Forumi Horizont | Trego 47 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- pershendetje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15540)
pershendetje
Pershendetje te gjithe .Jam zemer-g jam nje vajze nga Elbasani por jetoj ne Milano shpresoj qe mes jush te ndiej sa me pak nostalgjine e vendit tim .Punoj dhe studioj hobi ime eshte letersia .Cfare me mungon nga Shqiperi ;shetitjet buze liqenit te Pogradecit me ate ne krah kjo me mungon .
ciao
Mire se na gjete zemer-g.
Kalofsh sa me kendshem ne kete forum.
faleminderit
mir se erdhe
MIRSEERDHE zemer-g.
dhe ja kalosh mire ketu ne shoqerine tone.
ps: un dhe ky me siper jemi interista po ti?.
ej, po dhe un interist i cmendur jam, po ku ishit mor cuna
dhe un interiste e cmendur jam por ne keto momente interi sa hengri 1 gol nga liverpuli u merzita shum.
Sa keq me vjen per interin
mire se erdhe zemer-g
Re: pershendetje
Citim:
Po citoj ato që tha zemer-g
Pershendetje te gjithe .Jam zemer-g jam nje vajze nga Elbasani por jetoj ne Milano shpresoj qe mes jush te ndiej sa me pak nostalgjine e vendit tim .Punoj dhe studioj hobi ime eshte letersia .Cfare me mungon nga Shqiperi ;shetitjet buze liqenit te Pogradecit me ate ne krah kjo me mungon .
ciao
pse jam inteligjente jam interiste persa i perket milanit dyshoj per inteligjentet nese ka???????kurse un jam elbasanllije puro ska problem lagja.Interit do ti vin dite me te bukura mos u gezoni shum ju milanistet.
...zemer-g....mire se erdhe, patriote!
Te uroj qendrim te kendshem...!
Une jam...!
Elbasanlli
Mirse te pruni chati ne forum,- hahahahahahahaha-
ps: kot per shaka, pasi dhe une jam regjistruar njeher e nje kohe
nga chati ne forum. Tani as me bie ndermend ne ka chat, ne ka forum
apo ne ka shqiptar gjekundi,
hahahahahahahahaha, ja kalofsh mire zemer -G.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Mirse te pruni chati ne forum,- hahahahahahahaha-
ps: kot per shaka, pasi dhe une jam regjistruar njeher e nje kohe
nga chati ne forum. Tani as me bie ndermend ne ka chat, ne ka forum
apo ne ka shqiptar gjekundi,
hahahahahahahahaha, ja kalofsh mire zemer -G.
Pershednetje zemerg -qenke patriotja ime se dhe une jam nga ai qytet i mrekullueshm ELBASANI
mirse erdhe zemer_g dhe une e adhuroj ate qytet se kam nje njeri shume te ngushte per mua nga qyteti i luleve
Na se harrova une...
Po mire cne qe te merrka malli per liqenin e pogradecit ty?
Ne kemi gjithe ate shkumin aty :p
Mua me ka marre malli per rrugen me blina, per kalldremin e kalas,per Alsionin(kur shkoj ne shqiperi aty jam paradite dhe pasdite ), per stadjumin dhe per shoqerine time.
Nejse se behem melankolik pastaj .
Jo per gje por kte vit nuk shkova as per dite vere.
Turp vallai...
Ja kalofsh mire Zemer-g
...diabolic....Alsionin e kam lokalin tim !
Tavolinen time e kam pase prana TV-se !
Dhe une kam mbi nje vit qe nuk kam shkuar ne Elbasan!
Me kane thene qe Alsioni-lokali eshte rregulluar-ndryshuar-sistemuar ndryshe! Cdo dreke me pershendesnin Moderatoret e Radios me nje kenge gjermane! Kishin "urdher" nga Franjo!
Pershendetje diabolic dhe te gjithe Elbasanllinjve ketu!
Une jam...!!!
Elbasanlli
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...diabolic....Alsionin e kam lokalin tim !![]()
Tavolinen time e kam pase prana TV-se !
Dhe une kam mbi nje vit qe nuk kam shkuar ne Elbasan!![]()
Me kane thene qe Alsioni-lokali eshte rregulluar-ndryshuar-sistemuar ndryshe! Cdo dreke me pershendesnin Moderatoret e Radios me nje kenge gjermane! Kishin "urdher" nga Franjo!![]()
Pershendetje diabolic dhe te gjithe Elbasanllinjve ketu!
Une jam...!!!
Elbasanlli
Per mua qe kam 4 vjet qe nuk shkoj ne Elbasan mund te me thoni ku gjendet ky lokal brenda kalas ?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Per mua qe kam 4 vjet qe nuk shkoj ne Elbasan mund te me thoni ku gjendet ky lokal brenda kalas ?
E kuptova imen se ku eshte ku ka qen muzeu do te thuash .
Me kane thene qe eshte shume bukur .Flm diabolik
Citim:
E kuptova imen se ku eshte ku ka qen muzeu do te thuash .
Me kane thene qe eshte shume bukur .Flm diabolik
hahahah kur ishim te vegjel para nje viti .
Une kisha ngel ke museo diabolik e tek ajo diskoteka qe kan qen hapur ne fillim .
dhe une e kam pishman diten e veres por car ti besh keto jane kushtet pastaj me ka marre malli te bej nje xhiro nga lagja Shenkoll deri tek Kristoforidhi e pastaj nga Stadiumi deri tek Fusha Loparit
diabolik do na lesh pa gjume me duket me keto kujtime te bukura
Citim:
hahahah kur ishim te vegjel para nje viti .
Une kisha ngel ke museo diabolik e tek ajo diskoteka qe kan qen hapur ne fillim .
dhe une e kam pishman diten e veres por car ti besh keto jane kushtet pastaj me ka marre malli te bej nje xhiro nga lagja Shenkoll deri tek Kristoforidhi e pastaj nga Stadiumi deri tek Fusha Loparit
diabolik do na lesh pa gjume me duket me keto kujtime te bukura
Po mire pra po baj i xhira nga Prita deri tek Roshja e pastaj po i bie rruges se universiteti dhe pse une e quaj rruga e blinava deri tek Kostandini .
sa per vitet ate pune kane ikin vijne ne nuk plakemi se jemi niperit e Isuf Myzyrit apo jo?
p
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Une jam si i shpise kur shkoj te alsioni.
Ka mundesi jemi pare ne patriot se sa here qe hynim pershendetnim tavolinen ne fjale.
Lere se shume bukur eshte bere,te ka lezet shpirti.
Biles per vite te ri (disa dite perpara) ra edhe bore dhe fatmirsisht aty ishim duke lozur me bore ne Vranen dhe kamarieret .Pastaj u hodhen edhe fishekzjarre.
Ehheheheheh kujtime te bukura.
Ps:E kemi lene bashke qe do behemi nje here tape kur te shkojme ne elb ne te dy
![]()
![]()
Citim:
Po mire pra po baj i xhira nga Prita deri tek Roshja e pastaj po i bie rruges se universiteti dhe pse une e quaj rruga e blinava deri tek Kostandini .
sa per vitet ate pune kane ikin vijne ne nuk plakemi se jemi niperit e Isuf Myzyrit apo jo?
p
hahahah rruga e blinave dhe gjeja ma e bukur kur vinte pranvera qe ksihin ate ere te mire
pastaj dhe ketu ku jetoj ka nje rrugice te tille dhe s ahere kaloj me kujtohet elbasani
diabolik po fituam kupen do iki se nuk duhet te mungojem ate dite ne stadium .Ne jemi tigrat verdhe e blu
Citim:
...diabolic, qe do pime do pime por "Tape" nuk behem une se spi derisa te behem "Tape"! Une vetem te shoqeroj me nje gote Raki, sa per muhabet!
..Eshte rritur goca e Vranes?
Kushedi jemi pare aty. Une ishja cdo dite aty, ne dreke por sidomos cdo darke! Por tani kam 1 vit e gjysem se s'kam ikur ne Shqiperi! Kam lane dhe Makinen ne shtepi, mgjse kam tani tjeter ketu!
Ehhh, po Bulevardi s'ishte shtruar akoma, me thane! Ka ngel ashtu i "rrjepur" !
Nejse...
Duku na nji here nga lagjia "Forum" te bejme na nji dore muhabet! Po deshe te jap dhe adresen ne MSN ose Skyper dhe komunikojme!
Pershendetjwe Patriot
![]()
![]()
![]()
Citim:
hahahah rruga e blinave dhe gjeja ma e bukur kur vinte pranvera qe ksihin ate ere te mire
pastaj dhe ketu ku jetoj ka nje rrugice te tille dhe s ahere kaloj me kujtohet elbasani
diabolik po fituam kupen do iki se nuk duhet te mungojem ate dite ne stadium .Ne jemi tigrat verdhe e blu
E imagjinoj por nje gje nuk e di por per mua te pakten eshte keshtu sa here kam shkuar(rrallle shume rralle) nuk ndiej aq kenaqesi ti bej me ato rruge me duket cdo gje ndryshe .
ti mor cun do me lesh pa gjume me duket e me presin kalamajate neser
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Hahahahaha edhe une miku im pi me karar se sme pelqen te mos e kontrolloj veten.
Ka shume mundesi te jemi pare po he,ne mos aty rrugeve te spajkorres :p
Po po i eshte rritur,e ka shume femij te bukur vrana.
Sa per msn flasim ne privat se merremi vesh kollaj.
Bulevardi nemos tani -me vone do rregullohet nje dite.
Ishalla behet me mire thuaj.
Ore me behet qejfi qe po behemi nje tufe elbasanllinjsh ketu se kemi qene si jetim:p
Tani eshte tek tuk edhe ndonje qe fshihet por prap ketu do vij
Te pershendes patriot...
Citim:
E imagjinoj por nje gje nuk e di por per mua te pakten eshte keshtu sa here kam shkuar(rrallle shume rralle) nuk ndiej aq kenaqesi ti bej me ato rruge me duket cdo gje ndryshe .
ti mor cun do me lesh pa gjume me duket e me presin kalamajate neser
hahahaha jo jo si kam te mite flm per biseden
Citim:
....Ke Porta, ke Porta, ke Porta e kalase
Aty rri per hera, s'kam ci baj sevdase...! etj.etj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
diabolic....kur jemi atje (ne shqiperi-elbasan) mbasi kalojne ca jave, duam te vijme ketej, e kur jemi ketu, na merr malli e duam ti ikim atje!!!! Eeeehhh si qenka njeriu! Por NE Elbasanllinjte, jemi te lidhur me vendin-qytetin tone! eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
hahahaha jo jo si kam te mite flm per biseden![]()
kumurije e elbasanit zemra ime rreh per ty
je si lulja e jaseminit trendafilit o ne saksi
te putha nje here ne faqe me buzqeshe moj si femei
vinte era manushaqe mu duk vetja djale i ri
aman mo na bani te fleme me endrra s eju kemi qene tani afer por une qe kam kohe qe nuk iki
Citim:
aman mo na bani te fleme me endrra s eju kemi qene tani afer por une qe kam kohe qe nuk iki
![]()
Au po car ban re Una na do te shendoshesh ti mezi po vejme trupin ne linje nga festat ti me tregon samsane imen
po marr nje cope te vogel dhe pse si ha shume embelsirat por po e provoj .
I lumshin duret mamit e paska tret dhe kshu virtualisht duket qe eshte e mire.
ore po ku humben keto te familjes time ???????'
Una jam ngeli ke Universiteti me duket po atij sja kam friken une se i ka mend ne koke po ketij te voglit qe nuk kaper ne shtepi ky dreq cuni
diabolik ke Pedakogjikja merr mungesat e vajzave asnjera si shpeton ne mengjes me kokkuqe ne dreke flok zeze e ne darke bionde pupupup do me sjelle ne shtepi ndonje ky...
zemer-g ngeli tu pa filxhan ke Liria e duke degjuar kenge dashnie se car ka nje Zot e di
doni te hani ju apo sdoni ju ?????????
Citim:
ore po ku humben keto te familjes time ???????'
Una jam ngeli ke Universiteti me duket po atij sja kam friken une se i ka mend ne koke po ketij te voglit qe nuk kaper ne shtepi ky dreq cuni
diabolik ke Pedakogjikja merr mungesat e vajzave asnjera si shpeton ne mengjes me kokkuqe ne dreke flok zeze e ne darke bionde pupupup do me sjelle ne shtepi ndonje ky...
zemer-g ngeli tu pa filxhan ke Liria e duke degjuar kenge dashnie se car ka nje Zot e di
doni te hani ju apo sdoni ju ?????????
po sdashke buke ti re bir ????
sot ska me meze ka do hajme lehtshme tarator me kos
hahaha
oj Bionde po Liria kush eshte ajo tek banesat hahahahahah
ajo a ajo hahah o zemer -g po mu trete moj bije me keto kange dashurie
oj bionde cfar kengesh dashurie po degjoj se me cudite!!!!!!!!!
edi ti ate kengen Cna cudite moj Nurije aman.......hahahaha
hahaah jo e zemer -g ti degjon ate kengen Kumuri e Elbasanit
jo tek rrapi bezistanit .....
Trego 47 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.