Forumi Horizont
Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Avatari me origjinal... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10241)

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 28 Nëntor 2005 - 15:04:

Si mendoni, cili prej anetareve te forumit ka avatarin me origjinal, me prototip dhe me interesant? Agata me tha nje dite qe rastesisht disa momente me pare i kishte hedhur nje sy avatarit tim nderkohe qe une kam mjaft kohe i regjistruar ne kete forum dhe avatarin nuk e kam ndryshuar asnjehere...

Sondazh nuk po vendos mgjt nese keni ndonje ide per listen e personave qe kane rene me shume ne sy, atehere do i kerkojme moderatorit/es qe te na beje dhe nje sondazh brenda kesaj teme...

Postuar nga volter datë 28 Nëntor 2005 - 19:01:

Te mire e ke dhe ty, djali
pershendetje

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Nëntor 2005 - 06:49:

Mua me pelqejne avateret e sykaltres se i nderron 5 here ne dite, sipas humorit qe ka ne ato çaste.

Me origjinal se avatari im nuk ka.

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Nëntor 2005 - 06:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Mua me pelqejne avateret e sykaltres se i nderron 5 here ne dite, sipas humorit qe ka ne ato çaste.

Me origjinal se avatari im nuk ka.

Vertet je shume e mire .. Origjinale!

p.s Mua me pelqen avatari i unstos dhe avatari im qe kam tani ''Q.K.A''

Postuar nga Genti^Itali datë 30 Nëntor 2005 - 23:24:

Avatar kam vet un lol e kam be me doren time

Postuar nga Ruby_DR datë 01 Dhjetor 2005 - 03:47:

ai i Lela_dr sepse nuk mcifet mrapa asnje foto tjeter pervec asaj origjinales

Postuar nga Amici di Nessuno datë 05 Dhjetor 2005 - 07:47:

Sikur te vija origjinalin, te gjithe do trembeshit e nuk do me lexonte njeri mesazhet.
Ama Avatarin tim e kam njesh fare (mezi e kom gjet).

Postuar nga wydra datë 05 Dhjetor 2005 - 15:41:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Sikur te vija origjinalin, te gjithe do trembeshit e nuk do me lexonte njeri mesazhet.
Ama Avatarin tim e kam njesh fare (mezi e kom gjet).

hahah juve, identik kshu do thoja dhe une per veten time

Postuar nga hirushja datë 07 Dhjetor 2005 - 03:22:

Wydra ti e ke shume te frikshme avatarin dhe ne nje kohe kur nuk je fare ashtu.

Se po mendoja une tani. Ne qe i vem fallso do te thot qe fshehim origjinalitetin tone?

Duhet te jesh pak misterioze per te qen interesante.

Postuar nga Isra datë 08 Dhjetor 2005 - 19:19:

mua me pelqejne ne pergjithesi te gjithe avataret, sepse secili ka vecantine e vet.
Edhe une e nderroj ca si shpesh, ja qe kohet e fundit me eshte tekur ne kete karnevale si kjo macka ne te majte..

Postuar nga pipi datë 10 Dhjetor 2005 - 17:18:

mua personalisht me pelqen i bledumit,qe e ka me ate bebushin engjell.por eshte keq qe bledumi ka harruar te shkruaje prape ne forum dhe nuk e ka nderruar avatarin.megjithate bebushi ngelet engjell

Postuar nga diellza26 datë 15 Dhjetor 2005 - 13:41:

mua me pelqen avatari im.

paqe njerez, paqe, predikoj me avatarin tim edhe ketu ne forum, kuptuat, se noj here bohni si grifshi bohi

Postuar nga diabolic datë 02 Janar 2006 - 04:43:

I imi se ka dal surrati im i shpif (po jua them si elbasanlli jo per gja)

Postuar nga ida19ath datë 22 Janar 2006 - 22:00:

po ku ka me te bukur se avatari im?

Postuar nga Cindi datë 06 Shkurt 2006 - 06:21:

Per momentin i Leles {me bebushin}

Postuar nga cecilia datë 27 Tetor 2009 - 22:40:

Ka disa dite qe me vertitet kjo ide- ja e avatarit me te lezetshem ne forum...duke kerkuar e gjeta temen.

Jo per gje po avatari qe me pelqen jashte mase eshte ajo e 'mon cherry'...

Ka diçka te vecante po ta vezhgoni me vemendje...ka vene nje tip zen, pak bjond, plot siguri tek vetja dhe gjysem i shtrire...gjithmon me jep pershtypjen sikur me degjon me vemendje te madhe.

P.S: Ju lutem mos me komentoni negativisht.:p

Postuar nga Katilesha datë 27 Tetor 2009 - 22:57:

Re: Avatari me origjinal!!

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ka disa dite qe me vertitet kjo ide- ja e avatarit me te lezetshem ne forum...duke kerkuar e gjeta temen.

Ka diçka te vecante po ta vezhgoni me vemendje...ka vene nje tip zen, pak bjond, plot siguri tek vetja dhe gjysem i shtrire...gjithmon me jep pershtypjen sikur me degjon me vemendje te madhe.

......

T'i vete na i shtive ne mendje keto komentet negative se une po thoja sa e sinqerte dhe naive eshte kjo cecilia...

Gjithsesi per mua avataret me interesante te forumit mbeten:

1. Avatari i ri i Klodel - aq me teper qe me pershtatet edhe mua keto dite,Enya, Tulipankja, Lelka, Biondia , Angel, Glaukus....dhe patjeter i IMI.

Postuar nga BIONDIA datë 27 Tetor 2009 - 22:59:

Citim:

jo moj cne pse duhet me komentu e menu keq ...gjysem i shtrire...degjon ...vemendje...biond (tiu nuk preferoje brunet ...)

Postuar nga Klodel datë 28 Tetor 2009 - 00:24:

Re: Re: Avatari me origjinal!!

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

......

T'i vete na i shtive ne mendje keto komentet negative se une po thoja sa e sinqerte dhe naive eshte kjo cecilia...

Gjithsesi per mua avataret me interesante te forumit mbeten:

1. Avatari i ri i Klodel - aq me teper qe me pershtatet edhe mua keto dite,Enya, Tulipankja, Lelka, Biondia , Angel, Glaukus....dhe patjeter i IMI.

Katilesha merita nuk me shkon mua, vetem cut and paste bera , edhe pse me ngjan pak
http://forumihorizont.com/showthrea...=&threadid=6197

Postuar nga kurt datë 28 Tetor 2009 - 00:46:

avatari me i bukur dhe me terheqes ne forum eshte i tulpanit.
dhe i peshtatet tipit te saj.

Postuar nga Deb* datë 28 Tetor 2009 - 00:47:

I vecante ky i klodel. Bere mireqe e ndryshove se une gjithmone te merrja per djale.

Me pelqen dhe i Enyas, disa nga avataret e shumte qe ka patur Lela, i kotkes, me duket sikur eshte vet kotka aty, apo je?  :p

Jane dhe ca avatar te tjere, kur te me dalin para syve do ti permend, se s'me kujtohen tani.

Postuar nga AndreaPirelli datë 28 Tetor 2009 - 00:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Jane dhe ca avatar te tjere, kur te me dalin para syve do ti permend, se s'me kujtohen tani.

Postuar nga Deb* datë 28 Tetor 2009 - 00:59:

Turll ai yti eshte me origjinali.

Postuar nga AndreaPirelli datë 28 Tetor 2009 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Turll ai yti eshte me origjinali.

Postuar nga Mon Cherry datë 28 Tetor 2009 - 02:14:

Citim:

edhe avatari yt ceci shume i pershtatshem me tipin e qete qe tregon ktu ne forum duket

Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.