| Forumi Horizont | Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A flasin syte dhe kur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15551)
A flasin syte dhe kur?
Nuk e di se si me erdhi kjo teme ne koke ,por ajo qe di sigurisht eshte se me ka ndodhur shpeshhere te shikoj dike ne sy dhe ta kuptoj pa me thene asnje fjale.(e sidomos kur behet fjale per njeriun qe do):p
Pra, per ju o forumista ekziston kjo force e natyrshme?
Flm ,shpresoj te me pergjigjeni.
Eshte e vertete qe syte flasin shume, sidomos me njeriun qe deshiron shume ta kesh afer. E bukura e kesaj 'gjuhe' eshte qe i ben te qarta gjerat me sy dhe ndihesh mire kur mendon (apo enderron) qe se shpejti gjerat do thuhen dhe me goje
Syte jane genjeshtare dhe nuk u besoj; dmth syte planifikojne se cfare duan te flasin.
-I besoj zerit te brendeshem te shpirtit i cili nuk me ka tradhtuar kurre.
Enya.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Syte jane genjeshtare dhe nuk u besoj; dmth syte planifikojne se cfare duan te flasin.
Enya.
Flasin syt por realitetin e thon vetem syt e verber!
Citim:
Po citoj ato që tha lulja_1
Flasin syt por realitetin e thon vetem syt e verber!

Re: A flasin syte dhe kur?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Nuk e di se si me erdhi kjo teme ne koke ,por ajo qe di sigurisht eshte se me ka ndodhur shpeshhere te shikoj dike ne sy dhe ta kuptoj pa me thene asnje fjale.(e sidomos kur behet fjale per njeriun qe do):p
Pra, per ju o forumista ekziston kjo force e natyrshme?
Flm ,shpresoj te me pergjigjeni.

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Enya.
Flm shume per pergjigjet tuaja.
Ne fakt kam dashur te them per ata SY qe kuptojne shume shpejt se c'fare do te thote tjetri ...
psh,qe te behet me e qarte tema ime ,po them disa gjera ,eshte e vertete qe nuk kemi shume kohe,stresi ,ankthi ,kemi te gjithe nje agende te ngarkuar dhe nuk i japim shume rendesi se ca kerkon tjetri nga ne dhe shpeshhere ndeshemi me njerez te pakenaqur ,te merzitur ,te "lodhur" nga ne ,ne shume raste personi mblidhet ne vetvete dhe i ben analize te gjitha ketyreve rasteve ,perse duhet te ndodhi? perse mua? perse nuk bej me dashuri si me perpara? ca eshte thyer midis nesh?etj etj dhe pikerisht per kete rast po flas? A arrijne valle keto femra apo meshkuj te kuptojne keta persona vetem me ane te syve? Te kuptojne pse njeriu i zemres nuk diskuton me si me pare? Nuk eshte me i njejti person? dhe PSE?
P.S.Ose ose te kuptosh se c'fare deshiron tjetri ne ate MOMENT...(kjo besoj se i thote te gjitha)
GJITHE TE MIRAT
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
besoj se ke folur për shpirtin tënd ... apo të dikujt që është shpirt për ty ( më fal që po të citoj - por dua të flas gjithmon për ata shpirtra binjakë .......... unë , ti , kushdo ... )
a thua që të ketë Sy , shpirtra aq aktorë ( fallco ) ??? ............. edhe në rast se ka ... do ta tregojnë veten një ditë , dhe at ditë do të jen me SY të ulur ( nuk do ken guxim të të shohin ty në sy ) ... pasi vet sytë ( e tyre ) nuk do ta mbajn dot fallcitetin e shpirtrave të tyre ...
p.s. - e ka thon James Douglas Morrison .
Syte flasin me shume se gjithcka tjeter. Pyetja eshte a po degjon ti? Vetem ata nuk genjejne kurre. Dmth nqs arrin te genjesh dhe me sy atehere genjeshtra duhet te jete zanati yt.
Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Syte flasin me shume se gjithcka tjeter. Pyetja eshte a po degjon ti? Vetem ata nuk genjejne kurre. Dmth nqs arrin te genjesh dhe me sy atehere genjeshtra duhet te jete zanati yt.
Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Dmth nqs arrin te genjesh dhe me sy atehere genjeshtra duhet te jete zanati yt.
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ndonjehere kam zili ata njerez qe sado ti shikosh ne sy ose te veresh nje levizje nuk arrin t'u kuptosh mendimet,s'i lexon dot...
E pra ate dua te gjej une ,kur ?
Mua me duket se syte flasin shume. Eshte njeriu i merzitur, mund te kontrolloje buzet dhe fytyren ne pergjithesi, pervec syve. Nqs sheh nje person drejt ne sy, do ta mesosh se si ndjehet me te vertete ai person.
Plus, njerezit qe shohin direkt ne sy japin nje mesazh sigurie ne vetvete.
Ka ca njerez qe i flasin syzet me demek...
E pike e zeze sa ka hecur shkenca...
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.