Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 154 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- EMINEMI per ne .... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8778)
EMINEMI per ne ....
nje lajme i fundit nga bota e muzikes rap .....
EMINEMI do kendoje kenge per ne SHQIPTARET......
nuk dihet sesa i vertet eshte ky lajm por me thane se se shpejti do dali ne qarkullim kjo kenge bashke me albumin e tij te fundit.....
shpresojme te jete per te miren e SHQIPERISE, se do me detyroj mua pastaj ti kundrapergjigjem...
FOTO...
JA NJE FOTO....
KJO ESHT NJE MREKULLI
Me pelqen shum ky lajm po le te shohim sa e vertet do jet, ska te bej me ty e di kete por me boten
o zot ,te jete e vertete do permbys gjithshka qe kam ne shtepi.sa vdes une per te.eshte shume kengetar i mire por edhe nga paraqitja,pamja fizike eshte njesh.
pipi....
mos bej keshtu tani se do vij te ndihmoj dhe une....
pastaj shkojme nga shtepia e komshise time dhe e shkaterojme dhe ate, se e kam inat....hahahaha
disa foto nga 8 miles
foto 1
syri i EMINEMit
foto 2
EMINEM
foto 3
EM
foto 4
eshte njishi
foto 5
marshall mathers
foto 6
rabbit
foto 7
EM EM EM
foto 8
SHADY
foto 9
EMINEM
foto 10
FINALJA E FILMIT.... 8 MILES
foto 11
perseri AI
foto 12
dhe disa foto nga THE WAY I AM
foto 13
ej
foto 14
forever EM
foto 15
skane mbarim
foto 16
dhe shume te tjera
foto 17
bota eshte e tija
foto 18
asi i rapp
foto 19
asnje tjeter
foto 20
foto 21
foto 22
e fundit per sot...
foto 23
They are cute
GOOD ONES!
Pipi shpresoj te flasesh ne kuptimin e mire te fjales
Dhe mos me thuaj qe je gje ashtu...........
eminem again.
foto 24
THE BEST OF RAP MUSIC..
EMINEM, DR DRE,50 CENT
foto 25
RAPP IS MY LIFE....
foto 26
BRAVO
bravo halfgang. me duket se je lodhur duke i futur fotot e em.ne forum. te gjitha jane shume te bukra. po erdhi ne shqiperi ai, shtepine e komshies quaje te mbaruar. hahaha. tallem. jo po deshe e shkaterrojme
syri magjik
per cfare e ke fjalen mos je..... te lutem shpjegohu me mire
flm
NUK VJEN NE SHQIPERI AI, DO KENDOJ NJE KENGE PER NE SHQIPTARET...
MBASE DHE VJEN ... KU I DIHET.. TE SHPRESOJME....
EM
EM EM EMINEM
RABBIT
MARSHALL MATHERS
EMINEM
EJ
SLIM SHADY
Halfgang
Dy veta qenkeni ne Forum qe e pelqeni Emenemin edhe vllai im peheni Tre
Mereni dhe vllain tim ta beni shpine rremuje te asaj komshijes se ai esht Gati per te shkatarruar ....
Love you my Brother ......
o evisa...
o evisa, gezohem qe paskam te pakten dy veta me eminemin....
njerin e njoh por te dytin nuk e ke futur ndonjehere ketu ne forum te shkruaje edhe ai mendimet e tija per eminemin dhe ne pergjithsi ketu ne forum... shpresoj qe radhen tjeter te jete mesazh i derguar nga ai tek kjo teme...
SEE YOU LATTER MY SISTER...
Halfgang
Ai i treti eshte vllai im po nuk shkruan ne forum...... Edhe un e kam qef Emenemin me pelqen sepse s'ka frike te flase car ndien eshte" free bird "
Edhe kenget i ka te bukura...... e degjoj Emenemin kur merzitem ndonjeher por muzika qe me pelqen me shume eshte Tecno... edhe te tjera..
Urime te Sinqerta nga une ~Evisa~
EM....
EM NE BURG
EM...
EEEEEMMMMMMMM
EM....
EMINEM
EM....
JUST LOSE IT... SI M.J
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 154 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.