Forumi Horizont
Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=124)
-- C'eshte liria (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2708)

Postuar nga Cybernetic666 datë 26 Tetor 2003 - 04:11:

Post C'eshte liria

file i bashkangjitur

Postuar nga JamCelik datë 17 Nëntor 2003 - 20:18:

"Je i lire te besh ate qe do pa cenuar lirine time"

kjo eshte liria

Postuar nga darke datë 18 Nëntor 2003 - 01:20:

... to be free is not to be subdued... do you think you are free?

PS: art is freedom

Postuar nga lorie datë 18 Nëntor 2003 - 02:46:

liria gjendet vetem ne endrra dhe ne arratisje pasionesh.

liria ime eshte vetem per mua ,secili ka lirine e tij te vecante.
eshte gjithmone relative; aty ku nje njeri e gjen veten te lire aty nje tjeter mund te mos marre fryme nga burgu qe krijohet.

liria ime eshte pasioni im,arti.
art is freedom.

Postuar nga ADELAIDA datë 23 Nëntor 2003 - 22:04:

Liri nuk do te thote vetem liri nga te gjitha parimet udheheqes por nje mundesi per tu rritur dhe per tu zhvilluar ne perputhje me ligjet strukturore te ekzistences njerezore....

Ne postimin tjeter do ju tregoj per konceptimin e lirise nga disa filozofe dhe me kryesoren kuptimin e Hegelit ne lidhje me kete ceshtje...

Postuar nga tresh datë 26 Nëntor 2003 - 16:59:

per lirine simbas Hegel

Per Lirine

Nuk eshte se une nuk e di se cfare eshte liria,por me mire po tham se cfare eshte liria per Hegel.
Per Hegel liria eshte nje nevoje koshiente qe njeh limite e rregulla…

Ciao 3SH

Postuar nga unforgiven datë 10 Dhjetor 2003 - 01:13:

Liria eshte nje iluzion,qe ne e trumbetojme per te bindur veten dhe per t'u ndjere me mire, dhe qeverite per ta bere popullin te ndihet me i fuqishem.
sepse:
uria kur fort na ngacmon, ne i bindemi dhe fillojme e hame.
Kur bora e shiu startojne, ne mbase duam te bejme plazh, por s'ka ne u bindemi rregullave te tyre, vishemi
Kur miku jone, i afermi borxh na e ben, ne s'marim shpaten te vrasim por e anashkalojme sepse eshte miku yne, i afermi yne- kjo eshte jeta grup kompromisesh.......Ndoshta banale por te verteta
Liria jone mbaron, aty ku preket liria e tjetrit!
E pra ne jetojme ne shoqeri, shoqeria ka rregulla, parime dhe ne jemi te detyruar ti zbatojme
Per mua Liria eshte vetem ne endrra

Postuar nga déjà-vu datë 14 Dhjetor 2003 - 18:03:

Pershendetje nismetarit te temes.File i bashkangjitur eshte vertet interesant .

Liria per mua eshte mendimi i thene pa patur friken se dikush tjeter po ne emer te dickaje te perafert do kerkoje te ta cungoje .

Teorikisht eshte e thene keshtu.....praktikisht e pamundur.
Shkruhemi

Postuar nga Ana datë 14 Janar 2004 - 09:19:

Liria eshte hapesira qe na takon secilit, pa hyre tek hapesira e tjetrit. Ne te tera kuptimet.

Postuar nga jimmy84 datë 15 Janar 2004 - 05:27:

Lightbulb Liria

liria eshte nje term abstrakt dhe secili mund te kete "versionin" e tij per lirine por mua me pelqejne 2 mendime te medha nga 2 njerez te medhenj
ATY KU KA SHTET S`MUND TE KETE LIRI
DHE KU KA LIRI S`MUND TE KETE SHTET
LENINI
pra me pak fjale liria ne kuptimin e mirefillte as s`mund te kete

DIJA NA BEN TE LIRE PO FATKEQE
ERICH MARIA REMARQUE
kjo e dyta eshte edhe po aq e vertete(padituria te ben skllav po nuk e kupton per shkak se je injorant kurse dituria te ben te lire por fatkeq) Pra si perfundim ne s`jemi dhe s`mund te jemi te lire por edhe po te ishim do ishim fatkeqe

Postuar nga elbasanlliu_2003 datë 21 Shkurt 2004 - 04:37:

shqiptaret e kane veshtire te flasin per lirine sepse nuk e kane perjetuar kurre dhe me kete koke qe kane nuk do jen kurre te lire. Po flas per nje liri bashkohore qytetare etj etj qysh eshte e sanksionuar ne shume kushtetuta te huaja dhe tonen. Nuk po flas per anarki qe ndoshta ne Shqiptaret e ngatarrojme me lirine

Postuar nga Piktor datë 11 Shkurt 2009 - 01:11:

Re: C'eshte liria

Citim:
Po citoj ato që tha Cybernetic666
file i bashkangjitur
Lirine nuk ua solla une , ate e gjeta ne mesin tuaj. ...ka me filozofi se kjo.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 11 Shkurt 2009 - 01:24:

Re: Re: C'eshte liria

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Lirine nuk ua solla une , ate e gjeta ne mesin tuaj. ...ka me filozofi se kjo.

... Lirinë s'jua solla unë, po e gjeta këtu, në mes tuaj. Posa shkela këmbën këtu, posa dëgjuat emrin, renttë që të gjithë, më dualtë përpara kush e kush më shpejtë, sikur t'ishin ngritur nga varret atërit, vëllezërit, bijtë tuaj, sikur të kishte zbritë nga qielli vetë Perëndia. Më prittë me aq dashuri dhe gëzim, më sualltë aq shërbime të çmuara e pa numër, sa më bëtë më tepër ju robin tuaj sesa unë të lirë ju. Këtë mbretëri, këtë qytet nuk jua dhashë unë, po ju gjeta t'armatosur, lirinë e kishit kudo, në krahërore, në ballë, në shpata e në ushtat ; si gardjan besnikë t'emëruar prej tim eti, ja ma vutë mbi krye këtë kunorë, ju ma dhatë në dorë këtë shpatë, ju më bëtë zot të kësaj mbretërije, të cilën ma ruajtët me aq besë, me aqë kujdes, me aq mundime. Shpjermëni tani, me ndihmën e Perëndisë, që ta çlirojmë tërë Shqipërinë. Pjesën më të madhe, pothuaj tërë punën, e mbaruat: Kruja dhe tërë krahina e saj u fitua; Dibra dhe Malësitë u bashkuan me ne; anmikut s'i mbeti as emëri, as shënjat në fushat tona; qëndrojnë vetëm fortesat. Kam shpresë t'i marrim edhe këto me hir a me pahir, me dhelpëri a me trimëri, ndonëse garnizonet turke janë më të forta dhe kështjellat janë vendosur si shkëmbenj të ashpër dhe të paafruarshëm. Armiku është i rrethuar, i dëshpëruar, dhe s'i kanë mbetur veçse muret e fortesave. Po për këto do të këshillohemi e do të përfundojmë më nurë kur të vemi në vënt e kur të kemi armët në dorë dhe anmikun përpara, sesa tani për së largu dhe pa ditur se ç'kemi përballë. Do të nisim nga Petrela më parë, jo se kjo është më e lehtë për t'u fituar - përkundër është një fortesë prej natyre dhe ka një garnizon të fortë - po se ndodhet më afër kryeqytetit, dhe jam i sigurt që lajma e mirë e ngjarjeve në Krujë ua ka ngrirë gjakun armiqve. Të tmerruar nga trimërija e juaj dhe nga çkatërrimi i garnizonit të Krujës, ndofta do të na lëshojnë fortesën më të mirë; në mos, po do t'i shtrëngojmë të na e japin me të keq. Një gjë vetëm duhet të keni nër mënt: në mos e marrshim Petrelën, asnjë nga ne s'duhet të kthehet prapë i gjallë. Ngrehni pra flamurin përpara, dhe rrëfehuni burra si ngahera. Perëndia, si gjer tani, ashtu edhe paskëtaj, do të na ndihmojë dhe do të na nxjerrë faqebardhë.

0 Burrani!"

Postuar nga berti07 datë 11 Shkurt 2009 - 21:44:

C'eshte Liria?
Femer, sepse mbaron me a.

Ndryshe?!.
Te mendosh cfare te duash, te thuash gjysmat e atyre qe deshiron te thuash, dhe te kryesh 1% te veprimeve qe do te deshiroje te kryeje.

Ne orient eshte vetem nje njeri i lire (prijsi), ne Greqine e vjeter ishin vetem meshkujt, ne Gjermani jane te gjithe, -Hegel. (Por edhe ky duket se s'i ka rene aq ne 'te.)

Postuar nga erious datë 10 Maj 2009 - 02:56:

njeriu nuk ka lind te jete i lire, prej vete natyres tije pasionante e aventuriere... njeriu kerkon roberine

d.m.th
nje dashnor kerkon dashurine (ose roberine e ndjenjave)
nje ushtare kerkon luften (ose roberine e urdherit ose detyres)
nje hajdut kerkon burgun (ose roberine e ligjit)
nje pijanec kerkon rakine (ose roberine e mendjes)
nje shkenctare kerkon shkencen(ose roberine e numrave) etj, etj, etj

duke qene pra te pasionuar ne shpirte kerkojme me ngulm nje pasion te ri, pas te cilit te kapemi fort per ti dhen jetes tone sociale nje kuptim, ose per me qene te nevojshem kundrejt dikujt

pra te jesh i lire mbetet te mos besh as gje, te shkeputesh prej shoqerise qe te rrethon, e te mbyllesh ne vetvete... vetem keshtu ne kerkojme hapesiren midis vendimit marres e realizimit te diçkaje (ato e te tjera qe permenda me lart)

Postuar nga AngelDevil datë 10 Maj 2009 - 03:07:

Liri per mua do te thote te ndihesh mire me veten tende...me zgjedhjet e mendimet e tua.

Postuar nga erious datë 10 Maj 2009 - 03:20:

femrat jane shume moraliste... ne kuptimin qe pothuaj gjithçka e lidhin me vlera morale ose materiale, e vogel e madhe ose e mire e keqe, kjo ose ajo

ndersa un ato qe refeva i kisha ne kuptim sidhe ne vlere metafizike, d.m.th permbi te mires e se keqes

njeriu ne fakt nuk kerkon te bej mire... njeriu me sa kuptoj un kerkon PERSOSJEN ESTETIKE sesa ate MORALE ne jete

nje person i bukur (kjo nuk ka lidhje vetem me bukurine fizike por me imazhin tone te pergjithshem estetik, robat, banesa, eleganca ne te folur, persosmeria e te tjera) esht me i mirenjohur nga nje person i mire

Postuar nga AngelDevil datë 10 Maj 2009 - 03:24:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha notorious

duke qene pra te pasionuar ne shpirte kerkojme me ngulm nje pasion te ri, pas te cilit te kapemi fort per ti dhen jetes tone sociale nje kuptim, ose per me qene te nevojshem kundrejt dikujt

pra te jesh i lire mbetet te mos besh as gje, te shkeputesh prej shoqerise qe te rrethon, e te mbyllesh ne vetvete... vetem keshtu ne kerkojme hapesiren midis vendimit marres e realizimit te diçkaje

kjo me pelqeu

Postuar nga profesor59 datë 16 Maj 2009 - 20:06:

Liri donë të thotë: " çlirimi i mendimit nga mendimi dhe njëkohësisht rrespektimi i mendimit të shumices"

Postuar nga Depertuesi datë 15 Janar 2010 - 02:29:

liria eshte mungese detyrimi

Postuar nga AngelDevil datë 15 Janar 2010 - 03:19:

Liria e njeriut nuk është që të bëjë c'të dojë, por që të mos bëjë atë që nuk dëshiron

Postuar nga Ignatius datë 15 Janar 2010 - 05:24:

Liria eshte Sllobodanka Berisha.

Postuar nga SmoKer datë 15 Janar 2010 - 07:58:

Sala di ti pergjigjet mire kesaj pyetje )

Postuar nga profesor59 datë 15 Janar 2010 - 10:20:

Kundershtari nuk luftohet me fyerje !

Citim:
Po citoj ato që tha Ignatius
Liria eshte Sllobodanka Berisha.

Postuar nga Sennia datë 09 Mars 2010 - 20:37:

Liria eshte nje nocion le te themi abstakt duke qene se vetem sa e perdorim si term per te identifikuar dicka , por qe realisht nuk ekziston. Mund te them qe eshte nje nevoje individuale e jona por qe fatkeqesisht nuk e zoterojme te teren...
Thuhet shpesh se lirine e arrin me ane te mendimit, por nuk jam dakort me kete sepse kur realisht nis te mendosh me teper kupton se sa te varur ne jemi, nga shoqeria, nga fenomene te ndryshme, dhe nga vetja jone , jemi sllav te vetvetes.

por...mund te ekzistojne vetem nje lloj lirie e cila eshte ajo absolute por qe ne si qenie njerezore nuk arrijme ta posedojme.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Mars 2010 - 15:28:

Liria eshte e drejta per t'iu nenshtruar vetem ligjit, e jo atyre qe e arbitrojne ate. Te jetosh duke eliminuar kushtezimet e ndikimet e vendosura nga te tjeret. Mjaft jetuam per te tjeret..

Postuar nga Fajtori datë 16 Mars 2010 - 17:07:

Po ligji, moral apo juridik, nuk vendoset pikerisht nga te tjeret ?

Postuar nga AngelDevil datë 16 Mars 2010 - 17:10:

eshte mundesi veprimi e jo mendimi.

si dhe po citoj Konicen:

Liria eshte e drejte e kujdo,
te besoje ate qe do,
te flase ate qe pelqen dhe
te veproje si i vjen me mire
mjafton te mos i bej dem kurrkujt

Postuar nga Fajtori datë 16 Mars 2010 - 17:24:

Keto forma perkufizimesh jane tinzare. Ruajne te drejtat per njerez te thjeshte por nuk per-kufizojne lirite e organizmave institucionale. Flasin vetem ne nivel njeriu, kur tragjedite me te medha kane ardhur nga hierarkite organizative, psh. nazizmi, komunizmi, lufta 2 boterore, Stalini, etj.

P.s. Se mos fillohet me retoriken e "liria ime mbaron aty ku fillon e jotja". Lirite nuk jane ASPAK te ndara. Liria ime eshte te pi cigare, liria jote te mos ndjesh eren. Nuk ekziston nje limit mes lirise time dhe tendes, prandaj fillon konflikti. Jetojme ne bote me 10 miliarde, do s'do cigaren time do e ndjesh ose pastertine tende do e ndjej une me zor.

Postuar nga AngelDevil datë 16 Mars 2010 - 17:29:

prandaj dhe une thashe eshte MUNDESI VEPRIMI e jo mendimi .... po te merrnim te mireqene lirine e mendimit atehere si rrjedhoje do dilnim te "retorika" Liria ime mbaron atje ku fillon liria jote
Faje ...

Postuar nga Fajtori datë 16 Mars 2010 - 17:32:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

mjafton te mos i bej dem kurrkujt

Postuar nga lezhjani-82 datë 16 Mars 2010 - 17:33:

Ca o fajtor u be nami se dikush degjon eren e cigares tende te "paligjshme".

Pse eshte faji yt ? Pse rrisin taksat e duhanit nderkohe qe nuk mundesh as ta pish ne publik ?...nese askush se pin duhanin taksat sdo egzistonin edhe shteti sdo bente lek, por eshte e kunderta, ti pi duhan , pagon taksat me te larta dhe merr gjobe nese e pi ne vende publike...!

Si menon? Me mire un t'a le duhanin apo ti ta mesosh?....do vdesim te dy sido te jete....ndize, ndize nje!

Postuar nga Fajtori datë 16 Mars 2010 - 17:46:

Une s'e pi lezhian

Por pirja jote hyn tek lirite. Per ate pune heqjet e lirive s'kane fund. Shteti me detyron te vendos rrip sigurimi, me çfare te drejte? Do pyes shtetin kur du me vdek? Kur po e diskutoja me ca shoke doli se shteti te heq lirine se ofron spitalin, nqs perplasesh pa rrip rrit koston e spitaleve... Dhe me heq mua lirine me kte rast.

Postuar nga AngelDevil datë 16 Mars 2010 - 17:47:

prit tani se po mendoja qe anglezet, amerikanet perdorin fjalen Liberty dhe Freedom per lirine .... pra 2 lloj lirish, liria e individit dhe liria institucionale

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Mars 2010 - 18:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Po ligji, moral apo juridik, nuk vendoset pikerisht nga te tjeret ?

Duhet pare nga cilet "te tjere". Platoni mbronte idene se ata qe duhej te komandonin ishin filozofet. Pergjigja e kesaj kerkese eshte pare ne vitet ne vazhdim.. Kur u vendos qe duhej te komandonte vetem nje race, patem nazifashizmin. Kur u vendos qe duhej te udhehiqte nje klase sociale, proletariati, atehere u shfaq komunizmi. Pra kush duhet te komandoje? Nje individ, nje shtrese sociale, nje race? Pergjigja eshte: askush, sepse askush nuk ka ardhur ne kete bote me dhuntine e fuqise mbi te tjeret. Me teper ceshtja eshte: si mund te ndertojme institucione qe te lejojne kontrollin e te udhehequrve kundrejt udheheqesve, ne menyre qe keta te mund te hiqen, debohen largohen pa derdhje gjaku ne rast se nuk perfaqesojne me popullin qe i ka zgjedhur? Kete quaj liri une, te kesh mundesine te zgjedhesh e jo te perballosh ate qe te imponojne.

Postuar nga Fajtori datë 16 Mars 2010 - 18:24:

Atehere sekreti kalon tek opsionet per zgjedhje. Mund te ofrohet shiu dhe bresheri. Mund te ofrohet 8 euro paketa ose mospirja, etj.

Jemi ne rang zgjedhjesh, por prape ka mungese lirie. Zgjedhja s'ka vlere kur opsionet jane larg lirise individuale. Dhe baza eshte liria, jo zgjedhjet. Sepse... vete detyrimi per te zgjedhur tregon qe nuk je i lire. Po te ishe do beje ate qe doje, nuk do zgjidhje. E kam keq?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Mars 2010 - 18:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Atehere sekreti kalon tek opsionet per zgjedhje. Mund te ofrohet shiu dhe bresheri. Mund te ofrohet 8 euro paketa ose mospirja, etj.

Jemi ne rang zgjedhjesh, por prape ka mungese lirie. Zgjedhja s'ka vlere kur opsionet jane larg lirise individuale. Dhe baza eshte liria, jo zgjedhjet. Sepse... vete detyrimi per te zgjedhur tregon qe nuk je i lire. Po te ishe do beje ate qe doje, nuk do zgjidhje. E kam keq?

E ke! :p
Liria nuk te detyron te zgjedhesh. Ne lirine tone kemi te drejte edhe te mos zgjedhim. Pra zgjedhim te jemi te lire duke mos zgjedhur asnje nga opsionet qe na ofrohen. Ne cdo rast behet fjale per nje zgjedhje. E gjithe jeta jone perbehet prej zgjedhjesh, problemi eshte te kuptosh se deri ku ato jane individuale, krejtesisht personale e deri ku jane te ndikuara, te sforcuara. Thjesht do mjaftonte qe t'i benim pak me shpesh pyetjen vetes: a ndihesh mire keshtu? Po kam pershtypjen se ne te shumten e rasteve nuk pyesim se i druhemi pergjigjes.

Postuar nga shelgu datë 16 Mars 2010 - 19:58:

Ju genjen mendja. Njeriu eshte i lindur qe te jete i kufizuar dhe jo i lire.

Liria dhe lumturia jane endrra qe nxisir kaos.

E para e ben njeriun agresiv dhe e dyta enderrimtar.

Madje edhe veprime te cilat duken se behen ne liri te plote jane gjithmone te detyruara.

Psh. Dikush sheh te birin qe po ja shtyp makina. Turret dhe e rremben. Mbasi e shpeton ulet i lumtur, sepse shfrytezoi lirine e tij per tu turrur drejt makines, edhe pse kjo mund t'i shkaktonte vdekjen.

Liri i thencin. Ishte femija qe e detyroi.

Ja kshu, ju rre menja 'gjome mua

Postuar nga Deb* datë 16 Mars 2010 - 20:00:

"Liria ime mbaron aty ku fillon liria e tjetrit."

Postuar nga Fajtori datë 16 Mars 2010 - 22:19:

"Populli ne kembe, Partia ne balle".

Ka mo sllogane?

Postuar nga Deb* datë 16 Mars 2010 - 22:22:

C'thote partia ben populli, c'thote populli ben partia''
Keshtu eshte apo e kam ngaterruar?

Postuar nga Jarigas datë 17 Mars 2010 - 00:31:

"Lirine nuk jua solla une, por e keni brenda jush"...."vetem se ju keni frike te jeni te lire"....."juve, nuk ju pelqen liria juaj, por kufizimi i te tjereve".....utopi......
Jemi te gjithe te lire, mjafton te fshijme tabelat e ndalim-qarkullimit qe na kane piketuar ne tru........

Postuar nga cecilia datë 17 Mars 2010 - 18:55:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ju genjen mendja. Njeriu eshte i lindur qe te jete i kufizuar dhe jo i lire.

Liria dhe lumturia jane endrra qe nxisin kaos.

E para e ben njeriun agresiv dhe e dyta enderrimtar.

Madje edhe veprime te cilat duken se behen ne liri te plote jane gjithmone te detyruara.

Psh. Dikush sheh te birin qe po ja shtyp makina. Turret dhe e rremben. Mbasi e shpeton ulet i lumtur, sepse shfrytezoi lirine e tij per tu turrur drejt makines, edhe pse kjo mund t'i shkaktonte vdekjen.

Liri i thencin. Ishte femija qe e detyroi.

Ja kshu, ju rre menja 'gjome mua

Ja pse gjithmon me pelqen cedrus, me zbret me kembe ne toke

Ne teme,
Pyetja do ishte me mire, "çfare do benim ne me nje liri absolute,nqs do e kishim? "

Do ishim ne gjendje t'a perdornim vetem per te miren tone dhe ate te te tjerve?

Nuk quhet liri kjo qe kemi ardhur ne jete?
Kjo ka nje çmim.Cmimin e pasojave.
Mendoj qe duke u "rritur" ne vetvete,do te thote te ndjehesh i lire dhe te zgjedhesh duke marre parasysh pasojat mbrapa.

Liria e vertet ne thelb,nuk eshte te kesh mundesine e zgjedhjes?
Njeriu duhet te ndjehet i lire ne veten e tij aq gjate deri ne nje situate te re...

Per mua liria e vertet eshte te kesh mundesi te zgjedhesh.

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Shtator 2010 - 17:47:

[QUOTE]Po citoj ato që tha ADELAIDA
Liri nuk do te thote vetem liri nga te gjitha parimet udheheqes por [B]nje mundesi per tu rritur dhe per tu zhvilluar ne perputhje me ligjet strukturore te ekzistences njerezore...

--------Bravo! Tamam i Sakte  !----Qenka njeri ketu qe ja vlen a lexosh ---

Postuar nga NS-6 datë 21 Tetor 2010 - 20:04:

Liria eshte nje koncept dhe nuk do mund te gjesh kurre 2 persona qe te ta perkufizojne ne te njejten menyre!

Postuar nga AngelDevil datë 21 Tetor 2010 - 20:10:

mu kujtua kjo .... Nese leshojme nje gur nga dora, ai eshte i lire te bjere ne toke nen varesine e ligjeve te gravitetit ja pak a shume kjo eshte liria

Postuar nga lule datë 28 Tetor 2010 - 18:56:

Liria eshte gje shume e bukur, por jo nese duhet te paguhet me vetmi.

Postuar nga kotka datë 28 Tetor 2010 - 19:07:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Liria eshte gje shume e bukur, por jo nese duhet te paguhet me vetmi.

ehh sa busy jam sot po po te pergjigjem edhe ketu fiore.

liria vertet nuk duhet te paguhet me vetmi, ke shume te drejte.
por ka shume qe jane mes njerez dhe jane shume vetem....

per mua liria eshte te jesh me nje tjeter natyrisht dhe te jesh aq i lire sa te te duket vetja sikur je me 100 njerez qe te degjojne vetem ty.

Postuar nga lule datë 28 Tetor 2010 - 19:11:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

ehh sa busy jam sot po po te pergjigjem edhe ketu fiore.

liria vertet nuk duhet te paguhet me vetmi, ke shume te drejte.
por ka shume qe jane mes njerez dhe jane shume vetem....

per mua liria eshte te jesh me nje tjeter natyrisht dhe te jesh aq i lire sa te te duket vetja sikur je me 100 njerez qe te degjojne vetem ty.

Bravo bashkohem me ty ne kete citim , as pik e as presje .

Ne fund te fundit eshte me mire te te urrejne per ate qe je, se sa te te duan per ate qe mendojne se ti je.

***ehh sa busy jam sot po po te pergjigjem edhe ketu fiore.

T'ma dish sa mrapa ngela sot ..

Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.