Forumi Horizont | Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- A ka ndonje Shqiptar qe jeton ne Unated Arab Emirates? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16865)
a ka ndonje shqiptar ne UAE
hello there......
le te shpresojme qe te gjithe jeni mire andej dhe kendej.........
nuk di se si perfundova ne UAE por ZOTI ma beri mbare qe te vij ne kete pjese te rruzullit tokesor dhe me te thene te drejten nuk eshte keq fare si vend per te jetuar dhe punuar..
e vetmja gje qe me mungon eshte shoqeria shqiptare..
do te isha shume i lumtur nqs ndonjeri ketu ne forum jeton ne UAE, Dubai apo njeh ndonje shqiptar qe jeton ketu dhe te lidhej me mua...
ku bie kjo UAE??
te vim dhe ne,me lug ne brez,mbase i themi fukarallekut"""" ik tutje"""
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
ku bie kjo UAE??
te vim dhe ne,me lug ne brez,mbase i themi fukarallekut"""" ik tutje"""
Re: a ka ndonje shqiptar ne UAE
Citim:
Po citoj ato që tha mergimtar_akoma
ehhh Ari, Ari..
si duket paske kaluar me mik shume te forte ne shkolle...nejse, UAE eshte ne kufi me Italine dhe Burrelin..
besoj se tani do te vish apo nderrove mendje..
Ku ska shkuar dhe shqiptari i shkrete.
Mergimtar se pari mire se vjen mes nesh.
Te pakten ketu ke mundesi te praktikosh gjuhen e embel shqipe.
Se dyti: Mendoj se ne United Arab Emirates sdo te kete shume shqiptar qe jetojne, por sigurisht qe tek tuk edhe mund te gjesh....mbase me shume shkojne per projekte pune ose pushime.
Nje nga udhetimet e ardhshme qe kam ne program te bej eshte Dubai....eshte me te vertete nje parajse me vete.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ku ska shkuar dhe shqiptari i shkrete.
Mergimtar se pari mire se vjen mes nesh.
Te pakten ketu ke mundesi te praktikosh gjuhen e embel shqipe.
Se dyti: Mendoj se ne United Arab Emirates sdo te kete shume shqiptare qe jetojne, por sigurisht qe tek tuk edhe mund te gjesh....mbase me shume shkojne per projekte pune ose pushime.
Nje nga udhetimet e ardhshme qe kam ne program te bej eshte Dubai....eshte me te vertete nje parajse me vete.
na trego pak per dubain par zotin se kenaqem duke shikuar shume emisione per ate vend perrallor.
eshte investimi me i madh i ndertimit ne bote, rreth 100 billion dollar ne proces tani tani (e pashe diku) dhe te gjithe nenshtetsasit e kane shkollen e paguar ne cdo vend ne bote, mund te studjojn ne cdo universitet te botes dhe shteti ua pagu shkollen dhe shpenzimet sa do qe te kushtojn, per ket arsye kane popullsine (brezat e ri) me te edukuar ne bote.
sa per vend turistik kam deshire t'a shikoj ndonjehere, por nuk me pelqen shume fakti qe nuk ka intertainment si las vegasi...shume vend conservative, dhe aty nuk ben qejf njeriu p.s rinia e kam pershtypjen...
nejse kalofsh mire...
Re: Re: a ka ndonje shqiptar ne UAE
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
ne fakt ke te drejt se ate dit kur kemi mesuar zanoret nuk kam qene
ne klase,isha kur mesuam bashtingelloret meqe ishin me shume ne numur ato,,por pak a shume e gjete...d.m.th
ej shiko mase kontribon per njohjen e panvarsise se kosoves andej ore..
je qe je "2 rruge e nje pune"![]()
![]()
edhe mos rri shume xhamive andej ore shejtan![]()
ah.po peqinin afer eshte???
![]()
mire lol e paske filluar lavazhon e trurit...
me behet qejfi qe lumturin e paske gjete tek xhamia me bythperpiet
dhe tek kjo tema jote qe tu be interesante, je koerent me lumturin qe ke shprehur...lol
lol dukesh qe shkuar per kerkime shkencore se i dalloke mire se kush me mik e kush me fik
edhe pa u shprehur gabimisht...
po me mire tregoju atdhetareve te tu dicka per UEAEO-en
se une nuk jam i intresuar edhe pse insiston shume ..hajde tung lol
edhe mos e merr shume perpjekur se temperature e lart aty ore shejtan
a ka shqiptare ne uae
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
na trego pak per dubain par zotin se kenaqem duke shikuar shume emisione per ate vend perrallor.
eshte investimi me i madh i ndertimit ne bote, rreth 100 billion dollar ne proces tani tani (e pashe diku) dhe te gjithe nenshtetsasit e kane shkollen e paguar ne cdo vend ne bote, mund te studjojn ne cdo universitet te botes dhe shteti ua pagu shkollen dhe shpenzimet sa do qe te kushtojn, per ket arsye kane popullsine (brezat e ri) me te edukuar ne bote.
sa per vend turistik kam deshire t'a shikoj ndonjehere, por nuk me pelqen shume fakti qe nuk ka intertainment si las vegasi...shume vend conservative, dhe aty nuk ben qejf njeriu p.s rinia e kam pershtypjen...
nejse kalofsh mire...
Faleminderit per te dhenat mergimtar...
e kuptoj se emisionet nuk japin taman rrealitetin e nje jete te nje vendi turistik famoz sic eshte dubai, prandaj te pyeta ty. kam jetuar ne las vegas per shume vite, dhe atje pothuajse kurre nuk kam kaluar kohe per qejf tek "qendra=on the strip" qe nga kjo njihet las vegasi, edhe atje temperatura u bente shume e larte veres por jeta behet naten kshtuqe ishte mire dhe hapur gjithcka pothuajse 24ore...
une jam gjoja mysliman por nuk di asgje per fene se nuk kam praktikuar kurre, por nese te qeteson shpirtin ashtu sic e pershkraun ti, e admiroj besimin dhe devotjen tende ndaj zotit...
t'a prifte mbare e mire ty dhe familjes tende.
kalofsh sa me mire midis nesh ktu ne forum...
Re: a ka ndonje shqiptar ne UAE
Citim:
si duket paske kaluar me mik shume te forte ne shkolle...
Re: Re: a ka ndonje shqiptar ne UAE
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Kurse ty allahu kur te krijoi harroi te te jepte sensin e humorit![]()
![]()
Shpresoj mos te sillesh keshtu me ata pak shqiptare qe mund te jene ne UAE, se ndryshe do ngelesh vetem
Urime per temen![]()
. flm shume dhe Allahu qofte me ty. Hajde mirembec ne UAE
Pershendetje mergimtari.
Uroj te jesh mire aty ne Emiratet Arabe, po bej edhe une nje nderyrje jo aq direkte sa per te treguar me gisht se ku jane shqiptaret aty dhe apriori te kesh kontakte dhe te krijosh relata... por indirekt, ne po te njejten menyre qe nderhyri edhe Donika.
Shoh qe i paske hyre me shume vrull ketij muhabeti dhe me sopate, nderhyrja qe te ka bere Donika nuk ishte aspak dashakeqese, perkundrazi, sherbente per te c'tensionuar paksa postimet ne temen e hapur prej teje.
Une di te te them qe nqs do vazhdosh te jesh kaq i ngrefur dhe cinik ne vend qe te jesh edhe... pse jo evaziv dhe fleksibel ne kunder-pergjigjet qe jep; gje qe do te ndihmonte ne krijimin e nje diskutimi dhe si per rrjedhoje edhe ne korrespondenca dhe pse jo edhe takime ne te ardhmen. Duke vazhduar keshtu...
...Gjithsesi, duket qe je shume i sigurt ne ato qe ben dhe thua, te pakten je ok me veten tende.
Tung shqipe.
mergimtar: merri kto keshilla se po s'u bere si donika dhe gjergji nuk je cool enough
me sa duket nuk paska shqiptare ne UAE..te gjtihe pasken shkuar ne amerike...nuk i ve faj se amerika eshte vend vetem per cool people dhe e humor...nejse, po ju rastisi rruga kendej nga UAE jeni me gjithe zemer te mirepritur nga une edhe pse nuk jam cool enough..
asta la vista baby.
mergimtar! seriozisht nemos gabohem eshte nje antar ktu me emr smoker, nuk jam i sigurt po nemos gabohem ai jeton ose travel to dubai!! kjo me kujtohet pikerisht se ne fotot e antarve ka postuar nje foto ne aeroportin e dubait, edhe njehere nuk me kujtohet por e mbaj mend ket se doja t'i beja te njejten pyetje qe t'bera ty ne lidhje me dubain por sme ka dal rasti te bisedoj me te neper forum ndonjehere...
kalofsh mire...
Pershendetje mergimtar !
Po e filloj me keta qe te priten , Ju njerez para se te paragjykoni te tjeret se pse, qysh dhe si , duhet ti pergjigjeni pyetjes qe ju kerkoj mergimtari , nuk eshte nevoja te kaloni direkt ne ekstrem , nuk me vjen fare mire kur i lexoj keto shkrime, mos kujtoni se po mundohem ti mbaj njeriu anej , thjesht menyra se si e pritet kete person nuk me pelqen fare.
Mergimtar un kaloj shpesh nga dubai edhe para 2 javesh isha , dhe eshte vend shume i bukur , ne dubai i ke te gjitha , te them te drejten qe nuk di nese jeton ndonje shqipetar aty , por besome qe do jete me mire qe te mos kishte fare , nuk e shikon se cthone shqiptaret per njeri-tjetrin , nejse,
Te uroj gjith te mirat , dhe kur te kaloj heres tjeter pime nje kafe tek burj al arab
Kam shruar dhe ketu dicka per dubai-n ,
http://forumihorizont.com/showthrea...10&pagenumber=1
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Po e filloj me keta qe te priten , Ju njerez para se te paragjykoni te tjeret se pse, qysh dhe si , duhet ti pergjigjeni pyetjes qe ju kerkoj mergimtari , nuk eshte nevoja te kaloni direkt ne ekstrem , nuk me vjen fare mire kur i lexoj keto shkrime, mos kujtoni se po mundohem ti mbaj njeriu anej , thjesht menyra se si e pritet kete person nuk me pelqen fare.
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
a ka shqiptar ne uae
pershendetje te gjitheve pa perjashtim intelekti.....falenderoj kurtin,smoker dhe agaten per fjalet e mira dhe mirekriptjen e vertete shqiptare...faleminderit edhe te tjereve qe megjithese nuk ja mbaj mend emrin apo pseudonimin u munduan me te gjithe forcat e tyre intelektuale per te shkruar anything jashte teme ne kete topik qe pata hapur me qellimin dhe shpresen e mire per shoqeri...
smoker- po erdhe ne UAE se shpejti apo anytime mund te me shkruash ne emailin tim: i_won_as_usual@yahoo.co.uk
dhe shume faleminderit per fjalet e mira..UAE eshte me te vertete nje vend shume i bukur.
kurti-e mora dhe mesazhin tend privat dhe faleminderit per fjalet e mira dhe qellimin positiv..inshallah edhe ti behesh musliman prakikues se shpejti pasi edhe une isha si ti (jo praktikues) para 5 vjetesh.
argata---falemindeirt edhe ty per mirepritjen...dukesh qe je vajze e mbare dhe shqiptare e vertete.
ahhh se desh harrova---faleminderit edhe te tjereve qe dhane kontributi e tyre ne kete teme paqesore...doja tu thoja se ju kam xhan edhe juve..ne fund te fundit- kaq dishit kaq thate....jemi ne demokraci apo jo...edhe ju jeni te mirepritur kur te vini ne dubai...
Citim:
hello there......
le te shpresojme qe te gjithe jeni mire andej dhe kendej.........
nuk di se si perfundova ne UAE por ZOTI ma beri mbare qe te vij ne kete pjese te rruzullit tokesor dhe me te thene te drejten nuk eshte keq fare si vend per te jetuar dhe punuar..
e vetmja gje qe me mungon eshte shoqeria shqiptare..
do te isha shume i lumtur nqs ndonjeri ketu ne forum jeton ne UAE, Dubai apo njeh ndonje shqiptar qe jeton ketu dhe te lidhej me mua...
Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.