Forumi Horizont
Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kerkoj Mendimin Tuaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14703)

Postuar nga zagari datë 14 Tetor 2007 - 16:13:

Kerkoj Mendimin Tuaj

NE RADHE TE PARE JU PERSHENDES TE GJITHEVE. UNE JAM ZAGARI NGA VLORA, SOT U REGJITROVA NE KETE FORUM SEPSE KAM NEVOJE PER NJE KESHILLE!!! PARA DISA DITESH NJOJTA NJE VAJZE NE CHAT, ME PELQU QE NE FILLIM, KESHTU QE SHKEMBYEM EDHE ADRESAT E EMAILIT DHE MSN. PYETJA IME ESHTE KJO: KAM DESHIRE TA TAKOJ POR KAM FRIKE TI THEM SE MOS ESHTE SHUME SHPEJT DHE MERZITET!! JU SI MENDONI?

Postuar nga Piktor datë 14 Tetor 2007 - 16:46:

hekuri rrihet sa te jete i ngrohte.

Postuar nga Lela_Dr datë 14 Tetor 2007 - 16:59:

Pershendetje Zagari.

Une do te te keshilloja qe gjerat ti merrnit me me ngadale.
Perderisa keni vetem pak dite qe njiheni eshte mire qe te kaloni dhe pak kohe duke shkembyer idete e juaja.
Takimi mes 2 personave qe nuk njihen nga afer eshte gjithmone nje rrezik (por jo gjithmone).

Por po nuk e provove nuk mund ta dish kurre, keshtu qe beni kurajo dhe nese deshironi me te vertete te takoheni, atehere pse jo!!!!!!

Postuar nga Piktor datë 14 Tetor 2007 - 17:17:

O ti se nuk mund te thirr ne nick
po e deshe mos pyt kan, po futju punes e mos humb kohe.

Postuar nga IQVLORA datë 14 Tetor 2007 - 18:24:

Me fal qe nderhyj Lela,por mbetet per te pare qe eshte i till apo thjesht ka vetem pseodonimin.Djalosh nuk mund te ta permend kete emer per arsye qe vete kuptohen dhe vertete te vjen per te qeshur kur e lexon kete lloj nofke.Andej nga krahu jone e perdorin shpesh per disa te paudhe.Megjithate eshte zgjedhja jote,por do te ishte mire qe ta ndrroje ate palo nick.Ta them me sinqeritet djalosh.Une nuk e besoj qe ti te jesh i till.

flm 

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2007 - 18:42:

Re: Kerkoj Mendimin Tuaj

Citim:
Po citoj ato që tha zagari
NE RADHE TE PARE JU PERSHENDES TE GJITHEVE. UNE JAM ZAGARI NGA VLORA, SOT U REGJITROVA NE KETE FORUM SEPSE KAM NEVOJE PER NJE KESHILLE!!! PARA DISA DITESH NJOJTA NJE VAJZE NE CHAT, ME PELQU QE NE FILLIM, KESHTU QE SHKEMBYEM EDHE ADRESAT E EMAILIT DHE MSN. PYETJA IME ESHTE KJO: KAM DESHIRE TA TAKOJ POR KAM FRIKE TI THEM SE MOS ESHTE SHUME SHPEJT DHE MERZITET!! JU SI MENDONI?

Hi Zagari.

Nese te pelqeu shkrimi i saj ne chat, ke nje fare te drejte. Te gjithe jemi

mashtruar prej shkrimeve. Ama per me teper e di vetem ti.

Eshte shume shpejt te takohesh me nje te panjohur, sidomos nese jeton

jashte Shqiperise. Kujdes nga surprizat qe te sjell jeta.

Paci Fat te Dy.

Postuar nga Deb* datë 14 Tetor 2007 - 19:11:

Mos u shpejto .Jepi kohe vehtes dhe asaj se mos e tremb  e s'te del me ne chat.Kur te krijosh sigurine se ajo nuk kerkon vetem nje shok sa per internet hidhe hapin per me tutje.Nuk eshte e veshtire te shtiresh nepermjet internetit.

Postuar nga briseide datë 14 Tetor 2007 - 19:35:

Citim:

Nese e keni kuptuar keto pak dite qe jeni njohur,ndoshta gjeni dhe pergjigjen nese mund te merzitet ose jo.Nese je ende me dyshime,eshte me mire te prisni.Sic jane shprehur me pare forumistet,eshte e thjeshte te fshihesh ne internet,vetem me kohen mund te kuptoheni me gjere.

Gjithcka eshte ne duart tuaja.Prsh

Postuar nga SmoKer datë 14 Tetor 2007 - 23:12:

Un cuditem pse nuk e leni rehat djalin , jo nderro nick e ku ta di un perderisa lejohet nga fh ne rregull apo nuk lejohet ?!:p
Keni per ti dhene ndonje mendim se ai ka hall.
Un pervete te them qe ta takosh pse jo mire tha njeri ketu "hekuri rrihet sa eshte i nxehte"por sigurohu qe eshte vajze me pare re se ca nuk behet keto dite..

Postuar nga TOEL datë 14 Tetor 2007 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Un cuditem pse nuk e leni rehat djalin , jo nderro nick e ku ta di un perderisa lejohet nga fh ne rregull apo nuk lejohet ?!:p
Keni per ti dhene ndonje mendim se ai ka hall.
Un pervete te them qe ta takosh pse jo mire tha njeri ketu "hekuri rrihet sa eshte i nxehte"por sigurohu qe eshte vajze me pare re se ca nuk behet keto dite..

god

mire tetha djali si dihet cdo gje mundte ndolle te thote vajze shko e takon dhe sikur sikur te jete djale e ke menduar cdo besh mo si do ja mbash pastaj

per temen tani seriozisht dhe pse ka pak dite qe njifeni nuk besoj se ka dicka teshkosh tatakosh ti mos ikerko dicka thjesht te njifehs drejtperdrejt sbesoj qe do jete kundra dhe ajo
fat atehere te uroj

Postuar nga briseide datë 14 Tetor 2007 - 23:45:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

Me kujtove ate mashtrimin kolosal qe i beri nje shqiptare nje emigranti ne Kanada...ajo po qe ishte dashuri pa interes,dhe njiheshin me kohe...

Postuar nga SmoKer datë 14 Tetor 2007 - 23:52:

Po citoj ato që tha briseide [/i]
[B]

Me kujtove ate mashtrimin kolosal qe i beri nje shqiptare nje emigranti ne Kanada...ajo po qe ishte dashuri pa interes,dhe njiheshin me kohe...
..Qe i mori paret ?! me dikut se kam degjuar dhe per kete hahah...

Postuar nga diabolic datë 14 Tetor 2007 - 23:53:

Per mua perpara se te investosh ne ndjenja duhet te shohesh sesa ja vlen qe keto ndjenja te lindin perpara dikujt qe nuk njeh mire.
Perpiqu ta njohesh dhe jepi kohe si vetes dhe asaj qe te njiheni pertej aparences ose fallcitetit qe virtualiteti te jep.
Nese do i kerkosh qe ta takosh takoje thjesht si shoqe dhe gjerat lerja kohes.
Gjithsesi te keshilloj te jesh i kujdesshem sepse dikur kam qen chatits i thekur edhe une dhe i njoh mire talljet qe behen neper chate.
Ki shume kujdes miku im...

Postuar nga klandestini datë 15 Tetor 2007 - 00:32:

Citim:

PO THUAJ, SE NDRYSHON NJERIU NGA CHATI NE REALITET. SKA NDONJE GJE TE KEQE, SIKUR CA DO TI THUASH ? ESHTE GJE NORMALE TI THUASH NJE VAJZE NJE GJE TE TILL. NEVE I KEMI THEN EDHE PER TE MARTUAR
PA PROBLEM !!!! PO ASHTU THUAM MUA

Postuar nga briseide datë 15 Tetor 2007 - 00:34:

Re: Re: Kerkoj Mendimin Tuaj

Citim:
Po citoj ato që tha klandestini

NEVE I KEMI THEN EDHE PER TE MARTUAR
PA PROBLEM !!!!

E ca pergjigje more?

Postuar nga hasta_la_vista_zemer datë 16 Tetor 2007 - 00:03:

o shoku.une mendoj qe duhet ta maresh me shtruar.ti thaji po dshe per ta takuar.por kma frike se do merzitesh per vete sepse asaj nuk i kushton asgje te te ktheje nje pergjigje negative.dhe nga kjo pergjigje mund te merzitesh vete.keshilla ime eshte ta maresh me shtruar mos u ngut sepse sado dhe sido te jete ajo vajze me nje bisede ne chat ose msn ose edhe ne tel nuk ka guximin te te takoje.prandaj mere avash avash.te uroj suksese

Postuar nga TOEL datë 16 Tetor 2007 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha hasta_la_vista_zemer
o shoku.une mendoj qe duhet ta maresh me shtruar.ti thaji po dshe per ta takuar.por kma frike se do merzitesh per vete sepse asaj nuk i kushton asgje te te ktheje nje pergjigje negative.dhe nga kjo pergjigje mund te merzitesh vete.keshilla ime eshte ta maresh me shtruar mos u ngut sepse sado dhe sido te jete ajo vajze me nje bisede ne chat ose msn ose edhe ne tel nuk ka guximin te te takoje.prandaj mere avash avash.te uroj suksese

MIRE I TREGOVE PO DHE PSE TENTON SDO ISHTE KEQ CFARE KA PER TE HUMBUR
TE ISHA UNE DO TENTOJA SHANSIN SI ME TE VERTET E KAM ATE DESHIRE

Postuar nga klandestini datë 16 Tetor 2007 - 02:23:

Re: Re: Re: Kerkoj Mendimin Tuaj

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

E ca pergjigje more?

normale qe po. Une kam edhe femij me njeren dy cupa dhe nje djal

Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.