Forumi Horizont | Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Happy Birthday AndreaPirelli!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18517)
Happy Birthday AndreaPirelli!!!!
Gezuar ditelindjen o Juventin
urime turll. qofsh mire kudo qofsh !
Turll gezuar shoku edhe 100 vite te lumtura!!!
121 u befsh e rrofsh e qofsh si te ta doje zemra!
Gezuar dhe Krishtlindjet dhe Vitin e Ri jemi qe jemi, se ca s'ben vaki..
Me duket se po e uroni kot. Keshtu e uruam dhe vjet qe e kishte ne Janar.. Nje verejtje kam une qe nuk ekziston opsioni qe ta heqesh fare ditelindjen nese nderron mendje . Une dua ta heq por se bej dot. Me ka ngel vetem te leviz daten ne nje date qe ka kaluar.
Citim:e heq ditelindjen po te duash moj
Po citoj ato që tha Deb*
Me duket se po e uroni kot. Keshtu e uruam dhe vjet qe e kishte ne Janar.. Nje verejtje kam une qe nuk ekziston opsioni qe ta heqesh fare ditelindjen nese nderron mendje . Une dua ta heq por se bej dot. Me ka ngel vetem te leviz daten ne nje date qe ka kaluar.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Citim:Cili opsion se mesa provoj une nuk te lejon te zgjedhesh opsionin "asnje", vetem ne fillim kur regjistrohesh me duket te krijohet mundesia ta fshehesh. Mos me ka shpetuar ndonje opsion pa pare?
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ndryshohet eshte opsioni te profili
shko tek modifiko profilin, nuk e modifikon dot atje ditelindjen?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
urime turll. qofsh mire kudo qofsh !![]()
Citim:Jo smundem. Duhet te zgjedh sesben nje muaj apo dite muaji. Bosh nuk ekziston mundesua. Ti me sa pashe profilin tend e ke lene bosh qe ne fillim, por ne qe kemi veme nje date mund te ndryshojme daten por jo ta mbyllim fare si opsion. Keshtu mendoj une. Po pres shefin per sqarim..
Po citoj ato që tha AngelDevil
shko tek modifiko profilin, nuk e modifikon dot atje ditelindjen?
Citim:mundesh moj siper janarit ka nje vond bosh dhe siper dates nje ka nje vend bosh gjithashtu...
Po citoj ato që tha Deb*
Jo smundem. Duhet te zgjedh sesben nje muaj apo dite muaji. Bosh nuk ekziston mundesua. Ti me sa pashe profilin tend e ke lene bosh qe ne fillim, por ne qe kemi veme nje date mund te ndryshojme daten por jo ta mbyllim fare si opsion. Keshtu mendoj une. Po pres shefin per sqarim..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo smundem. Duhet te zgjedh sesben nje muaj apo dite muaji. Bosh nuk ekziston mundesua. Ti me sa pashe profilin tend e ke lene bosh qe ne fillim, por ne qe kemi veme nje date mund te ndryshojme daten por jo ta mbyllim fare si opsion. Keshtu mendoj une. Po pres shefin per sqarim..![]()
Po ky nga u zhduk?!
Edhe 100
urime dhe 100 vite tjera per ty dhe pse spo te njof
Citim:As me ka shku mendja te klikoj ne vend bosh.
Po citoj ato që tha Dj Jazzman
mundesh moj siper janarit ka nje vond bosh dhe siper dates nje ka nje vend bosh gjithashtu...
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.