Forumi Horizont
Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fizikë dhe Astronomi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=10)
-- Dita e Lindjes Tuaj. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18321)

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:14:

Dita e Lindjes Tuaj.

Kush ka lindur diten e hene, diten e Henes , pikerisht per shkak te influkseve te saj eshte pasional, i perkedhelshem, dhe vecanerisht i hapur ndaj kuriozitetit dhe mundesive per njohje te reja.Te lindurit ne kete dite shpesh kane ndryshime humori te papritura dhe te vazhdueshme.Te mbushur me energji, me shume deshire per gjithcka, mund ta humbasin entuziazmin e tyre papritur, per ta rigjetur ate pas disa kohesh.

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:15:

Kush ka lindur te marten ndodhet nen influksin e Marsit, zotit te Luftes. Nder te lindurit e kesaj dite mund te gjenden shume doktore, burra te shkences, dmth njerez qe e kane bere betejen e tyre ne te mire te njerezimit dhe progresit.Jane njerez te rezervuar, por edhe te gatshem te japin gjithcka kane, zakonisht jane te ekuilibruar, te kujdesshem dhe jo impulsive, por ndonjehere mund te tregohen te ashper.Kane veshtiresi te medha ne kapercimin e nje lidhjeje sentimentale ne rast se ka perfunduar, sidomos nese marredhenies i ka dhene fund partneri.

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:16:

Kush ka lindur diten e merkure gjendet nen influksin e Merkurit, mesazherit te zotave qe do i dhuroje aftesi shume te mira mendore, me nje aftesi te cuditshme per te pasur intuite brilante dhe per te arritur me te nje sukses te madh.Jane pelqyes te lojes, te lindurit diten e merkure, shpesh te shperqendruar dhe pak oportuniste, tregojne interes jo shume per cmimin qe mund te fitojne, por me shume per sensin e sfides qe ben ata te vihen ne prove kunder nje kundershtari me vlera.

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:17:

Kush ka lindur te enjten ndodhet nen influkset e Jupiterit, planetit me te madh te sistemit diellor, qe i dedikohet babait te te gjithe zotave.Gjithmone te sjellshem, te interesuar per gjithcka qe i rrethon, nuk terhiqen kur dikush ka nevoje per ta. Ata perballen me kurajo me cdo veshtiresi, zakonisht me nje qendrim pozitiv.Te lindurit ne diten e enjte e pelqejne shume sportin dhe pelqejne shume te kalojne kohe me miqte e tyre me te dashur. Kane nje doze te madhe fati dhe shpesh arrijne rezultate te paparashikuara.

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:17:

Kush ka lindur diten e premte gjendet nen influksin e Venusit, perendeshes se bukurise dhe joshjes qe i jep aftesi artistike dhe kreative te jashtezakonshme dhe jo rastesisht nder te lindurit e kesaj dite mund te gjenden shume kompozitore dhe poete te famshem.Te lindurit ne kete shenje shpesh shprehin interesin e tyre per shkenca si astronomia dhe astrologjia, por edhe per gjithcka qe eshte shpirterore, mistike, apo okulte.

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:18:

Kush ka lindur diten e shtune gjendet nen influksin e Saturnit, qe i jep nje vendosmeri qe e shtyn shpesh te arrije suksese te dukshme.Jo rastesisht nder te lindurit e kesaj dite do te gjenden shume lidera, njerez qe kane qene ne role te ndryshme, por gjithmone ne komande.Megjithate ky investim i madh ne sferen profesionale ben qe sfera personale te leje per te deshiruar.

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 17:19:

Kush ka lindur diten e diel ndodhet nen influksin e Diellit qe i jep ekuiliber, zemergjeresi, dhe paqe te brendshme.Altruizmi i spikatur qe dallon te lindurit ne kete dite dhe sinqeriteti i tyre i thelle, i ben qe te kene marredhenie ndryshe nga te tjeret me ata qe i rrethojne.Ata mund te gjenden neper poste politike per shkak te besueshmerise qe krijojne tek njerezit.Te shtyre nga nje kuriozitet i madh, i jepen me kenaqesi studimit te historis dhe ne fakt nder te lindurit ne kete dite mund te gjenden arkeologe te famshem.

Postuar nga AngelDevil datë 25 Mars 2011 - 17:34:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Kush ka lindur diten e merkure gjendet nen influksin e Merkurit, mesazherit te zotave qe do i dhuroje aftesi shume te mira mendore, me nje aftesi te cuditshme per te pasur intuite brilante dhe per te arritur me te nje sukses te madh.Jane pelqyes te lojes, te lindurit diten e merkure, shpesh te shperqendruar dhe pak oportuniste, tregojne interes jo shume per cmimin qe mund te fitojne, por me shume per sensin e sfides qe ben ata te vihen ne prove kunder nje kundershtari me vlera.

dita ime

Postuar nga BIONDIA datë 25 Mars 2011 - 17:48:

Citim:
Kush ka lindur diten e premte gjendet nen influksin e Venusit, perendeshes se bukurise dhe joshjes qe i jep aftesi artistike dhe kreative te jashtezakonshme dhe jo rastesisht nder te lindurit e kesaj dite mund te gjenden poete te famsheme qe shkruajne diten e fshine naten .Te lindurit ne kete shenje kane interes , per gjithcka qe eshte shpirterore , mistike, apo okulte . Jane mundeshit bionde me leshra te verdha e vdesin per Orfeun e per muzike qypi e kenge romantike .

tani po qe eshte dita e lindjes time

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 25 Mars 2011 - 17:48:

C'me nxiu jeten ky Marsi mua...

Postuar nga BIONDIA datë 25 Mars 2011 - 18:39:

Citim:
Kush ka lindur diten e diel ndodhet nen influksin e Diellit qe i jep ekuiliber, zemergjeresi, dhe paqe te brendshme.Altruizmi i spikatur qe dallon te lindurit ne kete dite dhe sinqeriteti i tyre i thelle, i ben qe te kene marredhenie ndryshe nga te tjeret me ata qe i rrethojne.Ata mund te gjenden neper poste politike per shkak te besueshmerise qe krijojne tek njerezit.Te shtyre nga nje kuriozitet i madh, i jepen me kenaqesi studimit te historis dhe ne fakt nder te lindurit ne kete dite mund te gjenden arkeologe te famshem.

ja ne dita ciljetes ...arkeologe se shikoj ate po astronome qekur ka fillu ti flasi hena e shikoj dhe mire shume Po shelgu car dite do jete?

Postuar nga AngelDevil datë 25 Mars 2011 - 18:58:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ja ne dita ciljetes ...

she she ene diten e lindjes i ke mesuar mi lool

Postuar nga BIONDIA datë 25 Mars 2011 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

she she ene diten e lindjes i ke mesuar mi lool

po pra sic dija qe ti ke lind te merkuren ne mengjes ne oren 7 e 10 hahahahhahahah ...

Postuar nga AngelDevil datë 25 Mars 2011 - 19:18:

Citim:

po pra sic dija qe ti ke lind te merkuren ne mengjes ne oren 7 e 10 hahahahhahahah ...

ncuq kam lind ne 12:01 te drekes ... aq e bukur isha sa u fsheh dielli per 10 minuta ndodhi eklips total hahahaaa

Postuar nga lost_soul datë 25 Mars 2011 - 19:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
C'me nxiu jeten ky Marsi mua...

Hajt se alamet planeti ke.
Une qekam me Venusin. Apo s'kam nje riprodhim ne shpi, i quajtur Venus & Mars! Na ka bashku Botticelli Hey.. por me gjini te nderruar.. LoL

Postuar nga AngelDevil datë 25 Mars 2011 - 19:24:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Hajt se alamet planeti ke.
Une qekam me Venusin. Apo s'kam nje riprodhim ne shpi, i quajtur Venus & Mars! Na ka bashku Botticelli Hey.. por me gjini te nderruar.. LoL

dhe ti biond qenke

Postuar nga lost_soul datë 25 Mars 2011 - 19:26:

Jo bjond jo.. gshtain or tai..

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 19:44:

Mu m'kapin 2shenja ( 2dit dmth )

Postuar nga AngelDevil datë 25 Mars 2011 - 19:47:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Jo bjond jo.. gshtain or tai..

epo do kete pas ndikim dhe saturni atehere

Postuar nga lule datë 25 Mars 2011 - 19:59:

Citim:

tani po qe eshte dita e lindjes time

haahahahhhahhahah sa e modhe je Bjonde tashi e pashe ça tmodifikumje

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:27:

Bionde Flm ene diten mbaje mend jeta ime?

Amon se mi ka gjet te gjitha me pika e presje...

Postuar nga BIONDIA datë 26 Mars 2011 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Bionde Flm ene diten mbaje mend jeta ime?

kam memorie te forte une shoqe

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:41:

Citim:

kam memorie te forte une shoqe

Po prandaj te dashuroj!

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:45:

Citim:
Kush ka lindur te enjten ndodhet nen influkset e Jupiterit, planetit me te madh te sistemit diellor, qe i dedikohet babait te te gjithe zotave.Gjithmone te sjellshem, te interesuar per gjithcka qe i rrethon, nuk terhiqen kur dikush ka nevoje per ta. Ata perballen me kurajo me cdo veshtiresi, zakonisht me nje qendrim pozitiv.Te lindurit ne diten e enjte e pelqejne shume sportin dhe pelqejne shume te kalojne kohe me miqte e tyre me te dashur. Kane nje doze te madhe fati dhe shpesh arrijne rezultate te paparashikuara.

Jeta ime ka lind te enjten Dua icik nga fati i tij/saj

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 00:46:

Citim:

ene una te enjten kam lind do pak nga fati im?

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:48:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ene una te enjten kam lind do pak nga fati im?

Jo, s'dua. Eshte kismeti jot

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 00:48:

Citim:

Jo, s'dua. Eshte kismeti jot

Po deshe ri po nderrove menje oferta qendron ende mbi tavoline

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:50:

Citim:
Po deshe ri po nderrove menje oferta qendron ende mbi tavoline

eh iher

Postuar nga BIONDIA datë 26 Mars 2011 - 00:50:

....ketu flitet per diten e antaret jo per te dashurit e antareve se i del me citu gjithe javen une mos na hap pune ciljeta imen he te keqen

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:51:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

dita ime

Kjo ka lind me nje shenje e nje dite me gocen e vellait tim

O zot do vetvritem me kto njerez

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 00:51:

Citim:
....ketu flitet per diten e antaret jo per te dashurit e antareve se i del me citu gjithe javen une mos na hap pune ciljeta imen he te keqen
sa ehste ndeshja ?

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 00:52:

Citim:

eh iher

kam shume fat te madh una kam frike se nuk e peballon dot gjith ate fat do ta jap i cik e naj cik

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:52:

Citim:

Ca dite ka lind Orfeu ty?

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:53:

Citim:
kam shume fat te madh una kam frike se nuk e peballon dot gjith ate fat do ta jap i cik e naj cik

Dashke me me torturu ti kshu

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 00:55:

Citim:

Dashke me me torturu ti kshu

lol jo ri menja per keq te shko ty ri...nje cec ka ne bote..je pasuri kombetare si u torturoke ti kshu

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:56:

Citim:
lol jo ri menja per keq te shko ty ri...nje cec ka ne bote..je pasuri kombetare si u torturoke ti kshu

Dua akoma

Postuar nga BIONDIA datë 26 Mars 2011 - 00:57:

Citim:
Kush ka lindur diten e shtune gjendet nen influksin e Saturnit, qe i jep nje vendosmeri qe e shtyn shpesh te arrije suksese te dukshme.Jo rastesisht nder te lindurit e kesaj dite do te gjenden shume lidera, njerez qe kane qene ne role te ndryshme, por gjithmone ne komande.Megjithate ky investim i madh ne sferen profesionale ben qe sfera personale te leje per te deshiruar.

ja dita e Orfeut Ciljeta prandaj vdes per te shtunen une se me ka lind ai po ce do shiko car thote fjalia e fundit arrin ne profesion po zemren ma ka thy...gibbs sta tregoj

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 00:58:

Citim:
gibbs sta tregoj
why?

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 00:59:

Citim:

ja dita e Orfeut Ciljeta prandaj vdes per te shtunen une se me ka lind ai po ce do shiko car thote fjalia e fundit arrin ne profesion po zemren ma ka thy...gibbs sta tregoj

O te vdes une si ja bom llogarin tak-fak

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 01:01:

Citim:

Dua akoma

ca do ti ri? do edhe monument kulture ?

Postuar nga BIONDIA datë 26 Mars 2011 - 01:01:

Citim:
why?

sepse eshte tema e dites se lindjes e sduhet te flasim per sport na merzitet lulja pastaj se i dalim jashte teme italia 0 me 0

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 01:03:

Citim:
ca do ti ri? do edhe monument kulture ?

Tjeter? Ca eshte Ceci?

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Mars 2011 - 01:04:

Citim:

Tjeter? Ca eshte Ceci?

ehe hap nje tem per veten o Cec se ketu je ne teme te huaj

Rrofsh bionde

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 01:05:

Citim:
ehe hap nje tem per veten o Cec se ketu je ne teme te huaj

Rrofsh bionde

O te vdes une jo e qepa tani. mmm!

Postuar nga lule datë 26 Mars 2011 - 01:05:

Citim:

Prk pas

Qeka nje dit me mua meqe ra llafi

Postuar nga Glaukus datë 26 Mars 2011 - 03:24:

Citim:

mmmmmmmmmmm deri diku ka te drejte ( siç thone te tjeret ) .. Ama ke ajo fjalia fundit ja ka fut kot ku osht ajo doza mee ?? kur do vije ??!!

Postuar nga cecilia datë 26 Mars 2011 - 14:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

mmmmmmmmmmm deri diku ka te drejte ( siç thone te tjeret ) .. Ama ke ajo fjalia fundit ja ka fut kot ku osht ajo doza mee ?? kur do vije ??!!

Kur ankohesh ene ti mo mos ngelt durrsak pa u anku

Postuar nga Glaukus datë 27 Mars 2011 - 05:23:

urdhero ?!!

ankohem se dua ............. ma te miren

Postuar nga lule datë 27 Mars 2011 - 05:29:

Glak ..shpresa vdes e fundit komshi

P.s ajo kenga me mrekulloi

Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.