Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18232)

Postuar nga Ashley datë 09 Janar 2011 - 02:03:

nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Dashuria nk imponohet..!!

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 03:10:

Re: nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Dashuria nk imponohet..!!

e dhe vete pergjigjen ... njeri nuk do vdesi nga deshperimi jeta vazhdon miq te mire e kaq.

Postuar nga Ashley datë 09 Janar 2011 - 03:15:

Re: Re: nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

e dhe vete pergjigjen ... njeri nuk do vdesi nga deshperimi jeta vazhdon miq te mire e kaq.

Ky ishte mendimi immendimet jane te ndryshme

Postuar nga BIONDIA datë 09 Janar 2011 - 03:16:

Re: Re: nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Citim:

dhe ta falenderojme qe na la se do marrim nje me te mire dhe sdo derdhi asnje pike lot ...po bahem shume zemer gur spo njoh veten

Postuar nga Ashley datë 09 Janar 2011 - 03:17:

Re: Re: Re: nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

dhe ta falenderojme qe na la se do marrim nje me te mire dhe sdo derdhi asnje pike lot ...po bahem shume zemer gur spo njoh veten

sa pa shpirt qe je))))

Postuar nga BIONDIA datë 09 Janar 2011 - 03:25:

Re: Re: Re: Re: nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
sa pa shpirt qe je))))

oh si...

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 03:27:

hahahaa Bionde

Postuar nga Ashley datë 09 Janar 2011 - 03:27:

Re: Re: Re: Re: Re: nese e do nje person me t ver8, dhe ai/ajo nuk te do cfar mendimi keni..?.

Citim:

oh si...

Mir e ke))

Postuar nga BIONDIA datë 09 Janar 2011 - 03:30:

Citim:
hahahaa Bionde

po jo moj se plasen tu qajt per njeres qe sna meritojme ma mire vone se kurre thote populli dhe ollga thote "mos al74 o glakusi " bionden do e duroje ....

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 03:51:

Une dua vetem ata qe me duan.

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 03:51:

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 03:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

te duan shume ty?

Postuar nga al74 datë 09 Janar 2011 - 03:59:

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 04:00:

Jo shyqyr.

Postuar nga BIONDIA datë 09 Janar 2011 - 04:00:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ke noj mendim ti mjaft qeshe

Postuar nga al74 datë 09 Janar 2011 - 04:07:

Citim:

ke noj mendim ti mjaft qeshe

e kap me zor qe i luj zotin ....une thom qe po nuk nigjova kembanen e fundit nuk hudh sfungjerin

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 04:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo shyqyr.

iiiiii ... mua me duan shume por vetem me 1 me ka ngjit keq si i behet

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 04:10:

Citim:

Sa gjynah ti.

Postuar nga BIONDIA datë 09 Janar 2011 - 04:10:

Citim:

prandja je bo kaq e urte ti mpaske ron ne dashni ...sa te thella paskam qene keto pune moj e Kozmait ...

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 04:14:

Citim:

prandja je bo kaq e urte ti mpaske ron ne dashni ...sa te thella paskam qene keto pune moj e Kozmait ...

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 04:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Sa gjynah ti.

cti besh ... shif rrushi rrushin do piqet ene dardha

Postuar nga Glaukus datë 09 Janar 2011 - 04:27:

Citim:

boja bam edhe ti ...terhiq edhe komen zvarre per muve

p.s. - se harrova ... kena pas fejes per krishtlindje me duket

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 04:29:

Jam mesuar te marr kurdohere ate qe dua.

Postuar nga BIONDIA datë 09 Janar 2011 - 04:31:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 04:49:

Sa e rrezikshme ti Amor!

Postuar nga lule datë 09 Janar 2011 - 04:56:

Wink

Kush me do mka pa hajrin..kush sme do prap ja ka pa ..zakonisht mkan dash..me shume se i dua

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 05:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Sa e rrezikshme ti Amor!

E rrezikeshme per ke tani? Per femrat apo meshkujt? Rreziku nenkupton nje kercenim dhe ndjesi te tilla i ushqen me teper posesiviteti/xhelozia femerore.

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 07:16:

E amor nuk besoj se ka njerez aq te afte sa te marrin gjithmone ate qe duan.
Kam pat nje shoqe qe ate qe donte arrinte ta afronte. Ata i afroheshin vetem se e kuptonin qe ajo i pelqente, por asnjeri nga ata nuk e deshi ne te vertete. Thjesht kerkonin marredhenie seksuale me te.
Nese do flasim per dashuri te vertete, sa te tilla mund te kesh provuar, gjersa thua gjithmone?
Per terheqje seksuale jam dakort, por per me shume... Jo gjithmone zgjedhim. Mund dhe te na zgjedhin, ose gjejme njeri-tjetrin duke u nisur nga rrethanat rastesore qe na lidh jeta. Kjo e fundit me pelqen me shume.

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 15:05:

Prape me historite e shoqeve ti? U bene si perrallat e Nastradinit.

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 15:13:

Citim:

Imponohesh?

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 16:37:

Yhyyyy, jam e tmerreshme!

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 19:21:

Citim:
Yhyyyy, jam e tmerreshme!

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 20:03:

Citim:
Prape me historite e shoqeve ti? U bene si perrallat e Nastradinit.

Epo c'ti besh me pelqen ti konkretizoj me shembuj nga jeta.
Me mire shembuj konkrete, se sa teorite tuaja qe nuk gjejne zbatim.

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 20:23:

Teoria nuk zbatohet me nje shoqe ne fik dhe me nje tjeter ne pjeshke.

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 20:27:

Aspak Amor, a s'ma ndjen per asnje se si i vete jeta sinqerisht. Me intereson vetem ajo imja.
Genjeni por genjeni cik me bindshem.

E ndryshove mendimin? Me mendim kot nga ty s'kam lexuar ndonjehere. Me zhgenjeve te mbaj per vajze te mencur.

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 20:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Aspak Amor, a s'ma ndjen per asnje se si i vete jeta sinqerisht. Me intereson vetem ajo imja.
Genjeni por genjeni cik me bindshem.

E ndryshove mendimin? Me mendim kot nga ty s'kam lexuar ndonjehere. Me zhgenjeve te mbaj per vajze te mencur.

Une vertete te besoj ty qe ti mendon xhevahiret qe thua por ti je e limituar nga arsimi shqiptar, mungese karriere, pamje mesatare, qarkullim i dobet social,...konviktore me mundesi te kufizuara financiare moj shoqe. Aq ke mundur, aq ke arritur.Ti vertete sipas botekuptimit tend s'ke arritur njerezit qe ke dashur, une po. Por diferenca ime me ty eshte qe une pranoj limitet e tua kurse ti s'pranon mundesite me te medha se ti vete te nje femre tjeter.
Ah, tani po qe me preve ne gjunj qe me hoqe nga lista e Darwin Award.

Postuar nga cecilia datë 09 Janar 2011 - 20:37:

Do gjej nje mundesi qe t'a urrej S'do le gje pa i bere deri sa te bind veten time qe s'me do

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 20:41:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Do gjej nje mundesi qe t'a urrej S'do le gje pa i bere deri sa te bind veten time qe s'me do

E mi dhe ti, mos m'u lut kaq shume se le nam.

Postuar nga Deb* datë 09 Janar 2011 - 20:43:

Citim:

Une vertete te besoj ty qe ti mendon xhevahiret qe thua por ti je e limituar nga arsimi shqiptar, mungese karriere, pamje mesatare, qarkullim i dobet social,...konviktore me mundesi te kufizuara financiare moj shoqe. Aq ke mundur, aq ke arritur.Ti vertete sipas botekuptimit tend s'ke arritur njerezit qe ke dashur, une po. Por diferenca ime me ty eshte qe une pranoj limitet e tua kurse ti s'pranon mundesite me te medha se ti vete te nje femre tjeter.

Ke shume te drejte . Jeta jote eshte shume e e paimagjinueshme per mua. Ne cfare bote jeton ti njehere qe une nuk e njoh? Vertet s'jam vet doktoreshe, por kam familjare, apo te njohur e dashur qe jane dhe shume here me lart nga ty pozita, nga intelekti e te tera. Sapo ke hedhur hapat ne jete dhe kujton se ke arrit gjithcka. Kujdes mos bie nga fiku e te marrin pjeshken.

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 20:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ke shume te drejte . Jeta jote eshte shume e e paimagjinueshme per mua. Ne cfare bote jeton ti njehere qe une nuk e njoh? Vertet s'jam vet doktoreshe, por kam familjare, apo te njohur e dashur qe jane dhe shume here me lart nga ty pozita, nga intelekti e te tera. Sapo ke hedhur hapat ne jete dhe kujton se ke arrit gjithcka. Kujdes mos bie nga fiku e te marrin pjeshken.

Jeta ime, me uljet dhe ngritjet e veta, eshte rezultati identik i asaj qe kam dashur une dhe jo rezultati i mungeses te mundesive. Kjo ka rendesi per mua.
Ne nivel "marrje pjeshkash" do bisedojme ne? Po jo mi shoqe! Hajt qofsh mire.

Postuar nga bruni22 datë 09 Janar 2011 - 21:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Kujdes mos bie nga fiku e te marrin pjeshken.

...

Postuar nga amor alucius datë 09 Janar 2011 - 21:41:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
...

Keshtu eshte kur je 22 vjeç, permendin pjeshke dhe mendon qe kane permendur nje arme nukleare.
Hajt se do rritesh dhe ti dhe, nese do Zoti, do piqesh mjaftueshem sa te permendin pjeshket pa te rene dhembet ne zgerdhirje, gjysem ne turp e gjysem ne qejf.

Postuar nga bruni22 datë 09 Janar 2011 - 21:50:

Citim:

Keshtu eshte kur je 22 vjeç, permendin pjeshke dhe te bien dhembet duke u zgerdhire, gjysem ne turp e gjysem ne qejf.
Hajt se do rritesh dhe ti dhe, nese do Zoti, do piqesh mjaftueshem sa te permendin pjeshket pa te rene dhembet ne zgerdhirje.

Tu kush te tha qe jam 22v ??!
Sa per info jam me i vogel... K'shu qe kyjdes me ate pjeshken mos e permend shum... Sic the edhe vet ti je vajz e zgjuar dhe i kupton vet k'to gera

Postuar nga Iyua datë 09 Janar 2011 - 21:50:

Ca pyetje
Po pse duhet ta dashurosh kur ai ste dashuron. Hapi syt dhe mendjen qe ne fillim beju alert dhe mos bjer brenda se pastaj fillon pjeshka dhe dardha bie nga pema

O goca lerini pjeshkat dhe dardhat se sesht dhe stina ti permendim!

Postuar nga Petter datë 09 Janar 2011 - 21:50:

sa te pameshirta qe jeni, na permendi fjalen pjeshk si te jet gjo normale

Postuar nga Iyua datë 09 Janar 2011 - 21:55:

I peshtir je vet ti cuno mos na prek atje ku sduhet te na prekesh. Shko ne dyqan dhe bli pjeshk se jan te rritura me pesticide dhe ne kte stine

Postuar nga kurt datë 10 Janar 2011 - 00:40:

kur nuk na don dikush qe e duam na fut ne mendime, pavarisht qe nuk ia tregojm ket weakness, na fut ne nje faze pasigurie te jetes, sado te fort qe hiqemi se gjoja scajm trapin duke thene kur sme do ste dua, nuk eshte kaq e thjeshte kurre per asken, mendoj une.

i think eshte gje e mire per secilin nga ne te kalojm situata te tilla ne jete te pakten njehere, te jetojm me kembe ne toke for a good reality check, se behemi me humble, se perndryshe marrim veten ne qafe duke rritur Ego-n tone ne qiell gjithe jetes, qe patjeter na con drejt absurditetit.
shiko mua p.sh, qe jam katandisur me ket ego, "never met anyone that didn'e love me" lol

Postuar nga Iyua datë 10 Janar 2011 - 00:51:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

shiko mua p.sh, qe jam katandisur me ket ego, "never met anyone that didn'e love me" lol

Sure

Postuar nga Deb* datë 10 Janar 2011 - 04:31:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

i think eshte gje e mire per secilin nga ne te kalojm situata te tilla ne jete te pakten njehere, te jetojm me kembe ne toke for a good reality check, se behemi me humble, se perndryshe marrim veten ne qafe duke rritur Ego-n tone ne qiell gjithe jetes, qe patjeter na con drejt absurditetit.

Degjoni djalin se flet nga pervoja. Mu me pelqejne shume ata/ato qe flasin me fakte.

Postuar nga dylan datë 10 Janar 2011 - 17:23:

ca do beja asgje do vazhdoja ta doja me shpresen qe do me doje nje dite
le qe ca thot kurti acoma sdesha njeri qe sme deshi kshu skam ndonje koment konkret

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.