Forumi Horizont | Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Komplimente qe do ti deshironin meshkujt... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9422)
Komplimente qe do ti deshironin meshkujt...
Mos ta monopolizojne vetem femrat kete fushe. Dhe ne meshkujt kemi nevoje per nje fjale te mire, per nje kompliment pikant. Hajdeni djema dhe vajza, shprehuni lirshem se vetem une dhe gjithe bota i lexojme, asnje tjeter...
hahahaha O Lordo vallai qe te kishe hapur dhe ti kesoj temash nuk me kishte shkuar mendja....
Na dashke dhe komplimenta ti?????
Une do ti thoja nje mashkulli....
Te hengsha buzen qe ma ke si luleshtrydhe
Po pse mi goce, ne nuk kemi ndjenja? Une po mundohem te nxjerr ne pah anen sensitive te meshkujve.By the way, komplimenti jot ishte shume i bukur (ka gje lidhje me mua?)
1-Je shume i Zgjuar Jeta ime!Une do vdisja injorante,-sikur te mos me ishte dhene
mundesia te njiheshim!
2-Je Gjithka enderroj:-zgjuarsi, bukuri,embelsi,kulture dhe respekt!
3-Sa punetor qe je mar Zemer!-Jam krenare per TY!
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
(ka gje lidhje me mua?)![]()
DHe trendafili me vese ul koken perpara teje
Kur te shikoj ty edhe hena e humbet ndricimin
Je motivi i jetes time
Te admiroj per cfare je
ma ke synin si ylli,vdeksha un per syrin e zi...
kushedi sa i frimezuar paska qen zoti kur te ka krijuar
O Arti me fal, po ti keto komplimente i ben meshkujve????
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
O Arti me fal, po ti keto komplimente i ben meshkujve????![]()
Ua mami sa te madh e paska ky? Po si do hyje gjithe ajo ketu? Obobooo, ky qenka me zmadhim kerthizeeee :O etj etj etj...
Keto duam ne vajza, jo ato per bukuri e zgjuarsi se ato s'pijne leng...
Citim:
Ua mami sa te madh e paska ky? Po si do hyje gjithe ajo ketu? Obobooo, ky qenka me zmadhim kerthizeeee :O etj etj etj...![]()
![]()
Citim:
Ua mami sa te madh e paska ky? Po si do hyje gjithe ajo ketu? Obobooo, ky qenka me zmadhim kerthizeeee :O etj etj etj...![]()
![]()
po kur s`ia ke pare asnje organ te trupit,
si mund te shprehesh Lord?????!!!
e ca ka james dean me shume se ty?
Sykaltra, kur s'ja ke pare atehere fare kollaj mund te shkosh dhe ti zberthesh zinxhirin e pantallonave dhe t'ja nxjerresh jashte. Te duket e veshtire ty?
Pse kete kompliment deshe ti????
Ehhh... E leme menjane se cfare dua une. Eshte e pakonceptueshme per shume mendje prandaj dhe nuk po prononcohem. Mgjt po ma bere ti mua ate, besoj se fare kollaj mund ta marr dhe si kompliment
Kam frig se te thahet ne rrenje zinxhiri i pantallonave!
edhe mos ta zgjasim ma(se s`ma hedh dot mu joooooo!)
porca la madosca ,e enorme:d ,non so se che posto per tutto questo coso,
vabbe...!!:p:p
Une s'kam nevoje te ta hedh ty, pamvaresisht se shprehja jote po te genjen, te ka vajtur buzeqeshja nga veshi ne vesh...
Ate me tharjen e zinxhirit nuk e kuptova, pse bazoheni ne hipoteza te cilat nuk do keni as shanc ti vertetoni?
you luck cool ! kompliment i tjeshte per cdo lloj mashkulli.
Sa bukur qesh mar zog gamarit!
(haahahahahahahahahahahahaha, sikur t`i thoja keshtu ndonjerit!)
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Sa bukur qesh mar zog gamarit!
(haahahahahahahahahahahahaha, sikur t`i thoja keshtu ndonjerit!)
Edhe kete se kisha degjuar ndonjehere ---Zog gomarit?
Hahahahahaahahahahahahahahah.Hajde kompliment hajde,merrni masat mi goce kur ti thuash ndonjerit ashtu se behet ndonje qamet edhe pupupupupu,megjithese ne nje shkrim tjetere ke thene se te pelqen karateja.looooooooooooooool
Amon mer sa i bukur qenke.....sikur zhapin i verdhe....
(s ka mat bukur se zhapinat e verdhe)..
Un Do pranoja Shum Komplimente por nje Komliment do ta urreja nese nje femer me thot je Shum i pasur!
I love buzeqeshjen tane , mar qen
Ky eshte komplimenti i fundit qe kam mare
Lordo, hehe, lave hakun e temes sime he...,
Edhe ju keni nevoje per komplimenta, por ne fakt eshte pak si e tepert dhe aspak e hijshme qe nje femer ti beje nje kompliment nje mashkulli ne rruge psh...nderkohe per femrat eshte bere normale, seks i dobet mo...
Por, nejse, edhe ju keni nevoje per komplimenta...
Une per shembull nuk u kam bere ndonjehere komplimenta meshkujve...por dime plot nga ato qe kemi degjuar nga te 'tjerat'
te mendohem ca hemmmmm
" I paske komet si furca dhomesh....
Citim:
Po citoj ato që tha isra
Lordo, hehe, lave hakun e temes sime he...,
Edhe ju keni nevoje per komplimenta, por ne fakt eshte pak si e tepert dhe aspak e hijshme qe nje femer ti beje nje kompliment nje mashkulli ne rruge psh...nderkohe per femrat eshte bere normale, seks i dobet mo...
Por, nejse, edhe ju keni nevoje per komplimenta...
Une per shembull nuk u kam bere ndonjehere komplimenta meshkujve...por dime plot nga ato qe kemi degjuar nga te 'tjerat'
te mendohem ca hemmmmm
" I paske komet si furca dhomesh....![]()
Po Isra, ishte ne shenje hakmarrjeje. Gjithsesi doja te shikoja se ne cilin nivel luhatet estetika dhe elokuenca e vajzave ne kete fushe. Nese doni nje pergjigje te sinqerte per opinionin tim, mendoj se jeni shume varfer ne aspektet e mesiperme. Une do preferoja te beja nje cfryrje stresi tradicionale duke pare ndonje DVD me Aria Giovannin sesa te dilja ne rruge dhe te prisja komplimente te tilla
Meshkujt ndahen ne dy ose me shume kategori per nga inteligjenca them!
Ka meshkuj manjake qe kerkojne me nder para vetes dhe jush,
"Ti ofendosh ku me s`ka!"Dhe kenaqen, e marrin si kompliment!
Ka meshkuj qe vetem po t`u buzeqeshesh, u kenaqet shpirti
pale me t`i perqafosh apo perkedhelesh!
Ka meshkuj qe as u hyne ne vesh komplimentet, jane meshkujt serioze
ne jete!
Ka meshkuj qe bejne aq komplimente, sa te cojne te vjedhat, ta shpifin!
Keta jane maskarenjte-meshkuj(qe sa te kthejne kurrizin dalin me dashnoren!)
Ka meshkuj qe jane per tu hequr kapelen(respekt ndaj tyre)!Gjithe embelsi dhe zgjuarsi
dine te te fitojne zemren dhe ndajne me ty Jeten krejt thjeshtesi, pa pase nevoje per complimente te shtirura!
A` bientot mes amis!
Citim:
Po . Nese doni nje pergjigje te sinqerte per opinionin tim, mendoj se jeni shume varfer ne aspektet e mesiperme. Une do preferoja te beja nje cfryrje stresi tradicionale duke pare ndonje DVD me Aria Giovannin sesa te dilja ne rruge dhe te prisja komplimente te tilla![]()
Isra, Opinioni im ishte per te gjithe dhe jo per ate qe the ti.
Ndersa per kategorite e njerezve, ata ndahen vetem ne dy kategori. Ata qe dijne te numerojne dhe ata qe nuk dine... (Pak si pa lidhje kjo )
komplimentat qe do deshironin meshkujt....
Pse vetem femrat duan Komplimenta!!!!!!!!!!!!!:p :p :p :p :p :p :p
hajdeni hidhuni goca ....se ju i dini me mire.....
Te hengsha buzet
po te shifja ndonje qe te me pelqente do i thoja.....Hiqi ato dreq syze oo te puthsha syte....
AHAHAHAH
ME PELQEN KUR ME THONE "JE SHUME I EMBEL" DHE "baby"......
LELA KUJDES TI HE...JA I JENGRE NJEHERE PO PASTAJ KU DO MBYTESH.....
Plako, teme me te njejtin titull kam hapur une para disa muajsh. Hidhi nje sy arkivit...
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
AHAHAHAH
ME PELQEN KUR ME THONE "JE SHUME I EMBEL" DHE "baby"......
LELA KUJDES TI HE...JA I JENGRE NJEHERE PO PASTAJ KU DO MBYTESH.....
logelush
komplimente per cuna????personalisht nuk bej komplimenta,dhe mbi te gjitha nuk me pelqejne te me bejne,sepse me duken lajka.pastaj nje gje qe e di qe e kam se quaj kompliment nese dikush thjesht e evidenton per hesap te vet,se une e di qe e kam.vogelush,baby,etc nuk quhen kompilmenta,por fjale te thena me perkedheli.
"Je versioni im mashkullor"
Lord,po shkojme me teper ne drejtimin e duhur? :p
Hallall. Komplimenti jot lakonik me la pa fjale. Me eksterminoi totalisht. Thanx qe me bere ta filloj diten kaq bukur
Ashtu,de :p
Mos na ngacmo me teper se nxorrem kompl.te tipit tjeter...qe te llahtarosesh mire:p
Jepi pra. Na i ngri pak moralin se ketu ne pune po na shperthen truri. Kot nuk thone: Puna e shtetit dhe ujet e detit s'mbarojne kurre.
Me duhet te te rrefej dicka me keqardhje zemer-thyese: s'bej kompl.direkte une,indirekte e me zor Dhe indirektet biles jane te kodifikuara,kshu mund te kuptohen vetem nga nje njeri keshtu qe...po e le fare kete pune. :p Mgjth,ti si i specializuar ne kompl.na jep ndonje idee
sa te bukur ma paske formen e kokes, po mrena a ka gje?
Citim:
Po citoj ato që tha diellza26
sa te bukur ma paske formen e kokes, po mrena a ka gje?
Citim:
Komplimente qe do ti deshironin meshkujt...
Une kur ta shoh ndonje djale te bukur ne rruge do i them kete kompliment: wow wow Po me dukesh krejt si frajeri(dashnori) im i tret,kur te me pyet ai mua pse sa frajera(dashenor) i paske pasur deri me tani ?!do i them : dy :p
. (pak shaka)
''
nji nga komplimentet qe na pelqen eshte kur e dashura na thot.[you heve beautifull dig]
Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.