Forumi Horizont
Trego 14 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Psikonova Hard Rock Bar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12657)

Postuar nga RIP Gibbs datë 18 Nëntor 2006 - 14:40:

Psikonova Hard Rock Bar

...PER NE QE DEGJOJME ROCK, METAL, ALTERNATIVE DHE CDO LLOJ RRYME TJETER QE NA PELQEN JU FTOJ TE BENI MUHABET NE BARIN TIM......EH NUK ESHTE TAMAM I IMI POR UNE JAM BANAKIER....NEJSE TI LEME HYRJET E GJATA......MOS KUJTONI SE KY BAR ESHTE VETEM PER METALARE....ESHTE EDHE PER ATAQE DEGJOJNE HIP-HOP, DANCE ETJ ETJ JU MIREPRES

Postuar nga SEXI datë 18 Nëntor 2006 - 14:48:

O psikonova une i degjoj te gjitha ka rendesi te jete muzike...Me pelqejne shume "METALLICA" sidomos kenget Nothing else matters,Turn the page,The memory remains....Edhe per hip-pop vdes fare....

Postuar nga RIP Gibbs datë 18 Nëntor 2006 - 14:50:

...

MMM QENKE E GJITHANSHME ME PELQEN KJO.....SHUME MIRE.........CFARE DO PISH...?

Postuar nga SEXI datë 18 Nëntor 2006 - 14:56:

Na sill nje Red-bull e ma ve içik ate kengen e DMX - Dog love feat Jance and Amerie.....

Postuar nga RIP Gibbs datë 18 Nëntor 2006 - 15:02:

...

PATJETER POR ATE KENGEN SBESOJ SE E KAM..POR PO VEJ KETE...

Postuar nga SEXI datë 18 Nëntor 2006 - 15:05:

Uuuueeeeeee Shpat Kasapi....Eshte yll fare kjo konga...E kam ne PC dhe e degjoj shume here ne dite saqe e di dhe permendesh......Ate kengen qe e kerkova me lart tani po e degjoj ne PC.........

Postuar nga Eyesight datë 21 Nëntor 2006 - 15:03:

Psikonova ma ve pak kete kengen? Kohet e fundit po i degjoj shume HIM

Thanks

Postuar nga Eyesight datë 21 Nëntor 2006 - 15:07:

Ups, kisha bashkangjitur Join me te HIM, por nuk e di pse nuk ma mori...

Postuar nga Katilesha datë 21 Nëntor 2006 - 17:53:

Re: Psikonova Hard Rock Bar

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
...PER NE QE DEGJOJME ROCK, METAL, ALTERNATIVE DHE CDO LLOJ RRYME TJETER QE NA PELQEN JU FTOJ TE BENI MUHABET NE BARIN TIM......EH NUK ESHTE TAMAM I IMI POR UNE JAM BANAKIER....NEJSE TI LEME HYRJET E GJATA......MOS KUJTONI SE KY BAR ESHTE VETEM PER METALARE....ESHTE EDHE PER ATAQE DEGJOJNE HIP-HOP, DANCE ETJ ETJ JU MIREPRES

................

pershendetje psikonova.......

hajde.....bukur bukur...lokali....amon me pregatit naj pije te fooooooort fare (se kafen e piva te lokali tirons)se kam nevoje qe te harroj lal...edhe per energji kam nevoj se mkan shterru rezervat keto dit e fundit......hajde pun tmare ne lokal dhe te lutem ndonje kenge ...te preferuarat e tua...s'ka prob...kisss  all

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Nëntor 2006 - 21:26:

rrofsh por per momentin nuk mund te vej ndonje kenge se nuk jam ne shpi....ja kalofshit mire...

Postuar nga RIP Gibbs datë 25 Korrik 2007 - 21:31:

Supernova

Sdua te tjere

Postuar nga RIP Gibbs datë 25 Korrik 2007 - 21:34:

silvani

Sduhet te jete e veshtire

Postuar nga RIP Gibbs datë 25 Korrik 2007 - 21:36:

..

Vetem syte e tu

Postuar nga RIP Gibbs datë 25 Korrik 2007 - 21:39:

oogenti

..

Trego 14 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.