| Forumi Horizont | Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfare Qendrimi Te Mbajme Ndaj Atyre Qe Pergojojne (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17304)
Çfare Qendrimi Te Mbajme Ndaj Atyre Qe Pergojojne
Pershendetje! Ne jeten e perditshme me ka rastisur qe te degjoj se si njeri apo tjetri flet keq per shokun, mikun, kolegun, kolegen, etj, etj...por ka raste kur edhe veten e shof se bie nen ndikimin e ketyre thashethmeve, pra, viktimizohem, dhe ne te tilla raste merzitem, se fundja secili ka jeten dhe hallet e tija, ka peripecit e veta, gabimet, dobesit, etj, etj..
Ajo qe do te doja qe ne kete teme te diskutonim eshte se ne çfare menyre te iu shmangemi kesaj semundje shoqerore? Cilat jane shkaqet qe vien deri te kjo? Si ne mos te jemi klientela e atyre qe pergojojne? Por, edhe neve kur te na vie qejfi per ndonjerin te pergojojme si ta shmangim ate gabim?
Do benit shume mire qe secili apo secila nga pervoja e tij/saj te jep shembuj praktike, mbase do mesojme, se paku per veten flas ndonje keshille te mire..
Pergojimi jo rrallehere ka shkaterruar miqesi te forta, dashuri te ngrohta..
Si te mbrojme veten dhe te tjeret nga kjo dukuri?!
ca qendrimi ja shumezoji me 0 e zere se nuk egzistojne ... kaq
Me ka ndodhur, por se kam vrare shume mendjen, se ne fund te fundit varet dhe kush te pergojon. Nga njerez injorant, nuk pritet te dali nga goja ndonje fjale e mencur.
Me pelqeu kjo qe thate , por megjithate kete veti per ft te keq e gjejme edhe njerezit tane qe i duam , me nje foreme ose tjeter...si ata ti edukojme te largohen nga kjo dukuri dhe si edhe ne mos te ndikohemi nga keto rrethana, se paku te mos jemi edhe ne rreshqitazi prej tyre
Per mua cdo gje eshte filozofi...
Portokallia plot gjuhet me gura, jo ajo bosh...
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Per mua cdo gje eshte filozofi...
Portokallia plot gjuhet me gura, jo ajo bosh...![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
me pelqeu kjo shprehje , a mundesh me ma shpjegu pak
e forte kjo
Dmth njerzit qe kane vlera shajne apo pergojojne...sepse njerzit qe s'kane asgje (jane bosh) nuk i pergojojne...prandaj e kane krahasuar me nje portokalle plot, te ciles njerzit e gjuajne se eshte e mbushur me portokalle, po te ishte bosh asnje sdo e merrte mundimin ta gjuante. 
ska lidhje ajo qe the ti parafolsja :p
pergojosja vjen si rrjedhoje e njerzve te vegjel ne mendime e ne shpirt , vjen si pasoje e 1 mentaliteti te ndyre e fshataresk, vjen si pasoje e injorances qe ne gen .... spo shkoj me tutje 
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ska lidhje ajo qe the ti parafolsja :p
pergojosja vjen si rrjedhoje e njerzve te vegjel ne mendime e ne shpirt , vjen si pasoje e 1 mentaliteti te ndyre e fshataresk, vjen si pasoje e injorances qe ne gen .... spo shkoj me tutje![]()

cfare do lloj kategorije njerezish qe flet ti po arriten te pergojosin dalin direkt te ajo kategoria e njerzve qe thashe une....
apo jo amore 
Mund te pergojohet dhe nje femer e perdale cecilia.
Citim:
cfare do lloj kategorije njerezish qe flet ti po arriten te pergojosin dalin direkt te ajo kategoria e njerzve qe thashe une....
apo jo amore![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Mund te pergojohet dhe nje femer e perdale cecilia.![]()

Citim:
Mua kjo "amore" me ngrohi zemren ato te tjerat i harrova tashme.![]()
Citim:
Mund te pergojohet dhe nje femer e perdale cecilia.![]()

hahahaaaaaaaaaaaaaaa
e mendoni po tju them une juve qe jam mashkull a do me besonit 
Citim:
Kujdes se do e pesosh si Rudina. :p

Citim:
hahahaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
e mendoni po tju them une juve qe jam mashkull a do me besonit![]()

Citim:
Po mire debora po te plotesoj deshiren, ja e pergojova nje femer te perdale...c'fare ndryshon tek personi im?
Pastaj si fillim me intereson te kerkoj me thelle...te di c'fare dmth "femer e perdale"...Nuk mund te merrem me njerzit debora...ka gjera me domethense ne jete qe mund te japin me shume kenaqesi.![]()

.... jep trupin e saj ne shkembim te 1 te mire materiale apo morale miiii
e harrove 
b te dyja mendimet me kane pelqyer
. hej angel si me je moj padil ketej nga kafeja e pime nga nje qaj
qysh te jem kosovar... ja sot si me nerva jam ... me kane censuruar mendimin tim ... sme kane lene me u shpreh dhe e di si jam .... berrrr ma ben gjaku neper vena nga nervat :p 
Citim:
Shqip eshte. ''E perdale'' quhet nje femer qe shkon me shume meshkuj, ose me shqip '' kurve''.
Nuk eshte puna per te me plotesuar deshiren, por gjeta nje kundershembull qe e hedh poshte thenien tende.![]()

Citim:
.... jep trupin e saj ne shkembim te 1 te mire materiale apo morale miiii![]()
e harrove
![]()

ku e pe ti qe pergojova une mi
une thjesht definova fjalen KURVE ose TE PERDALE kaq.
Citim:
Po prape e pergojoni ate femer sepse e keni nga xhelozia jo se ju prish ndonje pune personale![]()
Nuk i them une debora...jeta mi ka thene. 
Per ty shejtone u hoq censura je e lirshme te flasesh c'te kesh qef.
Ah, se harrova per pak, a di gje ti kush eshte e/i panjohura/i ?
Citim:
Nuk i them une debora...jeta mi ka thene.

jo vazhdojne te me censurojne 
Citim:
jo vazhdojne te me censurojne![]()

mos pergojo ti .... :p
he ku e lame muhabetin te kjo tema
Kur ato qe pergojojne jan femra, ndaj tyre duhet mbajt pozicion i drejt dhe i pergojushem :p
Citim:
Per cfare xhelozie po flet? Na vjen inat pse nuk bredhim dhe ne si ajo?
Ti cecilia krijon shoqeri me nje te tille?

keto jane llogje koti ... ju larguat temes
po flisni per paragjykimet me duken jo per pergojosjen :p
Tema per pergojosjen eshte :p
qendrimi qe mbaj une une smund tu kem besim tu tregoj dicka timen nga frika e u holl ne lajmet e mbremjes
kam nje shoqe ishim ne nje klase qe ne klasen e pare per 6 vte ne te njeten klas e dhe pas ksaj aji u vendos ne nje qytet tjeter une tjeter dhe ka nje vit rastesia ku di ne jeta na bashkoi serish ne te njetin qytet me ket dhe kur e mori vesh qe une isha ktu erlli me taoi e u beme si dikur soqe ne ate mendjen time ne ate kohe q e njifja une ishte shume vajz e e mire shkonim mie ama me vitet kishte ndryshu me nje fjale me ty fliste dhe cdo gje te transportonte me tjeret qe kishte muhabet
kshu per disa kohe kisha shoqeri me te dilnim bashke cdo gje e morrja si kohet e shkuara dikur me mendimin qe kishim te njejten shoqeri po jo kur e shikova te fliste sa per nje per nje tjeter pa pike pergjegjsie si te sihte gjykatse filloi dhe me iku ajo deshira te shoqerohem me te fillova te kem tjetr pershtypje nga cfare kisha ne fillim
e sot degjohemi flasim po jo te dal apo te kem te njejten shoqeri shoqeri te larguar
fundi ket qendrim kam per veten ndaj njerzve qe pergojojne ndoshta ngaqe une per veten time sjam nga kto eshte shume veshtire te perflas per nje njeri vetem ne qofte se vertet ma ka bere te mos kem zgjillje tjeter per borxh me nje fjale
Citim:
Nqs do krijoja shoqeri?
Patjeter qe po sepse ajo s'do me mesonte se si dashurohet me meshkujt.
Kam bindjen e plote qe do ishte nje femer shume e hapur ne mendime...Frika ime nuk eshte se a do e bej une shoqe ate por a do me bej ajo shoqe mua...imagjino pikepamjet tona sa larg jane...![]()

Citim:
Ajo e hapur ne mendime? Te bredhesh nuk quhet emacipim Cecilia. Ajo e ben se aq ja thote truri. Mjafton te kete nje mashkull afer. Mundesisht te ndryshem per nate. Ai eshte qellimi i jetes se saj. Kaq ka rendesi per te.
Se besoj qe do shoqeroheshe me nje te tille. Mendimi im.
Eshte shprehja.'' Me thuaj me ke rri, te te them cili je.'' Ne gjithmone i gjejme shoqet pak a shume tipin tone. Edhe ajo nuk do te rrije me ne, sic the dhe ti, se nuk do qe ta gjykojme. Do gjej shoqe si puna e saj qe te ndihet mire.
Sme prek fare qendrimi im indiferenca njerezit ate pune kane xhelozia eshte nje semundje e keqe nuk njh gjini e moshe ...
ka dale nami se vetem femrat jane ato qe merren me thashetheme,qe i dine njera-tjetres cdo te fshehte qe mund ta thone kur te duan,,se femrat kur ulen ne kafen e rradhes kane pa tjeter vazhdimin e historise interesante te lene ne mes per ta vazhduar me pas ne cdo takim dhe per ta pasuruar me ngjarje te reja e me personazhe misterioze.......
ne fakt dhe kete meshkujt qe na duken si seriozet,njerezit qe jane te zene deri ne fyt me pune,qe nuk ndajne celularet nga veshi per shkak te perkushtimeve e bizneseve te tyre,,,,keta te pergojojne ne menyren me te sofistikuar///me numra te identifikuara//sms te printuara//video te xhiruara profesionalisht///me blutoothe te shperndara kudo.....jane keta burrerroret qe vene ne vije gjithcka e ne nuk e lene vetem ne kuadrin e _llafeve_qe mund te bejne vetem femrat si *drite shkurtera qe jane* por keta meshkujt *largpames*i bejne vepra dhe cdo thashethemi i {japin rruge} e i gjejne zgjidhjen e duhur....................
thjesht mendoj qe duhet tju uroj te dyja paleve pune te rehatshme e pa shme lodhje pasi me te vertete shpenzojne shume kohe nga aktiviteti i tyre i pa cmuar per te zgjidhur sa me mire :lemshet:qe kane ngaterruar dynjaja.................
Pergojimet e meshkujve jane me te rrezikshme se te femrave. :aha
Citim:
Pergojimet e meshkujve jane me te rrezikshme se te femrave. :aha
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.