Forumi Horizont
Trego 14 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Pse duhet te festohet Halloween-i nga te rriturit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17389)

Postuar nga SmoKer datë 31 Tetor 2009 - 22:38:

Pse duhet te festohet Halloween-i nga te rriturit ?

Dihet qe Halloween eshte feste per femijet , pse te rriturit duhet te festojne gjithashtu apo eshte thjesht nje arsyje per te party nje nate me shume ?

Postuar nga Piktor datë 01 Nëntor 2009 - 00:16:

Kjo eshte nje feste tipike amerikane. Nuk e di kuptimin e sakte te kesaj feste por nga ajo qe arrij te kuptoj natyrisht duke i bere lidhje me traditat tona te hershme ate te perallave qe natyrisht ne prag te dimrit ku netet jane me te gjata dhe njerzit shtrngohen me shume rreth njeri-tjetrit dhe krijohej keshtu atmosfera e kendeshme e te treguarit perralla.
Mbaj mend se te vjetrit na thonin se mbas kesaj date nuk duhen treguar perralla me shtriga e shtriganj deri ne Krishtlindje.
Si date me dt 1 perkujtohen te gjithe Shejterit e te nesermen te gjithe te vdekurit.
Pa harruar petullat.

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Nëntor 2009 - 01:20:

Postuar nga Deb* datë 01 Nëntor 2009 - 01:37:

E mira eshte te mos festohej fare. Eshte dita e shpirtave te vdekur, keshtu qe dhe feste femijesh s'duhet te ishte. Une se festoj fare. Jo per gje me shume me  ben nervoze. Mezi pres te kaloj sidomos mbremja shume e frikshme. Te dalin adoloshentet me ato maskat e frikshme na tmerrojne ne te rritiurve e jo me femijeve. Cupa ime qau se pa fqinjet me maska mostrash.

Postuar nga Piktor datë 01 Nëntor 2009 - 01:39:

Meqe dikujt i pelqejne simpsonsat.
http://video.libero.it/app/play?id=...88968eca7c302d1

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Nëntor 2009 - 01:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E mira eshte te mos festohej fare. Eshte dita e shpirtave te vdekur, keshtu qe dhe feste femijesh s'duhet te ishte. Une se festoj fare. Jo per gje me shume me  ben nervoze. Mezi pres te kaloj sidomos mbremja shume e frikshme. Te dalin adoloshentet me ato maskat e frikshme na tmerrojne ne te rritiurve e jo me femijeve. Cupa ime qau se pa fqinjet me maska mostrash.

Mahhh .......... kishte lezet sot ne supermarket .............. vesh kashieret si ............... Kati ....

Postuar nga BIONDIA datë 01 Nëntor 2009 - 01:56:

Sme pelqen si feste me duket festa me e kote ...ka disa femije qe si pelqen kjo feste sot dhe une si ty Debora kam te njejtin problem... cuni nga frika na ka zan krevatin sonte ...

Postuar nga Deb* datë 01 Nëntor 2009 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sme pelqen si feste me duket festa me e kote ...ka disa femije qe si pelqen kjo feste sot dhe une si ty Debora kam te njejtin problem... cuni nga frika na ka zan krevatin sonte ...

haha ky imi do po se nxjerr une. Apo s'ka qene shume ngrohte sot. Tamam per treat or trick. Po shyqyr qe e festoi andej nga shkolla dje e s'po ndihet shume sot. 

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Nëntor 2009 - 05:28:

Maroi ene trick or treat ....................

Postuar nga SmoKer datë 01 Nëntor 2009 - 08:15:

Halloween-i me kujton kete filmin ,

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

"A nightmare on elm street"

Postuar nga Enya datë 02 Nëntor 2009 - 02:12:

Une jam kenaq mram, plot dy ore e gjys xhiro verdalle. Nuk kam lan rrugice pa hy. Ama disa familje americane jan krejt cheap , mezi ta japin nji cokolate, . Kurse un si e zgjut qe jam, meqe dola per veten, lashe nje tas aq te madh perjashta plot me candy ( per vizitoret ), saqe kur u ktheva s`e gjeta as tasin, sic duket do e kish marre era,

Sinqerisht kam kalu nji mramje fatastike. Nji ere e forte por e ngrohte. Ja vlente.

Postuar nga Petter datë 02 Nëntor 2009 - 02:37:

Ketu ne NY Enya, ishte nje trafik qe ta hikte menjen. U kenaqen robt kush e kush ishte vesh me i shpif :p

Postuar nga amor alucius datë 05 Nëntor 2009 - 02:14:

Ne anglisht do e thonin keshtu: it's an occasion for women to dress like hookers.

Postuar nga SmoKer datë 22 Nëntor 2009 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ne anglisht do e thonin keshtu: it's an occasion for women to dress like hookers.

lol,

Trego 14 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.