Forumi Horizont | Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Me i shkatheti me i shpejti. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5486)
Me i shkatheti me i shpejti.
Kape castin!
Ne kete rast kapa lepurin e mashtrimit
E kapa,po tani çfare te bej?
e kape,sa mire
prihi koken,rripe dhe fute ne furre 180grade,por mos e digje
$
Dido e kape ti?Hallall maje tani e shtrengoje fort.E nigjo mos e le te iki e?
Mos harroni erezat dhe poashtu mos harroni ti shtoni vere heem duhet te jete i shijshem edhe pse s'me pelqen mishi dhe aq
Edhe une u mundova ta zej .....
Ba sa u lodha gjithe pasditen ta kap kete dreq casti por me kot, e kisha kapur dido me perpara, ma hodhi.
Eh sa mire e kapa nje dreq me fytyre engjelli qe ishte i zi me te bardhe, dhe qe bente trishtime mbi te pafajshmit
Pacim
Indriti2004 pa merak se une nuk e leshoj dhe po erdhe per darke do ta bejme sipas recetes se amor alucius dhe si e gatuaj une edhe ai vete ka per ta ngrene.
Ah,shiko-shiko,fitova dhe nje ftese per darke une.Dido mire qe po gatuan ti se une s'di as ku jane thikat ne guzhinen time ne shtepi pale te gatuaj
P.S. Mishin se ha gati fare,vetem kur me ben halli :p Ndaj mundesisht gatuani dhe ndonje pjate te dyte per mua
Sdukesh keq si guzhinier ti dido jo.
Nejse provo nje here te gatuash, por kujdes ne perdorimin e erezave, pasi ka persona qe ju japin efekt anesor ato.
Amor mos u merzit se ke xhaxhi Ujkun ketu qe ste fal, per ty go gatuaje Plloshtani makarona.
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Amor mos u merzit se ke xhaxhi Ujkun ketu qe ste fal, per ty go gatuaje Plloshtani makarona.
... ku behet ajo qe qan...
nuk e di por me kapi casti mua....
..me kapi ters, kshu te merzitur...
...
puc-puc Ela
Amor!!
Ohuuuuuuuuuu sa alternativa ka pervec makaronave.Do si pjate te dyte,makarona me mish????
Ela mos u merzit yllo.Te puc-puc roke dhe te iken merzitja,se ilac i kam buzet:p
Plloshtan!Mire je ti vella nga vajtje-ardhjet??
Re: Amor!!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ohuuuuuuuuuu sa alternativa ka pervec makaronave.Do si pjate te dyte,makarona me mish????
Re: Amor!!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ela mos u merzit yllo.Te puc-puc roke dhe te iken merzitja,se ilac i kam buzet:p
Plloshtan!Mire je ti vella nga vajtje-ardhjet??![]()
roke
roke po ti lal pse nuk thua qe i paske buzet
e mire per kapje casti he si thua lol
te pershendes lal
O Sexy... na thyve turinjt me..
sa e shpejte paske qene o zot hallall
he roke kape edhe ti cik castin
:p...se mua prap me iku nga dora...
uh se desh harrova rokeee, flm qe me ngushellove hug uuuu
Puc-puc Ela
njeriu-xx rokja kur e kap castin mazalla
se do te ta leshoje po hesh lol
Ua moj Sexy po nuk kisha gje kondra me cupe jo
nuk kisha...
Sistaa...hallall qe ia bere foraaa
Puc-puc Ela
Po mire Amor Alucius se po i blejme dy fije sallate dhe per ty.
Citim:
Po citoj ato që tha dido
O amor po pjesa tjeter do kishte qene surprize,se kush ulet ne tavolinen time nuk ngrihet kurre me barkun bosh.
Citim:
Po citoj ato që tha dido
Citim:
Po citoj ato që tha SEXY_GIRL05
Pse mor DIDO cfare na i di amorin ti no nje pule qe
te haje dy fije sallat
amaor mos caj koke thuj ti sexyt se cfare te ahet
se per ndihme theres edhe roken si i ben ato gjellet amam
edhe gishtat ti hash lol
Citim:
Po citoj ato që tha dido
O amor po pjesa tjeter do kishte qene surprize,se kush ulet ne tavolinen time nuk ngrihet kurre me barkun bosh.
Tema ne fillim thote kape çastin por ne me duket se kemi kapur diçka tjeter.Indrit po ti kete teme e nise ashtu kot apo doje ti jepje nje kuptim?
E Kapa!! Fort, me te dyja!! (duart dmth)
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
O sexy,mire mi zemra eja e na gatuaj ti se per keto me duket qe ngela pa ngrene,ah dhe Roke kemi manget aty te na grije sallate me goje![]()
Ummm....e kam kapur para disa javesh ....por me zhgenjeu dmth kujtova se ishte luan ( dmth edhe pse e ka shenjen te tille
) me doli...lere mos e pyt...nejse dmth me ne fund e kapa por ka gjah edhe me te mire per te kapur..
dmth e kam ngadalesuar pak shpejtesine e gjuajtjes apo te kapjes...
:p...e dini ca dua te them apo jo..:p
puc-puc Ela
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.