Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Syte me te bukur te antareve te forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12670)
Syte me te bukur te antareve te forumit!
Epo u hapen gjith keto sontazhe........buzet me te bukura........veshet me te bukur........po e hapim edhe ate te syve tani.......!
hajde vendosni foton e syve! Te shohim kush i ka me te bukur!
Pres fotot tuaja me rrespekt engjelli! xxx:p
[ne erresire]
Meqe nuk kam marre pjese tek temat e tjera, po e provoj fatin ketu. :p
Kjo fotoja eshte per se mbrapthi, keshtu qe syte do dallojne pak "cuditshem".
teme e lezetshme .....balerina syte i ke te bukur shprehes......te kjo foto sikur shprehin merzi....
sytee tjere ku jan......????
elsaaa ku i ke ti???
syte me lart shume te bukura
une po ja baj me sy njanit ktu..
hmmmmm dreqe najs eyes....shikim provokues ,,,dinak too...mi lajk it.......and love the make up muahh purple looks good on u
une nuk mbahem per sy te bukur por gjithsesi me thoen qer kam shikim terheqes. any way po mbaj nr 4.
SYTE E SEXIT....
Hajd na i shenoni içik keto emrat ne liste mor hejjj....E 4 ne rradhe jam une eeee mos me harroni....
1 - Balerina
2 - Dreqja
3 - Dorieta
4 - Sexi
ok sexi, po mbaj nr 3. flm elsa dhe skunkanansie.
Citim:
Po citoj ato që tha dorieta
ok sexi, po mbaj nr 3.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
une po ja baj me sy njanit ktu..
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
vota ime shkoi per dreqen shkodrane
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Tani me fol icik seriozisht, dhe pa u ofenduar askush, po prisja me shume nga ju vajza. Asnje prej syve te mesiperm, ndoshta eshte faji i fotografise, nuk u ploteson konitat per te qene tamam i bukur. Eshte mendimi im personal.
Po i vej dhe une syte u pa puna
votova. Magneti me terhoqi nga dreqja, sorry Lela dhe Balerina..
hahahahahaha Lela je fantastike
Lela shume sy te bukur paske ngjyren qe e preferoj jeshile ,por voten time e kam dhen me heret...
p.s.ndoshta eshte vone qe te hy ne sondazh por do i vendosi dhe une...
Flm skunk. Edhe ti marshalla i paske syte.
Te shtova ne Sondazh
Faleminderit Lela
Megjithese me vonese, doja te thoja, flm ata qe kane votuar per mua. Arsyeja perse nuk kam shkruar ne kete teme me pare eshte se me erdhi keq te them te drejten, se ketu syte i kemi vene per qejf, dhe jo te behen ata shkak debatesh.
Flm gangoo, demokrate, skunk, elsaaa...
Elsaaa....me te vertete isha e merzitur ate nate, madje teper e merzitur....e ke kuptuar shume mire, ashtu si tha gangoo, melankolike
Une voten time e kam dhene shume me pare, kur nuk kishte as emra ne sondazh, dhe as kater pretendente. Pata votuar per numrin kater (mbase prandaj kishte pak bisede se kush e merrte numrin kater :p)....gjithsesi...mendoj qe te gjitha pretendentet meritojne nga nje koment.
Dreqja, ke shume shikim confident, gje qe e ben terheqes.
dorieta...ashtu si tha amor alucius, ke shikim te vecante, unik
sexi...tamam si shikim femije
Lela....ty te shkon per shtat ajo kenga "ma ke synin si rrush i zi" :p
por vota ime i shkon skunkanansie...e cila i ka vene syte e fundit. Jo vetem qe ka shikim te bukur, por edhe ngjyren e syve shume te bukur. (por nuk mundem te votoj
)
skunkanansie shume sy terheqes paske..
skunkanansie Syte i ke te bukur. Megjithate doja te shtoja edhe nje gje jashte temes...Kur ke dale sikur nuk ke qene ne qef ? dmth nuk ke qene e gezuar,,,Nuk e di eshte e vertet ?
skunkanansie te isha mashkull do bisha ne dashuri me ty vetem nga ato sy,, marrshalla.... balerina je yll te betohet dreqja dhe te hangsha syte e bukur. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Citim:
skunkanansie te isha mashkull do bisha ne dashuri me ty vetem nga ato sy,, marrshalla.... balerina je yll te betohet dreqja dhe te hangsha syte e bukur. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
shum flm ba;leina dhe amor alucius
sa per ato fotot e kopjuara ne sondazhet e tjera, s edi, me duket s evetem un paskam vene fotot e mia, any way,
sa per amor alucius, shum flm dhe sa per mtopmodelen, hahahha sdu me ia ngrit kaq shume vlerat vetes. bye
Citim:
Se pari Urime Festen e madhe te 28 nentorit te gjitheve
Balerina ->faleminderit, ngjyren e kemi te njejt ,vota nuk eshte me rendesi...
Demokrate 4ever ->faleminderit shume...
Harmaggeddon ->hahaha ke te drejt eshte shume e vertete,vajza e xhaxhait me ka fotografur dhe ajo dite ka qene shume ters per mua,e keni vrejtur shume mire
dreqe ->haha po te ishe mashkull gjithsesi do bija ne dashuri me ty dhe e imagjinoj sa te lumtur do te ishim :p,por edhe si femer qe je ke gjithçka te bukur nuk te mungon asgje,padyshim qe je bukuroshe e vertete
Olinter ->faleminderit,mirpo nuk kam sy fallco por jane origjinal syte e mi,nuk kam frik nga vetja qe te vendosi copy past apo te bej shaka nuk ndjej nevoj per kete gjest,nese dyshoni mund ta vertetoni ju jap MSN kush dyshon e leshoj kameren,thjesht ju jap fakte ,por edhe mund te vendosi foto tjera...
sexi ->dhe ti ke sy terheqes... (por tek ty i veçoje floket me pelqen ngjyra qe ke,vdes per floke te bardha)
Molla ->do ju pranoja edhe ty edhe dreqen nuk do ishte keq haha ...sepse mashkujt kane qejf te kene 1-2 e me shume te dashura
:p
Citim:
Po citoj ato që tha skunkanansie
sexi ->dhe ti ke sy terheqes... (por tek ty i veçoje floket me pelqen ngjyra qe ke,vdes per floke te bardha)
Citim:
Po citoj ato që tha dorieta
shum flm ba;leina dhe amor alucius
sa per ato fotot e kopjuara ne sondazhet e tjera, s edi, me duket s evetem un paskam vene fotot e mia, any way,
sa per amor alucius, shum flm dhe sa per mtopmodelen, hahahha sdu me ia ngrit kaq shume vlerat vetes. bye
Citim:
Se pari Urime Festen e madhe te 28 nentorit te gjitheve
Molla ->do ju pranoja edhe ty edhe dreqen nuk do ishte keq haha ...sepse mashkujt kane qejf te kene 1-2 e me shume te dashura
:p
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
votova. Magneti me terhoqi nga dreqja, sorry Lela dhe Balerina..
hahahahahaha Lela je fantastike![]()
Flm Boksiero.
Po he mos u zini per dy pale sy aman
skunkanansie i like yur eyes.....Lela dhe syckat si ato te tuat......sdime per ke te votojme me keni bo confused megjithate dreqes ia kam dhene nje vote......
une sdi si ti nxjerr syte ketu si modifikohet fotoja dini gje.....
Citim:
p.s Boksieri hahahahaha jo e shejtan se vertet aty mu ndal dora tek dreqja ,por e thashe as Lela dhe Balerina si lene gje mangut bukurise fizike e shpirterore..
Skunkanansie, ke sy engjellore.
Skunknansi ,Balerina dhe Lela kane syt me te bukura.kisss.
Per qejfin tim po vej i ve dhe nje here syte....
Besoj se ska ndonje problem me vene nga 2-3 foto....Gjithsesi per qejfin tim dhe dashamiresit e mi....
Dreqja shkodrane shume e mire qeke .
Sexy very nice.
Boksieri,elsaaa,Gango dhe Big girl faleminderit shume.
sexi -> kjo fotoja e fundit qe ke vendos eshte shume me e bukur se e para,komplimente!
syckat si ato te tuat
nuk gjenden ne dynja
lum ai qe i ka shijuar
frike nga vdekja nuk ka
...thote kenga me nje llaf.
Syckat te shkruara i kini qe te tera.
Sexy ke sy te embel e do te jap dy keshilla kozmetike, ti dac pranoi dac leri.
Lapsin mos e co deri thelle ne sy se te duket sikur te kane krijuar syte sklepje. Dhe e dyta viza e zeze nga brenda syve nuk eshte me ne mode, perpiqu ta vesh vizen tek rrenjet e qerpikeve se keshtu ke cleaner-chiker-better-look. Provoje njehere.
Une syrat e mij nuk do i paraqes goca se jam supersticioze.
...se harrova te shtoj qe vota ime i vajti dreqkes!
p.s. ndersa une do futem tek konkursi i "gishti i vogel me i bukur i kembes se djathte" se nuk ben nena gisht te vogel te kembes se djathte me te bukur se ky timi. :p
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
...se harrova te shtoj qe vota ime i vajti dreqkes!
p.s. ndersa une do futem tek konkursi i "gishti i vogel me i bukur i kembes se djathte" se nuk ben nena gisht te vogel te kembes se djathte me te bukur se ky timi. :p
ja dhe nje pale tjeter
Lela, te kam thene una me te bukur se Demi Moore i ke syte.
sexy kjo fotoja e fundit duket me mire se te tjerat......
po nje sugjerim kam ato eyeshodows si pa shkelqim duken.....
p.s:dreqe MAC maniak duket qe ke perdor mac te fotoja jote ...kith kith.....une kam ra ne amore me sphefora te gjithe storin e du lol....
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Sexy ke sy te embel e do te jap dy keshilla kozmetike, ti dac pranoi dac leri.
Lapsin mos e co deri thelle ne sy se te duket sikur te kane krijuar syte sklepje. Dhe e dyta viza e zeze nga brenda syve nuk eshte me ne mode, perpiqu ta vesh vizen tek rrenjet e qerpikeve se keshtu ke cleaner-chiker-better-look. Provoje njehere.
syte me te bukur
per sexi-in pa dyshim
Citim:
Po citoj ato që tha tomi&xherri
per sexi-in pa dyshim
syte me te bukur
dhe jo vetem per syte por edhe per shpirtin pasi me duket me e mira nga te gjitha vajzat qe jane ketu ne forum.
E cdo te benit po sexi-in ne forum?
Ajo eshte kripa dhe embelsira e ketij forumi.
Dhe degjo sexi i meriton keto nuk ka asnje hiperbole ketu.
Re: syte me te bukur
Citim:
Po citoj ato që tha tomi&xherri
dhe jo vetem per syte por edhe per shpirtin pasi me duket me e mira nga te gjitha vajzat qe jane ketu ne forum.
E cdo te benit po sexi-in ne forum?
Ajo eshte kripa dhe embelsira e ketij forumi.
Dhe degjo sexi i meriton keto nuk ka asnje hiperbole ketu.
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.