Forumi Horizont | Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Kush Mendon Se Di Te Kendoj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8271)
Kush Mendon Se Di Te Kendoj?
Si jeni te ghithe? E kam emrin Mikel jetoj ne Sterling Heights M.I. Po shikoj te gjej disa njerez qe kan talent ne musike. Po mundohem te formoj nje group musikor. Ne qofte se ka ndonje njeri qe jeton ne Michigan edhe ka talent musikor, po deshe ma be nje e-mail ne Followme320@aol.com, edhe flasim.
Re: Kush Mendon Se Di Te Kendoj?
Citim:
Po citoj ato që tha MiKoCoRLeoNe
Si jeni te ghithe? E kam emrin Mikel jetoj ne Sterling Heights M.I. Po shikoj te gjej disa njerez qe kan talent ne musike. Po mundohem te formoj nje group musikor. Ne qofte se ka ndonje njeri qe jeton ne Michigan edhe ka talent musikor, po deshe ma be nje e-mail ne Followme320@aol.com, edhe flasim.
vetem une asnje tjeter.
what's up mikel. desha te pyesja , what kind a music yo talkin about because if is rap , shit im in
A lejohet se edhe une e kam ven re kur bej punet, me del zeri jashtzakonisht i bukur?
Une te thaj , sidomos kur jam ne jacquzzi te shqyej , me del zeri si i Pavarotit , thoni te kem talent ?
Seriozisht e kam
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Une te thaj , sidomos kur jam ne jacquzzi te shqyej , me del zeri si i Pavarotit, thoni te kem talent ?
Seriozisht e kam![]()
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
po nuk e provove njehere dhe ne kuzhine ske gje MYZO...
Mua me ka thene Shkodrani i Qeshur se kam ze melodioz,
biles me kujtohet kur i kendoja ndonje kenge te bukur,
ose sajoja momentalisht ndonje text kenge...eh c`me kujtuat te kenduarit tani ju!
Pashim yje!
un di te kendoj
kam qen seprano and alto per 5 vjet isha ne kor
Ne raste gezimesh familjare apo shoqerore i bie kitares per qef edhe kendoj per qef te shoqnise.
Citim:awwwwwwwwwwww how cute & sexy ilov guys qe i bie kitares se un i bie mandolines
Po citoj ato që tha amoxil
Ne raste gezimesh familjare apo shoqerore i bie kitares per qef edhe kendoj per qef te shoqnise.
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
awwwwwwwwwwww how cute & sexy ilov guys qe i bie kitares se un i bie mandolines
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Faleminderit miza.Edhe ti nice i bike mandolines!Kendon?
Vetem pak, shume pak dine te kendojne ne Shqiperi.Te tjeret kendojne per te bere noi lek duke kopjuar e pretenduar se jane kengetare.All rubish
mirror iu aman pak fare kendon ti ???? i sa keq
kendo yllo se kengimi te zbukuron jeten
i them vetes nga mengjesi ne darke,po si nuk je nje cik artiste mi,as te kendosh,as te recitosh,as te ppikturosh,nejse na ra fat i keq,kur vajta te ndarja e talenteve kishin mbaruar te gjitha,une ngela me gisht ne goje...
Ama di&njoh dike qe di te kendoj sh bukur,e nje &iliriusa si thua e themi kkush eshte apo do ta thote vete ai???
Luna tu,....
!
PO QE PUNA PER ATA KENGET ME ***TELI SI P.SH; (MOJ E MIRA QI SHKON ME LOPE)UNE JAM I PARI.NE QOFTE SE DO TE JA MARRIM NJI BASHKE,MERRE NJI ***TELI ME VETE SE ME ESHTE PRISHUR E IMJA.........!!!
kam nje ide hajde ja fusim nje kenge keshtu te gjith memebers te forumit
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.