Forumi Horizont | Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Happy Birthday Ingmetalboy!!:)) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17233)
Happy Birthday Ingmetalboy!!:))
E kerkova dhe e sterkekrova temen e vjeter te dtl,por meqe nuk e gjeta hapa 1 tjeter.
Just per te te uruar Happy B.Day me sa me shume dashuri dhe buzeqeshje!
Kalofsh nje dite te bukur me njerez qe te surprizojne!
Dhe mos u tremb nga fytyra se torten e kam ba te mire.
Gezuar Inge!Largo trishtimet e gezohu se edhe ti po plakesh bashke me ne!
Urime!
Gezuar Ingu. Qindra u befsh dhe me shendet
U befsh edhe 100 vjec ing.
Happy birthday Ingmetalboy.
Gezuar ditelindjen dhe Qofsh Jetgjate Ingmetalboy.
Realizim deshirash te uroj me gjithe zemer.
Befsh qejf!
Gezuar!
Me mire vone se kurre...
Gezuar.
gezuar brother.
eh! kushedi se ku eshte i bere tap ai tani!
Wow tani e pashe une kete.
Megjithese... 5 muaj me vonese shuuuume faleminderit te gjitheve. Nuk e mendoja qe dikush do te merrte mundimin te hapte nje teme per ditelindjen time dhe akoma me shume njerez te tjere qe do te shkruanin ne te.
Mu be qefi vertet. I guess njerzit si puna ime kenaqen me pak.
p.s Kurt nuk ka lezet kur e vene ne dukje te tjeret se me duket vetja si pijanec, por qe te suprizoj dhe veten per ditelindje nuk kam pire as dhe nje pike alkool. Nje dite me vone dhe nje dite me pare ishte pune tjeter.
E shef pse nuk shkruaj neper keto tema...
Vihemi urojme dike pa ditur lexon apo jo :p
Koka e falur nuk pritet more fajtor. Une bera edhe autokritike vetes.
Edhe 100 vjec ingmetalboy!
Eshte e veshtire te gjesh dy fjale vetem e te urosh nje djale si ty.Nje gje me vjen ne mendje ne kte mengjes te nxitushem.Te gjesh boten e idealeve te tua.Te ndjehesh mire mes njerzve qe te rrethojne...
Te uroj mbi te gjitha shendet!!!
P.s: Faja uron atje ku i do b***.vetem.Mos bej kto dallime faje se bien ne sy kilometra larg. Jo se i prishet ekonomia njerzve te tjere po thejshte tregon akoma me shume lartesine tende. Me fal Ingmetalboy por se mbaja dot.
U qyqa,
Te them te drejten ne fillim shikoj kush urohet, a kam konfidence me personin, etj. Pastaj shikoj a eshte aty te lexoje urimin apo tema eshte tek faqja 10 pa te zotin e punes brenda. Keto te dyja nuk perkojne shpesh. Plus ka ca faktore te paparashikueshem qe hyjne ne sferen personale.
Sidoqofte, nuk priten koka Ing Ishte thjesht batute, sepse shpesh ka urime pa personin qe urohet brenda
Ty gezuar qe çke me te, e te na rruaç sa malet
Gezuar dhe shendet e lumturi Ing.
Gezuar.. Gezuar ..Ju uroje shendet.. lumturi ne familje..besoj se deshirat qe ke do te plotesohen..
Pershendetje
Haha, ingmetalboy,
U nisa te te uroja, por pashe qe ditelindjen e paske patur tre-kater muaj me pare.
Tani pashe keto urimet e tjera, dhe thash po te uroj dhe une edhe 100 pranvera te lumtura, pavaresisht se shpejt po vjen ditelindja jote tjeter.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
U qyqa,
Te them te drejten ne fillim shikoj kush urohet, a kam konfidence me personin, etj. Pastaj shikoj a eshte aty te lexoje urimin apo tema eshte tek faqja 10 pa te zotin e punes brenda. Keto te dyja nuk perkojne shpesh. Plus ka ca faktore te paparashikueshem qe hyjne ne sferen personale.
Sidoqofte, nuk priten koka IngIshte thjesht batute, sepse shpesh ka urime pa personin qe urohet brenda
Ty gezuar qe çke me te, e te na rruaç sa malet![]()
100 vjet te tjera per te gjithe sa kane ditelindjen sot
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
O fajtor, po pse je kaq kontradiktor o burri dheut![]()
Ti je i pari qe i ke vdekje klanet, tani po na thua uroj kete apo ate...duket qe s'mund te behesh nje politikan i afte...votat kerkohen tek populli.![]()
Citim:
E para, kush tha qe dua te behem politikan.
E dyta, si mund te jete i afte politikani me nje popull te tille mistrec. :p
Ore ku e festove ditlindjen?
edhe 100 te tjera Metal boy.
Fajtor , mua s'ma uron ditelindjen asnjeher.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Citim:
Te urova per shtepine ty :p Te organizova dhe party madje.
Kur e kishe ditelindjen si perfundim? S'te pame te frysh torta :p
Cecilia ke ndonje gje per te uruar ti, se e shof qe po sillesh verdalle :p
Citim:
C'te bej jam humaniste. :p (ne sherbim te popullit)
me duket se eshte vone ... po kam pasur arsyeje te forte
Edhe 100 vjec metalboy
Shume shume Urime per Ty Ingmetalboy!
Te uroj shume thjeshte GEZUAR ditelindjen ! Edhe 100!
Je nje djale aq i persosur saqe gishtat po me dridhen tani qe shkruaj.
Inge hajde ta cojme nga 1 martini per shenden , dashurine dhe per vete
Te uroj vite te mbushura me emocion!
ps: Ah sa i kishin shkuar luleshtrydhet..
Gezuar Ing
Gezuar Ingu qindra e me shendet. NJe nuse tani se e zgjate dhe ti. Apo do ta sjellesh qe nga memedheu. Kimendjen se do gjesh belane me vjehrren. Jo bashkim familjar, jo dua maaaamin, jo "me mungon" babi e di ti. Me mend ne koke. Po e solle qe andej gjej ndonje qe t'i kene vdekur prinderit, se vetem per bela jane. Apo s'duan te shkojne pastaj ne Shqiperi cdo gjashte muaj. Te grine nga biletat.
Cedrina, mos na e frikeso djalin se po na e le pa martuar.
Hajde gezuar, Ing.
urime te sinqerta, me kapele te hequr! rrespekte!
Shume faleminderit te gjitheve per urimet. Ishte goxha kenaqesi te them te drejten te festoja ditelindjen ne Shqiperi mbas 5 vjetesh. Sikur kenaqet me shume njeriu me njerzit e vet. Per gezime ja u shperblefshim te gjitheve.
cedrus llafi yt ne vesh te perendise. Kete radhe nuk na doli gje, u pa puna duhet ardhur prape vitin tjeter.
Luan qenka ingu me demek. Hajde dhe 100 ingu. Tu befte pushka top e pena plot.
Edhe 100 Ingmetalboy.
A e din qe ke lindur ne nje dite me Robert De Niro?
U befsh 100 vjet INGMETALBOY e gezuar ditelindjen
Urime te sinqerta per ty Ingmetalboy!
Edhe 100 te tjera!
Ps: ndoshta keto urime te vakta nuk kane me vleren e dikurshme kur uronim njeri-tjetrin ne forum por une doja te ri-ktheja kujtesen se njerez si ty e meritojne nje urim modest. Te uroj gjithe te mirat!
Citim:
Urime te sinqerta per ty Ingmetalboy!
Edhe 100 te tjera!
Ps: ndoshta keto urime te vakta nuk kane me vleren e dikurshme kur uronim njeri-tjetrin ne forum por une doja te ri-ktheja kujtesen se njerez si ty e meritojne nje urim modest. Te uroj gjithe te mirat!
edhe 100 Inge
U bash 100 vjec metali !
u befsh 1000 e me krejt ca te deshirosh
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.