Forumi Horizont | Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Gezuar ditelindjen buzeqeshja!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17383)
Gezuar ditelindjen buzeqeshja!!!
Me lejoni te jap nje urim per JU.
Lexova qe jeni nje antare aktive ne kete forum...
Nqs te gjithe ngrihemi ne mengjes me nga buzeqeshje eshte shume pozitive per secilin nga NE.
Ju uroj nje dite te bukur prane te afermeve te zemres.
Cec, jo vetem Buzeqeshja qe sillte vetem buzeqeshje sa here qe navigontre ne kete forum ,por edhe shume anetare te tjere qe i kane dhene shume ketij forumi per arsye nga me te ndryshmet nuk shkruajne me ketu dhe kjo eshte per te te ardhur keq. Gjithsesi faleminderit qe e hape kete teme qe t'ia urojme edhe ne ditelindjen Buzeqeshjes , pavaresisht e lexon apo jo tanime forumin.
Buzeqeshja edhe 100 bukuroshe dhe te buzeqeshte zemra gjithnje!
Tesoro te uroj edhe 100 vjece....edhe pse ti kam bere qe mbreme, por e meriton dhe nje buzeqeshje ne kete kutize te forumit
Buon compleanno
te uroj te behesh nje doktoreshe e suksesshme.
.
ti lela futesh ne forum vetem ne raste ekstreme
o per ban o per urime
kemi nderin ti shikojme buzet e qeshura kesaj doktoreshes apo ?
Ca ti besh erious.....kshu e ka puna...per raste urgjente jam gjithmone, kurse kshu per muhabete dhe mendime casti s'me jepet shume.
Sorriso eshte shume simpatike. ja kur te vij, do ti them qe te vej nje foto te buzeqeshjes se saje
.
po e drejte kur te vije (po erdhi)
se harrova... auguri
vjen vjen pa merak.
Re: Gezuar ditelindjen buzeqeshja!!!
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
[B]Me lejoni te jap nje urim per JU.
Lexova qe jeni nje antare aktive ne kete forum...
Nqs te gjithe ngrihemi ne mengjes me nga buzeqeshje eshte shume pozitive per secilin nga NE.
Ju uroj nje dite te bukur prane te afermeve te zemres.
Buzeqeshja ka postuar vetem 4 mesazhe. Kjo eshte padrejtesi. Mua s'di te me jete hapur ndonje teme urimi per ditelindjen time.
U befsh 100 buzeqeshja!
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Buzeqeshja ka postuar vetem 4 mesazhe. Kjo eshte padrejtesi. Mua s'di te me jete hapur ndonje teme urimi per ditelindjen time.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Deb e ke kalu ditlindjen ket vit ti?
oj te hapme bile boj e me shume marr avionin e te vij mu aty ku jeton :p
do ma thuash diten muajin me mp
Citim:
oj te hapme bile boj e me shume marr avionin e te vij mu aty ku jeton :p
do ma thuash diten muajin me mp![]()
Citim:
Buzeqeshja ka postuar vetem 4 mesazhe.
Citim:
Duke ardhur eshte.Si e ke syrin do ma hapesh nje?
![]()
Shyqyr qe kemi ca te mencur ketu qe nuk tolerojne gabime, apo vet flasin vetem fjale te mencura. Ok my mistake, e ngaterrova me nje tjeter, qe ka bere postiomin e fundit ne kete date. You happy now !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gezuar dhe cdo te mire ne jete
Prsh miq te vjeter
Hei ju flm shum te gjitheve per urimet dhe ne vecanti Lelen qe me njoftoi te lexoja urimet tuaja...
Mendoja se me kishit harruar!!!Ju flm shum te gjitheve ju perqafoj fort fort
pser te gjitha ata qe nuk e dine une kam qen nje antare shum aktive nje her e nje kohe por tani hyj shum radhe ktu sepse koha me limit gjithsesi pershendes te gjith miqte e mi te vjeter ktu ju kam shum xhan
Re: Re: Gezuar ditelindjen buzeqeshja!!!
Citim:
Cec 1 pytje kisha per ty e njef ket buzagazen ti apo kshu kot i pe emrin ne liste dhe e hape ket teme?
.
ja dhe buzeqeshja
p.s. ashtu siç e ke ti nen shkrimin e mendoj dhe un.
Re: Re: Re: Gezuar ditelindjen buzeqeshja!!!
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Nuk e njoh fare 'buzeqeshjen' thjeshte une nisem gjithmon per te dhene nje buzeqeshje...sepse s'me kushton asgje te them (shkruaj) nje fjale apo te jap nje urim...![]()
P.S. Dua te kujtoj gjithashtu xhestin e 'katileshes' qe ndihmoi nje grua te moshuar ta kalonte ne anen tjeter te rruges...keto jane disa xheste qe duhet te vijne natyrshem por per fat te keq jane te rralla...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
ja dhe buzeqeshja
p.s. ashtu siç e ke ti nen shkrimin e mendoj dhe un.
U befsh 100 vjece buzeqeshja
do ta besh ndonje party
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
hihihihi flm erious,sbesoj se jemi njohur bashke ktu ne FH por gjithsesi flm per urimet
Gezuar ditlindjen miss Buzeqeshja.
Urime shume urime per ty.
Edhe 100 vite te lumtura dhe plot me fat.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Tesoro ska gje se te njohim ne te tjeret. Un sorriso dolce come ti non si scorda facilmente.
Dopo raccontaci cosa fai stasera
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Gezuar ditlindjen miss Buzeqeshja.
Urime shume urime per ty.
Edhe 100 vite te lumtura dhe plot me fat.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Cec, jo vetem Buzeqeshja qe sillte vetem buzeqeshje sa here qe navigontre ne kete forum ,por edhe shume anetare te tjere qe i kane dhene shume ketij forumi per arsye nga me te ndryshmet nuk shkruajne me ketu dhe kjo eshte per te te ardhur keq. Gjithsesi faleminderit qe e hape kete teme qe t'ia urojme edhe ne ditelindjen Buzeqeshjes , pavaresisht e lexon apo jo tanime forumin.
Buzeqeshja edhe 100 bukuroshe dhe te buzeqeshte zemra gjithnje!
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Kati mikja ime e vjeter shum flm per fjalet e bukura uroj te jesh mire Bacione
Nje urim edhe nga caku qe na bashkoi rruget..
Vite te bukura dhe te embla e te buzeqeshura si vete ti!!
Edhe 100
Edhe 100 te tjera buzeqeshja!
Kalofsh bukur sot
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Nje urim edhe nga caku qe na bashkoi rruget..
Flm per urimet,me falni qe e kam lene forumin sepse dikur kam qene nje vizitore e rregullt e kesaj faqe por koha me limit ben te sajen
buzeqeshja dhe 100 vjece u befsh!
edhe 100- qofsh gjithmone buzeqeshur
u befsh 100
Gezuar, edhe 100 vite te lumtura.
Gezuar ditelindjen buzeqeshja!
Edhe 100!
Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.