tjere qe dini te keqtrajtimit fizik qe u behet shqiptareve ne burgjet ose stacionet e policise greke. Sa me teper shembuj aq me mire, sa me teper mesazhe te marrin, aq me mire.
Po ashtu mund te nisni letra drejtuar Keshillit Europian dhe Human Rights Court ne Strasburg, kush eshte i shkathet te na gjeje adresat dhe te na i postoje. Tani eshte rasti qe te tregojme kush jemi.
Cecilia jam shume dakort me ju.
Ne Shqiptaret, rrahim e vrasim njeri tjetrin, torturojme grate, motrat, vrasim akoma per nder, por kur behet fjala per te ngritur koken e te kerkuar te drejtat tona, qofte kjo brenda dhe jashte vendit, nuk dime te organizohemi. Pse?!!!
I bashkangjitem edhe un protestave e mendimeve te me siperme, por mendoj se ka ardhur koha, te bejme shume me teper, se kaq...
Mendoj qe ne kete rast numri i larte i protestuesve eshte shume me domethenes se nje peticion apo votim i thjeshte drejtuar nje institucioni Europian. Duhen nisur letra individuale, shume te tilla, jo nje faqe peticion me 100 apo 200 firma.
EU Council duhet te marre nje mal me letra proteste nga shqiptaret qe te shpenzoje nje cerek ore kohe me kete ceshtje.
Po ashtu dhe qeverise/qeverive tone, e cila e ka mendjen tjeterkund, se si te beje te mundur qe sa me shume shqiptare te lene atdheun dhe te behen pre e skenave te tilla te dhunshme.
Citim:
Po citoj ato që tha Ana
Une sapo kam nisur nje mesazh online tek Amnesty International ku permenda kete shkelje flagrante te te drejtave te njeriut ne nje vend anetar te EU, Greqi.U nisa linkun per videon dhe i njoftova per faktin qe kjo eshte nje dite normale ne punen e policise greke. Shkelje te tilla, madje dhe me te renda te te drejtave te njerut ndodhin shume shpesh me shqiptaret ne Greqi, te cilet jane objekt i lehte sulmi ndaj vendasve dhe policeve lokale.
Ju lutem nisni dhe juve nga nje mesazh Amnesty International, eshte fare lehte, mund ta nisni online, nga websiti i tyre. Kur te shkoni tek dritarja qe thote kujt do ia nisni, drejtojani Sekretariatit Internacional. Mos ngurroni te permendi jo vetem kete ngjarje, por edhe shembuj te tjere qe dini te keqtrajtimit fizik qe u behet shqiptareve ne burgjet ose stacionet e policise greke. Sa me teper shembuj aq me mire, sa me teper mesazhe te marrin, aq me mire.
Po ashtu mund te nisni letra drejtuar Keshillit Europian dhe Human Rights Court ne Strasburg, kush eshte i shkathet te na gjeje adresat dhe te na i postoje. Tani eshte rasti qe te tregojme kush jemi.
Ja kontaktet:
www.amnesty.org
Amnesty International
INTERNATIONAL SECRETARIAT
1 Easton Street
London
WC1X 0DW, UK
INTERNATIONAL SECRETARIAT
European Court of Human Rights
Council of Europe
67075 Strasbourg-Cedex
France
Fax: +33 (0)3 88 41 27 30
Ky eshte linku ku mund te dergoni Mesazhin tuaj me protestat (Sipas te dhenave te Anes)...:
web.amnesty.org/contacts/contact_us/eng-000
Ndersa une hapa kete peticion
ketu >>>> http://www.ipetitions.com/petition/...duku/index.html
FIRMOSNI DHE HAPENI FJALEN!
wow, sa te shkathet!
Leviz (gishtat), o popull, boll u qave kot me mot!
Duhet t'i permbysim me e-maila e ku ta di une!Edhe ne enderr duhet tu dale ajo video...
Sa me shume te shkruajme aq me i forte do jete zeri i shqiptarit!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ky eshte linku ku mund te dergoni Mesazhin tuaj me protestat (Sipas te dhenave te Anes)...:
Citim:
Po citoj ato që tha Ana
Po Lezhjan, ky eshte linku, une i rashe per shkurt dhe vura thjesht websitin e Amnesti International.
Tek Amnesty International website shkoni tek Contact us, pastaj klikoni International Secretariat i cili do jete marresi i mesazhit. Kjo do ju coje tek faqja ku do shkruani mesazhin.
Tek Subject- subjekti i mesazhit, zgjidhni Human Rights in Specific Country dhe kjo do shtoje nje pop up window nga e cila do zgjidhni Greece.
Vini dhe emrat + e-mailet, dhe shkruani mesazhin tuaj + niseni.
Citim:shyqyr,,,,tani do marrim dhe camerin.....
Po citoj ato që tha Ana
Tek Amnesty International website shkoni tek Contact us, pastaj klikoni International Secretariat i cili do jete marresi i mesazhit. Kjo do ju coje tek faqja ku do shkruani mesazhin.
Tek Subject- subjekti i mesazhit, zgjidhni Human Rights in Specific Country dhe kjo do shtoje nje pop up window nga e cila do zgjidhni Greece.
Vini dhe emrat + e-mailet, dhe shkruani mesazhin tuaj + niseni.
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
[QUOTE]Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
a thua[/QUOTE
po si or jo,u be 100 per 100 garant ta thom u derman
O kalamaja e firmoset peticionin ju...?! :p
Ja ketu eshte >>>>http://www.ipetitions.com/petition/...duku/index.html<<<<
Bleta, Ari me ju e kisha meqe jeni on-line tani?
Peace!
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
e mir, ver gishtin, mos ver emrin!:p
Ari ti i bie te jesh "Aureli" atehere!!!
Deri tani kemi edhe nje avokat (jo ti ore :p ) qe ka firmosur!!!
nr 14
http://www.ipetitions.com/petition/...signatures.html
http://www.legjislacionishqiptar.go...031-07-2001.htm
Keshtu kemi support edhe nga nje legal!
Yepaaaaaaaaaaaaaaa
Faleminderit keep signing!!!
Citim:ore ti babale,,,,,,se mu qepe..aahahahahah po bleten nuk po shikoj
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Ari ti i bie te jesh "Aureli" atehere!!!
Deri tani kemi edhe nje avokat (jo ti ore :p ) qe ka firmosur!!!
nr 14
http://www.ipetitions.com/petition/...signatures.html
http://www.legjislacionishqiptar.go...031-07-2001.htm
Keshtu kemi support edhe nga nje legal!
Yepaaaaaaaaaaaaaaa
Faleminderit keep signing!!!
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ore ti babale,,,,,,se mu qepe..aahahahahah po bleten nuk po shikoj
U bene 32...
Plus edhe fansat qe do na sjelle dreqja.... do blokohet serveri me duket!
Ej, ej, mos harroni dhe Amnesty...
Aty eshte individuale, sh e rendesishme.
dreqja ka sign pese here hahahahahahaha....tkam thon mos merr kot si pushka e jevgut lol
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
dreqja ka sign pese here hahahahahahaha....tkam thon mos merr kot si pushka e jevgut lol![]()
hahahhahahahah bleta .....paska donate dhe dreqja lol hahahhaha sa te pafajshme jemi ne te dyja ncncncn...
une u knaqa tu lexu emra ty disave u bona search ne google lol interesting...
Citim:
dreqja ka sign pese here hahahahahahaha....tkam thon mos merr kot si pushka e jevgut lol![]()
hey fshini mor une se di pse me dolen ashu, por mos i fshini te gjitha me leni nje postim
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hey fshini mor une se di pse me dolen ashu, por mos i fshini te gjitha me leni nje postim
bad une hy dhe ke forumi ''peshku pa uje'' eshte forum qe diskutohet vetem per politike.. do e hull dhe aty kete link aty jam serioze kshuqe mos kish merakt se me marrin zeriozisht hahahahah
Citim:
bad une hy dhe ke forumi ''peshku pa uje'' eshte forum qe diskutohet vetem per politike.. do e hull dhe aty kete link aty jam serioze kshuqe mos kish merakt se me marrin zeriozisht hahahahah
mbase dhe behet gje... por po u be peticion me shkarravine boy e working bee... s´kemi gje ne vije!
ATEHERE PO E BEJ KERKESEN "ZYRTARE"!
SI FILLIM PER "Lela_Dr" SE ME ATE SIKUR KAM "FOLUR" NJA DY HERE...
JEMI SAKTESISHT 9,617 ANETARE, ME AZHORNIMIN E FUNDIT!!!
BEHET DOT SIKUR TE MARRIN NGA NJE PM TE GJITHE?!!!
KJO DO THOSHTE VETEM INFORMACION!!!
PASTAJ CDO GJE MBETET NE DOREN E SECILIT!
FLM IN ADVANCE!
PEACE!
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
mbase dhe behet gje... por po u be peticion me shkarravine boy e working bee... s´kemi gje ne vije!
bad bojsi ti e ke bere kete peticion sepse po flas me nje shok ta publikoje ne nje reviste elektronike qe dhe userat e kesaj reviste te firmosin ....por dua te di kush e ka nis kete peticion pak info plzz...
Citim:
bad bojsi ti e ke bere kete peticion sepse po flas me nje shok ta publikoje ne nje reviste elektronike qe dhe userat e kesaj reviste te firmosin ....por dua te di kush e ka nis kete peticion pak info plzz...
Citim:
Uroj me te vertete te bejme ndonje gje konkrete,
opsionet jane te shumta, dhe vullneti nga ana ime eshte i madh!
Shpresoj te gjej mbeshtetje nga ana tjeter!
Jam i sigurt qe mbeshtetjen e disa prej jush e kam, por do ishte mire qe te ishte nje mbeshtetjee gjere!
Sepse me shpirt besoj se te gjithe jemi d'akord... por me vepra...!
Te shohim, brenda mundesive te secilit kuptohet!
Nejse, pa euforizma te teperta, me ngadale njehere!
Kemi dhe s'kemi kohe por, me mire me ngadale!
p.s une do largohem per gati 13-14 ore te themi, dmth qe nuk mund te jem aktive on-line per kete kohe. Mirupafshim dhe PETICION TE MBARE!
Peace!
une shoqja aktiviste hahahahha....me ndihmen e stafit Albaniac postova linkun e peticionit ... ky ehste kontributi im .... kaq mudnesi kisha..
http://albaniac.com/index.php?optio...d=408&Itemid=37
http://albaniac.com/
lene mos me coni ma kshu linkesh se mu me ka ike gjaku sonte
prej nervave sme kap gjumi
Citim:
Uroj me te vertete te bejme ndonje gje konkrete,
opsionet jane te shumta, dhe vullneti nga ana ime eshte i madh!
Shpresoj te gjej mbeshtetje nga ana tjeter!
Jam i sigurt qe mbeshtetjen e disa prej jush e kam, por do ishte mire qe te ishte nje mbeshtetjee gjere!
Sepse me shpirt besoj se te gjithe jemi d'akord... por me vepra...!
Te shohim, brenda mundesive te secilit kuptohet!
Nejse, pa euforizma te teperta, me ngadale njehere!
Kemi dhe s'kemi kohe por, me mire me ngadale!
p.s une do largohem per gati 13-14 ore te themi, dmth qe nuk mund te jem aktive on-line per kete kohe. Mirupafshim dhe PETICION TE MBARE!
Peace!
Citim:
ATEHERE PO E BEJ KERKESEN "ZYRTARE"!
SI FILLIM PER "Lela_Dr" SE ME ATE SIKUR KAM "FOLUR" NJA DY HERE...
JEMI SAKTESISHT 9,617 ANETARE, ME AZHORNIMIN E FUNDIT!!!
BEHET DOT SIKUR TE MARRIN NGA NJE PM TE GJITHE?!!!
KJO DO THOSHTE VETEM INFORMACION!!!
PASTAJ CDO GJE MBETET NE DOREN E SECILIT!
FLM IN ADVANCE!
PEACE!
Iu bashkova dhe une ketij perticioni!Do ua nis linkun dhe miqve te mije me Email!
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.