Forumi Horizont | Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Ditar fotosh...365 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17342)
Ditar fotosh...365
Kam dite qe po motivohem te realizoj ditarin tim me foto,germa,emocione dhe perjetime dite pas dite per te krijuar keshtu bllokun e plote prej 365 ditesh. Foto te bera nga vete ju,por qe mbartin pjeseza jete.
1/365
Duke pritur te upload foton per blogun tim,po testoj dhe ilustroj temen.
P.s: Fruti eshte i varfer pasi ka dite ne frigo,dhe mbishkrimi eshte i sapo bere.
Duhet te jete brenda kutise se mesazhit te sapo postuar
Nje dite gushti
ora 6.30 - 7.00 e mengjesit
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Duhet te jete brenda kutise se mesazhit te sapo postuar![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
very nice
Thu.15 Oct 19: 07
Nje tjeter dite,e cila nuk me pikturohesh ne asnje ngjyre,permase,apo forme. Ne nje cep te shtepise me prisnin keto te dyja,shoqerueset tona ne karrigen e telefonatave te gjata miku im. Nderkohe qe ti flisje une pickoja gjethet e tyre, nga pa mundesia per t'u cjerre me ty...
Ti udheheq rrugen duke me drejtuar ne turmen mbytese,e une te ndjek e lumtur ne cdo perballje tenden. Nuk i humbas pa qellim biletat e trenit, platformat nuk i ngaterroj nga pakujdesia,por sepse kam nevoje te shijoj pamjen tende sikur te ishe me i rritur se une.Nga njera ane duke marre masat e nga ana tjeter duke mbajtur te qeshuren per humbjen time te rradhes...
s ashume i je pershtatur vargjeve me photon anemone
E shtuna ime...
Wowww Anemone, njesoj e kam kaluar dhe une te shtunen, pothuajse te njejtin posizion. Ufffffffff
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Wowww Anemone, njesoj e kam kaluar dhe une te shtunen, pothuajse te njejtin posizion. Ufffffffff
Mua me duket se do me kaloje dhe e djela keshtu.
Me mire do behet,po he !
Tom xober & Akcent & Fly Project..
Me teper si ambjent pub-i m'u duk vetja si ne proteste per ate ore qe qendrova. Gjithsesi niceeeee...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Me teper si ambjent pub-i m'u duk vetja si ne proteste per ate ore qe qendrova. Gjithsesi niceeeee...
Nuk figuroj kund joooo.. Nuk eshte fotografi i perhershem, plus qe kam shkuar shume vone...
Citim:
Nuk figuroj kund joooo..Nuk eshte fotografi i perhershem, plus qe kam shkuar shume vone...
E gjithe dita zyre, tel , doc. dhe bake rolles..
Citim:
S'rri njeri ul aty Smoker. Edhe stolat jane te gjate per te ndenj gjysem ne kembe. Duhet nje vend te vesh goten te shkreten. Edhe nje vend me u mbeshtet duhet se ndryshe behet si denim 3 ore ne kembe
Prandaj dhe nuk jam pro e vendeve te medha, me shume njerez...Pu pu pu te ulej robi ne tavoline, te ndeshte, e te ngjeshej pa pike problemi fare..
My fav club eshte IRISH...Ah sa me ka marre malli per kete club...
Por ketu ne Shk nuk ka asnje te tille eshte 1 pak a shume, por perseri jo...Me mungon ai vend...
Faje duhet ta njohesh mire ti, andej nga blloku..
Jaaaa aty te ajo tavolina ke cepi rrija uneeeeee....:
Cigarja modhe. Te djegin syte nga tymi. Por lokal ime fytyra te civilizuara te pakten.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Cigarja modhe. Te djegin syte nga tymi. Por lokal ime fytyra te civilizuara te pakten.
Pasditja ime.
Nuk eshte hera e pare qe marr nje dhurate " for man"..
Ishalla s'me ka rrejt per cmimin/prodhimin se e vdes..
Por duhet te kem modelin e ri sepse rripin e ka ndryshe ky i imi...Hmmmm sa po me lajkkkk...
As the Dark Wave Swells
Citim:
Prandaj dhe nuk jam pro e vendeve te medha, me shume njerez...Pu pu pu te ulej robi ne tavoline, te ndeshte, e te ngjeshej pa pike problemi fare..
My fav club eshte IRISH...Ah sa me ka marre malli per kete club...
Por ketu ne Shk nuk ka asnje te tilleeshte 1 pak a shume, por perseri jo...Me mungon ai vend...
Faje duhet ta njohesh mire ti, andej nga blloku..
Jaaaa aty te ajo tavolina ke cepi rrija uneeeeee....:![]()
Gjithe bregun ne kembe me 1 aparat 2 kg ne krah ne kerkim te objektivit te duhur...
Ne kete pikture, gjendet disa nga aktivitet qe ushtron njeriu...
Po ju le ti zbuloni vete.
Citim:
![]()
I'm watching you...tek behesh qesharake...
Shlom...
Nisesh per pune, takon 1 mike qe se ke pare prej kohesh perfundon ne coffe, pastaj si pa e kuptuar neper dyqane dhe mberrin ne pune ne oren 13"..
Citim:
Nisesh per pune, takon 1 mike qe se ke pare prej kohesh perfundon ne coffe, pastaj si pa e kuptuar neper dyqane dhe mberrin ne pune ne oren 13"..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do dalesh vone mi....e ben kastile ti
![]()
Citim:
Thua??
S'e kisha kuptuar kete detaj...![]()
Mos u dic ti.
E hengre dreken sot me? Ti e boshatise frigoriferin kshu?
Kat ti mbaj linjat mos degjo miletin...
Foto e fresket fare flutures qe kam mysafire ne dhomen time sonte...
Te krijon nje ndjesi te vecante teksa degjon tek plaqurit krahet rreth drites se abazhurit, qe edhe ai e ka cohen te zbukuruar me flutura. Jo rastesisht!
Me too...
Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.