Forumi Horizont | Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Emrat perkedheles me partneret (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15235)
Emrat perkedheles me partneret
Me pare, ndersa po shkruaja nje e-mail, vura re qe po perdorja ca emra perkedheles qe dhe Perendise do i dhimbnin veshet po t'i degjonte(siç do thonin njerezit e vendit ku banoj).
Ju çfare emrash perkedheles perdorni me partneret?
xhani i tetes
ku je mo zemra
jeta ime
bota ime
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
xhani i tetes
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hhahahaha!E bukur kjo. Kam nje shok qe i thote mikeshes te tije"lakra ime"![]()
un e perdor shum "xemla vogel" ose "rusho'.. jam edhe nga korca.. neve nga Korca se perdorim rrusho se di nga e kam mare.. lol.. po e them shum here tani dhe e kam ven re veten .. sdua ta them.. sidomos neper e-mail e them me shum.. ooo perdor edhe "yllo"..
kalofshi mire Pacim!
Ore, sa te "urte" jeni ju ne perdorimin e ketyre emrave perkedheles. Une mbas "urtesise" tuaj s'po guxoj te hapi goje per emrat perkedheles qe perdori une ndryshe do lemeris dynjane e urte hahaha
ari, tiger, pantere,
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
ari, tiger, pantere,![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
ari, tiger, pantere,![]()
Citim:
Hahahaha! Vdesin meshkujt per i cike lluster fjalesh
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Femrat hic ne fakt...
Citim:
Provo te kunderten po ja arrite...![]()
E di qe se dija qe ketrat kishin pasthirrma ? te pakten jo te atij tipit
E sheh llojin e emrave "perkedheles" qe ju vihen meshkujve vetem per i cike seder? Mostro...aman, vetem tregojuni forcen dhe jeni ok hahaha
ketrushi im
betohem ket do e perdor ndoshta ecen
mua me pelqen kur ajo ben si mace...!
italianet i thone " quando fa le fusa" ...
nuk e di se si quhet tamam ne shqip... por jane ato tinguj qe nxjerr macja kur e perkedhel...!
Hahahaha, cun, paske te dashur te çuditeshme ti keter, mace...qenke bere si ne kopesht zoologjik
"Fa le fusa" booh, "perkedhelet" i them une perhere. Fjalen egzakte ne shqip se di.
Citim:
Hahahaha, cun, paske te dashur te çuditeshme tiketer, mace...qenke bere si ne kopesht zoologjik
![]()
![]()
"Fa le fusa" booh, "perkedhelet" i them une perhere. Fjalen egzakte ne shqip se di.
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
po po... tamam kopesht zoologjik... c'ti besh femrave!
Keshtu jeni ju... duhet edhe t'ju perkedhelesh
Citim:
Fajin ta ka ajo qe s'te thote: po s'me dhe ngrohtesine e duhur vajta e kapa komshine![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
ti shikosh komshite e saje...!!!
Le te veje njehere... njerin e di qe ka probleme me prostaten ... 60 e kusur vjec...
Pastaj ku gjen cun si une amon... e mire a mire... llafos ti :p
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Kurse une jam i thirrur... s'po e them... ta them?!
epo mire po e themMostro
Interpretimin bejeni vete!![]()
E kam thirrur Buf sepse me jepte ate ndjesin e atyre femijve te vegjel te mbushur pak qe do ti mbysesh me puthje dhe kafshime.
Prandaj e therrisja Buf sepse nuk rrija dot nje cast pa e puthur dhe pasur pas vetes...
mua sme jepet fare per llafe te bukura, me shkon mendja vetem per te ngacmuar se femrat jane te lezetshme kur nxefen, sidomos kur presin ndonje llaf te bukur dhe degjojne fjale si:
narja (katundare) ime e vogel, cecene, etj spo me vijn ne mend tani se kam pas ca te forta
Citim:
Po citoj ato që tha cancer
mua sme jepet fare per llafe te bukura
Citim:
Cun, duhet urgjentisht te mesosh si te llustrosh femrat ndryshe...aha, i ke punet keq.![]()
Citim:
yep...![]()
ne 6 vjet kemi kaluar nga shpirti im ne zemer e tani ne piccolo...kush e di me vone...apo nese do kete me vone?????????
Citim:
Po citoj ato që tha andeta
kush e di me vone...apo nese do kete me vone?????????
psedonimet
une te dashures time i kame pas thirrur noshe e eger, per arsye se ne funt me linte me shenja ne trup se ishte xhelose sa her ju femrafe ju punon truri mbrapsh. kurse ajo me therriste kiss my,pirs nga qe ........
OK
Citim:
Cun, duhet urgjentisht te mesosh si te llustrosh femrat ndryshe...aha, i ke punet keq.![]()
Re: OK
Citim:
Po citoj ato që tha qengjiurt
Po tejesh i sinqert me nje femer.
Ska shum renci fjalet e bukura thjesht te belbesos kur ke ne kra ate qe ndjen te duken te gjitha tingujt dhe fjalet te bukura sepse dashuria nuke eshte shkenc por kenaqsi,sinqeritet,ndjenje e perjetshme kur eshte e paster
kemi nje nick-name qe e perdorim perher por se them dot... and then just random names
ok, emerat qe me thrret ai mua
miss inati,
curly,
bubi,
une e thrras
dashnorja e fatos nanos..
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
une e thrras
dashnorja e fatos nanos..
Citim:
si i bie qe ai eshte dashnorja e Fatos Nanos???!!!!!!!!!
uauuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ahhahahahaaahha ngaqe e ka shok te ngushte dhe perher ne telefon me ate, dhe kur ikim me pushime e njeta gje.. terr terr telefoni sikur te ishte ky dashnorja e ti...
Citim:
aaaaaaaaaaa... ja shpjegimi!
Epo... dihet qe Tosi i ka qejf... femratpor meshkujt ...
![]()
kjo eshte e re
![]()
Tush,xemel,lepulus,poçi ime,shpilti ime,jeta ime,bota ime,sexy bukur,ftyre e embel,embelsir etj etj
Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.