Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 53 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kampionati Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=168)
-- cila skuader (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=73)
cila skuader
cila skuader mendoni se do dalin kampione
Partizani
Partizani e tregoj qe eshte kampjon Duke rrafut Tiranen 2-0 gje qe asnje ekip tjeter e ka ber gjat gjith ketij kampjonati!!!
per mendimin tan asht partizani po numer 1 asht vllaznia
JOJO PARTIZANI 1SHI!!!!
ku jeni tifozat e vllaznis
Per mua e fiton Tirona
o Eros une e kam pare ate ndeshjen e tiranes me Partizanin dhe te them me plote goje qe Tirona kishte shume raste vetem dy here shkoi ne porte partizani dhe ndaj fitoi. por me mire luajti Tirona. Gjithsesi kampionati eshte i gjate ketu jemi dhe do flasim
po normal keshtu me tha edhe nje shok i jemi
po ku ka futboll partizani p[artizani ka fitua vetem kur kan qen komonistat se tani ska partizan
Ami- une nuk e kam par ate ndeshje po se me cfar me kan thene Partizani i beri zborin Tiranes dhe sic e shikon Rezultati e tregon tamam ate gje.Nuk e di si luajti Partizani ose Tirana por Partizani fitoj dhe 2-0 jo 1-0 po 2.Heh lal nuk eshte e leht te humbesh me dy gola.
Argenti po te shofesh historia e futbollit shqiptar ne Librat e FSHF fillon me vones.Se nuk i jep ato fitore kampjonatesh qe Partizani fitoj para shume vjetesh.Ato nuk quhen per FSHF.Partizani ka me shume kampjonate nga te gjith.Partizani eshte ekipi qe nxerr yjet Shqiptare.Keshtu qe nuk ke cte thuash per Partizanin man!!!Sorry!!!
sa her asht kampione??/
eros ta bej nje pytje mos je ti tekforumi i futbollit.com me emrin titansi?????
Eros ti e di qe nje mbrojtesi i Tirones doli me te kuqe qe pjesen e pare???????
Keshtu qe nje motiv per ate 2-0 eshte.
Argenti jo nuk jam me ate emer tek Futbolli.com jam me emrin Eros.
Hmm Ami- jo nuk e dija qe Tirana ka patur nje mbrojtes te dale nga loja per shkak te nje kartoni te kuq po besoj se ajo ka ndodhur dhe her te tjera per ekipe te tjera dhe gjithashtu dhe per Tiranen dhe nuk kan humbur me rezultatin 2-0 dhe biles disa raste dhe kan fituar ekipet me 1 lojtar me pak.Por nejse une nuk di cte them pasi nuk e kam par ndeshjen.Ju qe jeni atje e dini me mire!
Çuna ja keni fut kot qe te gjithe po pse ore ku i dihet kete kampionat se kush do e fitoje nuk e keni pare ju qe te gjitha ekipet ne kategorine e pare jane bere te forta?
Ate pune se kush do fitoj kampionatin e di vetem FATI.
po ne japim mendimet tona
Mendoj se tani per tani skuadra me e mire ne shqiperi eshte Tirana sepse ka lojtaret cilesore qe mund te zgjidhin situata te vecanta, megjithate vete koha e shkurter qe nje pjese e lojtareve kane se bashku ne kete skuader nuk i lejon qe keto te dalin ne lojen e tyre 100%, sepse dime qe kete vere Tirana beri nje merkato te fuqishme ne kampionatin shqiptar dhe jasht tij.
Razultati 0-2 ne derby me Partizanin nuk tregon asgje sepse ajo qe thjesht nje ndeshje e kampiotnatit dhe rezultatet pas ketij derby tregojme me se miri kete gje. Tirana pas derbyt ishte me pike te barabarta me Partizanin kurse tani me duket se diferanca ka shkuar ne 6 pike. Kampionati nuk eshte nje ndeshje e vetme, po nje vazhdimesi ndeshjesh dhe tani per tani Tirana ka qene me e sakta.
Per mendimin tim e mer Vllaznia.
Jo pse Tirana nuk eshte nje skuader e forte por vllaznia ka me te vertet nje trainier te mire kete vit dhe ka blere shume lojtare te mire.
The King ti dukesh qe je tifoz me Vllaznin por Tirana ske si te thuash qe Vllaznia eshte me e mire se Tirana vella.
Hey argent nuk e di pse e ke hapur kete sondazh !
dihet se kush e fiton kampionatin !
VLLAZNIA !
Apollonia
Ore ku jane tifozet fierak ketu
nejse une bej buje per fierin
Ec ATy
lol
Ska ketu, Edhe sikur te jeni me Vllaznin Tiranen Dinamon, Kot sa jeni sepse Partizani Do ti Marri te Gjitha!!!!!!!!
Hmmm
Mos harroni se dhe Teuta po ben goxha permiresime, pretendente per kampjone nuk mund te jete kete sezon, por ama ka treguar dhe tregon se di te jete ne nga me te mirat.
Teuta, Teuta, kudo që ti të jesh
Të gjithë tifozët durrsakë
Nga mbrapa do ti kesh
hi people i think the good football team is vllaznia becase my cousen playes there ok so votoni per vllaznin ju pershendes
Tirona SERISH Kampion!!!!
Ore shoke, pse lodheni, he?
Kush u shpall Kampion per kete vit?
Kush ka me shume kampionate?
Kush eshte ekipi i pare ne histori te futbollit shqiptar qe u shpall KAMPIONE E SHQIPERISE PER HERE TE PARE?
Kush ka me shume histori?
Ne edhe ne vitet krize tonat, kur s'na lente xhaxhi enver po*dha me ec perpara, e kemi mbajt veten mire... Jo me tani.
Kur Tirona luante futboll me ekipe Europiane, ekipat e tjera i thonin topit KOKO, prandaj mos u lodhni kot.
Pra... FORCA TIRONA!
Ore Trima
Kete vit do e fitoje Partizani.
Gjithe ata partizane fituan luften me gjermanet dhe keta partizanet tone mos fitojne kampjonatin?
kot ja futa partizani
thone qe futja kot e del plot
Kete vit fiton Teuta kampionatin.Shpresojm qe te kemi dale me fitore nga ndeshja me Tiranen sot.
tung
TIRONA TIRONA TIRONA!!!
eros e ke gabim lal por mos harro qe ekipi i pare i tirones ka qene 17 nentori ose SK.TIRANA sot.Keshtu qe mendoj se tiranes duhet ti jene ngrene tituj apo kupa.Mgjth une jam me Elbasanin edhe pse nuk ka per te fituar gje por kampion per mua ka per te qene Teuta ose Dinamo.Partizani ka per te rene mos them nai surprize e Tiranes e cila ngelet Tirane dhe si dihet kurre se kur godet.
klodi
Kete vit kampionatin e fiton Teuta.Kemi dale kampion te fazes se pare dhe kemi fituar me Tiranen ne ´Qemal Stafa´ si me rezultat (1-3) edhe me loje.
Forca Teuta.. Forca Teuta..
TIRONA ESHTE NJESHI EDHE DO MBETET NJESHI
ME THONI MUA GJATE GJITHE KETYRE VITEVE TE FUTBOLLIT SHQIPETAR KUSH KA MARRE ME SHUME KAMPIONATE OSE KUPA TE SHQIPERISE ,PATJETER QE TIRONA ?KU O AI PARTIZONI I FAMSHEM SHYQYR QE DOLI NGA KATEGORIA E DYTE ,EDHE KETE VIT E KENA NIS I CIK SI KEQ PO THEM SE DO TA FITOJME KAMPIONATIN FORCA ZEBRAT E TIRONES EC ATY ........................................
para vllaznia
ja pra nga dal nga dal po e merr vedin vllaznia
vllazina 2 partizani 1
teuta 1 vllaznia 1
4pik te shkelgjyshme te vllaznis kta dyjav
mos u gzoni para kohet se kapjonati esht shum i gjat
pershendetje tifozave te vllaznis
edhe kete vit na takon neve (sk tirana )sorry
ku mahet tirona mo vlla edhe kete vit e kane ne xhep,keto kohet e fundit nuk kane luajtur mire po do ta marrin veten shume shpejt,partizoni ka maru si ekip ?sorry vllaznia sorry partizoni por mos harroni tirona 20 here kampione .....................good luck juve
O titi, po s'mahen cunat e tirones mer lal... Kampionat jane mesuar vetem me fitore... e kena ne gjak ne dako.
Forca Tirona!!
o i lire thuj i cik plako se kush o tirona ?
skuadra me tradite ne futbollin shqipetar (sk tirona )ne nuk jena ekip qe i fitojme gjonat me llafe si puna e partizonit ose vllaznise qe mezi kan fillu me ngrit koke kto kohet e fundit ?ne jena edhe kemi per te qene ekip me tradite qe i fitojme gjonat me vepra apo jo( i lire ) jane ca e ekipe ne shqiperi qe i sezon luajne mire fare dhe sezonin tjeter rrezikojne te bien nga kategoria ?ndersa tironen e ke at list top 3 sot e 50 vjet ,sic tha dhe ( i lire ) jo per gjo po e kena ne gjak mer jauuuuuuuuuuuu
respekt titi
tirona pa pik e presje
Sa per partizonin do`t thoja si ju osht duk vetja n`kategori t`dyteha ha ha
thoni cfare te doni por Partizani ka per te fituar!
JEPI PARTIZANI!!!!!!!!!!!!!!!!
me falni se u futa gabim e dija se mos ishte per ekipat e huaj
Para Dinamo
Para Dinamo, na fito edhe nje here sic bere 2 vjet me pare. Vllazni-Dinamo 0-1 ne minuten e 92 shenoi Klodian Asllani dhe Dinamo doli kampion e Shqiperise. Do zoti del prap. Para Dinamo.
ELBSANAI............
megjithse 4 pik diferencen me tiranen e ka po prap do ja arrijm qellimit
mos mu lodhni kot duke shkrujt
ELBASANI dhe i ka vdek nana ati muhabeti ma
APOLLONIA me ja dhj....... racen ...................kategorin e dyte e kam llafin, ku u katandisem ........................................ate qe thote mejremja e se luan topi ..............ELBASANI.
JEPI DINAMO!
Dinamo eshte skuadra me e mire, sepse eshte skuadra ime, une mendoj se ajo ka lojtar te mire, por mbi te gjitha nje portier te mire e te kompletuar.
Elion Lika, portieri i kombetares.!
Edhe pse eshtene vendin e katert aktualisht une shpresoj qe ajo te behet e para!
URRA DINAMO!
PER TY DINAMO!
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
APOLLONIA me ja dhj....... racen ...................kategorin e dyte e kam llafin, ku u katandisem ........................................ate qe thote mejremja e se luan topi ..............ELBASANI.
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ELBSANAI............
megjithse 4 pik diferencen me tiranen e ka po prap do ja arrijm qellimit
mos mu lodhni kot duke shkrujt
ELBASANI dhe i ka vdek nana ati muhabeti ma
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Kot e ke!
(thjesht po te them te verteten dhe po te jap zemer) :p:p
Une ne shqiperi jam tifoz i cmendur me ekipin qe vertete e njohu shqiperine ne arenen nderkombetare.Me FLAMURTARIN E VLORES.FORCA KUQEZINJTE.Sado keto vite jane ne veshtiresi perseri ai mbetet ne zemren time!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Kot e ke!
(thjesht po te them te verteten dhe po te jap zemer) :p:p
Une ne shqiperi jam tifoz i cmendur me ekipin qe vertete e njohu shqiperine ne arenen nderkombetare.Me FLAMURTARIN E VLORES.FORCA KUQEZINJTE.Sado keto vite jane ne veshtiresi perseri ai mbetet ne zemren time!
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Me te vertet..............nga behet flamurtari tani se sja kam degjuar me emrin?
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
FORCAA ELBASANI........hajde roke se me gjith at forc qe ka elbasani do ja rrasi ne VLORES :p ta fusi ne grup te dyt loooooool
puf puf elba buza vet![]()
Flamurtari
Aman ere me ate flamurtarin ti. Iku kompetenti iku flamurtari, harroje tani. Ishte dikur njehere shkelqeu dy tre vjet pasi i stervitem ne ca djem ketej nga Partizoni dhe pastaj mbaroi. Ishte enderr e bukur.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 53 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.