Forumi Horizont | Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- veshja (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15546)
veshja
ce mendim kini per ato vajza qe vishen ekstravagante ne vende te pa pershtacme. per shembull nje vajz me mini qe mban qese ne te dyja duart dhe mini qe i ngrihet lart nga ecja,the cunat qe i hedhin batuta
Cmendim kam? Normale. Meshkujt le te mesohen me veshjet e femres.
Mua s`me ben pershtypje te shoh nje mashkull me mini, -hahahahahahaha-
............................
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
U pelqen te jene ne qender te vemendjes se meshkujve ne cdo kohe. U pelqen te ekspozojne sa me shume te jete e mundur trupin e tyre te bukur. Kryesisht jane adoloshentet. Nuk rrine dot pa marre ndonje kompliment. :p
Re: veshja
Citim:
Po citoj ato që tha qengjiurt
ce mendim kini per ato vajza qe vishen ekstravagante ne vende te pa pershtacme. per shembull nje vajz me mini qe mban qese ne te dyja duart dhe mini qe i ngrihet lart nga ecja,the cunat qe i hedhin batuta
Re: Re: veshja
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Me vjen ma gjynah kur shoh mysylmanet e shkreta me ate pisk vape te veshura me fustane deri ne fund te kembeve ose kur i shikoj qe ne plash burri lahet ne ajo jo ....pse kjo nuk quhet veshje e papershtatshme ???
Re: Re: Re: veshja
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Dakort me ty...madje kur i shoh te veshura ashtu me hyn vapa per vete se them qyqa 30 grade jashte,po ato me gjithe ate pelice si nuk pelcasin
![]()
Kurse une jam habit me nje cift boshnjak ketu. Nje dite te nxehte vere,burri me pantallona te shkurtra, kurse gruaja e mbuluar me shami ne koke.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kurse une jam habit me nje cift boshnjak ketu. Nje dite te nxehte vere,burri me pantallona te shkurtra, kurse gruaja e mbuluar me shami ne koke.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
sa kile patate kishe bler ate dit![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
hahahhahahahaha.... keshtu te do partia![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
me minifund desha te thoja :p
Citim:
Citim:
Veshja qe i le hapsire fantasise eshte e mirepritur...sigurisht te vesh ne pah zemergjeresine e natyres nuk eshte mekat...mos mbuloni syte..
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Veshja qe i le hapsire fantasise eshte e mirepritur...sigurisht te vesh ne pah zemergjeresine e natyres nuk eshte mekat...mos mbuloni syte..
teme leshi
Per vajzat qe veshin mini vend e pa vend mendoj se jane fshataret qe sdine ku ti veshin ose konviktoret e viteve te para qe sapo kane zbarkuar ne tirane.Ndersa per ato vajza qe mbajne qese neper duan dhe i ngrihet mini mendoj se duhet te shkojne te robaqepsja ta zgjatin meqe i ngrihet
"Veshja kopilesha" thote shkodrani.
Njeriu me nje veshje speciale disimulon plot difekte qe mund te kete ne trupin e tij...
Kam vene re se ne qe jetojme ketej jashte vishemi si katnare ne krahasim me ato qe jetojne ne tirane... dhe them me vete me ca pune merren xhanem
Apo gjithe diten para pasqyres thuaj.
Citim:me mir ashu sesa kshu ktu vishen takat dhe ne mengjes si nuk rrezohen moj te keqen se jane dhe pergjymesh
Po citoj ato që tha cecilia
"Veshja kopilesha" thote shkodrani.![]()
Njeriu me nje veshje speciale disimulon plot difekte qe mund te kete ne trupin e tij...
Kam vene re se ne qe jetojme ketej jashte vishemi si katnare ne krahasim me ato qe jetojne ne tirane...dhe them me vete me ca pune merren xhanem
![]()
![]()
Apo gjithe diten para pasqyres thuaj.![]()
love mini fundet... pse jo kur i ke dhe shalet e bukura
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kam vene re se ne qe jetojme ketej jashte vishemi si katnare ne krahasim me ato qe jetojne ne tirane...dhe them me vete me ca pune merren xhanem
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me duket vetja tamam nga katundi...kur vete ne Shqiperi..pfffffffff....
Po kerkoja nje fustan ne Shqiperi,mu fiksua doja te blija,para vitit te ri vjet....kam pare ne Fier,Vlore,TR...me iku mendja...me xixa,dhe lule me fije ari e argjendi...e me dekoracione...sa i thashe time meje...hajde ikim se me duket po pashe me do behem une pema e vitit te ri![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me bej 1 fishkellime ne cel kur te duhet gje ne TR te te coj ne vendet e duhura![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
love mini fundet... pse jo kur i ke dhe shalet e bukura
Me thjesht me bukur.
Citim:Thjeshtesia nuk humbet
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Me thjesht me bukur.
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Thjeshtesia nuk humbet![]()
Citim:Ke shum te drejte
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Cdo gje me kufie ne vendin e caktuar.
Thjeshtesi nuk do te thote vetem ''dicka te gjate'' qe mbulon pjeset e trupit. P.sh
Ky fustani me duket shume i thjeshte pavaresisht se eshte i shkurter.
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.