Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Hey hidhuni i cik kendej>>>>>>>>>& (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10440)

Postuar nga CHAT datë 21 Dhjetor 2005 - 16:17:

Hey hidhuni i cik kendej>>>>>>>>>"topfest3"

HI
perderisa jeni ketu kjo do te thote qe e kam vemendjen tuaj.......faleminderit......
tani gjeni pak minuta kohe vetem per te dhene mendimet tuaja per edicionin e 3-te te topfest......
cila eshte kenga juaj me e pelqyer deri me tani dhe c'mendime keni per bashkpunimin e Alban Skenderaj me grupin"Kthjellu"si ju duket kenga dhe sipas mendimit tuaj a ka ndonje shans qe A.Skenderaj te fitoje prap cmimin e publikut?

A few lines will do.....

faleminderit per vemendjen

Postuar nga pipi datë 27 Dhjetor 2005 - 17:56:

per mendimin tim kenga e re e alban skenderaj me kthjellu eshte shm e bukur.mbase nje cmim e meriton,por mendoj qe eshte akoma shpejt per te vendosur se kushe merr cmimin e pare.kenge e bukur eshte edhe larg-produkt 28,dhe ajo e besmir metanit me rozana radin.mgjth duhet te presim deri ne fund te top fest 3.mbase ka edhe kenge me te mira se keto deri tani

Postuar nga CHAT datë 27 Dhjetor 2005 - 23:04:

hey"pipi"......
flm per mendimin ashtu them edhe une megjithese i must say that neqoftese A.Skenderaj do ta kishte kenduar ate kengen solo do te kishte korrur me teper sukses..........but hey le te presim per fundin e topfest3 dhe te shikojme per fituesin...................produkt28 me "larg" njesh fare..

Postuar nga pipi datë 31 Dhjetor 2005 - 05:00:

ajo po qe eshte kenge me plot kuptimin e fjales
1.-Melodia njish
2.-Teksti njish
3.-Kengetaret njish e kaluar njishit
4.-Me eksperience i ke
5.-E pavjedhur

ca duan me ata?????..................duhet ta fitojn,po sdoli ndonje tjeter te na e prishe mendjen.

albani ok.mire e ka kengen,cool.por sikur ska kuptim 2 vjet rrjesht ta marre cmimin e pare ai.i japim ndonje cmim tjeter.(dytesor)

Postuar nga CHAT datë 31 Dhjetor 2005 - 05:45:

Citim:
Po citoj ato që tha pipi
ajo po qe eshte kenge me plot kuptimin e fjales
1.-Melodia njish
2.-Teksti njish
3.-Kengetaret njish e kaluar njishit
4.-Me eksperience i ke
5.-E pavjedhur

ca duan me ata?????..................duhet ta fitojn,po sdoli ndonje tjeter te na e prishe mendjen.

albani ok.mire e ka kengen,cool.por sikur ska kuptim 2 vjet rrjesht ta marre cmimin e pare ai.i japim ndonje cmim tjeter.(dytesor)

hey do zoti dhe te mos na dale ndonje kenge me e mire se me te vertete do kisha deshire qe ata cunat ta fitonin cmimin e madh kete vit......(te njejtin mendim besoj se ka edhe kjo "dorieta" se qenka e cmendur per ta).... dhe sa per Albanin do tia japim edhe atij ndonje cmim tjeter....ha ha ha......ok

Postuar nga pipi datë 31 Dhjetor 2005 - 21:03:

dorieten e kam pare shume te dhene pas produkt 28,dhe ajo besoj ia jep voten.

kryqezojme gishtat per cmimin e pare

FORCA PRODUCT 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!

Postuar nga dorieta datë 31 Dhjetor 2005 - 23:15:

voten the? votat thuaj... deri tani, nuk dua te mburrem,por kam votuar gjith ato her....me telefonat e shoqeve, shokeve....dhe dihet qe ato do fitojn, jo per gje po e meritojn apo jo chat?

Postuar nga dorieta datë 31 Dhjetor 2005 - 23:18:

dhe nje gje per ty chat, pergjigju per ate qe kam thene dhe mos thuaj keta cunat, kjo dorieta...etj sikur te jemi gjetur ne rruge ne....ha ha ha ..shaka kjo..gezuar me qe nese rra llafi. edhe pipit gjithashtu edhe ty normal..naten se duhet me dal me shoqnin pabeve...

Postuar nga pipi datë 01 Janar 2006 - 16:19:

gezuar edhe ty.
shpresoj tia kesh kaluar mir pub-eve

Postuar nga dorieta datë 01 Janar 2006 - 16:26:

thnx pipi. ne pabe ia kalova shum mir. shpresoj tia kesh kaluar dhe ti shum mir. jo per gje po un ja kalova shum mir sepse ne tr behet rremuj e madhe dhe un vdes per rremuja e gjona te tilla. edhe nje her faleminderit

Postuar nga CHAT datë 01 Janar 2006 - 18:21:

PERSHENDETJE PER "PIPI" DHE "DORIETA"

gezuar edhe juve.....shiko se e kthyem temen ne nje kend pershendetjesh...(ha ha ha).. but hey what the hell kjo nje here ne vit ndodh.........me behet qejfi qe e paskeni shijuar naten e vitit te ri neper pubs dhe me shoqerine por i cik si heret qenkeni ngritur................dorieta te me falesh por e kam si shprehje kur them ata cunat ose kjo dorieta te lutem mos u keqkupto eh dhe sa per pergjigjen do te hidhem andej nga kendi i atyre cunave(ha ha ha )"PRODUKT28".........ok i leme me kaq pershendetjet......gezuar dhe gjithe te mirat

Postuar nga CHAT datë 01 Janar 2006 - 18:31:

hey shiko se e kam vene re keta dite e fundit ajo kenga e anjezes me ate djalin nikun e 2die4 kendojne ate kengen te producuar nga "stine" si ju duket se mua ka filluar te me pelqeje.....dhe ti dorieta vazhdo te vjedhesh tel.. e shoqeve dhe voto per "larg" se e meritojne dhe sa per neve qe jemi kendej larg shqiperise do ti japin voten e internetit se nuk na lene te votojme me ane te tel..ok

Postuar nga pipi datë 03 Janar 2006 - 15:24:

chat!

hey.gezuar edhe ty njeher.
tani per 'larg',sa me shume here e degjoj,aq me shume e pelqej.votova edhe une per ate kenge nga 4 cel, se nuk gjeta te tjere,po do ti gjej te ardhmen.
kenge te bukra kam degjuar shume,por kesaj sia merr asnje njeri.
edhe teksti eshte tamam per jeten,optimist dhe jo pesimist.eshte nam fare.
fjala e bukur per ate kenge eshte shume e vaket.
eshte njesh,duhet ta fitoj.!!!!!!!!

Postuar nga CHAT datë 03 Janar 2006 - 17:43:

hey pipi flm......
tani persa i perket kenges"larg"une e kam dhe ti vete e ke thene qe ajo kenge eshte njesh fare..........FORCA PRODUKT 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prandaj gjej sa me teper cel.dhe vazhdo te votosh per ta.................por kjo teme ka te beje me "topfest3"ne pergjithesi prandaj kur te kesh ndonje kenge qe te ka lene sadopak mbresa hidhe mendimin tend qe te bisedojme rreth saj edhe une them qe ajo kenga e "anjeza"me"nikun"(2die4)qe titullin nuk ia dij me pelqen dhe me teper me pelqen interpretimi i tyre qe i bene ne topfest3........tema eshte e hapur per mendimet tuaja............

"larg" eshte larg cdo kenge tjeter, asnjera nuk i afrohet......

Postuar nga tavolina datë 03 Janar 2006 - 20:03:

pershendetje. tema sh. interesante. edhe un e kam ndjekur top fest 3 dhe te them ate qe esht per tu thene kenga e p28 me pelqeu deri diku. cunat kan mundesi per me teper dhe un do doja qe ato te merrnin pjes me noj keng tjeter sepse ato kan keng me te bukura...flm

Postuar nga CHAT datë 03 Janar 2006 - 20:59:

Citim:
Po citoj ato që tha tavolina
pershendetje. tema sh. interesante. edhe un e kam ndjekur top fest 3 dhe te them ate qe esht per tu thene kenga e p28 me pelqeu deri diku. cunat kan mundesi per me teper dhe un do doja qe ato te merrnin pjes me noj keng tjeter sepse ato kan keng me te bukura...flm

hey"tavolina"......
flm......pershendetje edhe ty
ok ti e dhe mendimin tend por meqe ty te paska pelqyer kenga "deri diku" atehere na thuaj se cila nga kenget e topfest3 te ka pelqyer me shume qe edhe ne te japim mendimin tone per ate kenge dhe nderkohe ti vazhdo te votosh per "larg" nga P28......OK

Postuar nga pipi datë 07 Janar 2006 - 00:26:

chat

te me falesh qe deri tani kam diskutuar vetem per produkt 28,por nuk e dija qe mund te permendja kengetare te tjere nga top fest.
mua me ka pelqyer shm ajo kenga e anjezes me nikun,qe meqe ra fjala kishte ndryshuar shume,dhe me pelqeu.
kenge tjeter do te vecoja kengen e besmir metanit dhe rozana radit qe titullin sia di,por ama ka tekts te mire.
pastaj eshte edhe nje vajze dhe nje djale nga shkupi me duket qe kane kenge te mire.kur tia marr vesh emrin do e shkruaj,

pacim.

Postuar nga CHAT datë 07 Janar 2006 - 02:25:

Re: chat

Citim:
Po citoj ato që tha pipi
te me falesh qe deri tani kam diskutuar vetem per produkt 28,por nuk e dija qe mund te permendja kengetare te tjere nga top fest.
mua me ka pelqyer shm ajo kenga e anjezes me nikun,qe meqe ra fjala kishte ndryshuar shume,dhe me pelqeu.
kenge tjeter do te vecoja kengen e besmir metanit dhe rozana radit qe titullin sia di,por ama ka tekts te mire.
pastaj eshte edhe nje vajze dhe nje djale nga shkupi me duket qe kane kenge te mire.kur tia marr vesh emrin do e shkruaj,

pacim.

pipi lol.....
tema eshte e hapur per cdo gje qe ka te beje me topfest3...ok
persa i perket anjezes ajo ishte bere hot fare edhe kenga eshte mjaft e mire dhe bashkepunimi i Besmirit me Rozanan eshte mjaft i mire pro kenga eshte balade apo e kam gabim...?prandaj nuk besoj se do te marrin shume vota dhe persa i perket asaj vajzes me ate djalin nga shkupi as qe nuk ia kam idene se per ke e ke fjalen prandaj kur ta marresh vesh emrin atehere do te diskutojme rreth tyre...ok lol..
faleminderit

pacim edhe ty

Postuar nga tavolina datë 07 Janar 2006 - 03:48:

me qe nese doni ta dini, un bera pak shaka. jo per gje po nuk e kuptoj nga u bon gjith kto fansa per p28, edhe un jam nje prej tyre. kongen e kishin te mir te them te drejten eeee. dorieta mos te mbetet hatri se e bona sa per te ndryshuar i cik atmosfer....p28 jan dhum cool

Postuar nga CHAT datë 07 Janar 2006 - 05:06:

tavolina!

Citim:
Po citoj ato që tha tavolina
me qe nese doni ta dini, un bera pak shaka. jo per gje po nuk e kuptoj nga u bon gjith kto fansa per p28, edhe un jam nje prej tyre. kongen e kishin te mir te them te drejten eeee. dorieta mos te mbetet hatri se e bona sa per te ndryshuar i cik atmosfer....p28 jan dhum cool

shiko lol......nuk eshte se jemi bere fansa te produkt28 neve ok por eshte vetem se kenga "larg" me te cilen ata po konkurojne ne topfest3 eshte njesh fare dhe deri me tani e meriton te fitoje por meqe ti na qenke vete fanse e tyre mundohu qe tju japesh sa me shume vota...ok
gjithe te mirat

Postuar nga pipi datë 14 Janar 2006 - 23:17:

kam ca gjera te reja!

kenga e nikut me anjezen e ka titullin ''ngadale''.javen qe po iken,konkuruan shpat kasapi,aurora,soni,drini shreli edhe ca kengetare te tjere qe si mbaj mend.

doja te thoja qe kenga e sonit ishte balade,deri diku ishte mire,po sme la shm pershtypje.ndersa kenga e aurores quhej ''lady''dhe per mendimin tim ishte komplet kenga lele kacurrele,e njejta melodi,te njejtet yera.dmth ai qe kendon si gabel,prap ashtu e kishte kengen.smu duk fare e arrire,ndersa e shpatit ishte mire,por jo aq sa e prisja.
kaq ishte mendimi im CHAT tani e ke rradhen ti te thuash ndonje te re.

Postuar nga CHAT datë 15 Janar 2006 - 05:37:

hey pipi!
edhe une e kam ndjekur kete javen e fundit te topfest3 dhe te te them te drejten nuk ka qene edhe aq megjithese kane marre pjese disa kengetare te njohur sikurse e the edhet ti vete...............
persa i perket grupit "aurora" me kengen "lady" ishte e njejte me ate kengen tjeter dhe interpretimi i tyre ne skene nuk ishte edhe aq gati sa nuk ngaterroheshin me kembet e njeri-tjetrin edhe sa per SHpatin e mire por prisja dicka me terheqese nga ai dhe ajo kenga e sonit prandaj nuk ka marre as edhe nje vote akoma...........!!!!
megjithese nuk ishte nje jave e mire per topfest te pakten per djemte e produkt28 ka qene se ata vazhdojne te kryesojne me vota

pacim

Postuar nga CHAT datë 19 Janar 2006 - 15:09:

po shikoja topfest3 dje dhe ndermjet disa kengeve ishte edhe bashkpunimi i sabianit me ate "bukuroshen" gjoni me duket(shume mendjemadhe sme pelqen fare)...kenga titullohej "PARAJSA"...dua te them se me pelqeu si kenge mu duk goxha e mire....!
juve c'mendim keni!!!!??

Postuar nga pipi datë 20 Janar 2006 - 23:59:

edhe mua me pelqeu si kenge,por do te thoja qe me e mire ishte performanca,pamja e jashtme e tyre.por kaq.
te them te drejten e degjova kengen mire,dhe nuk me beri pershtypje kush e di se cfare.

P.S pastaj me aq kenge te bukra (si larg),te them te drejten ma kane marre trurin dhe nuk me bejne pershtypje kenget e tjera.

meqe ra fjala sa e degjova,eshte nam fare.tani te prsh me kete kenge dhe mireulexofshim!
pipi

Postuar nga dorieta datë 22 Janar 2006 - 21:12:

ckemi. mua me ka pelqyer pak fare kenga e sonit. ishte shum e lezethme...por ka shum me te bukura se ajo, e kuptoni vet ju....
p.s kushe di si esht renditja se u bo koh qe nuk e shoh shum regullisht t festin. p28 vazhdojn te jen ne vend te par?

Postuar nga pipi datë 23 Janar 2006 - 04:04:

chati na ka informuar vazhdimisht se ata jane ne krye akoma ,por ende sdime me siguri.

kenga e sonit....hmm e mire eshte si kenge e kam degjuar,me ka ngelur edhe nje dite ne mendje duke e kenduar,por se di do me kishte pelqyer edhe njecike me shume po te kishte nje shperthim te vogel,brenda ne melodi.te pakten ky eshte mendimi im.

Postuar nga pipi datë 23 Janar 2006 - 04:07:

nje gje tjeter eshte qe mua me ka pelqyer shume nje kenge e nje vajze nga kosova,(meqe ra fjala ngushellime per kosovaret)e kishte emrin malda me duket edhe kendon nje kenge qe quhet dashuri e hidhur a dicka e tille ,nje kenge e lehte,shm tekst i bukur.nuk jam e sigurt as per emrin as per kengen ,por kur ta mesoj do e shkruaj!

pacim edhe mire u lexofshim prape!

Postuar nga lil_angel datë 24 Janar 2006 - 06:37:

Exclamation

Hey a di njeri ku mund te gjenden keto kenget e top-fest 3?
une kam degjuar vetem A.Skenderaj dhe Stine, dhe qe te dy ishin mire. Por nuk kam degjuar asnje kenge tjeter. Ndihmeeeeee

Postuar nga pipi datë 27 Janar 2006 - 23:23:

per momentin kenget nuk i gjen ne forume te ndryshme.
vjet kengen i gjeje ne adresen www.top-channel.tv
por per kete vit se besoj akoma ti kene futur,gjithsesi provoje dhe kontrolloje here pas here adresen se mbase i gjen

Postuar nga CHAT datë 29 Janar 2006 - 00:43:

hey pershendetje
te me falni por nderrova shtepi dhe pate probleme me AOL prandaj kam munguar ne forum.......
dorieta te te them te verteten deri para 3 javesh kenga me e mire e topfest3"larg"ka qene ne krye me vota por tani as vete nuk e di se ne c'fare vendi gjenden por kjo nuk ka shume rendesi,rendesi ka qe juve te vazhdoni ta pelqeni edhe te votoni sa me shume per ta ok........edhe persa te perket ty pipi je fantastike si gjithmone dhe shume flm per ate pershendetjen edhe une te pershendes ty je shume e mire dhe e vertete eshte qe kenget e topfest3 gjenden ne www.top-channel.tv por nuk publikohen derisa konkurimi te kete mbaruar ne menyre qe te gjitha kenget te votohen ne menyre te barabarte persa i perket kohes...ok

pacim dhe mireulexofshim (e bukur kjo)

Postuar nga pipi datë 29 Janar 2006 - 02:44:

Citim:
Po citoj ato që tha CHAT
hey pershendetje
te me falni por nderrova shtepi dhe pate probleme me AOL prandaj kam munguar ne forum.......
dorieta te te them te verteten deri para 3 javesh kenga me e mire e topfest3"larg"ka qene ne krye me vota por tani as vete nuk e di se ne c'fare vendi gjenden por kjo nuk ka shume rendesi,rendesi ka qe juve te vazhdoni ta pelqeni edhe te votoni sa me shume per ta ok........edhe persa te perket ty pipi je fantastike si gjithmone dhe shume flm per ate pershendetjen edhe une te pershendes ty je shume e mire dhe e vertete eshte qe kenget e topfest3 gjenden ne www.top-channel.tv por nuk publikohen derisa konkurimi te kete mbaruar ne menyre qe te gjitha kenget te votohen ne menyre te barabarte persa i perket kohes...ok

pacim dhe mireulexofshim (e bukur kjo)

rrofsh shume chat.shpresoj te jesh akomoduar mire ne shtepine e re!
persa i perket kengeve sic the ti,akoma nuk jane te disponueshme.megjithate une akoma po perpiqem ti bej telef celularet e shoqeve duke votuar.
pacim tani dhe mireulexofshim!(eshte shprehje tamam per ne)

Postuar nga CHAT datë 02 Shkurt 2006 - 15:49:

pershendetje!
pipi po ja ashtu do te rehatohemi me kalimin e kohes e ka ate kur nderron shtepi te duhet pak kohe te ambientohesh por nejse..
pashe ate interpretimin e atij djalit nga portokalli ermal e ka emrin me duket por me pelqeu disi kenga e tij ishte e rrymes dance dhe interpretimi ishte mjaft i kendshem!juve si ju duket a ju pelqeu ndopak apo jo!!?
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga CHAT datë 02 Shkurt 2006 - 16:19:

Wink

ah po se perpak harrova....
vazhdoni te votoni per "larg"nga produkt28 se ju betohem qe e meritojne fitoren deri me tani..(pipi ti vazhdo tjua vjedhesh tel e shoqeve...ashtu.....)
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga pipi datë 02 Shkurt 2006 - 18:50:

ermali i portokallise eshte njesh fare.shume cun i mire.kenga e bukur ishte.me pelqeu ,si te thuash ishte e arrire.megjithate edhe ne humor ai eshte njish sidomos kur perqesh erjon bracen.gallate.

telefonat u bene telef fare.u lodhen se votuari

shpresoj qe ambjentimi mos te te zere shume kohe.
mire u lexofshim

Postuar nga CHAT datë 02 Shkurt 2006 - 19:28:

(telefonat e bene telef fare.... kjo qenka e madhe ha..ha..ha)

vazhdo te votosh dhe mos pyet per tel se per ate pune jane ata....edhe ndiqe topfest sot dhe na thuaj nese te pelqen ndonje nga kenget qe do te konkurojne ne te se me duhet te iki ne pune mua....ah po dhe shume flm je me te vertete shume sweet!
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga pipi datë 03 Shkurt 2006 - 02:12:

te them te drejten sot se ndoqa dot,se ne oren 5 kur erdha une mbaroi.
kenget si degjova,megjithate e shof tek permbledhja ne my music te premten.pastaj sme pelqen me kenge tjeter,o larg o ska.megjithate me duhet te pranoj qe edhe soni e ka te bukur kengen se bashku me albanin dhe kthjellu.kenget jane njish,po baladat jane me te mirat.sidomos edhe ajo e malda .....-dashuri e hidhur qe eshte njish.kete vit kenget ishin shm te mira.
te pershendes,mire u lexofshim:puthje:

Postuar nga dorieta datë 04 Shkurt 2006 - 17:40:

KENGA E ERMALIT SME PELQEU FARE. E KAM TAKUAR PARDJE. ISHTE TEK AKADEMIA E EARTEVE. ISHTE DITA IME PARDJE SEPSE KAM TAKUAR...KALONI TEK PRODUKT 28

Postuar nga CHAT datë 08 Shkurt 2006 - 02:58:

te drejte ke dorieta kenga nuk ishte edhe aq por menyra e interpretimit ishte shume e kendshme dhe ai gjithmone te ben te qeshesh dhe sidomos sikurse e tha edhe pipi kur ben karakterin e atij erion brace tek portokalli..te mbyt fare..
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga CHAT datë 08 Shkurt 2006 - 03:03:

ah po edhe si shkojne punet me topfest3 se kam qene shume i zene me pune keta ditet e fundit dhe nuk kam pasur rast ta ndjek....a ka ndonje kenge qe ja vlen te diskutojme apo nuk ka as edhe nje qe te arrije ate qe kane bere djemte e produkt28 me "larg"...hey akoma vazhdojne te kryesojne me vota apo.....!??
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga CHAT datë 08 Shkurt 2006 - 03:14:

pipi
persa i perket atij sondazhit midis "aurora"dhe"produkt28"nuk ja vlen qe te diskutosh nje gje te tille....aurora jane ok goxha mire por texteve te produkt28 (si e ka ajo shprehja) "as deri tek kembet nuk ju afrohen" ata jane dhe gjithmone do te kryesojne kundrejt aurora...edhe sa per ty..
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga pipi datë 08 Shkurt 2006 - 16:32:

temen un kot e hapa,ishte thjesht se doja te shihja se sa do te ishte nr i pelqyesve te produktit,nejse.top fest-in nuk e ndjek dot rregullisht sepse ne ate ore nuk jam ne shtepi,gjithsesi do perpiqem ta shoh te premten tek my music,aty jep permbledhjen e javes.kenge kam degjuar por kengetaret qe jep kane konkuruar qe ne fillim. sipas mendimit tim,ka kenge qe vlejne.e para dihet qe eshte larg sipas mendimit tim,por eshte edhe kenga e abanit,e rozana radit me besin,e malda ....se di mbiemrin.eshte edhe nje kenge tjeter qe me duket se e ka emrin ekstravagante ti a dicka e tille.por ne vend te pare normale qe do jene ATA: produkt 28

mireulexofshim

Postuar nga CHAT datë 10 Shkurt 2006 - 00:27:

nuk e di a e keni pare topfest3 dje por ishte nje goxe me origjine nga bulqiza DIDI e kishte emrin qe konkuroi aty,kenga nuk ishte edhe aq persa i perket muzikes apo vokalit te saj por texti ishte goxha i mire me pelqeu ishte i kendshem..(ah po dhe me duhet te shtoj qe kishte nje goxha trup te bukur por ne pergjithesi te tera goxat shqiptare ashtu jane...urime)
pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga CHAT datë 10 Shkurt 2006 - 00:43:

sikurse e the edhe ti vete pipi e vertete eshte qe jane disa kenge mjaft te kendshme ne topfest3 i cili po behet edhe me mire me kalimin e viteve (((urime stafit per punen e shkelqyeshme qe po bejne)))ajo kenga extravagante eshte mjaft e mire me pelqen disi megjithese ai djali qe e kendon ka te njejtin stil me ate djalin qe fitoi cmimin "digitalb" vitin e kaluar emrin nuk ja mbaj mend por me duket se eshte me origjine turke....he mo ai djali qe nuk te fliste shqip mire dhe sivjet e kishte permisuar goxha...biles e fliste edhe me mire se une..:p

mireulexofshim

Postuar nga pipi datë 10 Shkurt 2006 - 22:38:

e di qe emrin e ka betan asllani dhe ishte i pashem shume edhe kengene kishte te mire.por kenga e ketij viti sme pelqeu fare,fare.un tani po pres qe te shkoje ora 21 andej,qe te shoh permbledhjen e javes tek my music,edhe te shkruaj prape pastaj ketu.pacim!

Postuar nga CHAT datë 10 Shkurt 2006 - 23:42:

tani qe e the ti mu kujtua emri ashtu me te vertete e ka por persa i perket pamjes se jashtme nuk eshte edhe aq, kenga disi dhe me ato levizjet qe ben bie ne sy per gay......hey une vetem e thashe nuk e di sa e vertete eshte..........

Postuar nga pipi datë 11 Shkurt 2006 - 03:41:

tani qe e hape vete,kot mu kujtua qe vjet kishte te tilla thashetheme.dhe sikur kishte te "dashur" stilistin e big mames.po nejse thjesht mund te jene thashetheme,por edhe te verteta.nejse!

per sa i perket top fest 3,permbledhjen e javes e pashe dhe per mendimin tim ishte kot fare.shumica kengetare te panjohur,kenge qe sarrijne te marrin as 5 vota.nejse.ishte rudi dhe xxl,ice boy ky me i miri.pastaj nje dany boy me duket edhe ca emra te padegjuar fare.kryesisht femra me aq sa pashe.shkurt qe kot.nejse kjo ishte permbledhja ime,tani pacim dhe mireulexofshim! :p

Postuar nga CHAT datë 12 Shkurt 2006 - 00:35:

hey ate kengen e ice boy e kam pare edhe une dhe te te them te verteten ishte e mire texti shume i bukur dhe disi romantik por nje gje qe nuk me pelqeu ishte ai zeri i dyte,zeri i asaj goces sa here qe ajo kendonte ate pjesen e saj mua me duhej te mbyllja veshet.......e kishte zerin e cjerret ashtu me tingellonte mua gjithsesi ate kengen e rudi me xxl nuk e kam pare por harrova qe te permend heres tjeter aty ishte nje vajze qe nuk ja mbaj mend emrin ((((se sic e the edhe ti vete shume te rinj))))por ajo e mori shtruar dhe u ul me gjithe shoket e saj ne mes te skenes por dua te them qe kishte nje ze mjaft te mire me pelqeu zeri i saj!!

pacim dhe mireulexofshim.....

P.S
e paskam bere mire une qe dola jashte dhe nuk qendrova ne shtepi per te pare permbledjen mbreme se kam pershtypjen se me sa thua ti paska qene nje harxhim kohe.......epo mbetet vetem nje gje.....FORCAAAAA PRODUKT28...

Postuar nga pipi datë 13 Shkurt 2006 - 16:23:

mire ja bere qe cke me te.mua ma shpifi fare.nejse.ajo goca qe thua ti,as ja mbaj mend emrin por mire e kishte ajo,u ul aty me shoket e vet qef o qef.
nejse mire ice boy ishte ok,zerin e asaj goces ....hec mo! ndersa kenga e xxl me ate rudin qe zero fare.
qe thua ti degjova ate ditin qe me the ate dite!cishte ai tekst mor aman?????me la me goje hapur,mbylla veshet.qe thua ti ajo sa hap e mbyll syte u be kengetare.vertet ka marre pjese ne 3 edicionet e top fest por eshte skandal fare.ajo ne top fest vetem gjoksin ofron se ze nuk ka fare.ajo para nja 3 a 4 vitesh ishte aktore gjasme tek neser tv tani na u be kengetare sa hap e mbyll syte,nejse! e leme fare ate.

kalojme ke njishat e top festit, JEPI PRODUKT 28! se me te vertete jane njish.

pacim tani dhe mirulexofshim

Postuar nga CHAT datë 14 Shkurt 2006 - 16:27:

happy valentine's day!!

epo ata te shqiperise e paskan te thjeshte te nderrojne karriere me nje flash te gjoksit..(personit te duhur kuptohet!)..edhe per 2-3 behen edhe kengetare...hajt urime..:p..megjithate neve s'na behet vone fare le te fusin edhe "kengetare" si puna e asaj por ama mos lene yje si produkt28 jashte.
hey meqe eshte edhe valentine's day sot te uroj fat dhe suksese ne dashuri edhe ja ku eshte nje....per ty!gjithe te mirat!

pacim dhe mireulexofshim

Postuar nga CHAT datë 16 Shkurt 2006 - 21:12:

isha ne shtepi sot ngaqe jam me grip prandaj dhe po shikoja topfest ku konkuruan disa kengetare me emer te muzikes shipe...nje nder ta ishte edhe BIG MAMA e cila kunkuroi me nje kenge te bashkepunuar me lyric son ishte nje kenge mjaft e kendshme dhe me pelqeu se muziken e kishte tradicionale shqiptare dhe texti ishte goxha i bukur pervec BIG MAMA aty konkuroi edhe jonida maliqi e cila kishte bashkpunuar me tuna kengetare nga shkupi edhe kenga e tyre nuk me pelqeu fare ishin thjesht dy vajza qe dukeshin bukur ne skene por kenga s'ishte gje....gjithsesi topfest3 gati po i vjen fundi dhe te shikojme se kujt do ti jepet cmimi i madh ai publikut dhe deri me tani vetem nje grup me vjen ndermend qe e meriton me te vertete ate edhe ata jane........s'eshte nevoja qe ta them tashme e dini juve.!

pacim dhe mireulexofshim

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.