Forumi Horizont | Trego 33 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Filmi me Romantik! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12097)
Filmi me Romantik!
...per ju cili eshte?
(e mos filloni te qani ju lutna)
Hajde jepini!
numeri nje per mua ngelet Lulet e Molles (ah anglezet)
the Notebook
English Patient
Casablanca i mire eshte mgjth per mua ter ate buje e ka nje cikez overrated!
"The Bridges of Madison County" 1995
Meryl Streep and Clint Eastwood.
"The Chocolat" 2001
Juliette Binoche (eshte e njejta aktore qe luan ne English Patient the nurse)
Une nuk e kam pare Lulet e Molles ( i think ) . Ma kujton cik si eshte dhe kush luan ?
Filmi qe me ka bere te qaj pa pushim , ka qene The Notebook. Edhe Pearl Harbor me ka pelqyer shume, ndonese tematika eshte me e gjere, po edhe te ai kam qare shume. Keta te dy me kujtohen per momentin, po e di qe ka dhe te tjere qe me kane pelqyer shume.
P.S Po na le kujtesa shendene me duket
Me pelqen SERENDIPITY
John Cusack eshte nje nga aktoret e mi te preferuar. Kate Besckinsale .
Notting Hill dhe The Notebook.
(por ndryshe nga Sycka mua me pelqejne kur filmat romantike me bejne per te qeshur jo per te qare :p)
"Under the Tuscany Sun" Diana Lane
, Po nuk me beri per te qare, nuk eshte romantik. Po qesha dmth eshte comic :p . Edhe Serendipity e kam pare, madje kam qene ne avion kur e kane dhene, goxha i bukur dhe ky.
Mu kujtua dhe nje tjeter, po nuk ia mbaj mend mire titullin. "Tristan and ....(emrin e asaj goces nuk e mbaj mend ). Ishte pak a shume si Romeo and Xhuliet .
Isolde
me duket.
Po qava dmth eshte tragjik
me pelqen kombinimi ramantic/comic
Filmi Cold Mountain- me Nicole Kidman. Edhe pse jo komik,muzika dhe historia me pelqyen. Nje nga personazhet kryesore vdes.
Filmi YOU'VE GOT MAIL (M.Ryan dhe T. Hanks) kjo ka pjese per te qeshur.
Futboll, 'the bridges of Madison County' eshte perle vertet. Me vikerka inat qe se vura ke lista ime :p
te njejtat shije paskemi ne qinematografi o Futboll.
Sycke, Lulet e Molles e kemi pare qe ne Shqiperi. Cuni nga qyteti thyen kemben, vete ne nje shtepi aty prane per t'ja mjekuar, bie ne dashuri me cupen e te zotit, i premton qe do kthehet ta marre ajo priti priti dhe ai kurre nuk u kthye ta merrte. Pas shume vitesh i bie rruga serish nga ai fshati shikon nje varreze ne prag te rruges dhe nje peme molle dhe i thone qe personi i varrosur eshte nje cupke e cila vdiq me syte nga rruga duke pritur te dashurin e saj te vinte e ta merrte por qe i cili kurrer nuk erdhi dhe ajo kurre nuk u martuar. Permbledhje e shkurter por precize :p
Shume film pasionant.
p.s. ju bera rixha te mos na mallengjenit se helbete jemi ne pune e nuk ben te terheqim qurrat, po te lini ju? :p
Tristan and Isolde eshte titulli Sycka and Lori, filmin se kam pare por librin e kam lexuar. E ka shkrojtur Shekspiri.
po Pride and Prejudice si ju eshte dukur goca? Mua me duk teper i arrire.
Ah se u kujtova, po filmin Romance ne Trenin Orient Ekspres e mbani mend? ow
Bravo , Isolde eshte .
E di qe filmi i fundit qe kam pare ne kinema, ka qene "Click"?. Asgje romantike lidhur me kete film, madje supozohet te jete comic, une , gjysmen e filmit e qava me lot. Kush e ka pare, do me kuptoje pse. Ka mundesi te jete ndonje gje seprapthi me ndjenjat e mia, perderisa me dalin lotet rubinet , edhe atehere kur s'duhet
.
Pride and Prejudice
nje nga filmat e pakte qe i kam pare shume here.
Kam lexuar librin e Jane Austen dhe me pelqen shume si libri ashtu dhe filmi.
Une sa here shoh ate film shejtone, asnjehere nuk jam ne gjendje te besoj se si Meryl Streep nuk e hapi deren e truck-ut ne ate dite me shi. behem tamam si ata tifozat e footballi-it kur presin te behet goli me agoni.
Shume romantic me eshte dukur edhe filmi i fundit me gay texas boys, nuk me kujtohet titulli qe ishte nominated for Oscar vitin e fundit. Nuk doja te qaja, por ja qe me beri te qaj.
Brokeback Mountain 2005
Heath Ledger and Jake Gyllenhaal.
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
Futboll, 'the bridges of Madison County' eshte perle vertet. Me vikerka inat qe se vura ke lista ime :p
te njejtat shije paskemi ne qinematografi o Futboll.
Sycke, Lulet e Molles e kemi pare qe ne Shqiperi. Cuni nga qyteti thyen kemben, vete ne nje shtepi aty prane per t'ja mjekuar, bie ne dashuri me cupen e te zotit, i premton qe do kthehet ta marre ajo priti priti dhe ai kurre nuk u kthye ta merrte. Pas shume vitesh i bie rruga serish nga ai fshati shikon nje varreze ne prag te rruges dhe nje peme molle dhe i thone qe personi i varrosur eshte nje cupke e cila vdiq me syte nga rruga duke pritur te dashurin e saj te vinte e ta merrte por qe i cili kurrer nuk erdhi dhe ajo kurre nuk u martuar. Permbledhje e shkurter por precize :p
Shume film pasionant.
p.s. ju bera rixha te mos na mallengjenit se helbete jemi ne pune e nuk ben te terheqim qurrat, po te lini ju? :p
Sycka
sepse ai humbet vitet me te rendesishme te jeteve te njerezve te tij te dashur?
S'e kam pare akoma filmin Click por duhet te jete e trishtueshme nje analogji e tille me shpejtesine e jetes ne kete shoqeri.Describes people in a shallow way?
Citim:
Po citoj ato që tha football
Une sa here shoh ate film shejtone, asnjehere nuk jam ne gjendje te besoj se si Meryl Streep nuk e hapi deren e truck-ut ne ate dite me shi. behem tamam si ata tifozat e footballi-it kur presin te behet goli me agoni.
Shume romantic me eshte dukur edhe filmi i fundit me gay texas boys, nuk me kujtohet titulli qe ishte nominated for Oscar vitin e fundit. Do ta gjej.
Nuk doja te qaja, por ja qe me beri te qaj.
ehe Sycka beri djale ajo. Dhe ky e pa djalin e tij dhe aty mua lotet vu. Kamera fokusohej tek fytyrat e babait dhe te birit une kisha vene kujen ketej dhe cry me a river.
Lori
Po, ajo ishte. Ai "skipi" vitet me te bukura te jetes, nuk perjetoi asnje ngjarje te rendesishme te femijve, as i gezoi kur u rriten, asgje. Kur u kthye pak ne kohe, i kishte vdekur i jati, edhe ajo me beri te qaj shume shume. E kane realizuar shume bukur kete pjesen. Aty me beri te mendoj sa shpejt ikin vitet, e sa shume duhet te shfrytezojme cdo minute te jetes me njerezit qe duam.
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
ehe Sycka beri djale ajo. Dhe ky e pa djalin e tij dhe aty mua lotet vu. Kamera fokusohej tek fytyrat e babait dhe te birit une kisha vene kujen ketej dhe cry me a river.
ky Kliku eshte me Adam Sandler? Dmth dicka me pultin e TV? Nese llafoseni per kete, une akoma nuk e kam pare. Por kam ndermend kur te dale ne Cable. Plus, nga reklamat nuk me eshte dukur romantik, sorry Sycka
goca po Falling in Love me DeNiron dhe Meryl Streep e keni pare?
Dhe ky futet tek lista e romantikeve... tani sa me shume qe mendohem as me shume po me kujtohen filma romantike.
Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
"Brokeback Mountain " e kishte . Per kete film e ke fjalen apo jo ? Mua nuk me pelqeu fare fare, madje nuk e pashe deri ne fund se me ngriti nervat. Dhe u habita shume kur fitoi edhe cmimin " The Best Kiss" or smth, nuk e mbaj mend cfare fitoi tamam, po dicka me puthje. Yak![]()
Re: Isolde
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
me duket.
Po qava dmth eshte tragjik![]()
me pelqen kombinimi ramantic/comic
Filmi Cold Mountain- me Nicole Kidman. Edhe pse jo komik,muzika dhe historia me pelqyen. Nje nga personazhet kryesore vdes.
Filmi YOU'VE GOT MAIL (M.Ryan dhe T. Hanks) kjo ka pjese per te qeshur.
per mua jane:
sweet november me keanu rives dhe ate bjonden ja harrova emrin
dhe november me richard geere dhe me iwona rider.
me ka pelqyer sh meet joe black me brad pit,
geisha, city of angelssssssss me meg ryan and nicholas cage,
amelie me ka futur shume ne mendime...
ne pergjithesi me pelqejne filmat qe me fusin ne mendime dhe me bejne te qaj.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
per mua jane:
sweet november me keanu rives dhe ate bjonden ja harrova emrin
dhe november me richard geere dhe me iwona rider.
me ka pelqyer sh meet joe black me brad pit,
geisha, city of angelssssssss me meg ryan and nicholas cage,
amelie me ka futur shume ne mendime...
ne pergjithesi me pelqejne filmat qe me fusin ne mendime dhe me bejne te qaj.
Footbolli
duhet te degjosh muziken, mua me ka terhequr vertet muzika e filmit edhe historia me 'tuist' ne fund.
me falni goca, por filmi Sweet November mua nuk me ngjit as me zamke se me mbeshtyme jo e jo.
mu duk tacky dhe jashtezakonisht shume unprobable.
(e ju thash sorry, so te mos guxoje njeri te me hidhet ne gryke) :p
Te gjithe filmat qe tha Klodel, me perjashtim te te fundit . Geisha me ka pelqyer si liber, me mire mos ta kisha pare fare filmin. Libri eshte i arrire. Perfundimisht mua me ka lene kujtesa. Thojini ju titujt e filmave, njesoj eshte , zere se i kam thene une. Ah pleqeri e shkrete thuaj :p
Some of my favourites...
Ghost
Pretty Woman
Out of Africa
City of Angel
Moonstruck.... ohhh there are a lot....
Yes Lorie, kishe te drejte "Cold Mountain" ishte i mrekullueshem edhe si realizim edhe si muzike. Nuk krahasohet me librin qe kisha lexuar.
Cupka jam dakord me ty "Falling in Love" DeNiro & Streep shume romantik dhe "Sweet November" as nuk mund ta rreshtoj kurre ne romantiket.
Ne filmat romantik mund te shtoj edhe "Legend of the Falls" Brad Pitt.
[QUOTE]Po citoj ato që tha football
[B]"The Bridges of Madison County" 1995
Meryl Streep and Clint Eastwood.
Jam e nje mendje me football, per filmin e mesiperm.
Ne ka film qe gjithe kohes te djeg kraharori duke e pare, mua ai me djeg, lol.
Loje e shkelqyer ,pa permendur komponentet e tjere.
Re: Filmi me Romantik!
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
...per ju cili eshte?
(e mos filloni te qani ju lutna)
Hajde jepini!
numeri nje per mua ngelet Lulet e Molles (ah anglezet)
Dhe me ne fund filmi u gjend !
"The Summer Story" (Imogen Stubbs & James Wilby)
Queen Elizabeth
Trego 33 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.