Forumi Horizont
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Happy Birthday AndreaPirelli!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18517)

Postuar nga Dj Jazzman datë 07 Dhjetor 2011 - 22:18:

Happy Birthday AndreaPirelli!!!!

Gezuar ditelindjen o Juventin

Postuar nga al74 datë 07 Dhjetor 2011 - 23:25:

urime turll. qofsh mire kudo qofsh !

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2011 - 01:04:

Turll gezuar shoku edhe 100 vite te lumtura!!!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 08 Dhjetor 2011 - 01:13:

121 u befsh e rrofsh e qofsh si te ta doje zemra!

Gezuar dhe Krishtlindjet dhe Vitin e Ri jemi qe jemi, se ca s'ben vaki..

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2011 - 01:38:

Me duket se po e uroni kot. Keshtu e uruam dhe vjet qe e kishte ne Janar.. Nje verejtje kam une qe nuk ekziston opsioni qe ta heqesh fare ditelindjen nese nderron mendje . Une dua ta heq por se bej dot. Me ka ngel vetem te leviz daten ne nje date qe ka kaluar.

Postuar nga Dj Jazzman datë 08 Dhjetor 2011 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Me duket se po e uroni kot. Keshtu e uruam dhe vjet qe e kishte ne Janar.. Nje verejtje kam une qe nuk ekziston opsioni qe ta heqesh fare ditelindjen nese nderron mendje . Une dua ta heq por se bej dot. Me ka ngel vetem te leviz daten ne nje date qe ka kaluar.
e heq ditelindjen po te duash moj

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2011 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ndryshohet eshte opsioni te profili

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2011 - 02:18:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Ndryshohet eshte opsioni te profili

Cili opsion se mesa provoj une nuk te lejon te zgjedhesh opsionin "asnje", vetem ne fillim kur regjistrohesh me duket te krijohet mundesia ta fshehesh. Mos me ka shpetuar ndonje opsion pa pare?

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2011 - 02:33:

shko tek modifiko profilin, nuk e modifikon dot atje ditelindjen?

Postuar nga bruni22 datë 08 Dhjetor 2011 - 02:48:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
urime turll. qofsh mire kudo qofsh !

Sempre se ce ancora

Ore po me ter mend nga ka humbur ky xhanem!! ?? Kthehu turllo se e Keni kap veten kte vit

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2011 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
shko tek modifiko profilin, nuk e modifikon dot atje ditelindjen?
Jo smundem. Duhet te zgjedh sesben nje muaj apo dite muaji. Bosh nuk ekziston mundesua. Ti me sa pashe profilin tend e ke lene bosh qe ne fillim, por ne qe kemi veme nje date mund te ndryshojme daten por jo ta mbyllim fare si opsion. Keshtu mendoj une. Po pres shefin per sqarim..

Postuar nga Dj Jazzman datë 08 Dhjetor 2011 - 14:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo smundem. Duhet te zgjedh sesben nje muaj apo dite muaji. Bosh nuk ekziston mundesua. Ti me sa pashe profilin tend e ke lene bosh qe ne fillim, por ne qe kemi veme nje date mund te ndryshojme daten por jo ta mbyllim fare si opsion. Keshtu mendoj une. Po pres shefin per sqarim..
mundesh moj siper janarit ka nje vond bosh dhe siper dates nje ka nje vend bosh gjithashtu...

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2011 - 14:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Jo kam pas 1 janar per ditelindje kur jam rregjistruar dhe me vone vendosa qershorin me pas e hoqa fare

Postuar nga kurt datë 08 Dhjetor 2011 - 15:32:

Po ky nga u zhduk?!
Edhe 100

Postuar nga dylan datë 08 Dhjetor 2011 - 18:07:

urime dhe 100 vite tjera per ty dhe pse spo te njof

Postuar nga Deb* datë 12 Dhjetor 2011 - 04:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Dj Jazzman
mundesh moj siper janarit ka nje vond bosh dhe siper dates nje ka nje vend bosh gjithashtu...
As me ka shku mendja te klikoj ne vend bosh. Zakonisht kur ploteson nje formular, aplikim do te dali nje opsion ku shruhet "asnje". Flm per sqarimin guys.

Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.