Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12857)

Postuar nga Billi datë 21 Dhjetor 2006 - 19:34:

A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas

A NDODH QE DY NJEREZ PER NJE KOHE TE GJATE TE QENDROJNE BASHKE SI SHOKE(dalin per kafe, shkojne ne kinema,diskutojne problemet e tyre pertsonale dhe ato jo personale etj. etj) DHE PASTAJ TE DASHUROHEN?

Postuar nga comja datë 21 Dhjetor 2006 - 19:46:

Jo Jo Jo
Jo se shoqeria mbetet shoqeri dhe ndjenjat si per njeren dhe per tjetren jan te ndryshme.

Postuar nga Billi datë 25 Dhjetor 2006 - 18:38:

une mendoj se po dhe ka plot raste te tilla megjithate mbase eshte edhe kjo qe thua ti

Postuar nga comja datë 25 Dhjetor 2006 - 18:41:

se ve ne dyshim qe ka plot raste.
Por kjo do te thote se ti qe ne fillim nuk e ke pare ate me syrin e shoqes/shokut por te dashurit/res

Postuar nga Goku datë 04 Shkurt 2007 - 06:09:

Miqesia mund te kthehet ne dashuri,,,por dashuria kurr ne miqesi...dashuria mund te kaloje ne ekstrem...ne urrejtje

Postuar nga bucimakja datë 10 Mars 2007 - 22:51:

shume e drejte ajo qe ke thene me siper....

Postuar nga Zhylien Sorel datë 26 Mars 2007 - 12:46:

Une mendoj se asnjehere nuk ka ligje fikse.Per dike mund te kthehet per dike tjeter jo.Secili e shikon nga kendveshtrimi i vet dhe duhet ta pranoj si te tille.

Personalisht besoj se po tregohesh i gjere dhe inteligjent i arrine te dyja.

Nuk mund te them tamam shoqeri se dhe shoqeria ka nendarjet e veta.Por une llogjikoj qe ata persona qe nuk deshirojne te kene asnje lloje lidhje me "ish dashurine" shfaqin dobesi....Sepse ne rradhe te pare kur nuk i flet dikujt , qe per nje kohe te caktuar ke pasur nje mardhenie te rendesishme (ke caste intime,dhe gjera te tjera te rendesishme) ....Eshte fyerje dhe mungese respekti per ate qe ti ke kaluar.Per vete mardhenien qe ke pasur.
Per mua eshte nje menyre te menduari shume e gabuar ."sje miku im atehere detyrimisht je armiku i im".Tek nje i/e dashur fillimisht ke gjetur nje shok/shoqe....pastaj kan ardhur te tjerat.Keshtu qe si shok dhe shoqe nuk ke pse e hedh poshte.Eshte dobesi per ta qe sdine te krijojne mardhenie edhe pasi dashuria ,pavarsish nga rrethanat merr fund.

Ky eshte mendimi im.

ps,dashuria nuk eshte per frikacaket....

Postuar nga erta31 datë 26 Mars 2007 - 15:29:

une mendoj se shoqeria mund te kthehet ne dashuri dhe anasjelltas, kur nje dashuri perfundon do te thote qe nuk ka me ndjenja dashurie, me ka ndodhur qe me ish te dashurin tim kemi ngelur shume shoke, kjo per mua ishte e lehte sepse nuk e doja me, ndersa per ate me e veshtire sepse akoma me donte, por kaha te ndihmon qe ti kalosh edhe keto veshtiresi e pastaj te kesh vetem nje miqesi me ishin tend.

Postuar nga Zani datë 26 Mars 2007 - 16:00:

Pershendetje

Munde te kthehet dashuria ne te dy rastet ,por ajo duhet te jete reciproke dhe te respektohet njejet nga te dyja anet dhe jo vetem nga njera pale ...sepse atehere nuk mebetet shoqeri as dashuri ...!

Per te kujtuar gjurme tek njeri tjetri kthehet ne shoqeri dhe per mos ta humbur pergjithmone nga vetja personin qe ke pas per zemer ,por qe tani e tutje nuk do ta kesh me .

Postuar nga bleta punetore datë 11 Prill 2007 - 01:37:

Njerezit speciale, sido qe ta sjelle jeta, i mbart brenda. Shpesh, ajo qe je eshte edhe fale tyre.

Postuar nga ~Enigme~ datë 11 Prill 2007 - 20:34:

Asgje nuk eshte absolute !

Postuar nga Goku datë 11 Prill 2007 - 20:51:

Nuk besoj se kthehet. Dashuria nuk mund te kthehet ne miqesi! Nqs kjo ndodh atehere nuk ka qene dashuri e sinqerte! Kurse miqesia ne dashuri mund te kthehet. Por perseri edhe nuk mund te kthehet nqs eshte miqesi e sinqerte.

Postuar nga atiola datë 14 Prill 2007 - 18:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Nuk besoj se kthehet. Dashuria nuk mund te kthehet ne miqesi! Nqs kjo ndodh atehere nuk ka qene dashuri e sinqerte! Kurse miqesia ne dashuri mund te kthehet. Por perseri edhe nuk mund te kthehet nqs eshte miqesi e sinqerte.

e ke gabim dashuria mund te kthehet ne miqesi ne shume shume raste looooooooooooooooooool

Postuar nga briseide datë 16 Prill 2007 - 02:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue

Jam plotesisht dakort me ty...miqesia ne dashuri mund te kthehet,kurse e kunderta jo:ne kete rastin te fundit relatat mes dy ish_te dashurve mund te bazohen maksimumi tek respekti reciprok,por asgje me teper....

Postuar nga kumbulla datë 18 Prill 2007 - 17:59:

Dashuria s'mund te kthehet ne miqesi s'ka qene dashuri ne se mbeten miq me pas, rastet qe kane ndodhur dhe ndodhin qe pas nje lidhjeje mbeten miq s'do te thote se kane qene te dashuruar por dashnore njeri mund te kete ndiere me shume dhe tjetri me pak. Por miqesi kthehet ne dashuri dhe te madhe biles.

Ti afrosh miqesi dikujt qe te kerkon dashuri eshte si t'i japesh buke dikujt qe ka etje ne mes te shkretetires! Shekspir

Postuar nga FRYMEZUESI datë 08 Maj 2007 - 04:30:

nuk mund te ket pergjigje te prer mendoi

eshte nje pyetje jo thjesht bardh e zi dmth nuk ka nje pergjigje te prer.Megjithate shoqeria ne dashuri eshte nje gje normale dhe qe ndodh shpesh her ,por e anasjellta eshte shum e veshtir.Nuk eshte e leht qe dike qe e ke dashur ta mbash thjesht shoqe.Mendoi se ose do filloi prap te lindi dicka ose do lindi nje tip urrejtje sado e vogel.Me e mira them se eshte icik distancim

Postuar nga Billi datë 03 Qershor 2007 - 23:37:

DMTH PO U NDAVE KAQ E PAT AI NJERI FSHIHET NGA LISTA THONI JU E

Postuar nga Enya datë 04 Qershor 2007 - 01:08:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
mo sot gjithcka kthehet,
- kthehet mashkulli ne femer e femra ne mashkull
jo me shoqeria ne dashuri apo dashuria ne shoqeri;
jetojme ne boten e "kafsheve te zbutura" yllo.

Postuar nga bleta punetore datë 04 Qershor 2007 - 01:37:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

E zuri cikullata ket, per zotin!
po i bo xhiro gjithe temave te Billit!

Postuar nga atiola datë 04 Qershor 2007 - 02:53:

natyrishte qe po shoqeria ne dashuri dhe dashuria ne shoqeri
ka ndonje kundershtim ketu

Postuar nga korrik 05 datë 10 Qershor 2007 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha comja
se ve ne dyshim qe ka plot raste.
Por kjo do te thote se ti qe ne fillim nuk e ke pare ate me syrin e shoqes/shokut por te dashurit/res

Jo nuk jam i kti mendimi se ti ne fillim e ke rrespektuar si shoqe apo shok por me kalimin e kohs ke ren ne dashuri me te

Postuar nga Aloha datë 11 Qershor 2007 - 05:24:

them se po per derisa mua me ka ndodh si per njeren arsye dhe per tjetren

Postuar nga Billi datë 18 Shtator 2007 - 12:26:

E paske bo me nderrim portash ti shoku

Postuar nga Enigma84 datë 02 Tetor 2007 - 19:22:

Shoqeria ne dashuri edhe mund te kthehet. Se eshte dicka e mire kur e njeh dike per nje koh te gjate edhe e di se cfare njeriu eshte. Por dashuria ne shoqeri nuk kthehet dot per mendimin tim. Se dike qe e ke dashur me zemer nuk mund ta kesh shok/shoqe. Si mund ta shikosh me dike tjeter. Do te ishte shume me e rend. Apo sikur te thoshte hajde te dalim te gjithe bashk. Si mund te dalesh me ish'in edhe me te dashuren e re. Si mund te shikosh dike qe e ke pasur ti ne krahet e tua, tashi ne krahet e dikujt tjeter? Une per veten time nuk do mundesha te kthehesha nga dashuria ne shoqeri. Mund te flasesh ne raste te rradha por kaq.
Ja kalofshi mire te gjithe. Teme shume e bukur kjo.

Postuar nga kotka datë 02 Tetor 2007 - 19:28:

Edhe po edhe jo, varet nga kendveshtrimi e te menduarit te seicilit.

Vetem ndjenjat jane ato qe nuk komandohen nga vetja dhe nuk mund te mesohen nga te tjeret, ato veprojne ne menyre kaq te natyrshme dhe spontane, sa edhe neve vete nuk i japim dot shpjegimin e nevojshem ne shumicen e rasteve.

Per mua ekziston mundesia e te dyjave, por varet edhe nga kendveshtrimi i partnerit/es....

Postuar nga atiola datë 05 Tetor 2007 - 23:44:

mendimi im eshte qe po dashuria mund te kthehet ne miqesi ne raste qe nuk ke rruge tjeter do humbasesh ate qe do jo atehere beju shok shoqe ku do ja mbash dhe natyrisht miqesia ne dashuri mund te kthehet

Postuar nga komrad00 datë 12 Tetor 2007 - 20:00:

Shoqeri ne dashuri do ishte normale.Dashuri ne shoqeri e pamundur sepse jane shume kujtime ndermjet dhe keshilla ime do ishte te rrije sa me larg,por dashuri ne dashuri ndoshta ku i dihet.

Postuar nga erious datë 17 Maj 2009 - 19:22:

vet fjala shoqni vjen prej s'q! pra quhet shok ai qe nuk t'q! ose e q!

normalisht shoqnia ka qene vetem midis burrave... me grate nuk ka pasur ndonjehere

gjithsesi duhet thene qe ne kohet moderne kur femijet rriten byth e breke goca e cuna... po behen t'gjithe shoke e shoqe e po shtohet numri pedeve.

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2009 - 19:35:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
vet fjala shoqni vjen prej s'q! pra quhet shok ai qe nuk t'q! ose e q!

normalisht shoqnia ka qene vetem midis burrave... me grate nuk ka pasur ndonjehere

gjithsesi duhet thene qe ne kohet moderne kur femijet rriten byth e breke goca e cuna... po behen t'gjithe shoke e shoqe e po shtohet numri pedeve.

ti te shkrin per zotin me keto komente

Postuar nga erious datë 19 Maj 2009 - 02:35:

po ty kush t intereso... Shoqeria apo Hajdareria...?

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2009 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
po ty kush t intereso... Shoqeria apo Hajdareria...?

si me nerva me dukesh.... qe nga fjala hajdareria me duket e shpifme ...

shif se me te dashurin qe kisha ne fillim qeme shoke po shume shoke pastaj me tregoj ca gjona te tjera e i tregova ca gjona te tjera e kshu

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2009 - 02:45:

tani serioze....

mendoj qe sigurisht shoqeria kthehet ne dashuri sepse ne fund te fundit te dashurin e konsideroja shokun me te mire qe kisha, por nuk e besoj qe nga dashuria te kthehet ne miqesi shoqeri duhet te kete shume inate mllefe se besoj jo qe mund te ndodhi.

Postuar nga erious datë 19 Maj 2009 - 02:52:

fatkeqesisht ose fatmiresisht, jeta sot na mundeson shoqerine si fillim pastaj dashurine e ne fund martesen... shoqeria per mendimin tim esht nje deshtim i dashurise...

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2009 - 02:55:

. dashuria per mendimin tim esht nje deshtim i shoqeise...

ma shpjego me mire pls

Postuar nga erious datë 19 Maj 2009 - 03:02:

vrite pak mendien... s esht as e veshtire per t'mos e kuptuar.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2009 - 03:03:

Smile

naten Noto e kuptova por doja te te kundershtoja me fjalet e tua nejse ska gje neser

Postuar nga erious datë 19 Maj 2009 - 03:10:

shejtone... shoqeria me nje femer nuk esht gje tjeter vec se nje deshtim i dashurise, t pakten kshu e mendoj un, noten.

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2009 - 02:02:

ske shoqeri me femra ti Noto ???? jam kurioze

Postuar nga erious datë 23 Maj 2009 - 02:16:

varet shejtone...

kam nje (shoqe) qe kam respekt, ke qef te rish 1 ore me ate esht shum e zgjuar
kur kam nevoj te fortesoj mendimet per diçka i kerkoj takim dhe e takoj regullish... ajo deri tani sme ka kerkuar as edhe nje nder, n.q.se me kerko diçka... un do bej te pamunderen per tja plotesuar kerkesen duke pas parasysh qe kjo din çkerko edhe se sja ka nevojen askujt

pra un kte e konsideroj shoqe... ndofta ngaqe peshon 110 kile njeri qe sme terheq seksualisht

se te tjerave sinqerisht me shkojne dhe syt ke bythet nga iher

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2009 - 02:18:

po sikur kjo shoqja jote te qe e zgjuar por edhe e bukur e jo 110 kg ca raporti do kishe me te ??

Postuar nga erious datë 23 Maj 2009 - 02:27:

do e palloja shejtone...

ose te pakten do tentoja, esht ajo qe esht dhe e respektoj per ate qe esht... i gjith ktu muhabeti

pastaj esht veshtir shum veshtir pothuajse e pamundur te gjesh nje femer te bukur por dhe te zgjuar

femrat e bukra jan fyçka nga trute... ju a ka mar ment bukuria

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2009 - 02:35:

pra qe te kete shoqeri me ty 1 femer duhet te jete e shemtut se perndryshe e shef nga culo ti ...

ne fakt ke te drejte holle holle qe po e mendoj smund te kete shoqeri midis 1 mashkulli e 1 femre me ndodh pershembull qe dal per kafe ose dreke me ndonje shok po u ula per here te 4 ose te 5 fillon ben muhabete te cuditshme ose dhe kunderta po te jete ndonje cun simpatik por normal jo idiot por jo perfekt si mund ta thuash filloj qe mund ta pelqej une ate por ama kur e kuptoj kete gje i largohem.... ky eshte ndryshimi ju meshkujt kur ju pelqen 1 femer e palloni ne femrat ja fusim vrapit kur pelqejme dike

Postuar nga erious datë 23 Maj 2009 - 02:50:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania
ky eshte ndryshimi ju meshkujt kur ju pelqen 1 femer e palloni ne femrat ja fusim vrapit kur pelqejme dike

tipik mentalitet i femrave Shqiptare...

ja fusin vrapit thjesht per te shkuar nje ore e me pare ne shtepi per tu masturbur, ne fakt dhe ky proçesi esht i pranushem

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2009 - 02:57:

mbase jane e faktore te tjere po si mashkull qe je smund ta kuptosh dot

nejse une smund te bej seks me 1 mashkull thjesht se me pelqen nga pamja, te tjera cilesi vleresoj nga 1 mashkull e mbi te gjitha vleresoj ndjenjen qe me lidh me ate .... ne fund te fundit skam nevoje per seks por per ngrohtesi e dashuri keshtu tipi jam une sdal dot nga vetja ime, ka femra te tjera qe jane ne pub sa jane prezantuar me dike e me thone po ikim ne naten se kemi ca pune.... ja ka e shqiptare me mentalitet tjeter

mentalitet femre shqiptare vertet po pse smartoheni me italiane apo gjermane a ku di une apo keni frike se ju vene briret

Postuar nga erious datë 23 Maj 2009 - 03:02:

ne te tille ambiente shkohet me paramendimin qe ne mos sonde qameti neser do shk#erdhehem... mire e kan

sa te ka duruar shoqeria me nje mashkull ty...?

p.s. thjesht per faktin se jemi patriot

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2009 - 03:07:

vetem me njerin shoqeria zgjati vetem 2 muaj e kaloj ne ndjenje shume te forte .........

ne pergjithesi skam shoke te ngushte.... kam vetem shoke fakulteti kolege pune por qe nuk bej muhabete personale te miat asnjehere gjera shume siperfaqsore; 2 isha prape mardhenie te ftohta me pak fjale skam shume shoqeri te ngushte me cuna

Postuar nga erious datë 23 Maj 2009 - 03:12:

e si konkluzion sipas mendimit tend, egziston apo jo kjo shoqeri...?

pra mashkull - femer

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2009 - 03:15:

c rendesi ka Noto fundja po spate shoqeri me 1 mashkull si do e njohesh si do lindi ndjenja ...puna eshte qe shoke mund te kesh por vetem me 1 te ngjit me 1 ta ndjen me be seks te ndash mendimet shqetesimet gezimet a ku di une tjeter kjo eshte rrjedha e jetes dashur pa dashur do ta ndjek e une ket rrjedhe

Postuar nga erious datë 23 Maj 2009 - 03:24:

kalove ne tem tjeter tashi...

ja se po i jap un drejtim muhabetit... ti je e lidhur me dike, je e martuar, e fejuar, bashkejeton apo ku di un

ne ambientet jasht shtepise pra pune apo bar qe frekuenton shpesh te ngjit muhabeti me nje mashkull, nese ti kupton (edhe se ta ka qejfi) qe ky po te jep interes, ti largohesh

pse kerkon ti shmangesh...?

p.s. se di pse po kam bindjen qe Lela ne te tille situatash te fut duret direk

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Maj 2009 - 03:25:

Shoket me te mire dhe te ngushte ne jete i kam pasur meshkuj.
dhe te them te drejten nga ana ime kane qene thjesht shoqeri e paster. Flisnim argumente nga me te ndryshme, si dhe shoket me kerkonin ndihme si t'u benin interesant ne syte e femrave.
Por ne asnje cast ato nuk me kane shprehur ate ndjesine per te te bere te dashur, jo asnjehere.
Ose kane qene aq te turpet qe s'me kane thene ose kane pasur frike te humbisnin shoqerine midis nesh-

Por e vetmja gje s'me pelqen tek shoqeria mashkull-femer, eshte momenti kur hyn personi i trete ne loje, pra partneret. Ajo shoqeri e dikurshme shuhet, dhe ato kafet e shumta radhohen si dhe telefonatat shkurtohen deri ne piken e harreses, vetem e vetem per te mos lenduar besimin e partnerit qe mund te hy ne paranoje me shoqerine e ngushte te seksit te kundert.

Kurse nje shoqe femer, sido te jete kur e fton per kafe nuk te thote jo.

p.s e ke gabim, shoqeria per mua eshte shoqeri. tjeter pune jane gili-vili

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.