Forumi Horizont
Trego 36 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Shqiperia Kunder Pamvaresise Se Palestines (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18497)

Postuar nga SHKODRA4001 datë 23 Nëntor 2011 - 04:42:

Shqiperia Kunder Pamvaresise Se Palestines

Nuk do ta mbështesim kërkesën për anëtarësim në OKB të autoriteteve palestinezeve, sepse ne besojmë se rrugët e shkurtra nuk ndihmojnë në këtë proces, si dhe zgjidhja duhet të përfshijë sigurinë e plotë të të dy vendeve e dy kombeve

Sali Berisha
Kryeministër i Shqipërisë,gjate vizites zyrtare ne ISRAEL ka deklaruar se nuk do perkrahe qeshtjen tashme te vjeter ate pamvaresine e PALESTINES.Pse berisha po na qet ne shqiptaret anti paqesor?a duhet sot qe populli yne te reagoje kunder kesaj deklarate teper armiqsore kunder ketij populli qe kerkon LIRI?

Postuar nga Fajtori datë 23 Nëntor 2011 - 06:58:

Teme me vete kjo?

Nejse, jemi pro-amerikane, jo antipaqesore. Nuk ka tru Sala te beje zgjedhje autonome. Thjesht i bie lapsit dhe nuk ia vlen te humbase mbeshtetjen amerikane per nje vote ne OKB.

Postuar nga shelgu datë 23 Nëntor 2011 - 08:11:

Palestina duhet te jete shtet me vete, por me pare duhet te beje ca rruge qe dmth te pastroje ekstremizmat
I takon plotesisht qe te jete shtet me vete dhe duket e cuditshme si nuk eshte akoma, por pikerisht ato forca brenda saj qe gjoja duan me shume shttin palestinez i vene minat shtepise se tyre

Postuar nga Fajtori datë 23 Nëntor 2011 - 09:05:

Palestina do zhduke ekstremizmat kur Izraeli te zhduke perdhosjen e palestinezeve. OKB ka bere shume rezoluta per te denuar Izraelin. Nje pjese i ka bllokaur SHBA duke vene veton. Poshtersite e cifuteve vazhdojne deri ne 2011, ku prape OKB e denoi per ndertimin e ca kolonive ne toke palestineze (lajm qe me kapi veshi para ca muajsh).

Kjo qe thote shelgu eshte si te thuash Kosova behet shtet kur te mos kete kosovare qe e mbrojne. Kjo eshte dhe aresya pse Izraeli s'e njeh Kosoven. Po pse nuk e njohin ata kokederrat e Palestines, se di.

Postuar nga shelgu datë 23 Nëntor 2011 - 20:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Palestina do zhduke ekstremizmat kur Izraeli te zhduke perdhosjen e palestinezeve. OKB ka bere shume rezoluta per te denuar Izraelin. Nje pjese i ka bllokaur SHBA duke vene veton. Poshtersite e cifuteve vazhdojne deri ne 2011, ku prape OKB e denoi per ndertimin e ca kolonive ne toke palestineze (lajm qe me kapi veshi para ca muajsh).

Kjo qe thote shelgu eshte si te thuash Kosova behet shtet kur te mos kete kosovare qe e mbrojne. Kjo eshte dhe aresya pse Izraeli s'e njeh Kosoven. Po pse nuk e njohin ata kokederrat e Palestines, se di.

E di me duket dhe nuk do ta thuash.
Sepse edhe palestinezet mendojne per buten e tyre, prandaj nuk e johin Kosoven.
Puna eshte o Fajtor, qe keto procese nuk behen me nje dite edhe pse mund te kete deshire te mire. Arsyeja eshte se ka interesa qe e mbusin deshiren.
Cifutet nuk jane te poshte, nuk ka popuj te poshter apo te larter. Te poshtra jane politikat sioniste izraelite.
Po aq te poshtra jane edhe hamazlleqet.

Postuar nga Fajtori datë 23 Nëntor 2011 - 20:59:

Po, i poshter ishte Hitleri, jo gjermanet qe e ndoqen, e adhuruan, dhe e ndihmuan te shfaroste cifutet.

E keqja gjehet gjithmone lart ne hierarki. Edhe atehere kur eshte evidente qe populli perfshihet ne padrejtesi (sic eshte rasti i koloneve qe jane ngulur me shtepi ne kodrat e Palestines).

Postuar nga kotka datë 23 Nëntor 2011 - 21:33:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Cifutet nuk jane te poshte, nuk ka popuj te poshter apo te larter. Te poshtra jane politikat sioniste izraelite.
Po aq te poshtra jane edhe hamazlleqet.

me pelqeve ketu shelgu. jam me ty.

Postuar nga kotka datë 23 Nëntor 2011 - 21:35:

Thumbs up

Citim:

Nejse, jemi pro-amerikane, jo antipaqesore. Nuk ka tru Sala te beje zgjedhje autonome. Thjesht i bie lapsit dhe nuk ia vlen te humbase mbeshtetjen amerikane per nje vote ne OKB.

me se e vertete.

Postuar nga shelgu datë 23 Nëntor 2011 - 23:44:

Citim:
Po, i poshter ishte Hitleri, jo gjermanet qe e ndoqen, e adhuruan, dhe e ndihmuan te shfaroste cifutet.

E keqja gjehet gjithmone lart ne hierarki. Edhe atehere kur eshte evidente qe populli perfshihet ne padrejtesi (sic eshte rasti i koloneve qe jane ngulur me shtepi ne kodrat e Palestines).

Faji u be gune dhe nuk e veshi nejri, thone cobenjte.

Puna eshte se ky i shkrete nejri eshte pak i keq, pak i mire, pak maskara, pak engjell, po aq i paudhe dhe si i ka te tera zgjedh e merr ate qe i vjen pas vere ne situata te ndryshme.

Sigurisht qe nuk ishin te gjithe gjermanet hitleriane, por jam i sigurt qe thelle thelle ndoshta te gjithe jane pak raciste.
Po aq jemi edhe ne shqiptaret, edhe pse jemi kaq poshte (ekonomikisht)

Ja une jam i sigurt qe po te nderhyje Lori do citoje ndonje gje nga Bibla ku thuhet qe kjo bote eshte e te paudhit, pastaj le te grindet Piktori.

Degjova nje kenge sot: Une do te shkoj ne Parajse e kishte titullin

E sigurt motra kengetare qe ketu po vuante Ferrin.
Ja kshu

Postuar nga kotka datë 23 Nëntor 2011 - 23:58:

Citim:

Sigurisht qe nuk ishin te gjithe gjermanet hitleriane, por jam i sigurt qe thelle thelle ndoshta te gjithe jane pak raciste.
Ja kshu

yes they are, po une i kam debolese se jane njerez korrekte dhe hard workers

edhe une behem raciste kur vjen puna per dembelet dhe ata te papergjegjshmit

Postuar nga shelgu datë 24 Nëntor 2011 - 00:02:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

yes they are, po une i kam debolese se jane njerez korrekte dhe hard workers

edhe une behem raciste kur vjen puna per dembelet dhe ata te papergjegjshmit

Puna eshte se ky koncepti i racizmit eshte keqinterpretuar shpesh her.

Dembelet nuk i do njeri, kjo dihet, por edhe racat e tjera nuk i do njeri ne kuptimin beninj.
Psh vajza ime nuk dua qe te martohet me beratas(kot e kapa beratin se qe thu ti kotka beratasit nuk jane mistreca hiq). Po ja te themi qe nuk dua.
Jo per gje po do doja qe te martohej me nje qunin e mikut tem, kshu qe une pija edhe ndonje kafe qyl here pas here, se shok mo ke edhe c'bo muhabet.
Si thu ti kotka.

E, gjermanet ja dine rtadhen mire, e bene vendin e tyre dy here duke filluar nga Hici, brenda nje shekulli.

jane gjermane dhe nuk kane firo ne njerez.

Postuar nga kotka datë 24 Nëntor 2011 - 00:44:

Citim:

Psh vajza ime nuk dua qe te martohet me beratas(kot e kapa beratin se qe thu ti kotka beratasit nuk jane mistreca hiq). Po ja te themi qe nuk dua.
Jo per gje po do doja qe te martohej me nje qunin e mikut tem, kshu qe une pija edhe ndonje kafe qyl here pas here, se shok mo ke edhe c'bo muhabet.
Si thu ti kotka.

ha ha mire e ke ti ma jep mua cupen per cunin tim dhe e pime kafen bashke neve pse merzitesh per ate pune dhe kush pyt per ciftin, ne te dy te pijme kafen e te na shkoje mire ne bark ha ha je i madh

Postuar nga Piktor datë 24 Nëntor 2011 - 01:57:

E di si me duket kjo puna e Palestines Shelgu e kam thene dhe here tjeter, ne fillim ishin palestinezet kundra hebrejve mirpo ndersa hebrejte bene shtet e aleanca tashme historia eshte permbysur dhe kundra palestinezeve eshte pothuajse e gjithe bota.
Rumania eshte kundra pavarsise se Kosoves, politika ama por jo populli rumun. Shto dhe vendet satelite pro ruse serbe dihet se keto nuk do ta njohin kosoven shtet, nesje palestina shume larg nga mehalla jone.

persa i perket temes:
Nqs i ka ngjare prinderve nga mendte vajza ne nga fshati yne i pjekim kafet e mira edhe muhabetin.

Postuar nga SHKODRA4001 datë 24 Nëntor 2011 - 02:26:

Citim:
Teme me vete kjo?

Po ne tirane atehere pse berisha ka pranuar perfaqesi diplomatike PALESTINEZE e kemi ambasaden e ketij shteti ne ndertim,e ketej don te ngreje veto ne OKB,ku nje kohe kemi mardhenje diplomatike ?pervec manipulator dhe skizofrenik nuk del tjeter ky kryeminister servil.

Postuar nga shelgu datë 24 Nëntor 2011 - 04:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
E di si me duket kjo puna e Palestines Shelgu e kam thene dhe here tjeter, ne fillim ishin palestinezet kundra hebrejve mirpo ndersa hebrejte bene shtet e aleanca tashme historia eshte permbysur dhe kundra palestinezeve eshte pothuajse e gjithe bota.
Rumania eshte kundra pavarsise se Kosoves, politika ama por jo populli rumun. Shto dhe vendet satelite pro ruse serbe dihet se keto nuk do ta njohin kosoven shtet, nesje palestina shume larg nga mehalla jone.

persa i perket temes:
Nqs i ka ngjare prinderve nga mendte vajza ne nga fshati yne i pjekim kafet e mira edhe muhabetin.

Prit ore se e kam te vogel vajzen, po me qe erdhi fjala
Oj ky.

Kotken e bera krushke.

Palestina eshte edhe ajo deri diku satelit i ish Jugosllavise..???

Postuar nga Fajtori datë 24 Nëntor 2011 - 07:14:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001
Po ne tirane atehere pse berisha ka pranuar perfaqesi diplomatike PALESTINEZE e kemi ambasaden e ketij shteti ne ndertim,e ketej don te ngreje veto ne OKB,ku nje kohe kemi mardhenje diplomatike ?pervec manipulator dhe skizofrenik nuk del tjeter ky kryeminister servil.

Kjo eshte pyetje interesante qe ti behej publikisht kryeministrit, pa i lene kohe te mendohet. Une se dija qe kemi ambasade palestineze ne Tirane, tani po e marr vesh. Prandaj Berisha duhet te na thote pse Palestina mund te jete ne Tirane por jo ne OKB sipas kryeministrit qe jeton ne Tirane.

Postuar nga kurt datë 24 Nëntor 2011 - 07:25:

Kjo eshte dileme komplekse per shqiperine dhe duhet lozi nje politike te sgjuar them une.

Neve askush ne erope nuk na don, gjtihashtu vended arabe kina dhe rusia me iranin mbeshtesin njera tjetren kunder amerikes dhe izraelit.
Politika ecifute eshte shume e sofistikuar dhe si qellim ka patur gjtihmone te shkaterroje rracat evropoiane prandaj edhe dallohet qart multikuluralizmi dhe perzierja e rravave evropiane ne 20-30 vitet e fundit
Por neve si shqiptar nuk na ben gje kjo, gjthashtu cifutet sikur neve nuk perzihen shume me rraca te tjera ne martesa etc.

Prandaj per ne me duket e llogjikshme faktikisht ti japim amerikes kontoll te palimitueshem ne vendin tone qe ne fakt ta konsoderoje si nje province amerikane pothuaj.
Nga kjo ne do perfitojm akonomikisht ushtarakisht dhe nuk do humbin rracen dhe identitetin apo kulturen tone dhe me e rendesishmja do garantojm siguri territorjale ne mes te peshkaqenjve qe na rrethojn.
Njekohesisht cifutet me gjenalitetin e tyre qe pas luftes dyte boterore po arrijn te shkaterojn sforcojn gjithe kulturat krenarine rraciste evropiane qe neve me shekuj na kane mohuar gjitcka dhe na kane perekutuar dhe perbuzur ashti si cifutet.
Ne kte projekt 100 vjet nga sot shqiperia do jete vendi etnia me e paperzier evropiane me nje kulture te pasu dhe zhvilim ndera shtetet e mdhaja si franca anglia gjermiania etc do mbushen me afrikan arabic aziatik slav etj.
Nje hakmarrje e brilliante e dy popujve te vgjel dhe te lashte shqiptar dhe cifut ndaj evropes qe na ka kthyer shpinen gjithmone.

Po te isha kryeminister do beja nje takim sekret me cifutet dhe amerikanet ti diskutoja kto gjera!

Postuar nga SHKODRA4001 datë 24 Nëntor 2011 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Kjo eshte dileme komplekse per shqiperine dhe duhet lozi nje politike te sgjuar them une.

Neve askush ne erope nuk na don, gjtihashtu vended arabe kina dhe rusia me iranin mbeshtesin njera tjetren kunder amerikes dhe izraelit.
Politika ecifute eshte shume e sofistikuar dhe si qellim ka patur gjtihmone te shkaterroje rracat evropoiane prandaj edhe dallohet qart multikuluralizmi dhe perzierja e rravave evropiane ne 20-30 vitet e fundit
Por neve si shqiptar nuk na ben gje kjo, gjthashtu cifutet sikur neve nuk perzihen shume me rraca te tjera ne martesa etc.

Prandaj per ne me duket e llogjikshme faktikisht ti japim amerikes kontoll te palimitueshem ne vendin tone qe ne fakt ta konsoderoje si nje province amerikane pothuaj.
Nga kjo ne do perfitojm akonomikisht ushtarakisht dhe nuk do humbin rracen dhe identitetin apo kulturen tone dhe me e rendesishmja do garantojm siguri territorjale ne mes te peshkaqenjve qe na rrethojn.
Njekohesisht cifutet me gjenalitetin e tyre qe pas luftes dyte boterore po arrijn te shkaterojn sforcojn gjithe kulturat krenarine rraciste evropiane qe neve me shekuj na kane mohuar gjitcka dhe na kane perekutuar dhe perbuzur ashti si cifutet.
Ne kte projekt 100 vjet nga sot shqiperia do jete vendi etnia me e paperzier evropiane me nje kulture te pasu dhe zhvilim ndera shtetet e mdhaja si franca anglia gjermiania etc do mbushen me afrikan arabic aziatik slav etj.
Nje hakmarrje e brilliante e dy popujve te vgjel dhe te lashte shqiptar dhe cifut ndaj evropes qe na ka kthyer shpinen gjithmone.

Po te isha kryeminister do beja nje takim sekret me cifutet dhe amerikanet ti diskutoja kto gjera!

Shpresoj sic thua ti qe edhe mbas 100vjetve ne si komb,te mos jemi te perzier os endryshe te bashkjetojm me kombesi te shumta ne token tone si ne vendet evropiane.......Por me kete prizem politika e sotme shqiptare po punon aq fort per te na percare e sidomos ne rrenjet tona (familjen tone),sepse ju e dini shume mire se si jetohet ne evrope ,familje mikse,nje i ri nga mosha 18vjec i largohet gjirit te familjes ,dhe ma fatalja perzierje ne familje me afrikan, arab, apo aziatik.....ectr (ktu nuk flas per racizem se jam kunder saj).Irani eshte nje nder shtetet me antike ne bote,ku kultura e tyre vlen aq shume per ne se ato na njohin me shume si komb se sa gjermanet, italianet apo cifutet....europa post 1944,pati nje revulucion ekonomik me plane madhore amerikane ,PLANI MARSHALL,ku ndertoi rrenjesisht ekonomine evropiane te coptuar me dysh.lindja e blloqeve politike ai lindjes i hekurt dhe shum i frikshem per kohen ,detyroi evropen e vogel oksidentale te paranoizohet duke kriju bashkesi vendesh teprica ,dhe kriju armate imagjinare si NATO,ku konkretisht kjo armate realizoi agresion vetem pa srenies se murit te famshem atij BERLINIT,duke bombarduar nje federate gjigande ish jugosllavine e TITOS.Israeli s bashku me ameriken jane vetem tigra prej letre dhe te tille do mbeten se nuk jane kombe te mirfillta ato jane vetem probleme ndaj rruzullit toksor.E ne si shqipetare jemi nje nder kombe tme te vjetra ne bote,ku kurre skemi pase armiqsi me ndonje popull tjeter, e kjo ne nuk duhet ta pranojm qe sot te behemi agresor.Armata jone sot (ushtria popullore shqiptare)sot mbahet ne kembe me ndihma ,teprica te armeve te perdorura nga pentagoni dhe Nato,ku ne sot jemi ne rrezik e pa siguri si asnjeher ne eksistencen tone.BERISHA eshte servili dhe kurva e evropes e spiuni i AMERIKES.Mos harroni si fituam kosoven ndaj serbis?? paguam para miliarda eur per ta cliruar pjeserisht se ajo edhe sot nuk eshte e lire 100%.Firmat piramidale ne shqiperi ishin menyra evetme pe rte grabitur shqiptaret materialisht dhe monetarisht,pe rte pagu kete armate NATO.Sot israeli kerkon teren tek ne per interesa te hapura gjoeostrategjike kundrejt evropes dhe hapsire ne raste sulmesh berthamore nga ana e iranit ndaj tyre.Harroi sali berisha se jemi antare ne asamblene e liges ARABE?njihemi si nje shtet musliman ne nji ane eketej i bim ndesh vetvetes.....

Postuar nga Piktor datë 24 Nëntor 2011 - 23:46:

Citim:

Prit ore se e kam te vogel vajzen, po me qe erdhi fjala
Oj ky.

Kotken e bera krushke.

Palestina eshte edhe ajo deri diku satelit i ish Jugosllavise..???

Leri llafet, ska justifikime.
Thone se dikur i fejonin femijet qysh ne djep, shyqyr thuaj qe nuk ka pase skaner atehere po kjo puna e barkut nuk eshte hiq perpara klonimit te asistuar ose nderzimit artificial, qe thua ti e do femer ashtu ta mbjellin.
nejse bukuria shkon e vjen oj kjo, nesje vajza ka plot, jo vetem te bukura jo vetem te zgjuara por edhe me para.
si te duash zgjidh e merr.

Sa per temen, Po Gazen do ta bejme shtet me vete, une them t'ja japim evgjiteve.

Postuar nga arturm datë 25 Nëntor 2011 - 02:04:

Citim:

Kjo eshte pyetje interesante qe ti behej publikisht kryeministrit, pa i lene kohe te mendohet. Une se dija qe kemi ambasade palestineze ne Tirane, tani po e marr vesh. Prandaj Berisha duhet te na thote pse Palestina mund te jete ne Tirane por jo ne OKB sipas kryeministrit qe jeton ne Tirane.

Me sa di une kemi dhe ambasade Iraniane (dhe nuk kemi pasur ndonjehere probleme te drejtperdrejta me Iranin) dhe ai i quajti udheheqesit e atij shteti "hitlera" (o dicka e tille) ne kete vizite.

Une nuk e marr vesh nje gje xhanem, po pse nuk e mban thjesht gojen mbyllur ky person. Ky flet edhe kur s'ja kerkon njeri (se, hajt mo, po ta kishin "ngacmuar" gazetaret po nuk e pyeti njeri fare per tema te tilla).

Nuk e kuptoj pse nuk mund te rrijme asnjanes ndonjehere ne shqiptaret.

Postuar nga kurt datë 25 Nëntor 2011 - 05:18:

Shkodrani, si mendon to se si do e kishim fituar kosoven ndryshe?!
Me forcat tona Dhe jo pjeserisht do e kishim fituar krejt edhe me beograd do kishum arritur po nuk na lejuan nato?!
C'jan kto shaka par zotin!

Arabet jane shttet qe nuk po e njohin kosoven akoma.
Palestina e meriton pavarsine, kte a din edhe amerika.
Por ate qe po flas une eshte realiteti qe asnjr shte apo kb ne bote nuk na ka perkrahur, as turqit nuk na dojn as iranianet as evropianet dhe interesi shqiptar eshte te mbeshtetet nga amerika.
Neser nese amerika hrq dore serbia do jynte merte kosoven edhe shqierine bashke, ti masanej shko ankohu pse e fituam kosoven pjesrisht.

Postuar nga shelgu datë 26 Nëntor 2011 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Leri llafet, ska justifikime.
Thone se dikur i fejonin femijet qysh ne djep, shyqyr thuaj qe nuk ka pase skaner atehere po kjo puna e barkut nuk eshte hiq perpara klonimit te asistuar ose nderzimit artificial, qe thua ti e do femer ashtu ta mbjellin.
nejse bukuria shkon e vjen oj kjo, nesje vajza ka plot, jo vetem te bukura jo vetem te zgjuara por edhe me para.
si te duash zgjidh e merr.

Sa per temen, Po Gazen do ta bejme shtet me vete, une them t'ja japim evgjiteve.

Jo ore se jam perparimtar une.
Oj. Pastaj qe thu ti Piktor gocen ma kane kerku edhe te tjere e kam yll te bukur. Bjondja ate me thote, ja te bej krushk ty ja nuk rri. Tani ku e ka mendjen une nuk e di po sidoqofte i fituar dal. Nga ty shume shume nje kafe do pi.
Punet behen me hesp Oj.

O kurt o mik i mire, po ne jena te perziere sa s'ka edhe tani.
Sa ushtri kane hyre trashegimtaret kane lene se pari.

Postuar nga Piktor datë 26 Nëntor 2011 - 00:12:

Po gjermani as 6 muaj nuk nejti keshtu qe une nuk jam dakort me ate pune e ushtrise njeri nga keta gjermanet e provoi por e mori inat plaka dhe per inat te vajzes e vrau. Donte miku edhe vere edhe te mire .

Postuar nga SHKODRA4001 datë 26 Nëntor 2011 - 04:23:

Citim:
Shkodrani, si mendon to se si do e kishim fituar kosoven ndryshe?!
Me forcat tona Dhe jo pjeserisht do e kishim fituar krejt edhe me beograd do kishum arritur po nuk na lejuan nato?!
C'jan kto shaka par zotin!

Arabet jane shttet qe nuk po e njohin kosoven akoma.
Palestina e meriton pavarsine, kte a din edhe amerika.
Por ate qe po flas une eshte realiteti qe asnjr shte apo kb ne bote nuk na ka perkrahur, as turqit nuk na dojn as iranianet as evropianet dhe interesi shqiptar eshte te mbeshtetet nga amerika.
Neser nese amerika hrq dore serbia do jynte merte kosoven edhe shqierine bashke, ti masanej shko ankohu pse e fituam kosoven pjesrisht.

pershendetje zotri,zotni ! Po filloj nga fundi i komentit tend...Ankim kunder pamvarsis s kosoves pjeserisht skam pse te reklamoj n rradh te par e jo te pretendoj te ankohem.Nuk jam pro serb une ma zotni??ketu ska forca tona ketu ka i kemi numeru paret(leket)nje e nga nje deri ne qindarken efundit e kjo del s eekemi blere kosoven......dje kosova ishte pjeserisht si nje koloni ne mes te ballkanit,nen kthetrat e federates ish jugosllave e sot ne populli shqiptar i shqiperise se varfen i paguam nje shume (gjest madhor)ku as vete ato (kosovaret) nuk po na e dine per nder e jo ma detyrim patrioatik ,thjesht nje mirenjohje por po vazhdojne te mburren duke lavderuar lartmadhesite e shteteve te bashkuara te amerikes, ku ato vec benen detyren(punen se paguam shtejt kosoven ) e tyre e mirenjohje ndaj nesh nuk po arrijne te tregojne deri sot???Pastaj normal se arabet jan nje rrace ne rradhe te pare e atehere jane kombe ne vehte, te pamvarura e me probleme madhore identiteti ku mjerisht keto kombe po luftojne prej shekujsh ashtu si ne per egsistence,sespe trysnia deh influenca grabiqare e oksidentit po degjeneron boten me mesymje koloniale,ku dhe sot ne kohet moderne po luhet ky gjest ne syrin e gjithve vec sot nuk bejm dallim shpatat dhe helmetat por nje armate te hekurt si NATO,e cila pa lejen e kaskava blu te OKB-se,mer vendime e sulme pa konsideru dhe pa respektu asnje konvente apo marveshje midis popujve dhe rezolutave nderkombetare.Jam kunder armiqesise se provokuar nga ana e politike sse jashtme shqiptare,e cila po na con ne nji situate teper izoluese dhe shum te pashembullt pe karakterin dhe bindjet tona si shqiptar(ti mbahemi fjalve te vjetra buk e dhe, e zemer), ky eshte shqiptari i vertet e jo si sali berish kosovari i cili ma shum ka punu per kosoven se sa per shqipnin tash 20vjet......Kosova pe rmua duhet ta fitoj pamvarsin me ne e jo ne vehte!(fallco)ne festojm 28netorin 1912 e Kosova feston 17 shkurtin 2008.Qeshtja palestineze ka ma shum ranci per mbar boten s eajo kosovare zotni...sepse atje ne palestine ka fillu rruga biblike e jo ne kosove kur ajo filloi te njihe tvetem nga otomanet,mos ti ngaterojm gjerat .faleminderit

Postuar nga kurt datë 26 Nëntor 2011 - 05:54:

Tjeta shkodrani.
Eshte fitore gjenjale spktakulare mrekullore e shqiptarve qe fituan ashtu sic e fituan kosoven.
Pak rendesi ka se kur e festojnditen e pavarsise apo ngjyrat e flamurit.

Eshte shume e rendesishme qe kosova nuk luftoi ne emer te allahut kunder ortodoxeve sic duan serbet dhe greket ta ngjyrosin ket histori, por ne emer te identitetit dhe etnise te vjeter shqiptare, prandaj edhe komuniteti kristian i amerikes ja aprovoj pavarsine
Kosoves qe eshte nje gje e madhe te pranohet nga fanatiket kristian ktu.
Politike e shkelqyerdhe e sinqert qe eshte lozur nga shqiptaret ne ket rast.

Nejse nuk po kam shume tani per tani...

Shelgu shoki, po jo ore jooo, nuk jemi te perzier lol se ti dhe fajtori m'i prishni shume endrrat patriotike duke ne folur troc, shpesh

Postuar nga SHKODRA4001 datë 26 Nëntor 2011 - 06:06:

Fanatiket kristian ketu....?po kristianet kosovar si i mendon ti(pamvaresisht se jan pak ne nr ne kosove)nuk kane dhene asgje?po lufta atje ishte ta luftojme SHKAUN,qe ne shqip del orthodoksin serb(identitet)?e ti thua se skan luftu ne emer te allahut apo krishtit?po lufte biblike nuk ishte ishte vetem per pamvaresi,e kjo pamvaresi a thua eshte fituar komplet se?nje komb me dy shtete te duket normale ty,meritojme neser federalizem mes shqiperis dhe kosoves?

Postuar nga shelgu datë 26 Nëntor 2011 - 07:12:

U ngatarru puna fort allahile or shkodran.
Kosova u liru se erdhi koha. Ra komunizmi ne lindje dhe u shperbe e gjithe perandoria e kremlinit.
Si Kosova u mevetesuan ehde shume republika te Bashkimit Sovjetik. dhe Jugosllavise.

Ps ekujton ti se do te mundte Amerika te nderhynte nese situata ishte si me 1980?

Pra keshtu do te ndodhe besoj une edhe me Palestinen.
Ne pergjithesi popujt nuk duan te huajin t'ju beje komande ne shtepi. Pastaj politikanet dhe fanatiket religioze shfrytezojne pikerisht kete deshire per liri me ato mutsilleqet e tyre.

Kurt, mos u tut se ti je ma i kullum se na, je malcor. Fajtori eshte nga fusha dhe Piktori po ashtu. Per vete nuk po tregoj se kam marre

Postuar nga SHKODRA4001 datë 27 Nëntor 2011 - 03:44:

Citim:
U ngatarru puna fort allahile or shkodran.
Kosova u liru se erdhi koha. Ra komunizmi ne lindje dhe u shperbe e gjithe perandoria e kremlinit.
Si Kosova u mevetesuan ehde shume republika te Bashkimit Sovjetik. dhe Jugosllavise.

Ps ekujton ti se do te mundte Amerika te nderhynte nese situata ishte si me 1980?

Pra keshtu do te ndodhe besoj une edhe me Palestinen.
Ne pergjithesi popujt nuk duan te huajin t'ju beje komande ne shtepi. Pastaj politikanet dhe fanatiket religioze shfrytezojne pikerisht kete deshire per liri me ato mutsilleqet e tyre.

Kurt, mos u tut se ti je ma i kullum se na, je malcor. Fajtori eshte nga fusha dhe Piktori po ashtu. Per vete nuk po tregoj se kam marre

cfar don ti me tregu me tutjen e malcorit ,se kullim ka edhe prej burimeve afer breg liqenit t shkoders ku uji asht aq i kthjellt sa qi ska malcor me e pi afer se sdin me u ul ne gjunje(giuj).nejse puna nuk ngatrohet besa allahile vec po kerkoj me pa snji diskutim puro te hapun e pa hile sepse ktu asnjeni nuk njofin njeri tjetrin e per kundrazi edhe po kje situata n dor ton ne nuk mundena me e ndreq.amerika me t vertet ka hi ne vitet 1990 me ftes te isht diktatorit RAMIZ ALIA ne shqiperi me JAMES BEACKER dhe HELMUT KOHLN,ku kujtoj ate meting ne qender te tiranes ...por ne vitet 1980 amerika vertet edhe shkarpat ska pas shance me i vu ne kufirin tone, jo ma me ba politike ne ballkan e ma gjere...vetet komanda e nje agresori nuk pelqehet nga populli sepse edhe qeverisjet nganjehere largohen me revolte sic po largohen sot ne boten arabe dhe nga pak ne ate oksidentale(itali,greqi)...por mendoj se te akuzojm bindjet e preferencat etnike, fetare dhe ato ideologjike sikur ketu tregohet vetem ironi apo injorance ne te kunderten......?te bashkbisedojm eshte mundesia e drejtperdrejte ne faqet online sociale apo jo?malcor i kullum,apo fshatar i djegun ne diell kjo tregon vetem fyerje ndaj kujdo...banu gadi ma malcor e hajde bajm dy luftim n beden !

Postuar nga shelgu datë 27 Nëntor 2011 - 07:06:

Citim:
cfar don ti me tregu me tutjen e malcorit ,se kullim ka edhe prej burimeve afer breg liqenit t shkoders ku uji asht aq i kthjellt sa qi ska malcor me e pi afer se sdin me u ul ne gjunje(giuj).nejse puna nuk ngatrohet besa allahile vec po kerkoj me pa snji diskutim puro te hapun e pa hile sepse ktu asnjeni nuk njofin njeri tjetrin e per kundrazi edhe po kje situata n dor ton ne nuk mundena me e ndreq.amerika me t vertet ka hi ne vitet 1990 me ftes te isht diktatorit RAMIZ ALIA ne shqiperi me JAMES BEACKER dhe HELMUT KOHLN,ku kujtoj ate meting ne qender te tiranes ...por ne vitet 1980 amerika vertet edhe shkarpat ska pas shance me i vu ne kufirin tone, jo ma me ba politike ne ballkan e ma gjere...vetet komanda e nje agresori nuk pelqehet nga populli sepse edhe qeverisjet nganjehere largohen me revolte sic po largohen sot ne boten arabe dhe nga pak ne ate oksidentale(itali,greqi)...por mendoj se te akuzojm bindjet e preferencat etnike, fetare dhe ato ideologjike sikur ketu tregohet vetem ironi apo injorance ne te kunderten......?te bashkbisedojm eshte mundesia e drejtperdrejte ne faqet online sociale apo jo?malcor i kullum,apo fshatar i djegun ne diell kjo tregon vetem fyerje ndaj kujdo...banu gadi ma malcor e hajde bajm dy luftim n beden !

Bravo shkodra sa bukur i thu gjanat. Ja kshu

Postuar nga kurt datë 27 Nëntor 2011 - 10:10:

Shkodrani, mos ja merr per ters shelgut se e kemi djaloc, kur perdor fjalen tut e ka qejf ate fjale, i duket vetja expert multilingusit dhe kjo e ben te ndjehet qe din gegnishten komplet kur e perdor

Haha shkodra, me pelqeu ai pershkrimi jot se si malcoret rrin pa pire uje te kulluar bjeshke se nuk dijn te ulen ne gjuj
Haha, superb! Nuk e kisha degjuar kurre kte.

Nejse, sa per temen nuk di cte them se jam ne rradhe cik busy working

Postuar nga SHKODRA4001 datë 29 Nëntor 2011 - 02:37:

Citim:
Shkodrani, mos ja merr per ters shelgut se e kemi djaloc, kur perdor fjalen tut e ka qejf ate fjale, i duket vetja expert multilingusit dhe kjo e ben te ndjehet qe din gegnishten komplet kur e perdor

Haha shkodra, me pelqeu ai pershkrimi jot se si malcoret rrin pa pire uje te kulluar bjeshke se nuk dijn te ulen ne gjuj
Haha, superb! Nuk e kisha degjuar kurre kte.

Nejse, sa per temen nuk di cte them se jam ne rradhe cik busy working

jooo bjeshke jo se e kane gati ujin duke ju kullu nga shkambi apo lugjet,une cilsova sdin me pi uje ne burimet t cilat burojn nga nen toka e ultersirave.....e per ters aspak sja marr sepse ketu nuk eshte vend i lire shprehje dhe mendimi.respekte te gjithve!

Postuar nga shelgu datë 29 Nëntor 2011 - 06:22:

Ja njeriu i mire si duket.
Pak ndihme e pata nga kurti se e kam mik te vjeter.
Ore une ja e mesoj gegnishten ja shkoj me kojshijen sonte.
Oj.

Postuar nga SHKODRA4001 datë 01 Dhjetor 2011 - 00:37:

Citim:
Ja njeriu i mire si duket.
Pak ndihme e pata nga kurti se e kam mik te vjeter.
Ore une ja e mesoj gegnishten ja shkoj me kojshijen sonte.
Oj.

hhahahah ske nevoj me shku me komshin tuj pas trimin ne shpi ej burrnesh ........hahahahah

Postuar nga AngelDevil datë 01 Dhjetor 2011 - 00:41:

Citim:
hhahahah ske nevoj me shku me komshin tuj pas trimin ne shpi ej burrnesh ........hahahahah

vllai te beri motra ky na korriti fisin

Postuar nga SHKODRA4001 datë 01 Dhjetor 2011 - 02:24:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

vllai te beri motra ky na korriti fisin

hahhahahaha iku fisi per lesh tash ti munoju me kap fillin e leshit ....

Postuar nga AngelDevil datë 01 Dhjetor 2011 - 02:31:

Citim:
hahhahahaha iku fisi per lesh tash ti munoju me kap fillin e leshit ....

ja se te sqaro shelgu,pertoj me t'kthy pergjigje aq me shume qe u be mhb leshi

Trego 36 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.