Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 168 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Puthja,droga me e embel… (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2355)

Postuar nga amor alucius datë 26 Shtator 2003 - 14:50:

Smile Puthja,droga me e embel…

Puthja eshte pjese intime e jetes te cdonjerit.Per ne,eshte nje gjuhe universel:eshte simboli i intimitetin me nje njeri tjeter.Nje puthje(french kiss) eshte nje moment marramendes.Zemra rreh si e cmendur.Ndihen fluturat ne bark.Gjunjte qe dridhen.Nje vale nxehtesie invadon trupin.Nje moment elektriciteti.

Cdonjeri mban mend puthjen e tije te pare edhe pse ndoshta eshte e dhene ne nje menyre te “femijerore”.Dmthe eshte nje moment qe ngelet brenda.Mgjth perkufizimi i puthjes nga shkenctaret nuk te kenaqe!Puthja sipas tyre eshte.
Por ato me siguri harrojne qe nje goje e hapur eshte nje dere e hapur drejte shpirtit,dhe puthja eshte nje pike ngjyre rose qe ne veme mbi i-ne e foljes”dashuri”.Puthjet japin sensacione intense,shpesh ndoshta me intime se vete akti seksual.

Ne fillim puthja ishte nje privilegj

Nuk e di nese e dinit por njerezit nuk kane gjetur asnje gjurme ne pikturat dhe skulpturat te prehistorise ose ato Egyptiane !Kjo do thote qe me perpara nuk egsistonte puthja ?Mbi kete eshte per tu dyshuar…
Por ne cdo rast njerezit nuk jane puthur gjithmone ne te njejten forme.Sipas epokave dhe vendeve,puthja ndryshon.
Komuniteti Hebre,ne fillim ne historise te tije,duket qe ka qene i pari qe ka « shpikur » kete akt dashurie.
Bibla e evokon nen aspekte te ndryshme.

Tek Perset puthja ishte nje ekspresion mirenjohjeje dhe barazi sociale ne nje bote hierarkie.

Greket e perdornin puthjen femer-mashkull por behej nje perjashtim absolut ne raportet homoseksuale.

Romaket si amatore te medhenj qe ishin ekzagjeronin shpesh…

Nga Mesjeta ne ditet tona!

Ne mesjete puthja shfaqet mbi te gjitha ne jeten publike.Ai eshte nje lloje homazhi tek meshkujt : puthja e kembeve,duarve,ballit.
Pak nga pak,duke u nisur nga Rilindja puthja kalon ne sferen private per tu kthyer nje shenje ne mes te dashuruarve,shprehje intimiteti.
Ne ditet e sotme ne vendet mesdhetare praktikohet ende puthja ne mes meshkujve,si shenje respekti .Ne Europen Perendimore shihet si dicka e rralle dhe shpeshere neveritese.

Te puthesh,nuk eshte ne cdo vend natyrale…

Per ne eshte normale qe te puthesh njerezit qe do por sipas disa estimimeve,ne jemi vetem 50% e qenieve njerezore qe praktikojne artin e puthjeve ne bote.

-Ne shume kultura Afrikane evitojne te puthin njeri-tjetrin nga ceshtje supersticioni,sepse mendojne qe shpirti mund te ju ike nga trupi nga nje puthje.
-Pygmees dhe Thongas te Mozambikut vleresojne puthjen si nje akt jo-higjenik.
-Japonezeve ju duket menyra jone e puthjes barbare,kanibale.
-Kinezeve ju duket thjeshte indecente
-Ne groenlande dhe Polynezi disa praktikojne puthjon eskimeze dmth ndeshje me hunde.
-Por kampionet e puthjes romantike dhe barbare gjinden ne Papous dhe Guinea e re :ato ngjyrosin buzet ne te kuqe dhe dhembet ne te zeze.Puthja per ato eshte nje rit,kafshojne partnerin ne buze derisa te nxjerre gjak…(me tej nuk po vazhdoj sepse e konsideroj thjeshte neveritese kur e kujtoj)

Virtutet e puthjeve

Ne aktin e puthjes partneret shkembejne afersisht 40 000 baktere,ato nuk jane te demshme…perkundrazi ato perforcojne sistemin tone imunitar dhe ndihmojne ne parandalimin e carieve.Ato gjithashtu tonifikojne lekuren dhe ndihmojne qarkullimin e gjakut

Postuar nga fjori datë 25 Dhjetor 2003 - 21:55:

dikush tha
nje puthje ne veri
eshte nje provokim
per te pushtuar jugun

Postuar nga notnE datë 26 Dhjetor 2003 - 18:26:

nuk ma merr per keq

po te te kundershtoj ......,

mendoj qe masturbazioni eshte eksperienza me intime dhe me e larte ......

puthja ..???

vertete joshese.....

Postuar nga genci-ct datë 26 Dhjetor 2003 - 22:55:

kisss

kur njeriu eshte ne momentin e puthjes .....
i eshte larguar cdo stres
ai nuk ndien moshen e nese eshte i vjeter ndiet cun
nese eshte i burgosur ndiet i lire
puthja per mua eshte yshqim qe nuk ahet po gjithkush deshiron ta provoje

Postuar nga dena datë 29 Janar 2004 - 13:23:

Question Re: kisss

Citim:
Po citoj ato që tha genci-ct
kur njeriu eshte ne momentin e puthjes .....
i eshte larguar cdo stres
ai nuk ndien moshen e nese eshte i vjeter ndiet cun
nese eshte i burgosur ndiet i lire
puthja per mua eshte yshqim qe nuk ahet po gjithkush deshiron ta provoje

pershendetje!
Me sa lexova te gjithe jeni te apasionuar pas puthjes dhe mjaft kompetente madje.Eshte e vertete qe puthja eshte ideale ne nje raport, por qe ta japesh ate duhet ta japesh bashke me dashurine, perndryshe...i humbet vlera, eshte thjesht fizike dhe aspak ne raport me ndjenjen,..

njeriu eshte me i forte se guri dhe me i brishte se lulja..

Postuar nga JamCelik datë 06 Shkurt 2004 - 12:59:

puthja

te kisha aq dollare sa puthje kam dhene do isha milioner.

Postuar nga SUNBELOVED datë 18 Shkurt 2004 - 22:00:

Thone se puthjet ne vende te ndryshme simbolizojne gjera te ndryshme instiktivisht, psh puthja ne balle tregon se pelqen tek personi tjeter karakterin , puthja e syve tregon se preferon sinqeritetin tek dikush ( pervec rastit kur syte jane te bukur), puthja e faqeve dashuri te paster, puthja e duarve pasterti dhe respekt dhe puthja e buzeve .....

Postuar nga skalabrino datë 24 Shkurt 2004 - 02:11:

po te them te drejten me pelqeu tema jote sepse kap dicka te hidhur te rrealitetit te hidhur shqipetare nejse po te them mendimin tim besoj se nuk do te ngeli hatri perderisa ti nuk po me thua asnje gje se i paske marre per ters pytjet e mija

Postuar nga skalabrino datë 24 Shkurt 2004 - 02:21:

po jap mendim tim saper denji tende amore jam djale ok

puthja e pare ne mendjen e shqipetareve as qe nuk egziston sipas nje sondazhi te bere nga disa studenta te sociologjise miq te mi ne njemije vet djem dhe vajza te moshave nga 18 deri 25 vjec u pa qe vetm disa cifte tregonin interes per puthjen e pare ndersa te tjeret kishin nje mosperfillje te papare duke thene qe eshte gjeja me koti qe ka ndodhur ose disa te tjere duke thene qe nuk u kishte pelqyer fare ose kishet edhe nga ato qe thane qe do kishte qene me mire te ishin marre me dicka tjeter se sa te harrxonin kohen me pytje te tjera sepse kjo nuk u ineteresonte fare u dukej dicka normale midis nje cifti ca ti besh vella amore ky eshte realiteti hidhur shqipetare qe nukeshte mire informuar mire mbi kenaqesine ose ndjesine qe duhet ti japi njeriut si djalit edhe vajzes puthja e pare dhe nuk kisha ndonje qellim te keq qe amorja te shqetesohej kur pyeta se c,mendim kishte amorja per puthjen e pare shqipetare po me sa sho gjithcka qenka e kuptuar gjithesesi skalabrino ehste nga atoqe nuk i mbetet qefi me te tjeret dhe ti do jesh gjithmone e mirepritur per debat ca do qe te jesh djale apo vajze .

Postuar nga Kone datë 26 Shkurt 2004 - 17:16:

nese me te vertete puthja na qenka droge une do te zgjidhja gjithmone nje overdoze ne cdo ore te dites (me kuptimin 24 oresh... )

per sa i perket asaj te pares une per vete akoma e mbaj mend vendin dhe daten kur e kam dhene ate me mungon vetem ora e sakte por kam pershtypjen se ka qene aty afer drekes pa maru akoma ora e 6 e mesimit....

Postuar nga skalabrino datë 27 Shkurt 2004 - 02:47:

Angry

o kone kur e mban kaq mire mend pse nuk kujtohesh te na thuash se kush te mundon se nuk e kuptuam se oren e mbake mend mire

Postuar nga Kone datë 28 Shkurt 2004 - 03:28:

mua nuk me mundon apsolutisht asgje vetem thashe mendimin tim mbi temen....

dhe e them prape po qe se ju mendoni qe puthja eshte droge une preferoj te vdes me nje overdoze....

Postuar nga tiger_aspect datë 11 Mars 2004 - 16:53:

qe te them eshte droge sthem dote, se droga sasht e embel, po qe eshte gje shum e embel eshte qe cke me te, kur merr nje te puthur sa zgjohesh nga gjumi te rrin fytyra e buzqeshur ter diten

Postuar nga skalabrino datë 15 Mars 2004 - 03:06:

disa thenje per puthjen :
1)e puthura eshte perpjekja e dy njerezve per te heshtur duke perdorur ne menyre sa me intesive buzet
2)duhet shume pervoje per te puthur si nje fillestare
3)puthemi ne buze jo sepse eshte me eksituse por vetem sepse eshte me komode
4)puthja eshte nje humbje kohe
5)puthja eshte nje gjetje gjeniale per te penguar te dashuruarit per te mos thene shume budallalleqe

besoj qe tju pelqejne

Postuar nga Luleshtryvja datë 24 Mars 2004 - 07:08:

Smile Shume teme interesante

i kam lexuar te gjitha pergjigjet qe jane dhene per kete teme dhe te gjitha kane qene interesante...por ajo qe me terhoqi ishte ajo e kones qe thote se... "po qe se ju mendoni qe puthja eshte droge une preferoj te vdes me nje overdoze...." dhe ajo qe tha sunbeloved...por per te kaluar pak te vetja do te thoja se une puthjen e pare e mbaj mend por nuk me eshte dukur kushedi se cfare...dmth nuk me ka pelqyer shume...me thene te drejten me shume me ka pelqyer e dyta se e para

Postuar nga skalabrino datë 25 Mars 2004 - 02:48:

o grupo po se mua nuk me takon ne kete tem te flas se nuk jam moderator do na thuash pak pse te ka pelqyer me shume e dyta se e para

Postuar nga alexi datë 30 Mars 2004 - 17:14:

amor

te puthesh nuk do te thot droge
edhe nje nate te besh sex me nje femer qe e njohe sot
nuk do te thote se eshte e dashura joteprandaj mos i ngateroni gjerat

eshte thjesht mendimi im

Postuar nga skalabrino datë 02 Prill 2004 - 00:13:

aman ca thua mer daje kalove nga puthja ne sex eh ku e paske menjen ti mer cun .............

Postuar nga meri datë 24 Prill 2004 - 14:13:

Puthja eshte efekti i dashurise ne dy persona,dhe ajo menyra me sublime per ta shprehur ndjenjen.Ska puthje pa ndjenje!S;eshte e then te jesh i dehur nga dashuria per at person,por ka njerez qe puthen se kane ndjeshmeri seksuale,ka te tjere qe puthen se e duan njeri tjetrin,ka te baj me momentin dhe personin ne te cilin e krijon ate gjeste qe eshte puthja.
PERSHENDESNI NJERI TJETRIN ME NJE PUTHJE BAMIRESIE.

Postuar nga skalabrino datë 26 Prill 2004 - 23:15:

je e sigurte o meri qe njerezit puthen per ndjeshmeri seksuale ????

Postuar nga meri datë 27 Prill 2004 - 20:03:

plotesisht SKALABRINO,flas nga pervoja!

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 28 Prill 2004 - 17:13:

ua amor

lal mja aman si lodh menjen me keta
te pershendes amor

Postuar nga skalabrino datë 29 Prill 2004 - 01:58:

po ja une them qe njerezit puthen dhe kur nuk kane me cte thone jo se nuk jam dakort me ate tenden

Postuar nga volter datë 05 Maj 2004 - 14:18:

Te puthesh do te thote qe krijesa te ndalohet ne stop te madh. Jeton ne mes botes se madhe...
Eshte kenaqesi!

Postuar nga skalabrino datë 10 Maj 2004 - 02:05:

po citoj ato qe tha zojusha(lal mja aman si lodh menjen me keta
te pershendes amor) osexi duket qe paske pervoje nga puthja dhe nuk ke nevoje me per eksperience por mendoj qe duhet te marresh pak mesim edukate dhe jo mendjen vetem per seks lal

jam dakort me ty plloshtan

Postuar nga Lolina datë 01 Korrik 2004 - 06:55:

Talking MMMuuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhh

Puthja eshte dicka qe une nuk doja te me mungonte ansje here (duke filluar nga ajo me familjen dhe pastaj me personat qe do). dhe sipas mendimit tim eshte nje nga gjerat me intime dhe me celstiale (me falni por nuk po e gjeja do ne shqip) qe nuk i afrohet asnje gje tjeter ne kete bote (gati, po heq kenaqesine te mbash nje femij ne duar).
Nuk do lodhesha kur nga nje gje e tille. ka sh rendesi se ke puth dhe n.q.s ai/ajo di )))) . Dhe kjo vjen me ekperienc e pune, por si puthja e pare nuk ka, me te vertet te vjen bota verdall e nuk e kupton se ku je me .... Ahhhh te kthehej edhe njeher ajo koh
Cheerssssssss

P.S: mmmmmmmmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Postuar nga brunette datë 01 Korrik 2004 - 14:18:

Puthja eshte me te vertete droga me e embel po qe te qendroje si e tille ajo nuk duhet te abuzohet dhe te ngelet dicka e vecante..

Puthja i merr keto karakteristika vetem kur shoqerohet nga ndjenja e dashurise dhe pasionit.

Postuar nga amor alucius datë 12 Korrik 2004 - 15:49:

Marre nga shekulli

Puthja, nuk është vetëm çështje buzësh

Rrahjet e zemres, 180 te rrahura ne minute. Presioni i gjakut: 150 mm. Zgjerim i bebeve te syrit dhe thuajse bllokim i mushkerive. Fytyra merr nje ngjyre te kuqe te ndezur, per shkak te zgjerimit te eneve te gjakut. Trupi pershkohet nga te dridhura dhe ... Eshte ky efekti i quajtur "zemra ne gryke", i njejte si per grate ashtu edhe per burrat, ose sic konsiderohet rendom, ai emocioni i forte qe provon njeriu sa pothuajse i del vetja jashte kontrollit. Kjo eshte pra "puthja e pare". Por, sipas andrologeve, gjithnje nese ka vertet nje ndjenje mes dy veteve. Sepse perndryshe reagimi i vetem do te perkufizohej si ankth". Puthja eshte me seksi se cdo reaksion tjeter kimik dhe do te meritonte nje kurs me vehte ne universitet. Pelqimi "pamor" duhet te kete perkimin e tij fizik, te prekshem dhe te vertete dhe puthja eshte prova e pare e nje serie te gjate mes atij dhe asaj. Nderkohe qe buzet afrohen, futen ne pune hundet te cilat thithin feromonet e partnerit. Keto te fundit jane pjeseza te padukshme, por shume te rendesishme, sepse permbajne eren, keshtu qe sherbejne si baze per pelqimin fizik. Eshte njelloj si te shohesh nje cope torte me krem: te ndjell, por ka nje ere te pakendshme. Ne te njejten menyre, nese feromonet e partnerit nuk te pelqejne, puthja do te jete nje deshtim dhe nuk do te coje me tej. Por nese partneri perdor nje teknike te pelqyeshme dhe eksituese, adrenalina dhe noradrenalina (substanca keto qe prodhohen nga gjendrat mbiveshkore) japin pelqimin e tyre duke uleritur: "Jepi. Ia vlen ta besh". Atehere puthjet ndjekin njera- tjetren. Eshte llogaritur qe gjate javeve te para, dy te dashuruar puthen deri 60 here brenda nje dite. Dhe nepermjet puthjes dhe furtunes kimike qe lidhet me te, kalohet ne fazen e seksit dhe te ndjenjes. Sipas studiuesve faza e puthjes eshte vendimtare edhe per disa arsye te tjera. Puthja fut ne loje jo vetem gojen dhe gjuhen, por edhe syte dhe duart, sepse perkedheljet dhe lojerat me gishtat, ne fakt, ndihmojne per ta bere me te efektshme dhe me domethenese puthjen. Nje "puthje e pare" e cila eshte pa dyshim e paharruar, perben nje baze jashtezakonisht te forte per nje marredhenie te qendrueshme dhe eshte shume me e rendesishme se afersia kulturore apo artistike. Me mire te puthesh mire, se te hiqesh se e do shume thjesht per t'i bere pershtypje asaj. I dashuruari ashtu si artisti eshte dikush qe nga normal shnderrohet ne te vecante, nga i zakonshem ne te jashtezakonshem, pikerisht sepse takon gojen e duhur mbi te cilen prehet. Filozofia te fton ta shfrytezosh kete ndjenje per te jetuar (edhe pse perkohesisht) si artist dhe artistike do te jene edhe levizjet dhe fjalet tona. Nese marrim pjese me gjithe qenien tone, puthjet mund te shnderrohen ne vepra arti. Te paharrueshme

Postuar nga durrsake_topolake datë 09 Dhjetor 2004 - 18:11:

jemi te gjithe sportista e dinit??

akti i puthjes ven ne levizje 27 muskuj dhe nese puthja zgjatet me shume se 43,5 " sjell konsumimin e 61kalori/min.kjo lloj recete eshte top fare per mua
dmth une ndersa puth behem sportive

Postuar nga durrsak datë 24 Dhjetor 2004 - 15:00:

E kush nuk e don puthjen ?

.

Postuar nga durrsake_topolake datë 24 Dhjetor 2004 - 21:39:

kto jane numra tentacionesh

Jane 20.OOO mesatarja e puthjeve qe cdokush nga ne, jep dhe merr gjate jetes: 42% i femrave preferon ti jape puthjet, 47 % u meshkujve preferon ti marre ato.Cdo here qe buzet bashkohenvihen ne levizje 34muskuj(te dhenat ktu ndryshojne) dhe rrahjet e zemres ne nje puthje e dhene me pasion mund te arrijne deri ne 120 nderkohe qe komsumohen 6,4 kalori ne minute.
Puthja qe ka zgjatur me shume ne bote??ne tel aviv ne 95 nje cift jane puthur per 30 ore e 45 minuta. uaaaauauuauau hajde rezistence hajde:p

Postuar nga oliinter datë 27 Dhjetor 2004 - 12:36:

Re: kto jane numra tentacionesh

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
Jane 20.OOO mesatarja e puthjeve qe cdokush nga ne, jep dhe merr gjate jetes: 42% i femrave preferon ti jape puthjet, 47 % u meshkujve preferon ti marre ato.Cdo here qe buzet bashkohenvihen ne levizje 34muskuj(te dhenat ktu ndryshojne) dhe rrahjet e zemres ne nje puthje e dhene me pasion mund te arrijne deri ne 120 nderkohe qe komsumohen 6,4 kalori ne minute.
Puthja qe ka zgjatur me shume ne bote??ne tel aviv ne 95 nje cift jane puthur per 30 ore e 45 minuta. uaaaauauuauau hajde rezistence hajde:p

Wau.......

Atehere kjo na qenka edhe arsyeja qe une e pelqej shume puthjen. hahahahahhaha

Postuar nga aventura_001 datë 28 Dhjetor 2004 - 22:12:

ok

bravo i kam lexuar me vemendje te madhe te gjitha ta shkruajta kete mesazh vetem per te thene te lumshin dy duart

Postuar nga Sykaltra datë 09 Janar 2005 - 09:07:

Re: Re: kto jane numra tentacionesh

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Goce do me mesosh cik si ta perdor gjuhen se nuk di....... jam shume i varfer nga keto gjera. Nese po me thuaj kur, si dhe sa dhe ku e qysh. Po pres qe te shpenzoj nja 6.4 kalori ne minut se me duhet per te mbajtur trupine ne forme. Per rezistenece jam gati me e provu por kam frike se do fitoj.

NUK DI SI TA QUAJ..., MOS ME MERNI PER BUDALLAQE,
POR AKOMA NUK KAM PUTHUR NJERI!
MEQE QENKA SI DROGE,-LARG DROGES ME MIRE!(EDHE PER CA KOHE)

JU PERQAFON _HELGA

Postuar nga durrsake_topolake datë 22 Janar 2005 - 01:31:

sykaltra, me te vertete puthja eshte si droge, se te ben dipendent, kur e provon do doje ta perserisje 1000 here, per gjthmone, por ta siguroj qe efektet qe bejne dhe pasojat, jane komplet te ndryshme me ato te droges.
kshuqe pa problem fare, fillo puth ti

Postuar nga Roneo datë 26 Shkurt 2005 - 18:42:

mire e ke ti po ke harruar qe puthja duhet te jete me rreshqitje,

nderkohe qe une sot do verdallisem nga rrugica e Amorit

Postuar nga roke datë 26 Shkurt 2005 - 19:29:

Re: Re: Re: kto jane numra tentacionesh

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra

NUK DI SI TA QUAJ..., MOS ME MERNI PER BUDALLAQE,
POR AKOMA NUK KAM PUTHUR NJERI!
MEQE QENKA SI DROGE,-LARG DROGES ME MIRE!(EDHE PER CA KOHE)

JU PERQAFON _HELGA

helga!Shko puth motra,se po ele puthjen te le ajo pastaj:p:p
pastaj edhe cajrat ose medikamentet hyjne ne droga te lehta.Por kur je semure dhe nuk i merr keto rrezikon seriozisht shendetin,prandaj sipas vetise kalimtare duhet te puthesh per nje shendet me te mire (roke)
:p:p

Postuar nga Bledumi datë 27 Shkurt 2005 - 01:55:

Qafsha Izauren me duket se po ndahen tokat ketej.
Hej e du edhe une nje cope,jo per gje po te mbjell icik hashash qe te kemi sa me shume puthje.(puthje te lehta dhe te vogla mqs hashashi futet te drogat e lehta)
Cuna dhe goca mos ju ndani te puthures dhe ne fund do te thoni te gjithe ne nje goje : -Te dhjefsha Kokaninen

P.S ,jo pe gje po qeka edhe teme e lezetshme,me droge dhe me puthje,ku te gjesh me mire

Postuar nga BETERRJA datë 03 Maj 2005 - 21:31:

NUKe vura re se kush e kishte hapur temen por desha te them se ka lloj lloj puthjesh dhe per kete arsye nuk mund te themi se puthja eshte droge ..thjesht mund te themi se puthja eshte dhe do te jete simboli me i mire qe lidh dy njerez si ne dashuri ashtu edhe ne shoqeri por ne dashuri puthja do ishte si nje AFRODIZIAK para fillimit te lojes PERSHENDETJE

Postuar nga artidr datë 14 Maj 2005 - 00:07:

ja si puth une , gjithe pasion

Puthja "deklarim i dashurisë"

1. Ta puthësh në dorë... do të thotë; Unë të adhuroj.

2. Ta puthësh në faqe... do të thotë; Dua vetëm të jemi miq.

3. Ta puthësh në qafë... do të thotë; Unë të dëshiroj.

4. Ta puthësh në buzë... do të thotë; Të dua.

5. Ta puthësh në vesh... do të thotë; Vetëm loz me ty.

6. Ta puthësh kudoqoftë tjetër... do të thotë; të mos kujdesesh për të.

Djema dhe vajza: Mbyllni sytë kur putheni, është gjë e vrazhdë të zgurdullosh sytë.

Regullat e puthjes

1. Nuk duhet të shtrëngosh aq fortë.

2. Mos pyet për puthje, jepe një apo merre një.

3. Duhet të puthesh sa herë që ke rast.

Mbaje menduthja nuk është puthje, pa vepruar me gjuhë, Prandaj hape gojën, Dhe mbylli sytë,Dhe jepi gjuhës sate,

Postuar nga Ruby_DR datë 14 Qershor 2005 - 17:49:

nje e puthur esht droga naturale e zemres...
jo nga ato kimike dhe laboratori
por mund te beje me dem se ato
dhe nuk ka gje qe e sheron dhe e letson

Postuar nga artidr datë 25 Qershor 2005 - 19:40:

Kur buzet te jene thare,
e puthja te mungon....
Mbylli syte dhe lutju henes
se puthjen time te dergon.......

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Qershor 2005 - 22:23:

Drogen se kam provuar dhe mos e provofsha kurre,por puthjen Po dhe une do ta quaja Vule te dashurise ashtu sic e ka quajtur Shekspir.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 21 Korrik 2005 - 19:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Drogen se kam provuar dhe mos e provofsha kurre,por puthjen Po dhe une do ta quaja Vule te dashurise ashtu sic e ka quajtur Shekspir.

-Po ti moj Kusherira ime, me ke je puthur qe s`me ke thene mua??!
Eh ke filluar te na mbash sekrete tani e?!
Te perqafoj moter e dashur!
Te shkofte jeta gjithe puthje Dashurie!

Postuar nga Demokrate4ever datë 22 Korrik 2005 - 03:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos

-Po ti moj Kusherira ime, me ke je puthur qe s`me ke thene mua??!
Eh ke filluar te na mbash sekrete tani e?!
Te perqafoj moter e dashur!
Te shkofte jeta gjithe puthje Dashurie!

Eh kusherire e dashur shkaktare ishte Era qe po frynte sec me ra ne sy dicka dhe mbylla syte , rashe ne kurth. He mi tu be qefi qe te tregova 1 sekret,por mos ja trego kujt. loool

Puthja Frymarrja e Dashurise.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 20 Gusht 2005 - 19:20:

Puthja e lehte te thith dhe gjakun e trupit!

"Puthme i dashur te me puthesh serish!"

(sesi me erdhi, hahahaahahahahahaha-kam te forta une!)

Postuar nga artidr datë 30 Gusht 2005 - 02:06:

Hegla je yll lal
me rencethe trupin me keta fla lal

Postuar nga diabolic datë 20 Shtator 2005 - 20:06:

Puthja droga me embel?! Mire lale hajd se po i tjek i vize me puthje... Tung nga DIABOLIC AS e na se harrova po mire po ka shperndarse rrogeve nga keto lloj droge ? Sa e kan pazarin kto mer? hahahahhaahaha nejse ...

Postuar nga leentii datë 21 Tetor 2005 - 00:25:

puthja

PUTHJA ESHT USHQIMI I VETEM QE I USHQEN NDJENJAT SHPIRTIT NJERZOR QAO................................

Postuar nga naimi datë 30 Tetor 2005 - 07:21:

puthja

vula e dashurise .

Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 168 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.