Forumi Horizont | Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi gazetareske (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=286)
-- Guzhina Amerikane ne foto. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4272)
Guzhina Amerikane ne foto.
Baked asparagus.
Cheese-filled crepes with raspberry sauce
Corn chowder
Lemon garlic vinaigrette with parsley and basil
Marinated mushrooms
Meringues with mocha caramel sauce
Salmon cakes
Pear & blue cheese pork chops
Southwest marinated steaks
Spaghetti and meatballs
Spicy chicken cytlets
Spicy shrimp with oranges
Baconn and mushroom stuffed pork tenderloin
Chicken stroganoff with yogurt
Nice pics
I hope they taste like in Albania.
Pershendetje
Erion, Eric, Brian, Ida
U puth me mall Saimiri!
Flank steak cilantro
Honey glazed turkey with lemon noodles
Lemon tarragon beef tenderloin
Mango tango chops
yehhhh kshu duken keto yll fare po ti provosh ta shpifin
(I hate American food)... ushqim me te shpifur s ka se ky Americani...
pacim
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
yehhhh kshu duken keto yll fare po ti provosh ta shpifin
(I hate American food)... ushqim me te shpifur s ka se ky Americani...
pacim
hey Keni une s po them per ushqimet Italiane apo French apo ku di une po flas vetem per ushqimin American ok...
Dhe prandja te thashe qe ta shpif dmth nga jashte duket ca te shikosh po kur e provon eshte shume nasty bejne ca gjera qe s vihen ne goje...
Po pra e di qe te liret s jane gje fare fare shuummmmeee kot
po edhe ata te shtrenjtet jane me kot akoma ta shpifin,,,,
MUa s me pelqejne fare none of them.....
pacim
Pork cutlets in mustard sauce
Trout with apples and toasted almonds
Sesame ginger baby back ribs
THey look delicious, but do they taste delicious?
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
THey look delicious, but do they taste delicious?
Keni...edhe mënyra sesi shprehesh ti për këtë restorant duket që qënka vertet i preferuar për të gjithë njerëzit.
Këtu në Angli është një restorant Amerikan që quhet "TG FRIDAY'S". Ishte vërtet bukur, ushqimi i mrekullueshëm dhe shumë pastërti.
Kështu që unë jam e mendimit që, duhet të kërkosh që të gjesh atë që don.
Fillo përsëri me fotot se më pëlqejn kur i shoh.
Sirloin in wine sauce
guzhina amerikane????????
A ekziston nje gje e tille???
ohhhh po, MC Donalds & Burger Kings
Citim:
Po citoj ato që tha JamCelik
guzhina amerikane????????
A ekziston nje gje e tille???
ohhhh po, MC Donalds & Burger Kings
Pershendetje te gjitheve.
un jetoj ne france, dhe pikerisht para ca ditesh po dikutonim ne universitet me profesorin e dietetikes..
Me statiska nje amerik mbi 4, eshte mbi peshe dhe kjo, rrjelloje e guzhines se tyre dhe e menures ose tradicionit te tyre te te ushqyerit..
por gjithashtu edhe e cilesise...
per mua guxhina numer nje, eshte ajo kineze dhe pse shume nga ne shqiptaret nuk di ta shijoj.
ato jan te paret ne bote; per te gatuar nje shume llojshmeri ushqimesh dhe ne menyre me te persosur, per ti ruajtur shijen naturale te tyre..
Me pas vijne francezet qe kan nje kalitet te lart, kjo eshte dhe arsyja qe ne france ushqimet kushtojne me shtrejte se ne vendet e tjera evropjane.
gjithashtu tregohet edhe tek eleganca e meshkujve dhe femrave franceze, por edhe tek jete gjatesia mesatare e ketij populli.
pastaj vijne italjanet qe jan te paret per te gatuar brumerat, (picat, spageti...)
ndersa per guzhinen amerika nuk mendoj se eshte shum cilesore..
megjithate restorantet me shum yje ma do mendja se din te gatuajne...
me respekt sabina
Sabina ne kuzhinen Amerikane perfshihen te gjith keta qe ti permende.
Une nuk them se kuzhina Amerikane eshte number nji, thjesht u mundova te sjell disa gatime qe perdoren ketu.
Vet guzhina amerikane eshte e krijuar nga guzhina e gjith europes, dmth ushqimet dhe gatimet jan adaptim i ushqimeve evropjane.
Sa per shendoshjen, nuk vjen nga gatimet e ktyre gjelleve pro ngaqe shuemica ketu hane neper piceri dhe mc donalt te cilat jan teper yndyrore dhe kan brumra me shumic.
Gjithsesi ketu sipas kualitetit te lokalit ku shkon do te gjesh dhe cilesin qe deshiron.
Pershendetje .
mor ti lal se ngelen duke i fshire postimet e mija ngaqe po citoj budallalleqet e tua, me thuaj nje pjate tradicionale amerikane.
Dhe se di une se ne c'fare restorantesh ha ti, po vete amerikanet kur duan te hane mire preferojne guzhinen italiane ose kineze.
Per mua ushqimi tradicional i amerikaneve eshte "fastfood".
Citim:
mor ti lal se ngelen duke i fshire postimet e mija ngaqe po citoj budallalleqet e tua, me thuaj nje pjate tradicionale amerikane.
Dhe se di une se ne c'fare restorantesh ha ti, po vete amerikanet kur duan te hane mire preferojne guzhinen italiane ose kineze.
Per mua ushqimi tradicional i amerikaneve eshte "fastfood".
po prape ai "chef" qe ka gatuar ato pjatat do jete me origjine europiane.
lol
Citim:
po prape ai "chef" qe ka gatuar ato pjatat do jete me origjine europiane.
lol
Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.