Forumi Horizont
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Kush Mendon Se Di Te Kendoj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8271)

Postuar nga MiKoCoRLeoNe datë 09 Maj 2005 - 10:41:

Kush Mendon Se Di Te Kendoj?

Si jeni te ghithe? E kam emrin Mikel jetoj ne Sterling Heights M.I. Po shikoj te gjej disa njerez qe kan talent ne musike. Po mundohem te formoj nje group musikor. Ne qofte se ka ndonje njeri qe jeton ne Michigan edhe ka talent musikor, po deshe ma be nje e-mail ne Followme320@aol.com, edhe flasim.

Postuar nga Syri_Magjik datë 29 Qershor 2005 - 01:14:

Re: Kush Mendon Se Di Te Kendoj?

Citim:
Po citoj ato që tha MiKoCoRLeoNe
Si jeni te ghithe? E kam emrin Mikel jetoj ne Sterling Heights M.I. Po shikoj te gjej disa njerez qe kan talent ne musike. Po mundohem te formoj nje group musikor. Ne qofte se ka ndonje njeri qe jeton ne Michigan edhe ka talent musikor, po deshe ma be nje e-mail ne Followme320@aol.com, edhe flasim.

Hey Mikel Wolcome in this web-forum, thjesht doja te uroja fat ne krijimin e grupit muzikor.

Postuar nga white_rappers datë 29 Qershor 2005 - 22:22:

vetem une asnje tjeter.

Postuar nga doctori datë 24 Korrik 2005 - 10:48:

what's up mikel. desha te pyesja , what kind a music yo talkin about because if is rap , shit im in

Postuar nga hirushja datë 28 Korrik 2005 - 00:31:

A lejohet se edhe une e kam ven re kur bej punet, me del zeri jashtzakonisht i bukur?

Postuar nga myzeqari datë 28 Korrik 2005 - 01:18:

Une te thaj , sidomos kur jam ne jacquzzi te shqyej , me del zeri si i Pavarotit , thoni te kem talent ?
Seriozisht e kam

Postuar nga halfgang datë 28 Korrik 2005 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Une te thaj , sidomos kur jam ne jacquzzi te shqyej , me del zeri si i Pavarotit , thoni te kem talent ?
Seriozisht e kam

po nuk e provove njehere dhe ne kuzhine ske gje MYZO...

Postuar nga myzeqari datë 28 Korrik 2005 - 02:27:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

po nuk e provove njehere dhe ne kuzhine ske gje MYZO...

Thua mo , po duke prere karota apo patllixhane , se kane ndryshim nga njera tjetra

Pershendetje Berati

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 28 Korrik 2005 - 02:52:

Red face

Mua me ka thene Shkodrani i Qeshur se kam ze melodioz,
biles me kujtohet kur i kendoja ndonje kenge te bukur,
ose sajoja momentalisht ndonje text kenge...eh c`me kujtuat te kenduarit tani ju!

Pashim yje!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Tetor 2005 - 17:49:

un di te kendoj
kam qen seprano and alto per 5 vjet isha ne kor

Postuar nga amoxil datë 05 Tetor 2005 - 02:09:

Ne raste gezimesh familjare apo shoqerore i bie kitares per qef edhe kendoj per qef te shoqnise.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 06 Tetor 2005 - 02:19:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ne raste gezimesh familjare apo shoqerore i bie kitares per qef edhe kendoj per qef te shoqnise.
awwwwwwwwwwww how cute & sexy ilov guys qe i bie kitares se un i bie mandolines

Postuar nga amoxil datë 06 Tetor 2005 - 02:27:

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
awwwwwwwwwwww how cute & sexy ilov guys qe i bie kitares se un i bie mandolines

Faleminderit miza.Edhe ti nice i bike mandolines!Kendon?

Postuar nga _mIzZzA_ datë 06 Tetor 2005 - 02:49:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Faleminderit miza.Edhe ti nice i bike mandolines!Kendon?

UF CA THUA TI I BIE MANDOLINES MENGJES PER MENGJES KUR NGJIS MALIN TATPJET KUR VETE PER NE SHKOLL EHDE JA FUS NGANJE MELODI NGA PAS ME ZERI NTIME TE EMBEL
DO VISH TI NESER TA NGJISIM BASHK MALIN NE????????????
SE UN ATA AVAZ KAM TI ME KITARE UN ME MANDOLIN
HAM E PIM

XOXOXOXOXO

KISS HUG

Postuar nga mirror_of_madness datë 26 Tetor 2005 - 19:01:

Vetem pak, shume pak dine te kendojne ne Shqiperi.Te tjeret kendojne per te bere noi lek duke kopjuar e pretenduar se jane kengetare.All rubish

Postuar nga _mIzZzA_ datë 02 Nëntor 2005 - 18:57:

mirror iu aman pak fare kendon ti ???? i sa keq
kendo yllo se kengimi te zbukuron jeten

Postuar nga Eria datë 02 Nëntor 2005 - 19:10:

Unhappy

i them vetes nga mengjesi ne darke,po si nuk je nje cik artiste mi,as te kendosh,as te recitosh,as te ppikturosh,nejse na ra fat i keq,kur vajta te ndarja e talenteve kishin mbaruar te gjitha,une ngela me gisht ne goje...

Postuar nga Eria datë 07 Nëntor 2005 - 00:45:

Ama di&njoh dike qe di te kendoj sh bukur,e nje &iliriusa si thua e themi kkush eshte apo do ta thote vete ai???
Luna tu,....

Postuar nga MITI datë 23 Nëntor 2005 - 23:17:

Talking !

PO QE PUNA PER ATA KENGET ME ***TELI SI P.SH; (MOJ E MIRA QI SHKON ME LOPE)UNE JAM I PARI.NE QOFTE SE DO TE JA MARRIM NJI BASHKE,MERRE NJI ***TELI ME VETE SE ME ESHTE PRISHUR E IMJA.........!!!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 03 Dhjetor 2005 - 17:42:

kam nje ide hajde ja fusim nje kenge keshtu te gjith memebers te forumit

Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.