Forumi Horizont
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A eshte i merzitshem sexi me nje person te njejte per nje kohe te gjate? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10924)

Postuar nga Billi datë 14 Shkurt 2006 - 14:01:

A eshte i merzitshem sexi me nje person te njejte per nje kohe te gjate?

Si mendoni te besh dashuri me nje person vazhdimisht do ishte e bezdishme apo jo?

Postuar nga Enya datë 15 Shkurt 2006 - 23:03:

Do ishte-Kenaqesi.

Pse ne jeten- cift duhet me patjeter te tradhetosh????!!!
E paimagjinueshme te merzitesh sexualisht me njeriun e jetes!

Thjeshte mendimi im.Diskutim te kendeshem!

Postuar nga ida19ath datë 15 Shkurt 2006 - 23:23:

ne seks cifti duhet te kete fantazi, ndryshe te behet si gjella me fasule.
kjo kuptohet, pas nje kohe te gjate, por perderisa ata kane vendosur ta kalojne jeten bashke, mendoj se keto jane probleme te vogla dhe zgjidhen.

Postuar nga amoxil datë 16 Shkurt 2006 - 02:29:

Billi asnje nga ato pike qe shkruar pak me lart nuk egzistojne te kristalizuara pa snje rrugezgjidhje tjeter pasi keshtu si e ke kapur kaq lehte ti sot te gjithe ne ketu do te kishim nga nje nene me shume dashnore dhe nje baba me shume dashnore.

Kujt do ti pelqente kjo gje?

Postuar nga cupka datë 16 Shkurt 2006 - 19:18:

e ore, opo ju te kenaqni.
Crazy & Beau, mos je gje Crazy apo je nga Puka? :p Po perse qenka e "paimagjinueshme" komplet jashte orbites, fare e pamundur per ty kjo pyetja e ketij derdimenit? Ja te thote cupka dicka ty, ne jete pervec vdekjes asgje tjeter nuk eshte e prere dhe e sigurt ndaj do ishe me e sakte sikur te shmangeshe nga ky fjalor si "e paimagjinueshme" sepse after all, te merzitesh se beri seks me te njejtin person nuk eshte mekat dhe nuk eshte krim dhe nuk eshte tradheti, eshte thjesht nje faze normale qe cdo cift e kalon madje dhe ata qe duan njeri tjetrin ne marrezi.
Thjesht ndryshon metoda e kaperximit te kesaj faze nga cifti ne cift, disa zgjedhin te ngushellohen ne krahet e dashnores/it e disa te tjere jane te ndergjegjshem, koshient per problemin dhe perpiqen bashke ta kalojne. (avatarin ama e paske sh te vecante )

Billi, ajo "e bezdisshme" eshte ca e pavend aty, megjithate do thoja qe pas nje periudhe seksi mund te behet, hm, si te thush, i parashikueshem, po prape, orgazma orgazem ngelet

Postuar nga lady datë 16 Shkurt 2006 - 19:29:

sHejTone...

E para e punes, nuk eshte e thene te jesh nga Puka, Kukesi a ku e di une per te pasur ato mendime qe ka shprehur Crazy & Beaty.
E dyta per ato qe jane mesuar te mos zbresin asnjehere nga K... dhe t'i nderrojne dashnoret nga mengjesi deri ne darke, sigurisht qe kjo eshte e imagjinueshme dhe jo e paimagjinueshme.
Dhe e fundit nese dashuron me te vertete nje njeriu nuk te merzitet asnjehere se beri sex me te, por po t'u merzit njeriu atehere pa dyshim qe edhe ajo "pune" te merzitet.
Nuk them se njeriu nuk duhet te kete eksperienca ne jete, por me karar ama, se ka nga ato femra e meshkuj qe mbajne nga 2-3 ne te njejten kohe...

Kuptohet se e kane nga merzia... se nuk hane dot groshe gjithmone...

Pak respket per vehten nuk i ben kujt dem.

Postuar nga Cindi datë 16 Shkurt 2006 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
e ore, opo ju te kenaqni.
Crazy & Beau, mos je gje Crazy apo je nga Puka? :p Po perse qenka e "paimagjinueshme" komplet jashte orbites, fare e pamundur per ty kjo pyetja e ketij derdimenit? Ja te thote cupka dicka ty, ne jete pervec vdekjes asgje tjeter nuk eshte e prere dhe e sigurt ndaj do ishe me e sakte sikur te shmangeshe nga ky fjalor si "e paimagjinueshme" sepse after all, te merzitesh se beri seks me te njejtin person nuk eshte mekat dhe nuk eshte krim dhe nuk eshte tradheti, eshte thjesht nje faze normale qe cdo cift e kalon madje dhe ata qe duan njeri tjetrin ne marrezi.
Thjesht ndryshon metoda e kaperximit te kesaj faze nga cifti ne cift, disa zgjedhin te ngushellohen ne krahet e dashnores/it e disa te tjere jane te ndergjegjshem, koshient per problemin dhe perpiqen bashke ta kalojne. (avatarin ama e paske sh te vecante )

Billi, ajo "e bezdisshme" eshte ca e pavend aty, megjithate do thoja qe pas nje periudhe seksi mund te behet, hm, si te thush, i parashikueshem, po prape, orgazma orgazem ngelet

Does your mate agree on that too?

Postuar nga cupka datë 16 Shkurt 2006 - 19:42:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Does your mate agree on that too?

ti do vrare
une te kam thene o adashe, jam akoma ne fazat e para, akoma degjojme ate kengen
bum bum bum
i want you in my room,
por te pakten e kam mendjen e hapur per etapat qe vijne, dhe mendohem per zgjidhjen

Postuar nga Cindi datë 16 Shkurt 2006 - 19:44:

Citim:

ti do vrare
une te kam thene o adashe, jam akoma ne fazat e para, akoma degjojme ate kengen
bum bum bum
i want you in my room,
por te pakten e kam mendjen e hapur per etapat qe vijne, dhe mendohem per zgjidhjen

Si i thone shqipot "je njesho"

Postuar nga cupka datë 17 Shkurt 2006 - 20:43:

Re: sHejTone...

Citim:
Po citoj ato që tha lady
E para e punes, nuk eshte e thene te jesh nga Puka, Kukesi a ku e di une per te pasur ato mendime qe ka shprehur Crazy & Beaty.
E dyta per ato qe jane mesuar te mos zbresin asnjehere nga K... dhe t'i nderrojne dashnoret nga mengjesi deri ne darke, sigurisht qe kjo eshte e imagjinueshme dhe jo e paimagjinueshme.
Dhe e fundit nese dashuron me te vertete nje njeriu nuk te merzitet asnjehere se beri sex me te, por po t'u merzit njeriu atehere pa dyshim qe edhe ajo "pune" te merzitet.
Nuk them se njeriu nuk duhet te kete eksperienca ne jete, por me karar ama, se ka nga ato femra e meshkuj qe mbajne nga 2-3 ne te njejten kohe...

Kuptohet se e kane nga merzia... se nuk hane dot groshe gjithmone...

Pak respket per vehten nuk i ben kujt dem.

eshte nje humor i parodistave te Vlores qe thote "a je i marre a je prej Puke" ndaj dhe une u shpreha ashtu, ishte per humor, pa personalisht s'me behet shume vone per lokalizime. Si nje miku im nga Tropoja, qe kur shaj Salen me hidhet ne gryke thua ti se shava gjithe tropojanet ose ate vete. lol, nejse.
Persa i perket imagjinates apo mosimagjinates tende dhe te Krejzit me ngjajne deklarata shume sweet por teper naive te dikujt qe kurre nuk ka qene ne nje lidhje domethenese dhe si mungese e kesaj beni idealizime te ketilla.
Kjo periudha e stanjimit ne lidhje nuk do te thote se ju shteruan ndjenjat per njeri tjetrin, thjesht eshte si drite e verdhe semafori qe fafurin ne shenje paralajmeri - danger danger, take precautions.

Postuar nga amoxil datë 17 Shkurt 2006 - 21:06:

Njerezit qe nderrojne do te thote se tradhtojne dhe njerezit qe tradhetojne do te thote se skane qetesi shpirterore dhe se kane njohur dashurine akoma.Eshte per te ardhur keq per ta dhe jo per ti gjykuar.

Per femren ka edhe nje lloj emri tjeter kur i shkon mendja te tradhetoje burrin edhe quhet sic e dini EVRUK(verini syzet ju te martuarat qe ju shkon menja tia dridhni burrit dhe lexojeni nga ana e mbrapme fjalen se e kuptoni mire).Ky emer eshte per ato qe duan shume hunj ne bythe.

Postuar nga Demokrate4ever datë 17 Shkurt 2006 - 21:11:

Mbas 10 vjecarit te pare do vij dhe tu shkruaj nese seksi do ishte i merzitshem ose jo me ate person... Deri tani jo!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 17 Shkurt 2006 - 21:27:

mua me pelqen shume kjo gjella qe po ha...!
pervec shakave... - deri ne njefare moshe mendoj se po,eshte e merzitshme sepse jemi shume emotiv per shume gjera,normalisht kerkojme te bejme dicka ndryshe te shtyre nga ndonje arsye jo shume e vlefshme ndonjehere.por nuk them se eshte mire apo keq...eshte keshtu

ndersa kur njeh nje person qe te pelqen me te vertete,kjo ndodh edhe kur ke arritur ne njefare pjekurie mentale dhe shoqerore atehere nuk ke aq shume shtysa per te shkuar me dike tjeter...!
gjithsesi kujdes nga tradhetite,tradhetite mund te evitohen duke i thene vetes "YP XHIXHI..."

peace

Postuar nga cupka datë 17 Shkurt 2006 - 21:35:

mire e ke ti BDB sepse tradhetine te tere e duan po tradhetarin askush

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 17 Shkurt 2006 - 22:36:

Citim:
mire e ke ti BDB sepse tradhetine te tere e duan po tradhetarin askush

JO...nuk eshte e domosdoshme tweety,behet edhe pa te...!
une e di qe ti e ke thene keshtu kot,sepse ti ne te vertete je shume goce e mire (besnike...).

kIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISsssSsSsSs , ne faqka
ciao ciao

Postuar nga cupka datë 17 Shkurt 2006 - 22:50:

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

JO...nuk eshte e domosdoshme tweety,behet edhe pa te...!
une e di qe ti e ke thene keshtu kot,sepse ti ne te vertete je shume goce e mire (besnike...).

kIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISsssSsSsSs , ne faqka
ciao ciao

per tu pire ne kupe jam posi :p

tweety (lol) nuk thash qe tradhetia eshte e domosdoshme, une e urrej tradhetine dhe nese do arrinte lidhja ime deri ne ate pike une do i beja nje mbyllje dinjitoze sepse i detyrohem vetes time ne radhe te pare dhe natyrisht personit tjeter. Megjithate qendron dhe ajo qe thash qe tradhetine e duan por tradhetarin jo!!! Go figure, sa kompleks natyra e njeriut. :p

Postuar nga Billi datë 18 Shkurt 2006 - 22:43:

Une duk mendoj se eshte i merzitshem por ama eshte e nevojshme ta nderrosh njehere gjellen se fasule nuk hahet per dite/nate nejse une do thoja se ja vlen te mos tradhetosh por ama dhe gjithe jeten me nje nuk shtyhet sepse njehere nuk do kesh ti qejf njehere ajo keshtu qe lind ftohja dhe deshira per nje gjelle tjeter d.m.th. e njejta gjelle por e gatuar nga dikush tjeter

Postuar nga Billi datë 21 Dhjetor 2006 - 18:46:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Billi asnje nga ato pike qe shkruar pak me lart nuk egzistojne te kristalizuara pa snje rrugezgjidhje tjeter pasi keshtu si e ke kapur kaq lehte ti sot te gjithe ne ketu do te kishim nga nje nene me shume dashnore dhe nje baba me shume dashnore.

Kujt do ti pelqente kjo gje?

E Pastagzistojne apo jo realiteti eshte ky dhe mendoj se 99.99% te gjithe nje here ne jete tradhetojne pamvarsisht ne merret vesh nga pertneri apo jo por jam i bindur se kjo ndodh. Megjithate eshte dicka qe nuk mund te vertetohet lehte vetem n.q.s. e kap me presh ne duar

Postuar nga bucimakja datë 03 Mars 2007 - 22:18:

A eshte i merzitshem sexi me nje person te njejte per nje kohe te gjate?

jo...nese personat duhen......

Postuar nga Amstel datë 04 Mars 2007 - 17:23:

buci varet ajo lal...

Postuar nga adOrabLe KoRcAre datë 05 Mars 2007 - 00:38:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
buci varet ajo lal...

O nik pse mo lali varet ajo.. degjo ktu... you either love her or u dont.. kaq them un.. sepse po ta duash nje person.. as te vete mendja per nje tjeter.. ai qe ke.. esht i pari dhe i fundit per ty.. pse te jete i merzitshem... kur martohen njerzit..japin fjalen qe do te dua per jete.. "to love and cherish 'till death do us part" ashu thojn ne amerik.. se sdi ta them ne shqip.. po ne fund te fundit.. dua te them.. se kur jep fjalen se do ta duash ate person per gjithmone.. si mund te ndryshosh mendjen e te thuash.. " oo un u merzita dua te shkoj me femra te tjera".. cesht ajo gje.. ptu ptu ptu.. turp lol.. jk.. hajd pacim

Postuar nga Petrit Kola datë 05 Mars 2007 - 01:36:

Po, eshte e vertet, ndaj duhen provuar ndonjehere edhe kafshet...

Postuar nga Billi datë 30 Maj 2007 - 18:15:

Po perzotin qe ja ke fut kot plako

Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.