| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- tradhetia bashkeshortore (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11234)
tradhetia bashkeshortore
si e shikoni dhe a ekziston mundesia e faljes sipas jush
Re: tradhetia bashkeshortore
Citim:
Po citoj ato që tha homer

Re: Re: tradhetia bashkeshortore
Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Sigurisht qe po.Pse budalla je te ja lesh tjetrit gruan tende ashtu peshqesh?!
Cdo qenie frymore tradheton, ne nje menyre apo tjeter,ndaj duhet te
mesohesh
dhe me faljen.Ose mos ja ver re fare me mire.Lere te beje c`te doje.
Atehere do i dhembe zemra me shume per ty.Pelcite pak nga pak...
Citim:
mesohesh
Citim:
mesohesh
( kaq kisha se per tjera i ke sqaru me krrejt
)Re: Re: Re: tradhetia bashkeshortore
Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
lol
Isha kurioz me dite , a hyjne peshqit tek qeniet frymore ?( kaq kisha se per tjera i ke sqaru me krrejt
)
, Re: tradhetia bashkeshortore
Citim:
Po citoj ato që tha homer
une kam fillozofi tjeter o F.S (Free Spirit): once a cheater always a cheater!!!
Edhe po tu prish mendja e te lidhesh serish me ate njeri, mosbesimi do jete gjithmone prezent. Nuk jetohet me dore ne zemer o F.S.
tradhetia eshte i vetmi shkak ku une as do e coja nder mend nje shanc e dyte per partnerin. Buka e thyer, ka thene populli, nuk ngjitet me.
Keshtu dhe me mua, po u arrit te me perdhoset karakteri dhe personaliteti im nga partneri opo ne djall te veje sepse asgje nuk me mban te lidhur me ate individ. Tek e fundit njeriu per ate nder jeton, po kur te neperkembin ate, c'te ngelet? Asgje!
p.s. o shoke, e mbani mend qemoti kur martoheshin njerezia dhe fusnin fishekun ne paje? E ore, per te tilla rastesh kerciste bam bamja...lol
HI !!
.............ç ' fare teme ?? une do ta falja ne menyre all-shqiptarçe !!.......
.....dy grushta - barkut .......
.....kater ne surrat .........
.....dhe ne fund nje t ' qethme qerose ....................qe mos ta harronte ate tradhti per ca kohe .................................

Nuk hahet supa e ftohur.....
Personalisht do rrija krejte indiferent gjakftohte e do i paguaja edhe taksine te shkonte nje here e mire te i dashuri i saj.
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
une kam fillozofi tjeter o F.S (Free Spirit): once a cheater always a cheater!!!
Edhe po tu prish mendja e te lidhesh serish me ate njeri, mosbesimi do jete gjithmone prezent. Nuk jetohet me dore ne zemer o F.S.
tradhetia eshte i vetmi shkak ku une as do e coja nder mend nje shanc e dyte per partnerin. Buka e thyer, ka thene populli, nuk ngjitet me.
Keshtu dhe me mua, po u arrit te me perdhoset karakteri dhe personaliteti im nga partneri opo ne djall te veje sepse asgje nuk me mban te lidhur me ate individ. Tek e fundit njeriu per ate nder jeton, po kur te neperkembin ate, c'te ngelet? Asgje!
p.s. o shoke, e mbani mend qemoti kur martoheshin njerezia dhe fusnin fishekun ne paje? E ore, per te tilla rastesh kerciste bam bamja...lol
Re: HI !!
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.............ç ' fare teme ?? une do ta falja ne menyre all-shqiptarçe !!.......
.....dy grushta - barkut .......
.....kater ne surrat .........
.....dhe ne fund nje t ' qethme qerose ....................qe mos ta harronte ate tradhti per ca kohe .................................![]()
![]()
![]()

GANGOO me fal te te them por pergjigja juaj me duket krejtesisht qesharake.......nuk jam dakort aspak me pergjigjen tende....
Mendoj se Tradhetia eshte e pafalshme ......
Normalisht mund ta pranojme e jetojme me te (per shume arsye ) por mendoj se me shpirt nuk do mund ta falja kurre.....
Personalisht nuk mendoj se do isha aq e forte te jetoja me faktin se partneri im , ka ndare shtratin me nje femer tjeter (ndoshta me quani xheloze apo ku di une) por thjesht mendimi nuk do me linte te qete..... ai ka shkelur mbi besimin dhe respektin tim .... ai nuk ka pyetur fare se si mund te ndihesha une nga nje fakt i tille kjo do te thote se ai nuk do t'ja dije per mua ......kjo i ve kapakun shume gjerave.
Se di car kuptimi do te kishte familje ime me mbrapa nqs do te kishte tradhti ne mes.
Do te quhej han me dy porta?
Se pranoj,me mire preferoj vetmine e qete.
Eshte shume e veshtire besoj se dhimbja dhe gjurmet qe shkaton eshte shume e madhe po jeta e ka treguar se ka patur cifte qe i kane hedhur mbas kraheve te gjitha me kalimin e kohes. Ne fund te fundit njeriu nuk eshte perfekt dhe te gjithe ne meritojme nje shans te dyte mendoj. Ka patur edhe raste kur tradhetia e ka bere nje mardhenie me te forte dhe ciftin ta duan dhe vleresojne me shume njeri-tjetrin.
pershendetje
Mundesia per te falur nje tradhti ekziston. Ne qoftse partnerin e do me gjith shpirt ateher tradhtin mund tja falesh.
tradhtia eshte xhesti me i ulet i partnerit....personalisht e mendoj keshtu.por ka dicka:
duhet te mendosh gjithmone shkakun pse kjo gje ndoshi..sepse nuk ndodh pa arsye,asnjehere!
keshtu:....te gabosh eshte njerzore kurse te falesh hyjnore...
per vete do kerkoja shkakun pse do ta kishte bere kete gje dhe nese do kishte qene edhe, e perseris edhe faji im atehere do eksitonte mundesia e faljes...
po nqs ne mes eshte nje femije apo dy??Martesa ka qene e lumtur deri ne ate moment poja qe ''gabimi'' u be qe u be.....dhe ishte vetem nje gabim nate asgje me shume nje ''mendje lehtesi'' e nje nate te vetme vere.
Po ne kete rast si do benit??
...Sigurisht te mendojne keshtu Tresh atehere tradhetia do jet dicka normale....
Te gjithe kemi strese, probleme...te gjithe kemi net te lodhshme qofte edhe nete ku nuk duam ta shikojme partnerin me sy .......por kjo nuk do te thote qe te vrapojme ne krahet e dikujt tjeter ....sepse ne rradhe te pare do ti hapim deren nje problemi me shume.......
Mos me nxirrni justifikime mendjelehtesi , isha tape apo ku di une sa e sa te tjera.......aman more se nuk eshte pune lepujsh nuk fillon e mbaron gjithshka me nje minut......
Kur prekje dhe puthje nje tjeter nuk mendove kurre per ate qe ke lene ne shtepi ......nuk te shkoje ne mendje ne tere kete ore se ndoshta nuk duhet te shkosh kaq larg.......se ndoshta do lendosh shume rende dike qe te ka falur shpirtin dhe te ka dhuruar me te bukurin femi. Nuk mendove se po shkel ne autoritetin e saj/tij. Nuk mendove se mund ta humbje ate njeri qe ke ndare kaq shume caste te bukura dhe te rendesishme te jetes tende.....Nese nuk i ke menduar keto atehere ndoshta nuk je nje partner i denje per ate njeri nuk e meriton te qendrosh ne krah te atij personi....
C'do situate e ka nje zgjedhje......c'do veshtiresi qe mund te kesh me partnerin tend e ka nje zgjedhje, dhe ajo nuk eshte tradhetia.
mendoj se kjo eshte normale te mos falesh,
e si mund te jetosh me vone me ate njeri gjithmone do te jesh ne fiksim me ka tradhtu sot apo jo?po apo jo?po apo jo?
shume rradhe mund te falesh njeriun per tradheti .
Ka nje kohe per çdo gje, ka kohe per aventurat, ka nje kohe per historite e nje nate por njeriu para se te ndermari disa hapa te rendesishme(siç eshte martesa)' e mbledh pak mendjen. Futemi te gjithe te bindur ne nje lidhje qe pasioni i muajit te pare, sdo jete i njejti edhe mbas 5 viteve dhe te minosh çdo gje ke deri ne ate moment, atehere eshte vetem tregues papergjegjesie.
Nuk me pelqen lidhja si skenar filmash me fund te gezuar per sa i perket ketij drejtimi. Tradhetine nuk e fal, do ishte kapaku.
tradhetia bashkeshortore
ne Bibel eshte mekat dhe eshte arsyeja/kondita e vetme ne te cilen nje cift mund te divorcohet.
E KISHA HARRUAR
E kisha harruar sondazhin qe kisha hapur.Jemi njerez,dhe "reagojme".
kur hapa sondazhin isha homer

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
............... eshte arsyeja/kondita e vetme ne te cilen nje cift mund te divorcohet.
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
ne Bibel eshte mekat dhe eshte arsyeja/kondita e vetme ne te cilen nje cift mund te divorcohet.
Mendoj se tradhetia bashkeshortore eshte ves i njerzve te dobet.....Dicka qe smund te flaet sipas meje.....Por ne pergjithesi njerzit nuk shohin aq thelle sa duhet brenda vetes dhe partenrit sa ne shumicat e rasteve jetojne me frike...pa siguri ,dyshim......cka humb gjithe sensnisn e vertet te dashurise.....Lidhjes se vertete......
nga bashkeshortore kthehet ne shumeshortore

Eshte tamam si te fitosh Telebingon dhe me vone pasi ke marr parat te thone...."|ti japim edhe pak ketij...dhe pak atij....." dhe ne fund ti ngelesh vetem me BILeten "Fituese"......
Tradhetia eshte e ulet ajo identifikohet me njerzit e "dobet"......
Une sdo ta falja kurre tradhetine.
Per tradhetine fizike behet fjale....se ka tradheti shpirterore...qe te iken pini me gjithe pukun......

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Per tradhetine fizike behet fjale....se ka tradheti shpirterore...qe te iken pini me gjithe pukun......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Po ti cme qesh.....
cfare ka ketu per mos tu ashtu......
llogjikisht je i sakte,praktikisht ste funksionon 

!!
ik moj sofiste
logjikisht je e pa sakte por prkatikisht te "funkionon.".....
ndonjehere tradhtia eshte shpetimi i marteses po qe te mos meret vesh se no.....eshte fundi.....
asnje nuk harron e eshte fundi i besimit...
mbyllin syte vetem grate idiote qe dine vetem te bejne kalamaj e skane asnje mundesi ekonomike e normal qe do mbyllin syte para trahtise se burrave....
po nje njeri me te gjitha mundesite veshtire se mund te harroje...
shikon tradhtine ne cdo gjest ne cdo telefonate ne cdo vonese e behet i pamundur bashkejetimi pa besim....
..666........
,,,jo keq ,,,,,,,,,,,, mendimet siper,,,,,,,,,,,,,
ue mendoj qe eshte nje ndodhi qe bashkshoetet ne menyre te terthorte japin kontributin e tyre qe ajo te ndodhe,,,,,,,,,
,,,andaja do te thoja ,,,,,,,qe ne kete sens,,,,,,,,eshte e faj te fajasosh ate qe trodheton para se ta besh kete gje me veten tende,,,,,,,,,,,,,
por per mendimi tim ka nje rregull te arte qe mund te ndiqet ne te tilla raste,,,,,,,,,,"lere mekatarin/en brenda ndergjegjies,,,por gjithmone mos harro ti kujtosh ,,,,,ate qe ka bere,,,,,,,,,,"
tradhetia bashkshortore
te falesh apo te mos falesh varet nga rethanat ne te cilat ndodhet cifti gjeografikisht.....ekonomikisht....etj...
nqs cifti ndodhet ne largesi gjeografike nga njeri tjetri per nje qellim te perbashket dihet qe do ket tradheti....sidomos do theksoja mashkullin......arsyet dihen.....une do ta falja ....por njekohesisht do te punoja qe ai ta harronte ate periudhe te mallkuar....
se dyti nqs cifti ka femije eshte shume veshtire te mos falesh....pale dhe nqs nuk ka pavaresi ekonomike....cdo te jet...nuk flitet me per ate nderin qe dikush foli me larte...dihet qe ka pasoja...bile do te jene shume te medha....
se treti nqs ka tradheti ne nje bashkjetese..{cifti nuk eshte i martuar} kurr mos fal...provo nje raste tjeter....se kohet kan ndryshuar...perderisa ke zgjedhur bashkjetesen.....
por sido qe te jete nqs vendos te falesh...do besh jeten tende shume te veshtire...se ai qe gabon njehere ...e provon ate shije ...dhe mesohet me te ...dhe njekohesishte mesohet dhe me te falurat e tua dhe si bene me pershtypje....
Edhe falet ,po nuk harrohet. Do e shikosh me syrin dyshues ,besimi nuk eshte me ai i meparshemi.
dikush ka then :
beni seks burra se do vdisni permbi organ gjenital heronjt te mbisni {femres
}
permbi te te ngrini folen
kush sdo ate organ nuk do atedhen
hahahahahahahahahahah
Citim:Diçka desha te thoja po e fale e di ti se ça ndodh behet si puna e qenit betohet per te thatin dhe ha te njomin heren tjeter ok ai qe tradhton tradhton prap
Po citoj ato që tha EDA_19
Mundesia per te falur nje tradhti ekziston. Ne qoftse partnerin e do me gjith shpirt ateher tradhtin mund tja falesh.
Never,never,never nuk falet tradhetia,si per femren ashtu edhe per mashkullin
Mua do te me hante kanceri brenda 40 ditesh.Jua them me bindjen time te plote.Cfare flisni more?A jeni ne rregull nga trute e kokes?
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Never,never,never nuk falet tradhetia,si per femren ashtu edhe per mashkullin
Mua do te me hante kanceri brenda 40 ditesh.Jua them me bindjen time te plote.Cfare flisni more?A jeni ne rregull nga trute e kokes?
Si thua ti cedrus a haet turpi me buke?
Ky nuk eshte mallkim por shprehja e realitetit,per nje shqiptar te moshes time.
Nje djale shqiptar ketu ne Londer e coi gruan ne kurs per t'u bere driver.Instruktori ishte indian.Nje dite paradite miku kthehet ne shtepi dhe gjen ne krevat bashke me gruan mustaqet e indianit.E pyeti zonjen pse e tradhetoi.Po ja i tha ajo kisha qef ta provoja me te vogel sepse ti e kishe te madh.Zoteria kish edhe nje femije,djale 8 vjec.E mori gruan dhe e coi ne Shqiperi,se gjoja po e ndante.Mbas nja 1 muaji ju tregonte shqipove te tjere se cdo nate ju merrte ere brekve qe kish lene gruaja ne shtepine e tij.Qe mos ta zgjasim shkoi dhe e solli perseri ne shtepi kurven.Justifikimi i tij ish se edhe babai i tij e kish falur nenen e tij dikur.
Keta muter burra jane varri hapur ne mes te shtepise.Ngjarja qe tregova eshte reale,sepse une ee njoh personalisht ate mut cift.Kish nje kusheri te martuar ketu ne Londer,i cili u shkeput perfundimisht me bure mutin.
nje lutje kam per teme hapesin pose moderatorin. pika e dyte e ketij sondazhi ishte e pakuptueshme qe dmthene se: mund te meret si...nuk eshte e peshtire (jo e peshtire). ne te kundert korrektoheni duke ndryshuar kallzuesin ose shenjat e pikesimit qe 'ta marrim vesh
Ne kete rast s'do kisha shume probleme:nuk do e doja me,kaq!
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ne kete rast s'do kisha shume probleme:nuk do e doja me,kaq!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
mesohesh
Re: Re: Re: tradhetia bashkeshortore
Citim:
Po citoj ato që tha vdiqa_per_raki
...shpresoj mos ta kesh seriozisht...perndryshe...te keqen e mendjes...
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Si thua ti cedrus a haet turpi me buke?
Ky nuk eshte mallkim por shprehja e realitetit,per nje shqiptar te moshes time.
Nje djale shqiptar ketu ne Londer e coi gruan ne kurs per t'u bere driver.Instruktori ishte indian.Nje dite paradite miku kthehet ne shtepi dhe gjen ne krevat bashke me gruan mustaqet e indianit.E pyeti zonjen pse e tradhetoi.Po ja i tha ajo kisha qef ta provoja me te vogel sepse ti e kishe te madh.Zoteria kish edhe nje femije,djale 8 vjec.E mori gruan dhe e coi ne Shqiperi,se gjoja po e ndante.Mbas nja 1 muaji ju tregonte shqipove te tjere se cdo nate ju merrte ere brekve qe kish lene gruaja ne shtepine e tij.Qe mos ta zgjasim shkoi dhe e solli perseri ne shtepi kurven.Justifikimi i tij ish se edhe babai i tij e kish falur nenen e tij dikur.
Keta muter burra jane varri hapur ne mes te shtepise.Ngjarja qe tregova eshte reale,sepse une ee njoh personalisht ate mut cift.Kish nje kusheri te martuar ketu ne Londer,i cili u shkeput perfundimisht me bure mutin.

Ke te drejte. Nuk falet!!! Megjithate me duket se ka disa arsye te tjera, (jo dashuria) me te thella qe jane te pakapura nga syte e tu dhe te mi. Ne themi : "e di xha Jani c'fare ka thesi brenda".
pershendetje
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ku i dihet?! Do mendoje se eshte i preferuar, po te jete me e mire se ti ajo tjetra
mazllemja???
. Me kenaqe! Sa kohe kisha pa e degjuar 
Sa per me te mire... S'ka lidhje fare...mashkulli nuk mendon: do e tradhetoj gruan apo te dashuren sepse kjo mazllemja qenka me e mire 
Dhe qe te jem akoma me e sakte, mashkulli nuk mendon...
Period.
| Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.