Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 139 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Per mikun tim Gla. Edhe 100! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17459)
dhe 100 per glaukusin
te uroj te behesh 100 vjec........ e vitet qe do te vijne te jene me te bukurat e me te lumturat e jetes tende........
p.s te perqafoj shume
uuuuuuuuuuuuuuuu kush paska dtl ...........
Glakus edhe 100 vite te lumtura ,fat dhe lumturi ne jeten tende me ke te doje e bardha zemer....urime zemer
Paska ditelindjen Glaukusi???
Edhe 1000 vjeç u befsh shpirt....lumturia mbizoterofte perhere ne jeten tend...Paç fat kudo...Te puth.
100 u befsh...
Gezuar Ditelindjen...!.............
Te uroj gjerat me te mira........me te bukura dhe me te papame ne jeten tende.......patjeter Fat...Lumturi....Dashuri ...Shendet dhe Pare()..........Te uroj cdo gje qe ti deshiron.................Te perqafon Kati
......
...
........
Glaukus u befsh 100 vjec fat lumturi dashuri suksese cdo gje qe ti deshiron
eshte urimi im per ty
Do na e besh nje mbremje apo jo ?
Glaukus dhe 100 pranvera të uroj
Ja kalovsh ditën e sotme sa më bukur,gaz dhe harmoni paç gjith jetën.
Urimet më të përzemërta nga
NIGO
U befsh edhe 100 glaukus.
Te uroj sa me shume fat, lumturi dhe sukses ne jeten tende.
dhe 100 vjec glakus dhe vitin tjeter ishalla e festojme bashke..
Urimet me te perzemerta t`i percjell me kete mesazh, Glaukus.
Qofsh Jetegjate dhe Gezofsh vite te bardha e te lumtura.
Gezofsh aq vite sa te te deshiroje e bardha zemer.
Gezuar Diten e Lindjes.
Gezuar ditelindjen Glaukus dhe shume fat ne dashuri....
............
Edhe 100 vite te tjera te uroj.........te shkofte jeta me plot lumturi dhe dashuri...........Gezuar Ditelindjen...! .......
ps:...me fal per vonesen...po ma mire vone se kurre :p
....... faleminderit ............
......... ju falenderoj te gjitheve ..............
......... edhe Ju ........... paçi vetem Gaz , Lumturi , Shendet dhe gjithe te Mirat e kesaj Jete ...........................
........... jeni te mrekullushem ................... ju perqafoj te gjitheve ................................. !!!!!!!
Edhe 100 Glaukus....tu plotesofshin te gjitha deshirat !
Happy Birthday!
Sorry per vonesen....po me mir von se kurr!
ja dhe dhurata.....shpresoj te te pelqej!
FIUUUUUUUUUUUUUU .............
................. faleminderit Eixhell !!!!
................. ............ u donte kjo dhurate ...........
...........
................... tani direkt xhirim gomash ............ tek lokali ............... kurse neser tek Universiteti .......... pastaj tek Juridiku ............. hahahhah ...............
temen ore paska pat ditlindjen patrioti ene se paskam uru..urime plako edhe 100 te tjera
dhe vitin tjeter ja kalofsh me kete ketu ahahahhahahah
hahah........
..... faleminderit Nik .............. !!!
...... kur te vish ne Durres ............ do te çoj te pime nga nje birre tek
" Trieste " ( e reja ) .................. se e ka fiksim Bleona ............ ishalla e gjejme aty .....................
ne vend shoku pastaj une e kam takuar edhe ketu sepse ka qene ne gr ku jam der ***** ishte hahhaha
shume urime per ty
gezuar ditelindjen.....pac fat dhe lumturi ne jete
Gezuar dhe 100 si keto dite!!
Glaukus u befsh 100
do na e japesh nje darke
Glaukus Te uroj Gezuar Ditelindjen dhe u befsh sa deti i Dr
Glakus pac vetem miresi dhe dashuri ne jete. U befsh 100 vjec...
Perfitojme nga ditlindja jote te hame me shume cake..
Glaukus Gezuar Ditelindjen
Uroj t'ja kalosh bukur sot dhe te gjesh c'te te doje e bardha zemer ne cdo hap te hedhesh.
Te perqafoj.Gezuar
Gezuar ditelindjen!
Gezuar Glak edhe njeqind te tjera edhe me miq perhere
Gezuar ditelindjen Glaukus. Me gjith zemer te uroj u befsh plak.
edhe 100 te tjera glaukus.
tash dhe goten ja ku e ke se e jotja asht e meriton lol gezuar.
Glak edhe 100 vite te lumtura ne jeten tende...Te uroj shum fat dhe lumturi dhe me nje nuse te bukur hhahhahahaa.URIME YLLO
Edhe 100 !
- Urimet e mia më të përzemërta Demo , Medea . Lela , Briseide , Puntoro , Mister, Heathclif , Smoker, Bleta , Elsaa . Dreqe . Lezhiano , Puntoro , Erzeno ............... Buzëqeshja ..... !!!!!
- Por mbi të gjitha ...... Kati edhe Enya ..... Faleminderit dhe ju uroj nga zemra - Gëzuar edhe Juve !!!!
glaukus pse me pershendet kot ...une ste kam uru ditelindjen...hahahhahaha...e kam pa qe ke ditelindjen qe mrom...po pertova me hap teme....meqe ra fjala Gezuar ditelindjen...puc te faqja...gushen ta ka zon komshija :p
G. (Xhi) syte tek a cift po te bejne kaq shume paske festuar
Gezuar ditelindjen dhe u befsh 100 vjet.
Pac fat dhe suksese ne jete.
Uroj t'ja kesh kaluar sa me bukur ne kete dite te vecante, te kesh qene i rethuar me njerzit qe te duan .... ..........per komshiet e kam fjalen per komshiet :p .
SHUME URIME PER TY !
Cun i nones .. Urime per ditelindje.. Kure. mos u plaksh.. deshirat qe ke gjithmon tu plotesofshin....Mos le mangut asgje shijoje Jeten..
...
uuuuuuuuuuuu kush ka pas ditlindjen.....
U aj nje dallendyshe forumiste ketu tu me than qe ka pas glaukusi ditelindjen.....:p
Te uroj gjanat me te bukura dhe me fantasitike ne jete...
Edhe sa vite te te doje e bardha zemer....
nga une dhe nga ajo dallendyshja...
:p
Edhe 100 Glaukus.
Gezuar Ditelindjen Glak !!!
Te uroj nga zemra gjithe te mirat e te realizofshin te gjitha deshirat
Glaukus, mos e beso Tulipanin se e ka me te futme.
happy happy and many more
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
[I]- Urimet e mia më të përzemërta Demo , Medea . Lela , Briseide , Puntoro , Mister, Heathclif , Smoker, Bleta , Elsaa ....
Glaukus megjithese me vonese, por te uroj gezuar ditelindjen nga thellesia e zemres dhe te jetosh akoma edhe njeqind pranvera te lumtura.
T.u plotesofte endra jote.
- faleminderit të gjithëve ...
Dreqe - je yll ( mos harro drekën që m'ke premtu - pagun Elsaa )
Buçmake - ( shum kiss për ty dhe dallëndyshen )
Enigma - si gjithmon kinge , flm nga unë ( dhe komshijet )
Sarandaebukur - faleminderit dhe vetëm gëzime paç në kët jetë Ti dhe dhe familja jote
Tulip - Kontja bon shaka , se edhe ai e din që je një melodi vivente ( po ka qef të të ngacmoj içik ) ...
tetoja ime Kotka - kith kith folt una tyve shëndet e jetë Ty dhe familjes tënde
Bletaaaaaaaaaaaaaa - si gjithmon njish je ... e dëgjova barsaletën dhe ja tregova edhe komshijes ... hahahahahahaa - ajo të përshëndet ... unë të puth fort ... fort ... fort :p
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
[Bletaaaaaaaaaaaaaa - si gjithmon njish je ... e dëgjova barsaletën dhe ja tregova edhe komshijes ... hahahahahahaa - ajo të përshëndet ... unë të puth fort ... fort ... fort:p
![]()
Glak sa urime paske marre, sheh ti sa te duan? Ndonje dhurate s'na e the ama
Ps .. ej dhe une e di qe duan te ngacmojne, s'rrine dot njerezia pa menduar per mua
JA DHE NJE URIM , PAK ME VONES
EDHE 100 VITE TE TJERA TE LUMTURA , DHE PLOT FAT , E ZOTI TE TE RUAJT O GLAUKUS
ME RESPEKT GENTI
Sexo - faleminderit Yllo !! ... ( edhe me nji çun king ) ..
Gento - Faleminderit edhe ty vlla ... t'kishe ardh at not ( ishte mbledh komtarja ) .. tre ditë tap mjes drek dark.... !!!
- Uroj t'jesh mirë !!!
Paskam nderin te uroj e para mikun tim te dashur Glak.
Shume shume urime per ty dhe u befsh sa malet e shqiperise
Ishalla dhe me nje fat te mire sa me shpejt.
:happybirt
:muzike
:kiss :kiss
Gezuar dtl glaukus dhe suksese kudo ne jete.
Hemmm ......... edhe ti mo ??????
Jave Derby, vonesat falen (aq me teper me kete lloj resultati )
U befsh edhe nje qind dhe me leke ....... .
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 139 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.