Forumi Horizont | Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Qytete dhe Shtete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=257)
-- Foto nga Zelanda e Re.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3149)
Foto nga Zelanda e Re....
Sky city.......eshte e mrekullueshme.......kulla me e larte ne hemisferen jugore
City center.......nga larg.......
City, Auckland qyteti ku jetoj......
Qyteti ku jeton Brunka
Flm Shenjtori!
Fshat.....
Rruge fshati.....
Auckland
SkyTower
Auckland
.............
Queenstown
auckland
..
Shenjtori rrofsh!
Auckland.....
Auckland....
Fshat ne Auckland....
Brunka , ka vend aty te qyteti yt te vi te jetoj dhe une ?
E di ca ? Kur pashe ate rrugen e fshatit , me hypi deshira te ecja ne te ...weird he ?
Citim:
Po citoj ato që tha sy_jeshilja
Brunka , ka vend aty te qyteti yt te vi te jetoj dhe une ?
E di ca ? Kur pashe ate rrugen e fshatit , me hypi deshira te ecja ne te ...weird he ?
Auckland again...my qyteti.....
a nuk ta heq trurin kjo foto o milet...
Fiona me prit se erdha yllo.ma be dhe nje vend mua se qenka me te vertet qytet i lezeçem ej po femrat si jan aty lal jan na nje çik sexy si puna ime eee?
ej ato rruge fshati qe jan aty ne shqiperi jan autostrada.
Citim:
Po citoj ato që tha ComeAsYouAre
Fiona me prit se erdha yllo.ma be dhe nje vend mua se qenka me te vertet qytet i lezeçem ej po femrat si jan aty lal jan na nje çik sexy si puna ime eee?
ej ato rruge fshati qe jan aty ne shqiperi jan autostrada.
Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
O Nirvana vogel. Po ti o ca je femer apo mashkull. Si ore thua a ka femra sexy si puna ime. Femer apo mashkull je apo je femer nga ato tjetersojshet.
Citim:
Po citoj ato që tha ComeAsYouAre
Fiona me prit se erdha yllo
....
!
Shifni mer c'mbrekullira ka Zelanda
@
Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Shifni mer c'mbrekullira ka Zelanda
Foto te bukra pasken qen.
O bruna vertet jetoke ne nje vend te bukur.
Po per ne qe jemi kendej nga Londra ka vend te vijm dhe te kerkojm Azil Politik se dhe Londres i doli boja fare.
Do mendohem dhe ndoshta do te vij atje ndoje her .
Citim:
Po citoj ato që tha _Q_I_M_I
Do mendohem dhe ndoshta do te vij atje ndoje her .
Shenjtori se kisha me ate kupti,m bobi ok?po shqiptare hesapi thuaj e çdo gje persembrapthi i merni ju
Ahh mor plak.
Ne shqiptaret sa te poshter jemi more aman. Cdo gje per keq e marrim. Lum si ti qe nuk je shqiptar. Sa me fat ke lind. Ke tamam fatin e ........ , e ke parasysh vete ti BOBI.
Po nuk kam faj une mo Nirvana qe ti nuk je shqiptar dhe fjalet i shkruan ndryshe. Lexoi icik mire postimet e tua dhe do e shohesh qe me te tilla kuptime i ke shkruajtur. Do fillosh edhe ti te dyshosh per veten tende.
Ca faji kam une qe ti ben gafa te tilla, lapsuse, a thua te verteten. Ca me kapi syri me shkruan dora.
Te pershendes.
Cuna peace aman
Shif car ylli ma ka kap scy-in ktu nga poshte nice fare....
Auckland...
Brune..
C'kemi ..na kenaqe me keto fotot..
doja te pyesja a ka shume peshkaqene afer ne plazh???
fotot jane feja vete..
pershendetje
atdheu.
c'ar me keni punuar...
u zilepsa shume tani me Zelanden e re...
kush ri tjeter pervec brunes dhe shenjtori???
na kenaqet me fotot ...flmnd.
Otahu ishull shume afer auckland......
P.s atdheu mesa di une vetem 3 veta jetojne ne zelande nga forumi....
Otahu(sorry)
brune..??
ke shkuar te ky ishulli i Otahu't ti ??
a ke vizituar shume pika turistike (malore-bregdetare..etc) aty ti brune??
pershendetje.
atdheu.
Auckland....
P.s: Atdheu kam qene atje ne Otahu shkoj cdo muaj....dhe eshte sh yll me mire mos te shkosh fare se po vajte do te ngeli mendja pastaj.....e kam sinqerisht.....kam vizituar dhe ca ishuj andej afer Wellington-it(kryeqytetit) po tani mund te jene prish se car ka pas ca permbytje
Sorryyyyyyse di car ka nuk del fotoja
ah brune...
kur do vije une nje cik andej te visitoj ato vendet e bukura...po qe do vije eshte e pa diskutueshme..
problemi eshte a do te kthehem prap ne amerike ???
na vur ndonje photo tjeter ...pleeeaassee... (bregdet, ishujt po ka mundesi)
po ta bejme me porosi tani.
flmnd.
atdheu.
Ufaaaaaa nuk del asnje foto apo sdo nxirja ca foto qe t'ikte truripo sdalin skam car te bej
Atdheu vallaj une them se ske per t'shku me ne usa po erdhe ktu se cdo njeri qe ka ardh ska dash t'iki me jo se po i bej reclamepo them te verteten.....
brune..
po vuri ne jpgfile.. se aty mund ti hapesh...
me duket.
pershendetje.
atdheu.
o fiona pritme se erdha gati jam. na ka propozuar babi qe te vijme edhe ne ne zelande ,por koka e mamit nuk do. por s'kagje e po vij une.do te vij te te takoj. me pret ti?????????????
Po pipi te pres une vetem hajde ti
Nuk dalin fotot
Fotot qe kishe bashkangjitur ishin goxha te bukura.
Na rrofsh!
Na vdiqen fotot sdalin
Flm plloshtan..
e keni par kte...
2 dhjetor 2005/TN
Nga Sabit ABDYLI, Zelande e Re
Me rastin e festes sonë te madhe, falë iniciativës se Astrit Bashës, Flamuri Shqiptar i ardhur enkas për këtë ditë tonën të madhe, me 28 nëntor që nga ora 6:00 e mëngjesit për 12 orë u valëvit me krenari në qiellin e shtetit të rregullit dhe qetësisë në Zelandë të Re, pikërisht mbi urën gjigante Harbor Bridge që lidh dy brigjet e qytetit të Auclandit veri-jug, të ndara nga ujët e Oqeanit paqësor.
“I shihja flamujt sa here e kaloja urën, thotë Astrit Basha, i ardhur këtu me familje nga Tirana para 4 vjetëve, dhe gjithmonë kujtoja sa bukur do të ishte sikur të valëvitej edhe flamuri ynë lart në qiell përball atij zelandez.
Rashë në kontakt me personat zyrtar të qytetit dhe m’u dha leja që edhe flamuri ynë dy ngjyrësh mund të ngrihet lart mbi urë.
Pa humbur kohë porosita flamurin enkas për festen e 28 Nëntorit dhe me ndërmjetësimin e ambasadorit shqiptar në Kinë flamuri erdhi. Ja sot, siç po shihni, sa bukur po valëvitet” - përfundoi i gëzuar, Astrit Basha.
Gjatë tërë kohës sa valëvitej flamuri mbi urë shqiptaret vizituan urën, urën që u dukej e praruar, bën me qindra fotografi duke zgjuar te ta ndjenja të forta krenarie dhe mallëngjimi. Ketë e përjetoi edhe autori këtij shkrimi.
--------------------------------------------------------------------------------
O KUKLLE(PER SUGA TILONCEN) MEQE SPO VJE TI KNEJ NGA TR NA MER ME VETE ANEJ NGA N.Z.
AJO FOTOJA ME ATE MALIN SI TE KRISUR ISHTE E PAPAME
PO TE TREGOJ 1 PAMJE TE TR NGA DAJTI
TA HONKSHA ZEMREN
ENE ME KTE PUNEN E FLAMURIT MA KE KNOQ ZEMREN....TA HONKSHA BYCEN ISHALLA...HAHAHAH PPUUUFFFFFFFOOOLLLT
TA HONKSHA ZEMREN
ENE ME KTE PUNEN E FLAMURIT MA KE KNOQ ZEMREN....TA HONKSHA BYCEN ISHALLA...HAHAHAH PPUUUFFFFFFFOOOLLLT
KJO ESHTE E REALIZUAR DUKET... ESHT ESKLUZIVE PER FIONKEN SE ATY JEMI NE TE DYJA .....UN YLLI I VOGEL....TI HENA E BUKUR....DHE DETI MALLI POR DASHURIA PER NJ-TJETREN
MOS NA KEQKUPTONI NJEREZ SE JENA SHOQE QE NGA FEMIJERIA POR KENA KOH QE JENA LARG NJ-TJ.TE PUF KUKLLE
Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.