Forumi Horizont | Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7022)
kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra
me jepni nje mendimin tuaj kaq!!!!!!!!!!!!!
mua pershembull me ka pallu ne hu vellai
ngaqe jam shume i mire
hahaha sa interesante djali!!
Mua s'ma kane rrahur qe ta mbaj mend per tere jeten, uh po une vella s'kam, dhe motra nuk me prek me dore, dhe se jemi shoke te mire...
mamaja, me duket
plooshani lal
te them te drejten una kam tre vellezer dhe une jam me i vogli edhe e kupton ti se ca do te thote i vogel me mire m.... se sa i vogel lol
E forte kjo tema.
hahaha
atehere,mami sme ka rrahur sepse ja hidhte gjithmone fajin motres si me e madhe, babi sme ka prekur asnjehere me dore se ska qene e novojshme pasi (flas per moshen e vogel) sa me therriste per te me bertitur i shkoja duke qare haha keshtu qe s'ishte e nevojshme, motra jo qe jo, tani une mundohem te rrah njecik vllain po cfare ti bej qe eshte bere me i gjate se une (te mar karrige qe ti gjuaj shuplake )
si perfundim:as jam rrahur e as kam rrahur, te shofim ne te ardhmen :p
Jam bere kaq dhe s'me kane dhene asnjeri nga prinderit as dhe nje te terhequr veshi,por ama denime,aha
Ishim me nje kusheri timin,ai nja 4 vjet me i madh se une dhe shkonim kudo bashke.Grindeshim shpesh dhe mbaj mend babin qe na vinte njerin ne njerin kend te dhomes,tjetrin ne kendin tjeter.Me fytyre nga muri ndersa ai lexonte ose bente ndonje pune.Dhe kjo per nja 30 min.Sillja koken nga ba'ja une dhe i qeshja,ai fare.Dhe une pastaj"O ba,s'me ke xhan?" :p
Besoj qe ka patur raste qe me teper me kane "vrare" shikimet e disaprovimit se cdo shpulle qe do kishin mundur te me jepnin(por qe se kane bere)
hehe nje dite, kur isha ne klase te pare, mbas mesimit ne vend qe te kthehesha te gjyshja dhe te prisja babin, ja krisa te parku i lodrave me nje shok dhe me nje shoqe te klases, dhe domosdo ndenja atje deri sa u kenaqa
Keta te shpise desh kishin shkalluar nga meraku, me kishin kerkuar gjithandej, madje dhe ne polici (babi i shkrete kishte qene dhe semure). Kur kthehem une si i bukri shejtan... ta mbaj mend ca druri kam ngrene
Kur i pyeta me vone kur u rrita, me shpjeguan qe aq shume ishin tmerruar se mos me shtypte ndonje makine etj (se shkollen i kisha larg, duhet te kaloja shume rruge makinash), keshtu qe me rrahen qe mos me shkonte ne mend ta perserisja
te forta fare hihihihihihiihihihihi
a ju keqen juve sa te mire qe jeni po ku ka shqiptar qe ska hengur dajak mer jahu hihihihihihihihihihihihihihihihihi
ju du fort te gjithve jeni shume te mire dhe ty amor te du fort me kan ik nervat lal muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq edhe te me falesh
Hahahaha Cx55 edhe une lal si puna jote kam qene, po vallahi te me prekte ndonje nga vellezerit me dore ja fusja nje ulerime qe tmerronte lagjen dhe pastaj vinte "kaska blu" (babi dmth) qe si cuni i vogel qe ishe me kishte fiksim dhe kerciste dajaku te te tjeret pastaj
Megjithate dru kam ngrene me shume nga vete "kaska blu" dhe vellai i dyte qe kur e acaroja nuk ma pertonte shume.
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Hahahaha Cx55 edhe une lal si puna jote kam qene, po vallahi te me prekte ndonje nga vellezerit me dore ja fusja nje ulerime qe tmerronte lagjen dhe pastaj vinte "kaska blu" (babi dmth) qe si cuni i vogel qe ishe me kishte fiksim dhe kerciste dajaku te te tjeret pastaj
Megjithate dru kam ngrene me shume nga vete "kaska blu"dhe vellai i dyte qe kur e acaroja nuk ma pertonte shume.
![]()
![]()
aha maroj dajaku me duket;;;;;;;;::::::)))))))
Ju vjen turp te shkruni ketu ehhhh???????????,,,,,,,,,,
Ska shqiptar qe si eshte berr kurrizi me i bute se barku
Kur kam qene i vogel , dru sa me kan dale syte nga vendi nga nene e shkrete ,mengjez drek dark, mor ta kisha gjall se hallall ja beja te me jepte akoma .por une kam pas edhe dajen qe sta pertonte
arsyja sme rinte b.... ne nje vend e te tjera tjera
prshendetje
Pershendetje!
Une kam qene femija me i urte ne te gjithe fisin! Te gjithe thoshin per mua qe ky kur te rritet do te behet mesues edukate dhe asnjerit nuk ja merte mendja qe une do te futesha ne radhet e ushtrise shqiptare! Edhe sot asnje nuk deshiron per mua qe te qendroj ne ushtri por mua me pelqen dhe ndjehem shume komode!
Hajd Tung!
qe te dy ma kane leruare me shqepnin her e fundit qe kam ngren pellemben e fundit kam qen ne klas te 7 dhe sa e mbaj mend si tani u grinda me mesuesin e historis edhe ai lajmeron prindin edhe vjen babai ne klas edhe pa me pyetur farese kush e kish fajin te me ndez nje shpull te mir edhe un ika nuk shkova nja 2 jav ne shpi
qe ater pastaj sme kan ven me dor
Ah pellembat
Babai jo asnjehere nuk ja njoh doren si e ka, kurse per mamane mos e pyet ckam hequr per cdo vazo me lule qe thyeja i numeronte gjethet dhe aq here ma ngopte pellemben. I thyemin duke luajtur me top futbolli bashke me vellain ai me i vogel shpetonte megjithese ai thyente me shume se mua une e haja drurin.
Nuk mund te imagjinohet 1 shpull tek un,kurr asnji nuk me ka preklur me dor,gjithmon kam pasur te drejten te vendos per veten dhe qe i vogel i kam dal zot vetes.ne shkoll kam pas ca probleme me mungesat dhe me nja 2 zysha.Kur me thonin te sjell prindin i thoja babit te vi te shkolla dhe ai me thoshte qe kur te vi te shkolla ul koken dhe bo sikur e ke kuptu gabimin qe te kaloja klasen,ne dark te shpia qeshnim dhe diskutonim se sa bukur e lujtem pjesen para zyshave.Si perfundim babi e kishte kuptu qe ato zyshat ishin pak te semura.Ka qen me verte gallat
Une pervete nga asnjeri.
Nuk mbaj mend te jem rrahur ndonjehere...
Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
Une pervete nga asnjeri.
Nuk mbaj mend te jem rrahur ndonjehere...
mami
amon kur e kujtoj mbohet ta vras jok
Deri me sonte, askush.
bo bo cfare teme................
edhe mnua mami aq sa kur e kujtoj me dridhen kembet...vinte e lodhur e shkreta ne tre femije qe ziheshim e ulerinim e ne fund....e haja une dihet gjithmone femija me i rritur e gezon privilegjin e drurit.............
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.