Forumi Horizont
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- Erdha une :)..ku eshte tapeti kuq ? :P (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16681)

Postuar nga Tironce_Fr datë 19 Dhjetor 2008 - 19:49:

Erdha une :)..ku eshte tapeti kuq ? :P

Pershendetje te gjitheve dhe mire se ju gjeta!
Kam disa dite qe lexoj kte forum dhe mu duk i lezetçem ndaj vendosa te regjistrohem *
Do prezantohem pak per ata qe do interesohen.. jam nga Tirana,por jetoj ne France prej disa vitesh, vazhdoj shkollen ktej.
Me pelqen shume muzika dhe mbi te gjitha vdes t'kercej..
Me pelqen gjithashtu te lexoj dhe te gjendem midis nje shoqerie te mire..(ne fakt preferoj nje shoqeri te mire SHQIPTARE dhe shpresoj ta gjej dhe ktu nje shoqeri te tille)
Hajt pra shpresoj tja kalojme sa me mire se bashku...ciaoo

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Dhjetor 2008 - 22:07:

You are in the wrong place ........

Mire se erdhe rrusho ........ .

Postuar nga cupka datë 19 Dhjetor 2008 - 22:35:

perse e frikeson cupen ti? se nuk ta fershelleu njeri ty nuk do te thote qe e njejta gje do i ndodhe dhe kesaj...
motra, mireserdhe ti ja dhe nje buqete me lule per ty

po meqe permende kercimin, napolonin di ta tundesh?

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 19 Dhjetor 2008 - 22:41:

Ja dhe tapetin e kuq! "Forumi Horizont" te uron mireseardhjen!

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Dhjetor 2008 - 05:29:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
perse e frikeson cupen ti? se nuk ta fershelleu njeri ty nuk do te thote qe e njejta gje do i ndodhe dhe kesaj...

Jo mi ti po eshte peme pa kokrra per mua ............. shume e vogel ............ prandaj ........ .

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 06:27:

Citim:

Moj lere napolonin ti se eshte tironce ajo, po jepi nje test me te veshtire. Motra di te kercesh labce ti? .

Mireserdhe tironcja, mua s'me shtruan tapet te kuq. Diten e pare qe erdha imshoq mi skuqi veshet nga turpi, lere lere histori e gjate...

turll si ka thene populli: nga ferr e vogel del lepur i madh, keshtu qe mos e hudh kryqin menjehere. :p

Postuar nga Glaukus datë 20 Dhjetor 2008 - 06:37:

- apo nuk qeka edhe Tironce _ Fr ( fringo menjifjal )

Mirserdhe Tironce ... dhe ja kalofsh bukur ketu .

p.s. - sa për tu njof me antarët .... Turll e ke të martum dhe me dy fëmi ( pa llogarit edhe ato që ka lon në Durrës ) :p :p 

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 06:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- apo nuk qeka edhe Tironce _ Fr ( fringo menjifjal )

Mirserdhe Tironce ... dhe ja kalofsh bukur ketu .

p.s. - sa për tu njof me antarët .... Turll e ke të martum dhe me dy fëmi ( pa llogarit edhe ato që ka lon në Durrës ) :p :p 

LOl. Pak xheloz Glaukus? Mos mor djale ju burrat me njeri tjetrin duhet te jeni me te lidhur.
I martuar, oh po shkelqyer fare

Postuar nga Tironce_Fr datë 20 Dhjetor 2008 - 14:05:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Jo mi ti po eshte peme pa kokrra per mua ............. shume e vogel ............ prandaj ........ .

Gjesi njehere dhe flm atyre qe me uruan mireardhjen...
Flm dhe ti turll ,por se nga e more vesh qe jam e vogel ti e di...pastaj nuk kam hyre per ty ktu kshu qe peace

Postuar nga Tironce_Fr datë 20 Dhjetor 2008 - 14:18:

Citim:

off pytje ishte kjo ? :p
sa per labcen keq mvjen po jo se kam msu akoma ..

Postuar nga Katilesha datë 20 Dhjetor 2008 - 15:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Tironce_Fr

Gjesi njehere dhe flm atyre qe me uruan mireardhjen...
Flm dhe ti turll ,por se nga e more vesh qe jam e vogel ti e di...pastaj nuk kam hyre per ty ktu kshu qe peace

......

Shiko se turlli nuk asht xheloz per kedo qe te kesh hy ti ketu ne forum.:p hahahahaha  

Mire se erdhe ne forum Tr-Fr:p

Postuar nga NS-6 datë 20 Dhjetor 2008 - 16:24:

ca tapeti moj ca tapeti...e kon cu me e la ene m'duket se skon ne men me e kthy mrapsh

Postuar nga Eria datë 20 Dhjetor 2008 - 19:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

"pa asnje gjemb" eshte ne france? Oh, ok. Po mire, po KLM c'fare domethene? Sa keq ikem te vegjel dhe se mesuam dot shqipen te gjithe. Turll, po ti si e di c'fare eshte KLM?

Hahahahahaha Donike moj,sa me kenaqe....
Ma shkruan dhe mua para ca kohesh ne nje sms klm,vri mendjen une cdo me thene ...por e gjeta ama.. Kalofsh mire

Sa gjera sdime ne,sidomos ne keto shkurtimet per sms une jam keq fare,nuk kuptoj hic ...

Tironce Bienvenue

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 20:03:

Citim:

KLM eshte thjesht shkurtimi fjales kalofsh mire...apo slejohen shkurtimet ktej?

Jo. jo lejohen. Faleminderit. Une e mendoja se nje shkrurtim me tre germa duhet te kishte tre fjale. Si psh: do-me-thene =dmth, sdq= si-do-qofte, nqs= ne qofte se e te tjera.

Jemi brenda temes ketu apo? Se te them te drejten nuk do me pelqente ketu te me fshiheshin postimet. Ah, po duhet te permend tapetin....

p.s. eria FLM

Postuar nga Tironce_Fr datë 20 Dhjetor 2008 - 20:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Hahahahahaha Donike moj,sa me kenaqe....
Ma shkruan dhe mua para ca kohesh ne nje sms klm,vri mendjen une cdo me thene ...por e gjeta ama.. Kalofsh mire

Sa gjera sdime ne,sidomos ne keto shkurtimet per sms une jam keq fare,nuk kuptoj hic ...

Tironce Bienvenue

Shume falimderit

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 20:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Te kemi nusen e Gjergjit,nashi qe eshte me detyre ai...e mbajme mire me bazen ne..dhe na perkrah udheheqja

Udheheqja nuk kompromentohet (tulipan, me ndihmo se nuk e di e shkrova mire kete fjalen apo jo?)kollaj, prandaj Eria megjithese do me pelqente te me buzeqeshje ndonjehere, dhe ndonje miremengjes do me dukej akoma me mire, po troket ne deren e nje "shurdhi" e dashur.
Nejse ceshtjen tuaj do ta shqyrtojme...

Ky postim te fshihet qe c'ke me te :p

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Dhjetor 2008 - 20:30:

Tironce...mire se erdhe ne kete vater virtuale.

Ketij turllit moj ja ver re shume ca shkruan...se ka pleqeria e ka i shkreti :p:p:p

Postuar nga Piktor datë 22 Dhjetor 2008 - 00:15:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Tironce seriozisht tani ......... ketu ka plot njerez te hajrit. Do te te duhet pak kohe t'i njohesh. Zgjedhjen do e besh vete. Nje keshille nga une ....... mos e merr cdo gje seriozisht ........... ketu ..... . Nje pjese e anetareve hyjne per fun (qejf) dhe u pelqen te bejne shaka.

p.s. une vete ......... jam rob i keq .... . ... .

Mirserdhe Tironce _Fr. kalofsh sa me mire ketu ne forum. Tapet te kuq vertet nuk ka por shoke e shoqe e miq te mire ka sa te duash biles dhe rob te keqinj.

Postuar nga kurt datë 22 Dhjetor 2008 - 02:00:

Tironce: sa per rob te kqij shko ne google e beji nje search per definition e fjales "rob i keq" fotot e mija do t'mbulojn ekranin dhe te shoqeruara me nje virus qe jo vetem do te infektoje pc/laptopin tend por edhe trurin...:p

mire se vjen ne kopshtin tone zologjik, ku do gjejsh spicje nga me te ndryshmet, edhe nga ato qe bota i ka deklaruar ne extinction do i gjesh ktu...

me ket rast meqe jam ktu, pak nga dembelizmi, dhe nga fakti qe nuk me pelqejn shume perqafimet/hugs:p mire se kane ardhur te gjithe ata qe nuk i kam pershendetur, dhe mire se do vijn te tjeret...

Postuar nga agata datë 24 Dhjetor 2008 - 16:58:

Re: Erdha une :)..ku eshte tapeti kuq ? :P

Citim:
Pershendetje te gjitheve dhe mire se ju gjeta!
Kam disa dite qe lexoj kte forum dhe mu duk i lezetçem ndaj vendosa te regjistrohem *
Do prezantohem pak per ata qe do interesohen.. jam nga Tirana,por jetoj ne France prej disa vitesh, vazhdoj shkollen ktej.
Me pelqen shume muzika dhe mbi te gjitha vdes t'kercej..
Me pelqen gjithashtu te lexoj dhe te gjendem midis nje shoqerie te mire..(ne fakt preferoj nje shoqeri te mire SHQIPTARE dhe shpresoj ta gjej dhe ktu nje shoqeri te tille)
Hajt pra shpresoj tja kalojme sa me mire se bashku...ciaoo

Pershendetje Tironce_Fr.

Te uroj mire se ardhjen ne kete forum e ja kalofsh sa me kendshem.
Do te lutesha te mos impresionoheshe nga disa mesazhe...

ps: cdo mesazh jashte teme do fshihet...

Postuar nga briseide datë 27 Dhjetor 2008 - 06:01:

Mesazhet jashte teme u fshine.Flm per mirekuptimin.

Tironce_Fr mire se erdhe.

Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.