Forumi Horizont
Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- pushime në Shqiperi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7549)

Postuar nga Scarabokkio datë 25 Shkurt 2005 - 07:46:

pushime në Shqiperi

Përshendetje.

Këtë verë do te shkoj në Greqi per të takohem me një mike e cila jeton në Korfu. Dua të marr traget dhe të shkoj edhe në jug e Shqiperise. Shkova në Shiperi 2 vite më parë nga kureshtje por nuk shkova kurrë në jug. Çfarë mendoni per ide ime? Çfarë qytet, çfarë vend mund të më këshilloni? Cili është qytet/vend i bukur në jug, sidomos afër detit? Më falni se nuk skruaj mirë shqipen, shpresoj se më kuptoni. Faleminderit.

Postuar nga Eneid datë 01 Mars 2005 - 16:57:

Scarabokkio, ate miken tende coje ne Sarande, Vlore, Himare qe te kenaqet me bukurite e Shqiperise. Me pas coje ne qytete te ndryshme te Shqiperise dhe jepi edhe nje kafe ne Tirane qe te shohi qe Shqiperia nuk eshte ajo e cila paraqesin greket ne televizionet e tyre por eshte nje vend ne zhvilim qe eshte duke bere permisime te dukshme.

Postuar nga Scarabokkio datë 02 Mars 2005 - 03:35:

Faleminderit për këshillimet. Pashë me virtualtourist.com se ka shumë vende të bukura midis Vlorë dhe Saranda. Nuk di asgjë për Greqi ose për greket (jam në Kanada) - nuk kam shkuar akoma në Greqi, por kam shikuar Shqiperi dhe kalova udhëtim mirë. Mendoj se do të shkoj në Dhermi ose në Himarë, por ndoshta ka edhe vende të tjera të bukura.

Postuar nga Niqua datë 27 Mars 2005 - 01:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Eneid
Scarabokkio, ate miken tende coje ne Sarande, Vlore, Himare qe te kenaqet me bukurite e Shqiperise. Me pas coje ne qytete te ndryshme te Shqiperise dhe jepi edhe nje kafe ne Tirane qe te shohi qe Shqiperia nuk eshte ajo e cila paraqesin greket ne televizionet e tyre por eshte nje vend ne zhvilim qe eshte duke bere permisime te dukshme.

Ja mbeshtes mendimin Eneid....

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 24 Prill 2005 - 10:41:

Ne Sarande, Vlore, Shengjin, Durres!

Ban kokrren e qefit!

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 24 Prill 2005 - 22:15:

Re: Ne Sarande, Vlore, Shengjin, Durres!

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Ban kokrren e qefit!

Sikur te kishe mundesi te vije edhe ti do te kalonim nje vere te mrekullushme.
Ahhh sikur......................................

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 25 Prill 2005 - 00:50:

sikur...pse sikur?!

"Kur te qethen vicat ka mundesi te vij te kaloj pushimet ne Shqiperi!"
E pse jo?!!!!
hahahaahahahahaha, zemer vetem te vij?!Apo ke qef me me grabit naj mafjoz shqipniet pa zbrit ala ne aeroport?!

Postuar nga belgium datë 25 Prill 2005 - 13:08:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Ja mbeshtes mendimin Eneid....

dreqe dhe un ta mbeshtes ty mendimin naqe :-)

Postuar nga belgium datë 25 Prill 2005 - 13:11:

Re: sikur...pse sikur?!

Citim:
"Kur te qethen vicat ka mundesi te vij te kaloj pushimet ne Shqiperi!"
E pse jo?!!!!
hahahaahahahahaha, zemer vetem te vij?!Apo ke qef me me grabit naj mafjoz shqipniet pa zbrit ala ne aeroport?!

hahhahah sykaltra aman me aman thu se ke noi gjo me te grabit ti hahahhahhaah o none sa kam qesh po vin yje bote ne shqiperi e spo i grabit njeri thu kan ngel ke ti mafjozat e ?? hahahahah :-)

Postuar nga Niqua datë 25 Prill 2005 - 21:31:

Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

hahhahah sykaltra aman me aman thu se ke noi gjo me te grabit ti hahahhahhaah o none sa kam qesh po vin yje bote ne shqiperi e spo i grabit njeri thu kan ngel ke ti mafjozat e ?? hahahahah :-)

Bruxel te duket cudi ty naqe mu kati me grabiti nje mafjoz (gjojas) nga Petrela ishte edhe polic+taxi njani,, po mire qe ja tregova pashaporten amerikane edhe i hyri frika... kto gjera mund te ndollin ne cdo ven ska rendesi se ku je.. por duhet me pas kujdes.....

Bruxell ket Sykaltren e kam pa ne web-cam ashte yll edhe ka mundesi qe e grabisin por ishalla se ka ate fat...

Postuar nga belgium datë 26 Prill 2005 - 01:06:

Re: Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

Bruxel te duket cudi ty naqe mu kati me grabiti nje mafjoz (gjojas) nga Petrela ishte edhe polic+taxi njani,, po mire qe ja tregova pashaporten amerikane edhe i hyri frika... kto gjera mund te ndollin ne cdo ven ska rendesi se ku je.. por duhet me pas kujdes.....

Bruxell ket Sykaltren e kam pa ne web-cam ashte yll edhe ka mundesi qe e grabisin por ishalla se ka ate fat...

sorry kush o bruxelli ?? se skuptova gjo ??

Postuar nga Niqua datë 26 Prill 2005 - 22:43:

Re: Re: Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

sorry kush o bruxelli ?? se skuptova gjo ??

uuuuuuuuu m'raft pika mu desha me than Belgium

Postuar nga belgium datë 27 Prill 2005 - 12:19:

Re: Re: Re: Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

uuuuuuuuu m'raft pika mu desha me than Belgium

hahhaha e pra mo thongsha breast ty se jam persona non grata :-)

Postuar nga Niqua datë 27 Prill 2005 - 13:43:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

hahhaha e pra mo thongsha breast ty se jam persona non grata :-)

ca the mar se nuk te kuptova mire,,, m'duket se the te hangsha gjokset??? apo jam gabim......? ok pra mi hangsh se i kam edhe te bukura...

Postuar nga belgium datë 27 Prill 2005 - 13:55:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

ca the mar se nuk te kuptova mire,,, m'duket se the te hangsha gjokset??? apo jam gabim......? ok pra mi hangsh se i kam edhe te bukura...

hec e pra se dhembet gati i kam :-p

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 27 Prill 2005 - 20:06:

Hangsh vedin Belgium...

Se Dreqes nuk je i zoti as me i kthy pergjigjen e duhun,
se ta merr ne kthese!

Edhe per ca ke thane me lart,-Pse te duket cudi ty?!
Pushimet ne Shqipni nuk asht lehte me i maru pa naj njolle!
Keshtu qe rri urte e mos u grric, kur nuk din as me u grric!

Tung...

Postuar nga Niqua datë 27 Prill 2005 - 22:08:

Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:
se ta merr ne kthese!

Tung...

hahahahahahah sykalter ecccc aty naqe nuk gricet kush me shkodrane jo se i qesim faret,, kisss ty

Belgum gati jam edhe une mos kish merak......
M'duket ket vere po i kaloj pushimet me Belgum

Postuar nga belgium datë 28 Prill 2005 - 12:38:

Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:
se ta merr ne kthese!

Tung...

lol sykaltra ti qeke ne rolin e rojes duke prit gjthmon spo te shqetsoj se e di çfar shoku kan njerezit qe kan nji koh te gjat ne pritje :-)

Postuar nga belgium datë 28 Prill 2005 - 12:42:

Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahahahah sykalter ecccc aty naqe nuk gricet kush me shkodrane jo se i qesim faret,, kisss ty

[/QU
dreqe vetem martes mos me kerko shpirt se do me duhet me nderu shtet prej teje se per pushime for ever ready jam per ty o zot me te pas afer breg detit ne palma de majorka un muskuloz ti breastin si derr kan me plas robt nga inati do na kerkojn autograf :-)

Postuar nga ksenia datë 28 Prill 2005 - 14:21:

hahaha....sa kam qesh...me vertet kush eshte bruxell????loool
ohhhh...cfare skenari i bukur filmi po me del perpara syve tani...
ja dhe nje cift tjeter u krijua.

Postuar nga belgium datë 28 Prill 2005 - 14:28:

re

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
hahaha....sa kam qesh...me vertet kush eshte bruxell????loool
ohhhh...cfare skenari i bukur filmi po me del perpara syve tani...
ja dhe nje cift tjeter u krijua.

hahahhhha ksenia preknasnaja moja ja te beja lubju serce moja :-) se pe qe i thash mos me kerko martes ?? lol thash kshu frendly ne menyr miqsore :-)se dreqen ska burr qe mund e mban esht shum e nxeht te shkrin krejt lol

Postuar nga Niqua datë 28 Prill 2005 - 20:13:

Re: re

Citim:

hahahhhha ksenia preknasnaja moja ja te beja lubju serce moja :-) se pe qe i thash mos me kerko martes ?? lol thash kshu frendly ne menyr miqsore :-)se dreqen ska burr qe mund e mban esht shum e nxeht te shkrin krejt lol

Belgum koje serce t'vojo bre mene????? pollako pollako ljubavi ja igrajm kod tebe ne ocem muz volim ..........

Postuar nga Niqua datë 28 Prill 2005 - 20:18:

Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

[/QU
dreqe vetem martes mos me kerko shpirt se do me duhet me nderu shtet prej teje se per pushime for ever ready jam per ty o zot me te pas afer breg detit ne palma de majorka un muskuloz ti breastin si derr kan me plas robt nga inati do na kerkojn autograf :-)

hahahahhaha o zotttt lere gjoksin qe e kam me nam por me mi pa edhe tjerat nga mbrapa si i kam met marre ne qafe...Hey ai Island ne Morako nudo ashte se kshu i perferoj une.....

Postuar nga belgium datë 29 Prill 2005 - 02:04:

Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahahahhaha o zotttt lere gjoksin qe e kam me nam por me mi pa edhe tjerat nga mbrapa si i kam met marre ne qafe...Hey ai Island ne Morako nudo ashte se kshu i perferoj une.....

hahahhahhahahahahahahahah dreqe hahahahahah sa kam qesh
paske fillu me i bo publike fruits of pasion e ??
hahahhahahahahaa un te them te drejten pelqej ishujt me shkembinj ku fshihesh pas ndonji shkembi dhe i jepesh detit ajrit plot jod dhe renkimeve magjike ......
se kshu ne publik me dal me ty nudo kam frik se po me hapin ndoi bir nga pas kshu pa dashje se te nisen ty e ma mbledhin mu aksidentalisht naqe
:-)
dreqe per njat zot oj loçka jeme me ty nuk esht wacanz por entering in the real way of love se je nji shumllojshmeri procesesh erotike te pafundme :-) hhahahha kisss ju ke breasti

Postuar nga belgium datë 29 Prill 2005 - 02:06:

Re: Re: re

Citim:

Belgum koje serce t'vojo bre mene????? pollako pollako ljubavi ja igrajm kod tebe ne ocem muz volim ..........

hahhahahahhahaha stari jem i thash kesnias serce moja se esht si shpirt me e pa o zottttttttttttt sa sy te bukur ka o forumista me qen si ju kisha fillu me bo vjersha ke privati ksenias se o yllllllllll mer stallem :-)
ksenia serce shife ça reklame boj mi kam lind per biznes marketing :-)

Postuar nga Niqua datë 30 Prill 2005 - 05:30:

Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahahhahhahahahahahahahah dreqe hahahahahah sa kam qesh
paske fillu me i bo publike fruits of pasion e ??
hahahhahahahahaa un te them te drejten pelqej ishujt me shkembinj ku fshihesh pas ndonji shkembi dhe i jepesh detit ajrit plot jod dhe renkimeve magjike ......
se kshu ne publik me dal me ty nudo kam frik se po me hapin ndoi bir nga pas kshu pa dashje se te nisen ty e ma mbledhin mu aksidentalisht naqe
:-)
dreqe per njat zot oj loçka jeme me ty nuk esht wacanz por entering in the real way of love se je nji shumllojshmeri procesesh erotike te pafundme :-) hhahahha kisss ju ke breasti

mduket paske pas experienca te kqija te paska hy frika.... po mire ateher po te ra sapuni ne toke mos u ule me e marre se sta fut kush nga mbrapa joo....

Postuar nga belgium datë 30 Prill 2005 - 18:18:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

mduket paske pas experienca te kqija te paska hy frika.... po mire ateher po te ra sapuni ne toke mos u ule me e marre se sta fut kush nga mbrapa joo....

hahhahhahhaahha naqe edhe ti qenke ne dijeni te teoris se sapunit e ? meqe ra fjala cilen mark kap me shpejt ti ?? lol

Postuar nga Niqua datë 01 Maj 2005 - 00:20:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahhahhahhaahha naqe edhe ti qenke ne dijeni te teoris se sapunit e ? meqe ra fjala cilen mark kap me shpejt ti ?? lol

une ne fact perdori milvo,, por edhe sikur mem ra sapuni nuk kam frike se femra nuk kuritet edhe po i hyri mbrapa.....

ala skam ba mendin ku ti kaloj pushimet..

Postuar nga belgium datë 01 Maj 2005 - 02:56:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

une ne fact perdori milvo,, por edhe sikur mem ra sapuni nuk kam frike se femra nuk kuritet edhe po i hyri mbrapa.....

ala skam ba mendin ku ti kaloj pushimet..

hahhhhahahhaha naqe ti me eksito vetem me aksentin tend shum seksi .
per pushimet mos e vrit mendjen chill out se po si kalum ne ket bot ne boten tjeter jam mese i sigurt qe do jena ne nji plazh idilik duke ber dashuri si te etur ......:-)

Postuar nga Niqua datë 01 Maj 2005 - 22:15:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahhhhahahhaha naqe ti me eksito vetem me aksentin tend shum seksi .
per pushimet mos e vrit mendjen chill out se po si kalum ne ket bot ne boten tjeter jam mese i sigurt qe do jena ne nji plazh idilik duke ber dashuri si te etur ......:-)

o zot po me ma degju zerin prishesh krejt naqe,,,,,heyyy ne boten vertuale pra do kalojme pushimet bashke pse te ka hyr frika kot,,,,me mire se ne zall te kirit sma merr mendja se ka,, ma mire po shkojme atje...me hanger, me po, me *** , sa te na dojne qefii

Postuar nga belgium datë 02 Maj 2005 - 00:25:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

o zot po me ma degju zerin prishesh krejt naqe,,,,,heyyy ne boten vertuale pra do kalojme pushimet bashke pse te ka hyr frika kot,,,,me mire se ne zall te kirit sma merr mendja se ka,, ma mire po shkojme atje...me hanger, me po, me *** , sa te na dojne qefii

hahahahahahaha dreqe ta kam degju zerin por çuditerisht nuk kisha pershtypjen se po prishesha naqe hahaahahahahhahahha .
sa kam qesh o breasti im i çmen .
ku te duash ti i kalojm pushimet imagjinare zemer .mos e vrit mendjen ne çdo lloj zalli gati me ke mu slodhem kurr
lol kisssss u into the breast

Postuar nga Niqua datë 02 Maj 2005 - 01:46:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahahahahahaha dreqe ta kam degju zerin por çuditerisht nuk kisha pershtypjen se po prishesha naqe hahaahahahahhahahha .
sa kam qesh o breasti im i çmen .
ku te duash ti i kalojm pushimet imagjinare zemer .mos e vrit mendjen ne çdo lloj zalli gati me ke mu slodhem kurr
lol kisssss u into the breast

mos ke degju naj jehon malesh se zerin tem se ke degju deri tani...nejse rendesi ka qe jena dacort per pushime ateher ke me ma degjy zerin ne cdo lloj tingujsh

Postuar nga belgium datë 02 Maj 2005 - 02:36:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

mos ke degju naj jehon malesh se zerin tem se ke degju deri tani...nejse rendesi ka qe jena dacort per pushime ateher ke me ma degjy zerin ne cdo lloj tingujsh

hahahahahahahhahahahhha dreqe hala qesh kur e kujtoj zerin tend per zotin je shum seksi :-)
per pushimet kur te dush hani ready to go .... push the buton :-)

Postuar nga Niqua datë 05 Maj 2005 - 03:50:

ok pra me bahet qefi qe ma pelqeke zanin,, pot ti si e ke??? se sme kujtohet..

Postuar nga kontinenti datë 05 Maj 2005 - 12:53:

Doni me pa dreqen...ja ku e keni.
Mos u habisni....po ju them mos u habisni.

Postuar nga Niqua datë 05 Maj 2005 - 12:59:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Doni me pa dreqen...ja ku e keni.
Mos u habisni....po ju them mos u habisni.

hahahahhaahah kontinet do me akuzojne qe nuk jam une,,, shife do e mbyll hirushja ket teme kot e vure foton ktu,,,,,,, nejse rendesi ka qe me njeh ti,, kisssssssss...

kam ndryshu mendim me duket ket vere du me shku ne Croatia, Montenegro.. me ka marre madhi ka vite pa shku

Postuar nga belgium datë 05 Maj 2005 - 13:24:

re

Citim:
ok pra me bahet qefi qe ma pelqeke zanin,, pot ti si e ke??? se sme kujtohet..

hahhahahahhah dreqe un jam ai djali qe te ka mar ne tel prej hotelit kur isha tu bo seks me nji chatiste .
hahahha emrin se them se rezikoj shum ktu ke forumi mendimtarve te lodhur :-)oj naqja jeme bre kuku zanin shum seksi bre ma kie hahhahahahahah.
dreqe jam ish dashnori elires dhe nja dy chatisteve te tjera kshu qe kan pas nevoj per ngrohje shpirterore dhe fizike :-).
emrin mos ma thuj hahhahahahahaha

Postuar nga oliinter datë 05 Maj 2005 - 13:54:

Citim:

hahahahhaahah kontinet do me akuzojne qe nuk jam une,,, shife do e mbyll hirushja ket teme kot e vure foton ktu,,,,,,, nejse rendesi ka qe me njeh ti,, kisssssssss...

kam ndryshu mendim me duket ket vere du me shku ne Croatia, Montenegro.. me ka marre madhi ka vite pa shku

Te vdese mi dreqe sa e mire qe qenke.....

Ma ke heqe petullen fare....

Nje big kissssssssss for you.

Tung!

Postuar nga kontinenti datë 05 Maj 2005 - 14:00:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

Te vdese mi dreqe sa e mire qe qenke.....
Ma ke heqe petullen fare....
Nje big kissssssssss for you.
Tung!

Oliinter, un plasa tu puth xhomin e compiuterit per dreqen, u knoqa vallai se e kom xhomin e paster, nuk ka qyrre si me puth Amori alucius p.sh.

Postuar nga Niqua datë 05 Maj 2005 - 20:42:

Citim:

hahhahahahhah dreqe un jam ai djali qe te ka mar ne tel prej hotelit kur isha tu bo seks me nji chatiste .
hahahha emrin se them se rezikoj shum ktu ke forumi mendimtarve te lodhur :-)oj naqja jeme bre kuku zanin shum seksi bre ma kie hahhahahahahah.
dreqe jam ish dashnori elires dhe nja dy chatisteve te tjera kshu qe kan pas nevoj per ngrohje shpirterore dhe fizike :-).
emrin mos ma thuj hahhahahahahaha

uaaaaaaaaaaaa ti je mar ftyre kam pyt per ty ne chat per zoten se nuk je duke edhe thash mos te ka grabit naj femer,,,,, hey bane te qart ti ftyre qe me thirri ajo dashnorja jote ne telefon se po me prish pune ktu hahahah...
Hey vdeksha me ka shku mendja qe je ti edhe me duket e ke kuptu edhe ti ne nje teme kur ta thirra emerin,, nejse naqe mire se na kallzove se jam ken ba merak per ty.....

Kontinent Oliinter e pranoni nje puthje prej mejet nga ato me llape se ju kam si shpirta muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ika se kam shkolle sot

Postuar nga belgium datë 06 Maj 2005 - 11:43:

Citim:

uaaaaaaaaaaaa ti je mar ftyre kam pyt per ty ne chat per zoten se nuk je duke edhe thash mos te ka grabit naj femer,,,,, hey bane te qart ti ftyre qe me thirri ajo dashnorja jote ne telefon se po me prish pune ktu hahahah...
Hey vdeksha me ka shku mendja qe je ti edhe me duket e ke kuptu edhe ti ne nje teme kur ta thirra emerin,, nejse naqe mire se na kallzove se jam ken ba merak per ty.....

Kontinent Oliinter e pranoni nje puthje prej mejet nga ato me llape se ju kam si shpirta muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ika se kam shkolle sot

hahhahahahhhahahhah dreqe ne chat sfutem mo sepse pa dashje lendova ndjenat e nji anetari te stafit qe kishte prirje homoseksuale nick ALBANIAN dmth spranova me qen dashnori tij dhe ja rezultati urejtje passive hhaahhahhahahahaha nejse mo kush e ru per chat mo .
dreqe po mgzon marrezisht me kto qe po me thu jam gati te fluturoj ne hava loqk hahhahahhaha paske mendu per mu o zot vdeksha mbi breastin tend duke renku nga qefi ishalla :-)

Postuar nga Niqua datë 06 Maj 2005 - 14:38:

Re: Re: Re: re

Citim:

hahhahahahhhahahhah dreqe ne chat sfutem mo sepse pa dashje lendova ndjenat e nji anetari te stafit qe kishte prirje homoseksuale nick ALBANIAN dmth spranova me qen dashnori tij dhe ja rezultati urejtje passive hhaahhahhahahahaha nejse mo kush e ru per chat mo .
dreqe po mgzon marrezisht me kto qe po me thu jam gati te fluturoj ne hava loqk hahhahahhaha paske mendu per mu o zot vdeksha mbi breastin tend duke renku nga qefi ishalla :-)

Heyyyyyy me than per Majorin qe eshte homoseksual e besoj por per Albanian joo edhe mos ma shaj Albanian se e kam si shpirt,,,

Belgum vdeksh siper mejet praaaa kiss naqe,,, ti e din se gjithmon mendoj per ty edhe mendimet e mija ndaj tejet i kan ba disa femra te dalin menc,, e din ti se kush..

Postuar nga belgium datë 06 Maj 2005 - 14:58:

Re: Re: Re: Re: re

Heyyyyyy me than per Majorin qe eshte homoseksual e besoj por per Albanian joo edhe mos ma shaj Albanian se e kam si shpirt,,,

Belgum vdeksh siper mejet praaaa kiss naqe,,, ti e din se gjithmon mendoj per ty edhe mendimet e mija ndaj tejet i kan ba disa femra te dalin menc,, e din ti se kush..

hahahaaahaaha dreqe spo e shaj ket legenin po them pse skam qen ne chat shpirt.
ça me bo un qe me ka fal zoti per femra e jo per legena si albanian .
e kisha dit qe nji homoseksual behet i keq kur mer inat po ky albanian ma ka mbush mendjen qe me homot so mir me qen kaq i pameshirshem sa un .
nejse mo se dava robsh te vram qe bohen aop e sop e leshi me te birin per me gjet gru se ndryshe ska lagje qe i marton hahahahahahhaha.
dreqe siper teje sdu me vdek po du me lujt filmin me te bukur xxxxx qe u ka lujt ndonjiher dhe me xhiru nja 2 or pa ndalu shpirt derisa te thuash yes bill yes hahahhhhhaahhahhaha.
kisssssss naqe everywhere ne ate trupin tend shum joshesh qe gjynah me ndejt pa aktivitet :-)

Postuar nga Niqua datë 06 Maj 2005 - 22:20:

hahahahahhahaha vdeksh Belgum

Postuar nga belgium datë 06 Maj 2005 - 22:48:

re

Citim:
hahahahahhahaha vdeksh Belgum

hahahhahahaha dreqe jo zemer se me vdek un kush ka me ju bo hyzmet vajzave qe e kan qef seksin shpirt hahhahaahhaha

Postuar nga Niqua datë 07 Maj 2005 - 02:16:

Citim:

hahahhahahaha dreqe jo zemer se me vdek un kush ka me ju bo hyzmet vajzave qe e kan qef seksin shpirt hahhahaahhaha

kan dal mjete tjera naqe nuk vune kush per .......

Postuar nga belgium datë 07 Maj 2005 - 03:42:

kan dal mjete tjera naqe nuk vune kush per .......
[/QUOTE

per zotin dreqe sbesoj se ka mjet tjeter me e bo vullkanin te qesi llav ashtu si e bon mister dik sheltoni :-)
nejse mo leji kto lloj eksperiencash me mjete rethanore mos u dekurajo shpirt bjeri nga brukseli her tjeter se ke me ngel e kenaqur :-))))))]

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 09 Maj 2005 - 09:20:

Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

I nderuar Belgium, mos fol para kohe!
Para tre- ditesh lexova i lajm ne gazete shqiptare ku shkruhej..
"Gjendet koka e nje gruaje,floke kuqe,me sy te cjerre, e care me thika
ne nje fshat ne afersi te Durresit,- e cila kishte shkuar me pushime ne Shqiperi"...etj etj...-Trupin akoma s`ia kan gjet!
Si mendon ti, ka siguri ne Shqiperi perderisa ndodhin ngjarje te peshtira cdo dite?!
Une qe ta dish ti, kam aq mall per Shqiperine sa kam plot 7 vjet e gjys qe s`me ka shkel kemba ne Atdheun tim!
Do te thuash perse nuk shkon?!
Aktualisht jam e zene me shkollen,kam familjen time dhe vetem s`ma mban te shkoj!
Jo se jam ndonje yll i rralle, apo person me ndonje Fame te madhe
por e vleresoj veten me shume sesa Famozet!
E dua jeten, kam frike te rrezikoj!
Kam deshire te shkoj, aq deshire sa malli nganjehere me prish humorin e kohes...

respekte-Helga.

Postuar nga belgium datë 09 Maj 2005 - 11:08:

Re: Re: Re: sikur...pse sikur?!

Citim:

I nderuar Belgium, mos fol para kohe!
Para tre- ditesh lexova i lajm ne gazete shqiptare ku shkruhej..
"Gjendet koka e nje gruaje,floke kuqe,me sy te cjerre, e care me thika
ne nje fshat ne afersi te Durresit,- e cila kishte shkuar me pushime ne Shqiperi"...etj etj...-Trupin akoma s`ia kan gjet!
Si mendon ti, ka siguri ne Shqiperi perderisa ndodhin ngjarje te peshtira cdo dite?!
Une qe ta dish ti, kam aq mall per Shqiperine sa kam plot 7 vjet e gjys qe s`me ka shkel kemba ne Atdheun tim!
Do te thuash perse nuk shkon?!
Aktualisht jam e zene me shkollen,kam familjen time dhe vetem s`ma mban te shkoj!
Jo se jam ndonje yll i rralle, apo person me ndonje Fame te madhe
por e vleresoj veten me shume sesa Famozet!
E dua jeten, kam frike te rrezikoj!
Kam deshire te shkoj, aq deshire sa malli nganjehere me prish humorin e kohes...

respekte-Helga.

sykaltra po qe se mer guximin me shku ne shqiperi me thir se per ty bohem body guard gratis fare dhe ste prek njeri pa kalu mbi trupin tim .:-))))))

Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.