Forumi Horizont | Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Avatari me origjinal... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10241)
Si mendoni, cili prej anetareve te forumit ka avatarin me origjinal, me prototip dhe me interesant? Agata me tha nje dite qe rastesisht disa momente me pare i kishte hedhur nje sy avatarit tim nderkohe qe une kam mjaft kohe i regjistruar ne kete forum dhe avatarin nuk e kam ndryshuar asnjehere...
Sondazh nuk po vendos mgjt nese keni ndonje ide per listen e personave qe kane rene me shume ne sy, atehere do i kerkojme moderatorit/es qe te na beje dhe nje sondazh brenda kesaj teme...
Te mire e ke dhe ty, djali
pershendetje
Mua me pelqejne avateret e sykaltres se i nderron 5 here ne dite, sipas humorit qe ka ne ato çaste.
Me origjinal se avatari im nuk ka.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Mua me pelqejne avateret e sykaltres se i nderron 5 here ne dite, sipas humorit qe ka ne ato çaste.
Me origjinal se avatari im nuk ka.
Avatar kam vet un lol e kam be me doren time
ai i Lela_dr sepse nuk mcifet mrapa asnje foto tjeter pervec asaj origjinales
Sikur te vija origjinalin, te gjithe do trembeshit e nuk do me lexonte njeri mesazhet.
Ama Avatarin tim e kam njesh fare (mezi e kom gjet).
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Sikur te vija origjinalin, te gjithe do trembeshit e nuk do me lexonte njeri mesazhet.
Ama Avatarin tim e kam njesh fare (mezi e kom gjet).
Wydra ti e ke shume te frikshme avatarin dhe ne nje kohe kur nuk je fare ashtu.
Se po mendoja une tani. Ne qe i vem fallso do te thot qe fshehim origjinalitetin tone?
Duhet te jesh pak misterioze per te qen interesante.
mua me pelqejne ne pergjithesi te gjithe avataret, sepse secili ka vecantine e vet.
Edhe une e nderroj ca si shpesh, ja qe kohet e fundit me eshte tekur ne kete karnevale si kjo macka ne te majte..
mua personalisht me pelqen i bledumit,qe e ka me ate bebushin engjell.por eshte keq qe bledumi ka harruar te shkruaje prape ne forum dhe nuk e ka nderruar avatarin.megjithate bebushi ngelet engjell
mua me pelqen avatari im.
paqe njerez, paqe, predikoj me avatarin tim edhe ketu ne forum, kuptuat, se noj here bohni si grifshi bohi
I imi se ka dal surrati im i shpif (po jua them si elbasanlli jo per gja)
po ku ka me te bukur se avatari im?
Per momentin i Leles {me bebushin}
Ka disa dite qe me vertitet kjo ide- ja e avatarit me te lezetshem ne forum...duke kerkuar e gjeta temen.
Jo per gje po avatari qe me pelqen jashte mase eshte ajo e 'mon cherry'...
Ka diçka te vecante po ta vezhgoni me vemendje...ka vene nje tip zen, pak bjond, plot siguri tek vetja dhe gjysem i shtrire...gjithmon me jep pershtypjen sikur me degjon me vemendje te madhe.
P.S: Ju lutem mos me komentoni negativisht.:p
Re: Avatari me origjinal!!
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ka disa dite qe me vertitet kjo ide- ja e avatarit me te lezetshem ne forum...duke kerkuar e gjeta temen.![]()
Ka diçka te vecante po ta vezhgoni me vemendje...ka vene nje tip zen, pak bjond, plot siguri tek vetja dhe gjysem i shtrire...gjithmon me jep pershtypjen sikur me degjon me vemendje te madhe.![]()
Citim:
Re: Re: Avatari me origjinal!!
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
......
T'i vete na i shtive ne mendje keto komentet negative se une po thoja sa e sinqerte dhe naive eshte kjo cecilia...
Gjithsesi per mua avataret me interesante te forumit mbeten:
1. Avatari i ri i Klodel - aq me teper qe me pershtatet edhe mua keto dite,Enya, Tulipankja, Lelka, Biondia , Angel, Glaukus....dhe patjeter i IMI.![]()
avatari me i bukur dhe me terheqes ne forum eshte i tulpanit.
dhe i peshtatet tipit te saj.
I vecante ky i klodel. Bere mireqe e ndryshove se une gjithmone te merrja per djale.
Me pelqen dhe i Enyas, disa nga avataret e shumte qe ka patur Lela, i kotkes, me duket sikur eshte vet kotka aty, apo je? :p
Jane dhe ca avatar te tjere, kur te me dalin para syve do ti permend, se s'me kujtohen tani.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Jane dhe ca avatar te tjere, kur te me dalin para syve do ti permend, se s'me kujtohen tani.
Turll ai yti eshte me origjinali.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Turll ai yti eshte me origjinali.![]()
Citim:
Ka disa dite qe me vertitet kjo ide- ja e avatarit me te lezetshem ne forum...duke kerkuar e gjeta temen.
Ka diçka te vecante po ta vezhgoni me vemendje...ka vene nje tip zen, pak bjond, plot siguri tek vetja dhe gjysem i shtrire...gjithmon me jep pershtypjen sikur me degjon me vemendje te madhe.![]()
Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.