Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
hi
I would like to meet everyone. That would be cool.
Edhe une ashtu dua, ti takoj te gjithe, nuk do kishte gje me te bukur . Sidomos po te mblidhemi te bari i thashethemeve, edhe cdo tavline ta kishim me emrat tane te shenuar Psh :E Rezervuar per Sy_jeshilen, edhe vjen sycka dhe ulet ne tavoline me ceremoni, hedh syte verdalle edhe shikon tavolinat e tjera me nganje shenim te vogel, Keni, Bucs, I-Lire, Hirushja, Blu , e kshu me radhe . Pastaj fillojne mbushen tavolinat me rradhe, edhe kercejme te gjithe me njeri tjetrin me muzike te marre nga Fajtori.
UUU ca qejfiiiiii , sa qejf sikur te realizohej, pastaj me kalimin e kohes gjate mbremjes , secili e shikon vete me ke i haet me shume muhabeti . He ore na mblidhni diku se qenka ide fantastike fare
Sycka duke enderruar
sy_jeshilja nuk e keq ti,mendim i mire ky.
ja dhe grupi i barit te thashethemeve...
Po cunat moj ku i kemi????????
hi te gjitheve
teme me te mire se kjo nuk me kane pare syt sa jam fut ne forum.
ok une do kiisha deshire te takoja vetem hirushen dhe brunen tironce nga fundi i botes . ah me fal doja te thoja nga zelanda
nga cunat skalabrinon se na terheq muhabeti
Dani
faleminderit shume. Une per vete do i takoja te gjithe anetaret e forumit, por kam shume deshire te shikoj Carliton sps ndodhet ne angli prandaj. Nga vajzat Sy-jeshilen sps dua ti shikoj syte, a i ka vertet jeshile! Pastaj te gjithe.
Te garanton sycka qe jeshile i kam
Hey
une per vete jam gati ju thoni vendin une do te vij. sycke mire keta te tjeret qe i kam larg po ty qe te kam komshi kur do te takohemi ndonje dite.
Gjithe FH,vecanerisht ato me te cilet grindem me shume!
Hajde Amor ku da leme te takohemi
Hahahaha BUCS aq shume jemi grindur??
Nè fakt po te shihje listen,je ne vend te fundit nese ndarja do bazohej mbi grindjet,ne rastin tjeter gjithashtu:p
Nuk e di, po me duket se bej pjese ne te dyja.
ah lol, sa me kenaqet me kete teme! dhe macka te gjithe do donte ti takonte, po ja sikur te ishte e mundur do ta beja! dhe ne shqiperi mund te takoheshim te gjithe dhe te formonim nje shoqeri te mire!
canco, po ngele mo me te ngacmuar çupken! lere rehat!
E di,o amor.....
E di qe me mua e ke ti amorr,por puna qendronse si do njihemi.Ok une po mbaj nje qeske me hashash ne dore ti mba letrat qe ta dredhim te dy.(jo bishtin,hashashin)Dhe ti mace po me heq trurin me ate hije serioziteti qe ke marre kur Amori te beri moderatore.Te pershendes me filmin "Partizani i vogel Velo",si edhe me fjalen Ftujak(nga komedia"Shi ne plazh").
te hidhemi te tema.Une do kisha deshire nga gocat te takoja te gjitha pa perjashtim(sa zemergjere qe jam,per koken time),por ne vecanti brunken.Jo per gje po kemi qene te disko San Paolo,megjithese nuk njiheshim.baj baj.
macke
Une s'ngacmoj asnjehere cupat me vjen keq, se jam djale i mire, pastaj per ke e kishe fjalen ti se se mora vesh
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahaha BUCS aq shume jemi grindur??
Nè fakt po te shihje listen,je ne vend te fundit nese ndarja do bazohej mbi grindjet,ne rastin tjeter gjithashtu:p
O zot sa u kenaqa
kur pash qe me kishin shkruajtur tek tema ime. Ju puth te gjitheve shume.
Hmmmm une ketu jam e re dhe nuk njoh ndonje antar/e.
Po une do te kisha per nder te takohesha me Kristal(nuk e di nese je ai qe une mendoj,po nese jam ne shenje je nje djal fantastik)
M...D kete do e takoj patjeter muah je si shpirt.
ervisa
ervisa, lol, me vjen keq te them qe kristal, kolegja ime, eshte femer!
mgjth prape fantastike eshte!
Do kisha deshire te takoja te tere ata anetare qe akoma nuk i kam takuar, sepse nje pjese te mire i takova kete vere.
P.S. Ervisa faleminderit qe ke deshire te me takosh, me vjen keq qe nuk jam personi qe mendoje megjithate prape mu be qejfi kur lexova qe doje te me takoje.
Edhe une
Kma deshire te te takoj se me dukesh paksi e frikshme me kete foton. bej shaka Kristal.
naten.
Takim!
Edhe une te gjithe kisha deshire ti takoja tek bari dhe pastaj shikonim e benim si do te organizoheshim.
Por megjithe mend e leme te takohemi diku si p.sh. ne .... Spanje kohen caktojeni vete.
Ta dime me ke bashkebisedojme, une per vete i kam krijuar portretet....Mire u takofshim!
Nuke di se si e mendoni juve...por po sikur te bisedojme nje date(ne fundjave)ne te cilen te jemi te gjithe ne chat?Dhe aty mund te njohe cdonjeri nga "afer" ate qe deshiron!!
Ju si e mendoni????,
amor alucius
Un jam dakort per kete mendimin tend.
Me respekt qershor13
Amor do te jete gje shume e mire dhe une kam mendimin qe ta lem te takohemi tek dhoma e forumit mbasi nuk ka shume antare dhe eshte e qet. Po le te presim si do reagojne dhe te tjeret dhe pastaj futemi te gjith ne qe do kemi deshire.
S'jam kondra....Hajd Amor vendos ti....
dhe une jam shume dakort! po duhet te hyjme te gjithe me nicket qe kemi dhe ketu ne forum! mund ta leme kur te doni ju!
degjuat te gjithe?
Edhe une jam dakort me te gjithe sidomos me macekeqen te hyjme te gjithe nicket qe kemi se ç'kuptim ka atehere, ndryshe behemi lemsh.
Une vetem kam merak per diten dhe oren se fundjaven e kam gjithmone ne levizje prandaj ta rishikojme, por jo t'a shtyjme shume......Bai, bai
Heyy guys, kam nji mendim gjenial ))
Hajde e leme te takohemi ketej nga Florida, meqe eshte akoma ngrohte )))) hotelin e kam une
Une doja te takoja Roke(qe n'a ka harruar), gjithashtu Bucs (skuadren e zemres )
Laaater
jo s'te ka harruar
Hi Fl girl.Rokja s'te ka harruar por ti nuk e ke vizituar forumin shpesh.te pershendes dhe faleminderit per respektin.Folim.
amor kjo eshte nje ide shume e mire.
Cancer shaka bejm se shaka te zgjat jeten.
bye
Un te gjith do ti takojapo.........?
Pershenedetje un do doja ti takoja te gjith po qe vdes dhe iki nga kjo bot me marak pa takuar Hirushen brunen Tironce amor alucius gjithashtu dhe Kenin Bledumi Adelaiden ndoshta harrova ca dhe do thon po mua me paska harruar po te gjith dua ti takoj nuk doli nje qe do te me takoj mor jahuuuuuu ?
Une do te doja..
Te takoja Timon dhe Kenin tani per tani. pastaj ku i dihet se ke duam te takojm se jemi bere edhe shume anetare tani.
Nje pershendetje nga une.
Hirushe
Faliminderit e vlersoj mendim tend dhe je e mirpritu kur te duash ja kalosh sa me mir. bye
Une doja te takoja grupin tim London -Girl , pastaj vjen Hirushja dhe Brunia Tironse thjesht me kane bere pershtypje ketu ne forum.
bye bye
Dolce
Falemiderit shume nda ana jote. Doja te permendja gjithashtu ty sps je shume e embel dhe Lorien. Me ka lene shume pershtypje te mira. Sidomos tek tema "Korca, Korca".
Ju pershendes te gjitheve.
moj dolce..
po mua moj ????ku me le?
doja te takoja...
te gjithe ata qe me shkruajne dhe i shkruaj, dhe pastaj dhe ata qe nuk me shkruajne dhe i shkruaj.
hirushen, dolcen, kenin, xenin, bucs,amor, adelaida, roke,timo,brunia, angel,macekeqe,blediumi, lova,ervisa,cancer, dhe shume te tjere qe fatekeqesisht sme vine ne mende tani.
shiko dolce te futa dhe ty ne list...heres tjeter kujdes.
uuuuuu sa shume
Qenke shume i respektuar ti atdheuyne gjithashtu te respektoj edhe une ty.
POSI ..
SI JO MOJ NJE ATDHE KANE NJEREZIT.. kurse shoke, shoqe kan shume.
atdheu i shkret nje ngelet...korca jote korca do ngelet apo jo.?
edhe une njesoj.
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Hmmmm une ketu jam e re dhe nuk njoh ndonje antar/e.
Po une do te kisha per nder te takohesha me Kristal(nuk e di nese je ai qe une mendoj,po nese jam ne shenje je nje djal fantastik)
M...D kete do e takoj patjeter muah je si shpirt.
atdheuyne si i do takimet veç e veç apo bashke ?
po qe se i do ne grup na thuaj mos kalojme edhe ne ne emra te perveçem se do te takohemi tek ty te gjithe bashke.
Nje atdhe keni o njerez.
Un te rrespektoj vlla, dhe e mir pres ftesen tende kur te duash hajde,ose te vij un ku rri ti .
Gjithashtu mirpres te gjith Antaret e forumihorizont ne Veqanti kundeshtaret e mij qe njifen tani,nuk le pa harruar Hirushen qe esht vajza fantastike e Forumit JU MIRPRES TE GJITHVE!QIMI.
M-D
mos te ngelet qejfi se nuk vura emrin tende po ti je e para moj se kot nuk je....M-(motra ime ) D (e dashur)...M-D
atdheu.
lova..
si ta duash ti e bejme......po meqenese une do ti mbledh te tere...hajde dhe po i takon dhe ti te tjeret tek takimi im.
ose po e do vecanerisht...meqenese kemi per te thene ato te vjetrat ne te dy..e bejme vecanerisht...si ta doje zemra ty...une sta kam prishur ndonjeher.
atdheu jot i dashur.
timo..
une ri ne usa......United States of Albania. po ti timo sa je munduar te harish aty dhe ku harite si perfundim????
usa, philadelphia.
Atheuyne ?
Mir mroma vlla ne nje gjuh kemi si ne shqip si ne anglisht ti ne Usa un ne Londer nga Maji besoj se do ta vizitoj usa ok ja kalofsh mir dhe nje nat te qet dhe te bukur .?
atdheuyne patjeter doja te takoja dhe ty , jena grup apo jo ?
atdheuyne shume kerkesa ke o vlla, fillo be axhenden mos kemi asnje perplasje ne ajer per ne qielline shtate, dhe kjo do jete fatale!
By, by _T_I_M_O, po ti brune ku je?
Pershenedetje
Pershendetje,do kisha deshir ti thoja Lova qe je si shpirt.dhe dy pika..
Gjithsej 29 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.