Forumi Horizont | Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ~Sa here e Kemi Thene Fjalen e Embel "Te Dashuroj"?!~ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8153)
~Sa here e Kemi Thene Fjalen e Embel "Te Dashuroj"?!~
Pershendetje Yje te forumit Horizont!
Meqe ndodhemi ne nje horizont te paane,le ta derdhim dhe sinqeritetin tone paanesisht!
Te gjithe jemi dhe ndihemi te Dashuruar!
Te gjithe kemi shqiptuar nga buzet tona fjalen e Embel "Te Dashuroj!"
Por sa here e kemi thene kete fjale?!
Me mendje, ose me Fjale?!
Ju mirepres yje, me sinqeritetin tuaj!
Mjafton te merrni pjese ne kete teme,te shprehni nje ndjenje te re mendimi
ne leter!
See Yaaaaaaa...
" te dashuroj" rralle here e them (ne fakt s'mbaj mend ta kem then nojher), si fjale s'me vjen natyrisht dmth e kam veshtire ta them. Me kollaj them "te du" ose "i love you". Sa her i kam then kto? shume shpesh.
Nje here ne mengjes , nje here ne dreke , dhe nje here tjeter ne darke gjithmone para buke se ndrysheeeeeee ngela pa ngrene
Une per vete nuk i mbaj mend, e them aq shpesh saqe me eshte ber ves edhe gati harroj i them edhe te tjereve. Shaka kjo e fndit eeee, por e them ne me te vertet shume shpesh dhe me pelqen ta degjoj shume her gjat dites.
Perdite e them kete fjale,
dhe shpeshhere e peshperis me vete kete fjale hyjnore qe rrjedh nga shpirti im!
E embel esht te Dashuroj
E them shum her se e ndjej ne te vertet fjal te dashuroj
dhe aty personi ce ja them ja them me gjith ndjenjat e shpirtit time
Dashurija e paharruar
Per ty mendoj nate e dit
Tek ti ndjej gjdo gje
Per dashuri e parharruar
Une te them te rrishe me mua
Te lutem mos U largo me ty dua
Te jetoj te ti gjeta ngrohtsine
Qe kam kerkuar deri me tani per
Ata sy te art e duarte e arta me
Bejn te ndjehem mir seps ti je
Spirti im zemra ime bota ime
Ne keto momente e kam te domosdoshme t`i them nje njeriu"Te Dashuroj!",
porfatkeqesisht jam fare singel!
Re: Perdite e them kete fjale,
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
dhe shpeshhere e peshperis me vete kete fjale hyjnore qe rrjedh nga shpirti im!![]()
re
me nis me i numeru sa her e kam then me dalin thinjat aq shum kam mashtru :-)))))))
Asnjehere.....
Ndersa une e them shpesh me mendje,..ne enderra...
Me mire te them e shkruaj shpesh fjalen "Te Dashuroj!"
aq shpesh sa edhe kur shkruaj ndonje leter per Shqiperi(te afermve te mi),
harroj dhe shkruaj "Te Dashuroj !", hahahahaahahaha...
Me ka ndodhur vertet.., dashuria pa fjale per mua eshte e thate,e zbehte, pa shije.., e vdekur...
heh
E kam thene dy tre here por me vone jam penduar qe e kam bere ate.
eshte e veshtire me besoni!
Re: heh
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
E kam thene dy tre here por me vone jam penduar qe e kam bere ate.
eshte e veshtire me besoni!
Re: Re: heh
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Ta besojme, ta besojme!
Po ato ta kane besuar?!hahaahahahahaha!
Re: Re: Re: heh
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Une e kam thene disa here ne rini![]()
Te dua moj qene shko e thuaj dhe ...
Eshte disi interesante se me kapi kokerdhoku kete teme kur bo zhbiriloja mesazhet e ketij forumi ne kete ore te vone te mengjesit (nuk eshte stilolapsus).
Qe thoni ju o yje (per te drejta copyleft-i po e citoj kete fjale nga autorja e temes) :) une e thashe nje here sot me shpejtesi ate fjale dhe mendova se nuk do ta degjonte po do ti qe e degjoi, keshtu qe u detyrova te shikoj qiellin, qe si per inat ne ato momente nuk kishte as edhe nje re qe te me "mrekullonte".
Pergjigja ishte nje shikim i gjate, zhveshes dhe aq analitik sa personalisht do me kishte dale per te bere 2 ese dhe nje fjalim Nanor. Nejse mos e fusim politiken ne kete bisede, qe thoni ju une nuk tingelloj shume romantik ne momente imtime. Deri me sot ja kam vene fajin vrimes se Ozonit, qe na e shakterroi krejt natyren dhe per rrjedhoje romanticizmin, por sot ama puna ishte ndryshe. Aq i gjate ishte ai shikim sa une po luftoja me heroizem trojan te mos harroja cfare kisha thene dhe ta pyesja se pse po me shihte ashtu sic shihte Koperniku yjet. Pastaj me beri nje pyetje per provimin qe bera sot dhe une psheretiva i lehtesuar pike
EDHE NJE HERE TE VETME QE E THASHE ME DOLI PREJ HUNDESH POR GJITHSESI NUK BEHEM PISHMAN, NUK ME SHKOJ DEM SEPSE EDHE MUA MU KTHYE PO NE TE NJEJTEN MENYRE EDHE PSE GJITHSHKAJE I RA VLERA PER FAJ TE ATIJ.
Asnjehere
Asnjehere, askujt dhe askund.
Girl-Power
Asnjehere...ndonjehere nuk ka nevoje per shume fjale.
Menyra sesi ti e ben te ndjehet i vecante nje njeri cdo dite qe kaloni bashke, flet vete.
Asnjehere
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Asnjehere
yyyy shume here.... ne matematike i thone x+1 :-)
Disa here....eshte fjale me vlere...
D.SH
Nje here te vetme nje njeriu te vecante.
kte fjale....asnjehere...duhet shume mund per te thene....
Eshte shume e lehte, kur i drejtohesh nje personi, ta thuash ne Anglisht, pak me e veshtire kur e thua ne Italisht dhe shume e veshytire per ta thene ne Shqip...kuptohet ne te treja rastet po te ishte situata e njejte. Une per vete Cuditrerisht e kam thene vetem ne Shqip.
Fjalen te dua e kam thene dhe e them shume here, por afer ''zjarrit te dashuroj'' noshta jam tani...lol
pershendetje
Te dua theme shume here por te dashuroje se kame thene asnjeher,po ka kohe plote per ta thene :p
:o
jo shpesh por kur e meritojne edhe e them pavaresisht se gjithmone bej shaka
nji here ene u bona pishman sjam per t "te dashuroj une".ahahhahahhaha
nji here dhe ajo perfitoj ngo qe u dashurova pas saje e ma futi sa krahu
sa her qe ma ka ndjer zemra per ta thene edhe se ne shumicen e rasteve e kam pesuar si ky siper
shqip se kam thene ndonjeher....i fus nje i love u kot duke u tall se ne anglisht ska kuptim per mua....
e thu shpesh llafin te dashuroj per tallje ti zemra se qenke femer merre me long se mishi paska maruar
direkt ne konkluzion...noj gjo tjeter kishe...??
se harrova me te thene i love u
jo jo asgje me shum edhe un te love shum sidomos bel e poshte ghaghahgagha
eh.........hahahahahahhahahahah
she ti sikur ste pelqen ideja te love mi ca ka ktu
me pelqen por e kam te veshtire ta shpreh...ndoshta skam lovur mjaftueshem qe ta kem te lehte ta shpreh ...nejse...
ty i love u shume....lol
Pppppppphhhhhhhyyyyyyy...shume here ne dite... :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
aq sa sta pret mendja e?????aahhahaha
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.